- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.781
Benim kız. Nöbet tutuyoruz gece resmen. Dikiyor bizi ayakta.Bebegi gundux cilginca uyuyup gece inadina uyumayan var mi?
Bende yaramazlıktan ağlıyor sanıyordum ama aç kalıyormuş yavrum. Sütüm yeterli gelmiyor, mamaya başkadık mecburen.kızlar bende kızımda gaz var sanıyordum.süreklı ağlıyordu ilk gunler.meger gaz değilmiş aclıktanmış.doktor ilk 1 ay bebeklerde gaz olmaz dıyor.
D Duzce Cnm 39+2 ile 40+5 arasinda daha 10 gun var. Panik yapma. Nekadar panik olursak okadar normal dogum surecini geciktiriyoruz farkinda olmadan. Akisina birak herseyi. Allah hayirli zamanda hayirli dogumlar versin ins.Kizkar çok korkuyorum lütfen yardımcı olun 39+2oldum hala sancı yok eğer olmazsa 40+5 te suni sancı verecek doktor benim ikinci olmasına rağmen şarkınım neden geç kaldı diye bidr açılma olmazsa sanciyla sezaryen olacak cok kötü durumdayım sizce açılma olurmu ben olur diye dusunuyirum ama yine normla doğum yaptığım için sizce
Kizkar çok korkuyorum lütfen yardımcı olun 39+2oldum hala sancı yok eğer olmazsa 40+5 te suni sancı verecek doktor benim ikinci olmasına rağmen şarkınım neden geç kaldı diye bidr açılma olmazsa sanciyla sezaryen olacak cok kötü durumdayım sizce açılma olurmu ben olur diye dusunuyirum ama yine normla doğum yaptığım için sizce
Selam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Hayirlisi ile sagliklica al cnm bebegini.insallh..bayramdan snra olsun dedik ama beklemicek senin minik kus :)Selam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Hadi hayirlisi Cansucum, geliyor senin bebis:):)Selam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Ayyy beni de heyecan bastı şimdi, 'herkes bebişleri bir an önce gelsin diye akar biz ise drları gelmeden gelmesinler diyoruz ' demiştik, benimki de beklemez mi acaba? Canım hayırlısıyla doğsun, çook kolay bir doğum olsun inşallah, fırsat bulduğunda yaz olur mu?Selam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar merhaba clexane kullandığım için doktorum planlı epıdural sezeryan yapmakta karar kıldı.cumartesi günü. Dogumum var çok heyecanlıyım korkuyorum
Islaklık derken ne kadar geldi bilmiyorum ama son iki haftadır benim de akıntım çoğaldı, genelde günde bir kez senin tarif ettiğin gibi su gibi gelip çamaşırımı ıslatıyor, ama çok fazla da değil, ilk başta endişelendim, sonra da gün içinde bu kadra gelen suyum bile olsa pek fazla bir kayıp değil diye düşündümKizlar simdi biraz yuruyus yaptim geldim sari akintim var ama birazda islaklik var camasirimda acaba suyum flnmi geliyo az az bn bilmiyorum.sizde de oluyomuydu oyle en son iyiydi suyumuz ama bilemedim simdi
Rabbim yardımcı olsun canım rahat ol doğum anında derin derin nefes al ver ısınırken doktorun dediği gibi ıkın aksi taktirde nefesin boşuna gider sağlıkla al yavrunu kucağına
Hayirlisi ile sagliklica al cnm bebegini.insallh..bayramdan snra olsun dedik ama beklemicek senin minik kus :)
Hadi hayirlisi Cansucum, geliyor senin bebis:):)
Ayyy beni de heyecan bastı şimdi, 'herkes bebişleri bir an önce gelsin diye akar biz ise drları gelmeden gelmesinler diyoruz ' demiştik, benimki de beklemez mi acaba? Canım hayırlısıyla doğsun, çook kolay bir doğum olsun inşallah, fırsat bulduğunda yaz olur mu?
Evet cnm bayramın 2. Günü.ama çok heyecanlıyım.gun bilmek korkutuyır insanı.Çok az kalmış yavruna kavuşmana, hem de bayram günü doğacak öyle mi?
valla canım benim minnak 13 günlük ama gaz problemi var. ağzından o gak sesini çıkarana kadar ayaklarını çekiyo ağlıyokızlar bende kızımda gaz var sanıyordum.süreklı ağlıyordu ilk gunler.meger gaz değilmiş aclıktanmış.doktor ilk 1 ay bebeklerde gaz olmaz dıyor.
Selam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Az oldu cnm .sanirim ayakta durdurugumda da oluyo sari renkli peynir gbi bi oluyo bide islaklik sknti yktr ins.bnde yuruyeck.halde kslmsdi.bugun cikmicam disari bakakim olckmi olursa yarin giderim.doktra sagol cnmIslaklık derken ne kadar geldi bilmiyorum ama son iki haftadır benim de akıntım çoğaldı, genelde günde bir kez senin tarif ettiğin gibi su gibi gelip çamaşırımı ıslatıyor, ama çok fazla da değil, ilk başta endişelendim, sonra da gün içinde bu kadra gelen suyum bile olsa pek fazla bir kayıp değil diye düşündümTabii haftalık kontrollere gittiğimiz için onun da bir rahatlığı var, sonuçta suyu kontrol ediliyor hep, seni huzursuz ediyorsa bayrama girmeden bugün bir danış ister doktoruna.
Tek saglikli olsunlarda bnm doktrda bayramda yok gelirsede napalim diger doktrlrda iyiymis.Allaha emanetler .Teşekkür ederim kızlar. Nişanımda geldi. Bekliyoruz henüz. Sancılarım var. Fakat nst de azalmış gözüküyor. Doğumu yaptıracak doktor henüz gelmedi. Belki sunni sancı verebilirler.DenizCeren01 kendi doktorumu beklemeyi çok isterdim. Kısmet değilmiş. Kadir Gecesinde hayırlısı diye dua etmiştim. Kısmet böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?