- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.121
Hayirli olsun cift yumurta bi kiz bi erkek olsa süper olur bencede Allah gonlune gore versin canim saglicakla kavusDoktorum cift yumurta ikizi gorunuyor dedi :) Hayirlisi,oyle hissediyorum biri kiz biri erkekmis gibi ama Rabbim ne verirse :)
Amin canim Allah cc razi olsun.Valla super olur iki meyvedende koklamis olurum :)Hayirli olsun cift yumurta bi kiz bi erkek olsa süper olur bencede Allah gonlune gore versin canim saglicakla kavus
Ne guzel bi fikirmis canim bende d&r da gordum ama 12. Hafta bitsin oyle alirim diye dusundum. D&r bide joker de var. hic bulamazsan internet sitesinden de siparis verebilirsin. Fotograf yapistirilanlar var onlari cok begenmistim rengide sariydi acaba adi neydi arastirayim sana yazarim :)
inşalah canım eli ayağı düzgün nur topu gibi bi erkek evlad versin Rabbim sanaBen seninkine baktım ama anlamadım canım. 12. Haftada belli oluyo o çıkıntı diye biliyorum. Bi arkadaş da bana erkek demişinş tutar
Amin canim Allah cc razi olsun.3. gebelik ama ilk cocuklar olacaklar Rabbim nasip ederse.Bu arada mumkun oldugunca ani harekette bulunma ama minik korkularin etkileyecegini sanmiyorum.Bazende bende de ani korkular oluyor,Rabbim yavrularim sana emanet diyorum hic kafama takmiyorum.Stres bebegin en buyuk dusmani ve ona en cok zarar veren sey.Bu nedenle hicbir seyin uzerinde durmuyorum.
Ben D&R'dan Moleskine Baby Journal'ını almıştım. Hala yazmaya başlamadım, aslında hamilelikten çok bebeğin ilk yılı için hazırlanmış ben sevdim :)
Saçma bir şekilde hala 3 ay dolsun diyordum yazmaya başlamadan önce, bir aksilik olursa ilerde okuyup üzülmeyeyim diye ama bu akşam yazma kararı aldım =)
Hatta bugün sabah fotoğraf çekmeye başladım her hafta karnımı çekicem, güzel bir anı olur, internette bu şekilde yapılmış bir sürü çekim var çok keyifliler
http://www.dr.com.tr/Kirtasiye/Mole...efterler/Butik-Defterler/urunno=0000000361631
http://www.n11.com/moleskine-6200-baby-journal-13x21cm-P12192543
İns canım hiçbir sorunla karsilasmayiz bebisler iyi olsunlarda bizler böyle bulantı ve ağrıları çekmeye raziyim ....Bende senin gibiyim canim 30 aralikta randevum tam 1 ay sonra gel dedi doktor,mide bulantim tam gaz devam ediyor cok halsizim bazen geciyor bulantim o an korkuyorum birsey mi oldu diye cok tedirginim senin gibi insallah hayirli haberler aliriz canim bebislerimizi dusunelim iyi dusunelim iyi olsun ☺
Bana da oluyor birde bu son haftadır acayip karnımı şiş hissediyorumKızlar
Göğsü daralan cok hızl nefes alıp verdiğini ve kalbinin cok hızlı attığını hisseden var mı aranızda yoksa bi tek ben miyim
Amin canim,bende oyle hissediyorum ama Rabbim ne verirse raziyim:) Hayirlisi neyse o olsun cumlemiz icin.En guzelini yapiyorsun arkadasim keske bende stresin ustesinden gelebilsembeni yanlis anlamada ben kendim bir kizim bir oglum olmasini cok isterim senin ikizmis ya bi kiz bi erkek olsa ne guzel olur rabbim hayirli evlatlar nasip etsin oncelikle saglikli olmalari hepsinden daha onemli :)
Doktorum cift yumurta ikizi gorunuyor dedi :) Hayirlisi,oyle hissediyorum biri kiz biri erkekmis gibi ama Rabbim ne verirse :)
Hayırlı olsun. Çok güzel benim annem ve anneannem ikiz eşi biri kız biri erkek olduğundan benden de bekleniyordu. Ayrıca tedavi ile olduğundan bende olabilir diye düşünüyordum. Ama olmadı. Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Amin canim Allah cc razi olsun.Valla super olur iki meyvedende koklamis olurum :)
Canim cok sagol:) Ben 4 tane yumurtlamistimda ikisi tutmus cok sukur:)4 u tutsa napardim :) Olsun canim 1 tanede olsa var cok sukur.Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.Gözun aydın canım demek ki iki tane yumurtlamuşsın ikisi de geliyor.bende iki tane yumurtlamısım ama biri bebişim biri kistim olmuş :)
Hayırlı olsun. Çok güzel benim annem ve anneannem ikiz eşi biri kız biri erkek olduğundan benden de bekleniyordu. Ayrıca tedavi ile olduğundan bende olabilir diye düşünüyordum. Ama olmadı. Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin canim cok sagol.Belki ikinciye olur :) Sansin cok yuksekmis.Benim babaannemin ikizleri varmis.Fizik olarak babaanneme cok benziyorum sanirim gen olarakta ona cekmisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?