2015 Temmuz Anneleri

Guzel haberlerini bekliyoriz canim baya ilerlemis acilma duzenli sanci vs.
benim dr da izinde. Kismet artik:)

Kızlar ben az önce geldim doktordan.Sancım felan yok bebeğim inmiş, plesanta kireclenmesi var ve boynunda hala 1tur kordon dolanması var.haftaya persembeye kdr bekleyelim dedi , biz normal dogumda ısrar ettigimiz için
yoksa bugün sezeryan yapacaktı :) cuma günüde suni sancı verecekler dogmazsa.Ama kordon var muhtemelen sezeryan olursun dedi.
hic basına gelen varmı yada duydugunu , bir tur kordonla normal dogum yapan?

Var ben normal doğurdum canım ben 3 çocuğumdada bi tur kordon dolanmıştı zaten normal 1 tur dolanması tehlikeli olan 3-4 tur oluyormuş oymuş

Günaydın kızlar
Size bisey soracagim doğum sonrasi ndan korkuyorum musunuz kalabalıktan herkesin karışmasından birilerinin akıl vermesinden tedirgin misiniz.çok fazla mudahale olacakmış gibi geliyor lohusa debresyonjna girmekten korkuyorum şimdiden.biraz rahatlamaya ihtiyacım var

Hadi hayırlısı canım. Bugün kollarına alırsın inşallah defne hanımı. Bayram şekerin geldi

Hic canini sikma canim simdiden. Kendini sartlama. Akil veren surekli ayni sorulari soran tabiki olucaktir. Kafana takma sen. Ben 15-20gun arasi kuran okutup herkesi cagirip toptan aradan cikarmayi dusunuyorum. Tek tek misafirle ugrasmamak icin. Bebisimle ilgilenmek istiyorum

Bende çekirdek ailemle başbaşa olmak istiyorum.bebegimle ilgilenmek istiyorum.saçma adetler var dantelli nevresim serilirmis oturma odasına misafirin yanında öyle yatılırmış.benben yatak odamdan çıkmak istemiyorum.odaya da kimsenin gelmesini istemiyorum mahrem oda çünkü. Keşke misafirler 4-5 gün sonra gelseler

Canm minik kizini kucagina aldn belkide :) guzel dogum hikayeni beklyrz :)

Canim cok haklisin tedrginliklerinde.bnde acikcasi kv yaninda dogum yapsaydim kesin depresyonun dibine vurmustum.cunku onlrda komsulr fln sanh dogur aksam ewe gel hmn bisey varmis gbivgeliyolr.bu insan yorgunmu yuruyebiliyomu yok.en azindan annemin yaninda nazim gecer pek cikmm .40ini cikaririm burda mevludu yaparim giderim ewime insallh.sende acikca olmadi soyle rahtsz oldugun zamn valla napalim icimze atmayalim millet dusunsun.

Slm kizlar naslsnz? Ben beratla uykusuz gecelere devam edyrm. Esim ve ben bakyrz oglma kv var sozde geceden ben uyuycm sabah dedi saat 11.00 de uyandi sonrada neden uyandrmdnz dio. Hastaneyede geldgnde yine gece yatti uyudu hic olmasa daha iyi esimdeb allah razi olsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…