- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.041
Benimde spinal olacak, bilinç açıkken kesilip biçilmek tuhaffffEpidural oldu. bende çok korkuyodum. Sezeryan çok kolay inan sonra ki şilk 5 gün zor sonra ya aş yavaş geçiyo.
Canim selam benimde hic sancim yok pazartesi suni sanci verilcek sanirim.suni ssnciyla ilgili sagdan soldan cok abartili seyler duydum.tum bunlar dogrumu gercektende cok dayanilmaz hir agrimiCanım sen böyle üzülüp aglarsan bebeğinde strese girer.
Bu bebek öyle ya da böyle doğacak bir sıkıntı yapıyorsun.
Bak bende de gram sancı yoktu suni sanciyla doğurdum.olumsuz şeyler düşünüp hem kendini hem bebeğini uzme.hayirlisiylaaaa doğacak bebisim rahat ol.
12 gün oldu. İnşallah geçer. Yoksa böyle nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Biri geçecek desin diye medet umuyorum.Kac gun oldu dogum yapalı.ilk başlarda meme cok dis ve sert oluyo ya catlak olmasa da bi ağrı oluyo zaten birhafta on güne kadar gecer seninki. ..catlak isevtam bir işkence. ....
Uyanık olmak bebeği görmek çok güzel. Dr getirip yanağıma koydu. O anı hiç unutamıyorum. Bebeğimi öperken ben dikiş atıyolardı daha bana. İnan öyle ay beni kesiyolar diye düşünmüyosun. Zaten önünde örtü var hiç bir şey hissetmiyosun görmüyosun. O an aklın fikrin bebekte oluyo. Dediğim gibi sonrası zor biraz. Ameliyat en kolay yanı.2 gece yattım. 3. Gün taburcu oldum. Ağrım çoktu ama benden daha iyi yürüyen kadınlarda vardı. Kişiden kişiye değişiyo bence.Benimde spinal olacak, bilinç açıkken kesilip biçilmek tuhaffffürkütücü... Ama o anı yasamaya değer:) inşallah benimkide kolay gecer.... Bi kaç markanın göğüsucu çıkartıcısını birden aldım hepsini deniycem hastane çantasında yerinini aldı:) doğumdan önce yapmana izin vermedi doktorum doğumu tetikler diye, doğar doğmaz hepsiyle haşır neşir olurum artık:)
Ben bugün gidicem bakalım be diyecek ama artık çok zorluyorBendede hala bi belirti yok.pazartesi gel konusalim dedi doktor.suniyle baslaticak sanirimkeske kendi sancimiz gelseee
Ben bugün gidicem bakalım be diyecek ama artık çok zorluyorAçılma varsa kabul edicem ben suni sancıyı sanırım
Yazdıkların çok iyi geldi bana... İnşallah ptesi günü doğurdum herşey çok güzel biz çok iyiyiz yazarım bende:) çok sağol desteğin için gerçekten iyi geldiUyanık olmak bebeği görmek çok güzel. Dr getirip yanağıma koydu. O anı hiç unutamıyorum. Bebeğimi öperken ben dikiş atıyolardı daha bana. İnan öyle ay beni kesiyolar diye düşünmüyosun. Zaten önünde örtü var hiç bir şey hissetmiyosun görmüyosun. O an aklın fikrin bebekte oluyo. Dediğim gibi sonrası zor biraz. Ameliyat en kolay yanı.2 gece yattım. 3. Gün taburcu oldum. Ağrım çoktu ama benden daha iyi yürüyen kadınlarda vardı. Kişiden kişiye değişiyo bence.
Günaydın pazartesi allah nasip ederse bende kızımı kucağıma alicam suyum azalmış epey doktorun takibindeyim perşembe gununden beri hergun serum takalim dedi 2 kere serum aldım biraz toparlayinca bugun ve yarin serum vermicek pazartesi kadir gecesi Allah yavrularimizi sağlıklı kucagimiZa almayı nasip etsin tam annesi kadir gecesi doğurmuş derler ya oyle olucakCanim benim bebek hala gelmedi :) pazartesi sezeryanim son 3 gun artik. Simdi hastanedeyim on girisimi yapiyorlar tahliller filan pazartesi de doguma gelecegiz insallah:)
Canim dedigin gibi cok hayirli bir gunde insallah saglikli kolayca alacagiz kizlarimizi kucagimiza:) cok heyecanliyim. Saat sabah 3 burada uyandim uyku tutmuyor bir turlu:)Günaydın pazartesi allah nasip ederse bende kızımı kucağıma alicam suyum azalmış epey doktorun takibindeyim perşembe gununden beri hergun serum takalim dedi 2 kere serum aldım biraz toparlayinca bugun ve yarin serum vermicek pazartesi kadir gecesi Allah yavrularimizi sağlıklı kucagimiZa almayı nasip etsin tam annesi kadir gecesi doğurmuş derler ya oyle olucakkaderleri tahlihleride hep açık olur insallah
Maya tutsun uyku:) ptesiden sonra uyku yok zaten sana 2 cadıyla:)))Canim dedigin gibi cok hayirli bir gunde insallah saglikli kolayca alacagiz kizlarimizi kucagimiza:) cok heyecanliyim. Saat sabah 3 burada uyandim uyku tutmuyor bir turlu:)
Evet canım açılma olmadan pek işe yaramıyormuş sanırım. Ödem bende çok çok fazla ama son günler insan artık yeter diye bağırmak istiyorCanım inşallah açılman vardır. Açılma olmadan suni sancı işe yaramıyormuş dimi ? Ben de artık zorlanmaya başladım baya. Ödemim yok diye bu zamana kadar sevindim ayaklarım yavaş yavaş şişmeye başladızaten stresi yetip artıyor. Kızımhareketli olmasa panikten kafayı yerim heralde. Neyse ki o hareketli de içimi rahatlatıyor. Allah bize kolaylık versin inşallah.
Gelişmelerden haberdar et bizi de :))
Gecmis olsun cnm.burda vardi sanki oyle bisey yasayan .neden sirt ustu yatmk yasak..bol su ic insallh saglicakla alirsin bebegini canim.Kızlar günaydın herkese, doktordan geldik biz ve çok şaşırdık. Plesanta kireçlenmiş ve kızım 10 günde 100 grm almış. Doğum Kanalı'na girmemişBu durumda bekletemem dedi doktor. Salı Gününe yatış verdi. Suni Sancı deneyebiliriz duruma göre sezeryan bakalım dedi. Sırt üstü yatmak yasak çok çok su içiceksin dedi. Başına gelen bilgisi olan var mı plesanta kireçlenmesi hk ?
Benim kizimda da oldu ayni sey canim hatta kanamasi mi var diye cok korktum susuzluktan oluyormus idrar cikimi da azsa ayni sebwp olabilir doktor mama takviyesi onerdi İnsallah onemli birsey degildir sutun bolsa bol bol besleBu arada kızlar bebeğim doğdu, oğlumun idrarın sın damlaları turuncu kiremit rengi normal mi bunu yaşayan var mı ? Çok canım sıkkındeliye döncem bu saatte doktora da gidemem
Ben de saginca 50 cc kadar geliyor iki gogusten toplamda ama benimki sonrasinda hala istiyorbazen gogusume koyup avutmaya calisiyorum ama mamayi da yemedwn uyumuyor anlamadim bir turlu,bazen once emiyor sonra sagdigim 40-50 cc iciyor ustune 30 cc mama aliyor bazen de sadece emip uyuyor.pazartesi kontrolde soracagim artik doydugunu anlamanin yolu ne diye fazla verince kusuyor ondan da korkuyorum cunkuAmin canım inşallah. Bizim ev biraz sakinledi. Sütünü sağabilirsin sağdıkça artıyo. Colestum bitikten sonra açık renk sıvı süt gelmeye başlayınca artıyo zaten. Şimdilik benim bir sağmada 40-50 cc arası çıkıyo. Bebeğin bir öğünü o kadar zaten. 2.5 saatte bir kez emziriyoruz. Mamayıda neredeyse kestik. Günde 1 kez gece ben uyanamayınca 50 cc eşim veriyo. Emzirme olayına gelince henüz sağmaya devam ediyorum. Daha yeni toparlandı kilosu. Emzirirken ne kadar emdiğini bilemediğim için emzirmeye geçemedim, korkudan. Günde 1 kez memeye tutuyorum unutmasın diye.
Aynen erkeklerde fiskiye kizlarda selale durumu oluyor :)) ama dikkat etmeyince ust zibin batiyor yasadim bizzat :))Ya erkeklerde daha fena nisan aliyorlar degilmi:) kizlar hic olmazsa alta dogru yapiveriyor:):)
Canim size d vitaminine baslayin denildi mi bazisi 10. Gun bazisi 15. Gun diyor bizim aile hekimi 10 dedi dun verdik 3 damla ama emin olamadim bi de daha once bi nemlendiriciden bahsetmissin sanirim cevaplarda gordum esas mesaji goremedim mustella mi markasi ben bebe yagi aldim uni baby ama sanki hala kuru gibi cildi bi de onu deneyeyim yeni dogan icin ozwl birsey mi sadece bemlendirici olarak mi geciyor acabaBen kullanmamıştım öncesinde. Zaten emzirmezken bi çatlama vs olmadığından işe yarar mı bilmem ama zarar edecek değil ya kullan. Sezeryan için kolaylıkla olur geçer inşallah benim 11 gün oldu sezeryan olalı.
Sut pompasi elektrikli olanlar iyi oluyor bebek yeterince emmezse sut azalmasin diye elle sikilanlari begenen duymadim benmerhaba temmuz annişlerı :=) dogum yapanlar kımler ve ne şekilde dogum yaptınız?sezepası kullanıp memnun kalanlar
sizden cevap beklıyorum :=) iyi bişi mi bu süt pompası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?