2015 Temmuz Anneleri

Tesekkur ederim destegin icin. Bende hem kendime hem arkadaslarima hemde sizlere zehir ediyorum cok evham yapiyorum. Annem diyor ki bu kadar stres yapma eger birsey olacaksa sen zaten onune gecenezsin diyor kadin hakli ama ne bileyim elimde degil. Daha agiz tadiyla sevinemedim bile. Yazdiklarini okuyunca sana hak verdim sanirim bu kaygi hic bi zaman bitmeyeek.

bedidiko ben ilk kaybimda deli gibi bulantiyla hastaneye serum yemeye gittiğimde öğrendim bebegimin gümbür gümbür atan kalbinin bi anda durduğunu e şimdi söyle ben şimdi de kusuyorum nerden anliycam her kustugumda acaba duruyo mu desem nolurum? Cocuguna karşı sorumluluğun var ona huzurlu bi ortam vermek zorundasin... anaciin ne güzel demiş bişey olacaksa önüne gecemezsin diye ve ayni şekilde onun bu dünyada nasibi varsa naparsan yapp o soluğu kesemezsinnn
sana bundan sora depresif haller korkular YASAK oki mii??

Gunaydin canım. Gerçekten. Ben daha kayıt olmadım. Offf[/QUOTE]

büşra_84 canım gözün aydın , sağlıkla al kucağına bebişlerini inşallah :)
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim.Rabbim evlatlarmizi bize bagislasin insaAllah.

Kizlar 8+3 ama 4 gundur migde bulantim olmuyo ama 4 gun oncesine kadar bulantim oluyodu randevum sali gunu 8 hafta da migde bulantisi olmayan varmiydi

Günaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?
Ben varım canım kayısı da fayda etmedi dr bişeyde vermedi bir daha gittiğimde tekrar diycem

canım o fitilin adını yazar mısın? Gebelikte kullanılmasında bi sakınca olmadığına da eminsin değil mi?

Günaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?
Canim acili biseyler yesrn.midede sorun.yoksa.bn cig kofye yedigimde faln aninda wcdeyim.corbalarimi acili yapiorum.o zmnda hmn gidiyorum.

AA kızlar bakın ne geldi aklıma dün gece rüyamda bebeğimi emziriyodum ay çok güzel bi duyguydu ..şimdi aklıma geldi sizinle paylaşmak istedim.Bi de sanki benim bulantılar azalıyo gibi 1-2 gündür daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür...

@Busra hayirli olsun canim ikisinde Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah:))

Kızlar aranizda spora baslayan ya da yapıyor olan var mı?
Spora vakit kalmiyor ki anacim, iki cocuk , es, ev isi, alisveris hepsi bana bakiyo...Spora ne zaman vakit bulup yapicam daha...Günler uzadikca yürüyüse basliycam insallah, baska spor yapamam sanirim...
neden alttan yapıyorki hala.ilginç değilmi ne gerek var alttan yapmaya
Ben Almanyadayim canim, burada 4-5 ayliga kadar alttan yapiliyor ulrason.Daha iyi görünüyor diyor doktorlar, ayrica bi zarari da yok zaten. Ben de türkiyede niye karindan bakildigina anlam veremiyorum, cünkü daha zor görülüyor ve anne adaylari bosu bosuna bisürü stres yapiyorlar bence...
Gecen hafta ayni soruyu ben de sormustum canim, cok sükür gecti. Benim demir eksikliginden kaynaklaniyormus, kan tahlilinde cikti ve ilac kullanmaya basladigimdan beri bu sorunum gecti cok sükür.Bi de yardimci olur diye kayisi hosafi yapmistim, aksamlari ya bir kase hosaf ya da iki tane portakal ye cok faydasi oluyor.insallah cabucak gecer canim, gercekten zor bi dönem...

Kizlar dünden beri gögüslerim süt doluyormus gibi ara ara sizliyor,ne dedigimi ikinci ya da ücüncü hamileligini yasiyanlar tam anlayabilmistir sanirim.Siz de de basladimi bu, sanki erken gibi daha... Ve uclari iyice karardi, gögüslerimin büyüdügünü de hissediyorum , artik degisiklikler basladi:).Karnim sanki biraz cikti ve hamile oldugumdan haberi olmayan bi kac tanidik, bu aralar daha da güzellestin tarzi seyler söylüyor...Vücudunuz artik tepki veriyor ve göbisler yakinda iyice cikacak...

Ayyyy ne güzel ben de artık karnım çıksın istiyorum..Belli olsun istiyorum.Bikaç haftam var sanırım.Benim ilk olucak inşallah tam analayamadım ne demek istediğini ama 12. haftadan sonra vücut alışır göğüs hassasiyeti azalır diye biliyodum ben.Bu arada seninki erkek mi acaba?Güzelleşmişsin diyolarmış baksana :)))

Canim.ne guzel.ruya gormussun.bnde erkk cocugu gordum yalnz ne hikmetse bnm bebekler karisiyodu tobe yarabbim:)

Bende de ayni seyler var canim karnim cok cikti cok gazim var. goguslerim sut dolu gibi buyuduler ve uclari karardi. Bi arkadas gogus uclari erken kararirsa bebek kiz anlamina gelir demisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…