2015 Temmuz Anneleri

Ben D&R'dan Moleskine Baby Journal'ını almıştım. Hala yazmaya başlamadım, aslında hamilelikten çok bebeğin ilk yılı için hazırlanmış ben sevdim :)
Saçma bir şekilde hala 3 ay dolsun diyordum yazmaya başlamadan önce, bir aksilik olursa ilerde okuyup üzülmeyeyim diye ama bu akşam yazma kararı aldım =)
Hatta bugün sabah fotoğraf çekmeye başladım her hafta karnımı çekicem, güzel bir anı olur, internette bu şekilde yapılmış bir sürü çekim var çok keyifliler

http://www.dr.com.tr/Kirtasiye/Mole...efterler/Butik-Defterler/urunno=0000000361631
http://www.n11.com/moleskine-6200-baby-journal-13x21cm-P12192543

En guzelini yapiyorsun arkadasim keske bende stresin ustesinden gelebilsem beni yanlis anlamada ben kendim bir kizim bir oglum olmasini cok isterim senin ikizmis ya bi kiz bi erkek olsa ne guzel olur rabbim hayirli evlatlar nasip etsin oncelikle saglikli olmalari hepsinden daha onemli :)

Ah ah fikirler ayni canim bende hafta hafta gobek fotograglarimi koyup sonra yan yana kolaj yapmak istiyorumda hep bi his du bakalim 3. Ay bi bitsin diyor tutuyor beni. Insallah hayirlisiyla atlatirzdq buraya sisko gobek fotograflarimizida atariz :)

Güzel paylasimlar oluyor ama sayfalar öyle çabuk ilerliyor ki hepsini okumak imkansiz. Arada kaynayıp gidiyor her şey. Dergi ve kitaplardan bahsedilmis sanırım. Buna bir çözüm bulmalıyız. Paylasimlar için ayrı bir topik açıp dergi kitap önerilerini oraya mi yazsak. Böylece istediğimiz bilgilere hemen ulaşırız. Mesela sadece kitap ismi ve içeriği hakkında kısa bir bilgi olsa. Yüzlerce sayfa arasından bulmaktan daha kolay olabilir. Ya da böyle bir topik var mi bilgisi olan?

İns canım hiçbir sorunla karsilasmayiz bebisler iyi olsunlarda bizler böyle bulantı ve ağrıları çekmeye raziyim ....

Kızlar
Göğsü daralan cok hızl nefes alıp verdiğini ve kalbinin cok hızlı attığını hisseden var mı aranızda yoksa bi tek ben miyim
Bana da oluyor birde bu son haftadır acayip karnımı şiş hissediyorum Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum sanırım fazla uyku yapıyor birde mide bulantısı gaz yapıyor.Ayın 20'sinde randevum var tam 1 ay olacak bebişi görmeyeli şafak sayıyorum resmen :)

Kızlar ya bisey sormak istiyorum suan canım mevsimi olmayan bisey istedi onu yemesem bebegimde iz leke vs bisey olur mu herkes farklı bisey diyo

Amin canim,bende oyle hissediyorum ama Rabbim ne verirse raziyim:) Hayirlisi neyse o olsun cumlemiz icin.

Doktorum cift yumurta ikizi gorunuyor dedi :) Hayirlisi,oyle hissediyorum biri kiz biri erkekmis gibi ama Rabbim ne verirse :)

Gözun aydın canım demek ki iki tane yumurtlamuşsın ikisi de geliyor.bende iki tane yumurtlamısım ama biri bebişim biri kistim olmuş :)

Amin canim Allah cc razi olsun.Valla super olur iki meyvedende koklamis olurum :)
Hayırlı olsun. Çok güzel benim annem ve anneannem ikiz eşi biri kız biri erkek olduğundan benden de bekleniyordu. Ayrıca tedavi ile olduğundan bende olabilir diye düşünüyordum. Ama olmadı. Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Gözun aydın canım demek ki iki tane yumurtlamuşsın ikisi de geliyor.bende iki tane yumurtlamısım ama biri bebişim biri kistim olmuş :)
Canim cok sagol:) Ben 4 tane yumurtlamistimda ikisi tutmus cok sukur:)4 u tutsa napardim :) Olsun canim 1 tanede olsa var cok sukur.Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.

Amin canim cok sagol.Belki ikinciye olur :) Sansin cok yuksekmis.Benim babaannemin ikizleri varmis.Fizik olarak babaanneme cok benziyorum sanirim gen olarakta ona cekmisim :)

Cubuk kraker kemiriyorum midem bombos oldu cunku simdi yemesem sabaha yine kotu olacam.ama yediklerim de bogazima diziliyor sanki allahim sen yardim et hepimize

Kizlar bende 9+1 im bugün evim bana kokuyo mutfağa bile giremiyorum hic bisey yemiyorun folic asitli bile icemez oldum ne değişik bi şeymiş yaaa ama yinede şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…