- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.801
Hayrlisi ile insallh :) bnmde icime esim hftaya cars.gelcek ondan once gelck gbi geliyo yada o gun :) ayy bi sagliklica dogsalrdi. Merakla bekliyoruz :)Gunaydinlar vukuatsz bir gece)bnm içime ptesi gibi doguyo tutar mi acaba hayırlısı:))
Gozun aydin olsun canimm :) norml dogummu yaptin canim.sagliklica kavsmussun cok sukurKızlar dogum yaptm 2gün önce 2gün sanci cektim ve dogumum cok zor gecti ama kavustum yavruma rabbm hepinizin yardmcis olsun
Bebeyagi gozenekleri kaptiyormus. Egitimlerde ogrendim. Losyon surun dediler cnmBebislerinize Banyodan sonra bebeyagi kullaniyor musunuz hanimlar ?
Guzel haberlerini bekliyoriz canimSelam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Gozun aydin canimmKızlar dogum yaptm 2gün önce 2gün sanci cektim ve dogumum cok zor gecti ama kavustum yavruma rabbm hepinizin yardmcis olsun
Evet cnm saglicakla gelselerdi bir.korkuyorum da aslinda ama bklim pofhhHayrlisi ile insallh :) bnmde icime esim hftaya cars.gelcek ondan once gelck gbi geliyo yada o gun :) ayy bi sagliklica dogsalrdi. Merakla bekliyoruz :)
Var ben normal doğurdum canım ben 3 çocuğumdada bi tur kordon dolanmıştı zaten normal 1 tur dolanması tehlikeli olan 3-4 tur oluyormuş oymuşKızlar ben az önce geldim doktordan.Sancım felan yok bebeğim inmiş, plesanta kireclenmesi var ve boynunda hala 1tur kordon dolanması var.haftaya persembeye kdr bekleyelim dedi , biz normal dogumda ısrar ettigimiz için
yoksa bugün sezeryan yapacaktı :) cuma günüde suni sancı verecekler dogmazsa.Ama kordon var muhtemelen sezeryan olursun dedi.
hic basına gelen varmı yada duydugunu , bir tur kordonla normal dogum yapan?
Hadi hayırlısı canım. Bugün kollarına alırsın inşallah defne hanımı. Bayram şekerin geldiSelam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Hic canini sikma canim simdiden. Kendini sartlama. Akil veren surekli ayni sorulari soran tabiki olucaktir. Kafana takma sen. Ben 15-20gun arasi kuran okutup herkesi cagirip toptan aradan cikarmayi dusunuyorum. Tek tek misafirle ugrasmamak icin. Bebisimle ilgilenmek istiyorumGünaydın kızlar
Size bisey soracagim doğum sonrasi ndan korkuyorum musunuz kalabalıktan herkesin karışmasından birilerinin akıl vermesinden tedirgin misiniz.çok fazla mudahale olacakmış gibi geliyor lohusa debresyonjna girmekten korkuyorum şimdiden.biraz rahatlamaya ihtiyacım var
BenimdeeeeGunaydin annişler
ŞAFAK 4
Hic canini sikma canim simdiden. Kendini sartlama. Akil veren surekli ayni sorulari soran tabiki olucaktir. Kafana takma sen. Ben 15-20gun arasi kuran okutup herkesi cagirip toptan aradan cikarmayi dusunuyorum. Tek tek misafirle ugrasmamak icin. Bebisimle ilgilenmek istiyorum
Canm minik kizini kucagina aldn belkide :) guzel dogum hikayeni beklyrz :)Selam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Canim cok haklisin tedrginliklerinde.bnde acikcasi kv yaninda dogum yapsaydim kesin depresyonun dibine vurmustum.cunku onlrda komsulr fln sanh dogur aksam ewe gel hmn bisey varmis gbivgeliyolr.bu insan yorgunmu yuruyebiliyomu yok.en azindan annemin yaninda nazim gecer pek cikmm .40ini cikaririm burda mevludu yaparim giderim ewime insallh.sende acikca olmadi soyle rahtsz oldugun zamn valla napalim icimze atmayalim millet dusunsun.Günaydın kızlar
Size bisey soracagim doğum sonrasi ndan korkuyorum musunuz kalabalıktan herkesin karışmasından birilerinin akıl vermesinden tedirgin misiniz.çok fazla mudahale olacakmış gibi geliyor lohusa debresyonjna girmekten korkuyorum şimdiden.biraz rahatlamaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?