2015 Temmuz Anneleri

Merhabalar, ben de iki gündür giremiyorum.Sayfalar cok ilerlemis, cogunu okuyamadim kusura bakmayin...
Herkes iyidir umarim , bi terslik yoktur insallah.Kuzucuklar nasillar?biz 11 haftamizi doldurduk masallah... Haftaya randevum var heyecan basladi simdiden,kizlarimda gelmek istiyorlar ama doktorum kontrolü alttan yapiyor o yüzden götüremiycem kendimle. Onlari yeni bi resimle kandiricaz artik....

Gunaydin kizlar herkes iyidir umarim sayfalar ilerledikce takip edilmez hale geldi bende dun ise basladim isim biraz agir ama bebegim allaha emanet calismak zorundayim sukur agrimda yok
Pek giremem ama yine arada bi bakalim maglum is ev cocuk koca yemek derken zaman su gibi akiyor

Busra gozun aydin cnm iki bebeginide gormussun ne guzel bir mutluluk

Bebislerini goren anneleride gozu aydin herkesler iyidir umarimm kendinize iyi davranin kizlar kendinize iyi bakarsaniz meleklerinizde iyi olur allaha emanet hepsi en ufak seyde korkman olurmu ben bakin agir iste calisiyorum ama bir bebek daha alnima yazildiysa ne yapsaniz o bebek dunya gelir hep boyle dusunun ki guzel olsun hepinizi seviyoruz optum

Günaydın güzeller bana gün hiç aymasada....

bushra_84 canım ikizlerin hayırlı olsunnn :)

dileekefem Allah kolaylik versin canim

bu arada sağlık ocağına gebe kaydini yaptirmayan kaldı mi? Bunu ihmal ederseniz size ve bebeğe aşı yapmiycaklarmis ve doğum sonrasi bebeğin topuk kani alinip bişeye bakiliyo bu islemi yaptiramiycakmisiz bilginiz olsun ihmal etmeyin...

Kizlar geceleri korktugunuzda, arabada otobuste vs ani hareketlerde korktugunuz oluyor mu? Boyle seyler bebegi etkiler mi acaba?
daha oncede yazmistim sana.senin hamileligini ilk hamileligime benzetiyorum.kizimdan once iki dusuk yasadim bende.o yuzden dokuz ayi ya duserse ya kalbi durursa ya onu kaybedersemden korkarak gecirdim.niye midem bulanmiyo,niye hareket etmiyo,niye az hareket etti yok niye cok hareket etti nerdeyse her gun doktordaydim kalp atisina bakardi ultrasonla rahatlar donerdim eve.ve malum zehir ettim gebeligi kendime :)
once ilk uc ay gecsin diyosun sonra kipirdasin rahatliycam diyosun sonra yedi ay derken dogarsa tamam stres bitecek soz diyosun amaaaa bitmiyo :) bu defada ay niye atesllendi vay niye oksursu film devam ediyo :) rahat ol diycemde olamazsin biliyorum.ilerde stres yaptigin gunleri gulerek hatirlaman dilegiyle...

ciftekuzu, post: 38306955, member: 518213"]Günaydın güzeller bana gün hiç aymasada....

bushra_84 canım ikizlerin hayırlı olsunnn :)

dileekefem Allah kolaylik versin canim

bu arada sağlık ocağına gebe kaydini yaptirmayan kaldı mi? Bunu ihmal ederseniz size ve bebeğe aşı yapmiycaklarmis ve doğum sonrasi bebeğin topuk kani alinip bişeye bakiliyo bu islemi yaptiramiycakmisiz bilginiz olsun ihmal etmeyin...[/QUOTE]
Gunaydin canım. Gerçekten. Ben daha kayıt olmadım. Offf

hayırlı sabahlar arkadaşlar , bulantılarım hafifledi gibi sanki , ama yinede belli olmuyor her an artabiliyor , şu grip yakamı bırakmadı , gözlerim bile akıyor artık ne yapcam şaşırdım , yutkunurken boğazımda acıyor . bütün zorluğu ilk aylarda çekelimde , son aylarda rahat edelim inşallah :)

Kızlar ya bisey sormak istiyorum suan canım mevsimi olmayan bisey istedi onu yemesem bebegimde iz leke vs bisey olur mu herkes farklı bisey diyo
cok istiyorsan ye belki birsey olmaz ama . cevrende bulamassan aseriyorum .com diye bir site var orda hersey var siparis verebilirsin. gecen yil bizim bir arkadas kisin hic olmiycak birsy istemisti ordan almisti

herkese iyi pazarlar. su an ben hala yataktayim. kizim ve esim pazar kahvaltisi hazirliyorlar. keyfini cikarayim bir daha bulamam bunlari. aman yada su bulantilarim gecsinde ben hazirliyim daha iyi olur

neden alttan yapıyorki hala.ilginç değilmi ne gerek var alttan yapmaya

İltifat etmiş dr.un sana :) ben de orta karar bi hatun sayılırım 1.60 boy kilo da 60-61 işte valla inşallah 3. aydan sonra azalır bu iştahsızlık normal hayatımıza döneriz yoksa dediğin gibi şişçez hamurişi yiye yiye :) yemesen olmuyo midem kazınıveriyo birden,e canım da başka bişi istemiyo işte öyle :)

Günaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?

Merhaba canım,
Biraz geç oldu ama..
Bendede aynı durumlar birde evim 15gündür kalabalıklar.k.pede ve K.nanam bizde.

Maşallah cok pozitifsin canımın

Günaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?
Allah yardımcın olsun canım kabızlığı ilk haftalarımda yaşadım öldüm desem yeridir. Muzu kestim hazır su bol bol tükettim kendi kendine geçti. Doktorum ilaçta vermişti çünkü kan geliyodu. Ama kullanmadım. Ikınma dediler bana bende sana söyleyeyim şimdiden geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…