- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.141
Kizlar bulantilar nasil ben belki azalir derken iki gundur artti baya.oglumda ben bunun ceyregini cekmedim ya(
daha oncede yazmistim sana.senin hamileligini ilk hamileligime benzetiyorum.kizimdan once iki dusuk yasadim bende.o yuzden dokuz ayi ya duserse ya kalbi durursa ya onu kaybedersemden korkarak gecirdim.niye midem bulanmiyo,niye hareket etmiyo,niye az hareket etti yok niye cok hareket etti nerdeyse her gun doktordaydim kalp atisina bakardi ultrasonla rahatlar donerdim eve.ve malum zehir ettim gebeligi kendime :)Kizlar geceleri korktugunuzda, arabada otobuste vs ani hareketlerde korktugunuz oluyor mu? Boyle seyler bebegi etkiler mi acaba?
cok istiyorsan ye belki birsey olmaz ama . cevrende bulamassan aseriyorum .com diye bir site var orda hersey var siparis verebilirsin. gecen yil bizim bir arkadas kisin hic olmiycak birsy istemisti ordan almistiKızlar ya bisey sormak istiyorum suan canım mevsimi olmayan bisey istedi onu yemesem bebegimde iz leke vs bisey olur muherkes farklı bisey diyo
ya ne guzel benimde bitse allahim artikKizlar bulantilar nasil ben belki azalir derken iki gundur artti baya.oglumda ben bunun ceyregini cekmedim ya(
neden alttan yapıyorki hala.ilginç değilmi ne gerek var alttan yapmayaMerhabalar, ben de iki gündür giremiyorum.Sayfalar cok ilerlemis, cogunu okuyamadim kusura bakmayin...
Herkes iyidir umarim , bi terslik yoktur insallah.Kuzucuklar nasillar?biz 11 haftamizi doldurduk masallah... Haftaya randevum var heyecan basladi simdiden,kizlarimda gelmek istiyorlar ama doktorum kontrolü alttan yapiyor o yüzden götüremiycem kendimle. Onlari yeni bi resimle kandiricaz artik....
İltifat etmiş dr.un sana :) ben de orta karar bi hatun sayılırım 1.60 boy kilo da 60-61 işte valla inşallah 3. aydan sonra azalır bu iştahsızlık normal hayatımıza döneriz yoksa dediğin gibi şişçez hamurişi yiye yiye :) yemesen olmuyo midem kazınıveriyo birden,e canım da başka bişi istemiyo işte öyle :)ay aynıyız seninle, bulantılarım son iki haftaya göre baya azaldı ama tiksinmeler yiyememeler tam gaz devam. hamur yiye yiye şişicem diye korkuyorum. bugün dr randevum vardı, "ne güzel yağsız karından ultrason bakmak" dedi, ki göbeğim var, yanlarım var, zayıf değilim. :) yine de mutlu oldum.
Merhaba canım,Bana da oluyor birde bu son haftadır acayip karnımı şiş hissediyorumYediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum sanırım fazla uyku yapıyor birde mide bulantısı gaz yapıyor.Ayın 20'sinde randevum var tam 1 ay olacak bebişi görmeyeli şafak sayıyorum resmen :)
Maşallah cok pozitifsin canımınhayırlı sabahlar arkadaşlar , bulantılarım hafifledi gibi sanki , ama yinede belli olmuyor her an artabiliyor , şu grip yakamı bırakmadı , gözlerim bile akıyor artık ne yapcam şaşırdım , yutkunurken boğazımda acıyor . bütün zorluğu ilk aylarda çekelimde , son aylarda rahat edelim inşallah :)
Kramp normal canım 8 haftalıkken bendede çok kramp oluodu eğer çok ağrı oluyosa doktoruna git ben hep öyle yapıodum korkuyodum :)bende aynıyım çok yorgun halsiz ara ara da kasıklarıma karnıma inceden kramplar giriyor
Allah yardımcın olsun canım kabızlığı ilk haftalarımda yaşadım öldüm desem yeridir. Muzu kestim hazır su bol bol tükettim kendi kendine geçti. Doktorum ilaçta vermişti çünkü kan geliyodu. Ama kullanmadım. Ikınma dediler bana bende sana söyleyeyim şimdiden geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?