- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.161
daha oncede yazmistim sana.senin hamileligini ilk hamileligime benzetiyorum.kizimdan once iki dusuk yasadim bende.o yuzden dokuz ayi ya duserse ya kalbi durursa ya onu kaybedersemden korkarak gecirdim.niye midem bulanmiyo,niye hareket etmiyo,niye az hareket etti yok niye cok hareket etti nerdeyse her gun doktordaydim kalp atisina bakardi ultrasonla rahatlar donerdim eve.ve malum zehir ettim gebeligi kendime :)
once ilk uc ay gecsin diyosun sonra kipirdasin rahatliycam diyosun sonra yedi ay derken dogarsa tamam stres bitecek soz diyosun amaaaa bitmiyo :) bu defada ay niye atesllendi vay niye oksursu film devam ediyo :) rahat ol diycemde olamazsin biliyorum.ilerde stres yaptigin gunleri gulerek hatirlaman dilegiyle...
Canim cok tesekkur ederim.Sukur ikincide gozuktu evet :)Gozun aydin canim biri gozukmusru digeri de gozukmus demekki ne guzel gozunuz aydin:)
Canim Allah cc razi olsun,amin cumlemiz insaAllah.@Busra hayirli olsun canim ikisinde Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah:))
Kızlar aranizda spora baslayan ya da yapıyor olan var mı?
Gunaydin kizlar herkes iyidir umarim sayfalar ilerledikce takip edilmez hale geldi bende dun ise basladim isim biraz agir ama bebegim allaha emanet calismak zorundayim sukur agrimda yok
Pek giremem ama yine arada bi bakalim maglum is ev cocuk koca yemek derken zaman su gibi akiyor
Busra gozun aydin cnm iki bebeginide gormussun ne guzel bir mutluluk
Bebislerini goren anneleride gozu aydin herkesler iyidir umarimm kendinize iyi davranin kizlar kendinize iyi bakarsaniz meleklerinizde iyi olur allaha emanet hepsi en ufak seyde korkman olurmu ben bakin agir iste calisiyorum ama bir bebek daha alnima yazildiysa ne yapsaniz o bebek dunya gelir hep boyle dusunun ki guzel olsun hepinizi seviyoruz optum
Günaydın güzeller bana gün hiç aymasada....
bushra_84 canım ikizlerin hayırlı olsunnn :)
@dileekefem Allah kolaylik versin canim
bu arada sağlık ocağına gebe kaydini yaptirmayan kaldı mi? Bunu ihmal ederseniz size ve bebeğe aşı yapmiycaklarmis ve doğum sonrasi bebeğin topuk kani alinip bişeye bakiliyo bu islemi yaptiramiycakmisiz bilginiz olsun ihmal etmeyin...
Gunaydin canım. Gerçekten. Ben daha kayıt olmadım. Offf[/QUOTE]ciftekuzu, post: 38306955, member: 518213"]Günaydın güzeller bana gün hiç aymasada....
bushra_84 canım ikizlerin hayırlı olsunnn :)
@dileekefem Allah kolaylik versin canim
bu arada sağlık ocağına gebe kaydini yaptirmayan kaldı mi? Bunu ihmal ederseniz size ve bebeğe aşı yapmiycaklarmis ve doğum sonrasi bebeğin topuk kani alinip bişeye bakiliyo bu islemi yaptiramiycakmisiz bilginiz olsun ihmal etmeyin...
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim.Rabbim evlatlarmizi bize bagislasin insaAllah.büşra_84 canım gözün aydın , sağlıkla al kucağına bebişlerini inşallah :)
Ben varım canım kayısı da fayda etmedi dr bişeyde vermedi bir daha gittiğimde tekrar diycemGünaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?
canım o fitilin adını yazar mısın? Gebelikte kullanılmasında bi sakınca olmadığına da eminsin değil mi?mutlu haftasonlarıııı :) hele de benim gibi çalışmayıp dinlenenler için :):) kızlar kabızlık için fitil çok işe yaradı kesinlikle tavsiye ederim kabızlık çekenlere bilgilerinizeee.. bulantım çok şükür yok hiç.. ama iştahım çok açık napıcaz bu iştahla bilmiyorum .. çok şükür bin şükür tabikii .. bu arada bir arkadaşım eğer miden bulanıyorsa türk kahvesi kokla geçer demişt ne derece doğru bilmiyorum .. çok bulanan varsa belki dener diye yzıyım dedimmm
MasaAllah,enerjin hic dusmesin :)Herkese güzel bir gün diliyorum enerji doluyum bugün
Canim bende hic bulanti olmadi.8+4um.Kizlar 8+3 ama 4 gundur migde bulantim olmuyo ama 4 gun oncesine kadar bulantim oluyodu randevum sali gunu 8 hafta da migde bulantisi olmayan varmiydi
Canim acili biseyler yesrn.midede sorun.yoksa.bn cig kofye yedigimde faln aninda wcdeyim.corbalarimi acili yapiorum.o zmnda hmn gidiyorum.Günaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?
Spora vakit kalmiyor ki anacim, iki cocuk , es, ev isi, alisveris hepsi bana bakiyo...Spora ne zaman vakit bulup yapicam daha...Günler uzadikca yürüyüse basliycam insallah, baska spor yapamam sanirim...@Busra hayirli olsun canim ikisinde Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah:))
Kızlar aranizda spora baslayan ya da yapıyor olan var mı?
Ben Almanyadayim canim, burada 4-5 ayliga kadar alttan yapiliyor ulrason.Daha iyi görünüyor diyor doktorlar, ayrica bi zarari da yok zaten. Ben de türkiyede niye karindan bakildigina anlam veremiyorum, cünkü daha zor görülüyor ve anne adaylari bosu bosuna bisürü stres yapiyorlar bence...neden alttan yapıyorki hala.ilginç değilmi ne gerek var alttan yapmaya
Gecen hafta ayni soruyu ben de sormustum canim, cok sükür gecti. Benim demir eksikliginden kaynaklaniyormus, kan tahlilinde cikti ve ilac kullanmaya basladigimdan beri bu sorunum gecti cok sükür.Bi de yardimci olur diye kayisi hosafi yapmistim, aksamlari ya bir kase hosaf ya da iki tane portakal ye cok faydasi oluyor.insallah cabucak gecer canim, gercekten zor bi dönem...Günaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?
Birden kesilince tedirgin oldum canim ya tesekkur ederim insallah bisey olmaz :)MasaAllah,enerjin hic dusmesin :)
Canim bende hic bulanti olmadi.8+4um.
Ayyyy ne güzel ben de artık karnım çıksın istiyorum..Belli olsun istiyorum.Bikaç haftam var sanırım.Benim ilk olucak inşallah tam analayamadım ne demek istediğini ama 12. haftadan sonra vücut alışır göğüs hassasiyeti azalır diye biliyodum ben.Bu arada seninki erkek mi acaba?Güzelleşmişsin diyolarmış baksana :)))Kizlar dünden beri gögüslerim süt doluyormus gibi ara ara sizliyor,ne dedigimi ikinci ya da ücüncü hamileligini yasiyanlar tam anlayabilmistir sanirim.Siz de de basladimi bu, sanki erken gibi daha... Ve uclari iyice karardi, gögüslerimin büyüdügünü de hissediyorum , artik degisiklikler basladi:).Karnim sanki biraz cikti ve hamile oldugumdan haberi olmayan bi kac tanidik, bu aralar daha da güzellestin tarzi seyler söylüyor...Vücudunuz artik tepki veriyor ve göbisler yakinda iyice cikacak...
Canim.ne guzel.ruya gormussun.bnde erkk cocugu gordum yalnz ne hikmetse bnm bebekler karisiyodu tobe yarabbim:)AA kızlar bakın ne geldi aklıma dün gece rüyamda bebeğimi emziriyodum ay çok güzel bi duyguydu ..şimdi aklıma geldi sizinle paylaşmak istedim.Bi de sanki benim bulantılar azalıyo gibi 1-2 gündür daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür...
Tedirgin olma canim,cogu arkadasin bulantilari gecmeye baslamis.Birden kesilince tedirgin oldum canim ya tesekkur ederim insallah bisey olmaz :)
1 haftadir giremiyorum kimseyi takip edemedim bir suru sayfa birikmis sali gunu nu iple cekiyorum vallaTedirgin olma canim,cogu arkadasin bulantilari gecmeye baslamis.
Kizlar dünden beri gögüslerim süt doluyormus gibi ara ara sizliyor,ne dedigimi ikinci ya da ücüncü hamileligini yasiyanlar tam anlayabilmistir sanirim.Siz de de basladimi bu, sanki erken gibi daha... Ve uclari iyice karardi, gögüslerimin büyüdügünü de hissediyorum , artik degisiklikler basladi:).Karnim sanki biraz cikti ve hamile oldugumdan haberi olmayan bi kac tanidik, bu aralar daha da güzellestin tarzi seyler söylüyor...Vücudunuz artik tepki veriyor ve göbisler yakinda iyice cikacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?