2015 Temmuz Anneleri

Cikicak canim merak etme:), bahsettigim sey agri gibi degil nasil anlatsam bilemedim, böyle karincalanmis gibi sanki gögsündeki tüm damarlarda karinca sürüleri dolaniyormus gibi oluyor.Tabi bu sürekli olmuyor, ara ara hissediyorsun bunu. Basina gelince buradan anlatirsin bize nasil bisey oldugunu.Valla iki kizim oldugu icin herkes hadi insallah bu da oglan olsun diyorlar ama emin ol icimde bu konuda hic his yok, sadece saglikli olsun baska bisey istemiyorum.Ve gözüm yine kiz elbiselerine kayiyor, oglanlarin cicileri cok renksiz.
Canim.ne guzel.ruya gormussun.bnde erkk cocugu gordum yalnz ne hikmetse bnm bebekler karisiyodu tobe yarabbim:)
Ya o karisma meselesi benim de kabusum oldu , daha önce kücük bi hastanede dogum yapmistim, almanlarin sari bebekleri arasinda tek siyah saclisi benimkiydi.Ondan endise etmedim hic, simdi de büyük bi hastane de yapicam dogumu esime de gecen diyorum bebekler karismasin diye . Adam kahkahalara boguldu, yanimizda künyesi takilacak korkma dogar dogmaz kapar vermem kimseye diyor:):):)

Aynn cnm bnmde esim guluyo.ama insanin aklina geliyo.herseyy:))

Insallah gerceginide yasarsun cnm ilk bebek sanirim senin cok cok guzel bir duygu hicbirseye degisilmez o an

bu
Canim.ne guzel.ruya gormussun.bnde erkk cocugu gordum yalnz ne hikmetse bnm bebekler karisiyodu tobe yarabbim:)
Kızlar ben de kabusumdan bahsedeyim o zaman..Benim aşılama oldu.Ya aşılamada spermeleri karıştırıp yanlış enjektörü verdilerse bize diye içim içimi yiyo benim de Allah korusun ne kötü bişey düşünsenize

Merhaba arkadaşlar, haftaya ikili testimiz var , ikili üçlü test tamam ama ben şeker yüklemesi yapmayacağım , Canan Karatay yapmasın gebeler dedi mantıklı geldi yapmayacağım, herkese iyi pazarlar

Benim goguslerim coktan buyudu maasallah davul gibi oldu ilk bebeginde boyke hissetmemistim eger guzellestiyse erkek derler bende oglumda cok guzellesmistim

Merhaba arkadaşlar, haftaya ikili testimiz var , ikili üçlü test tamam ama ben şeker yüklemesi yapmayacağım , Canan Karatay yapmasın gebeler dedi mantıklı geldi yapmayacağım, herkese iyi pazarlar
Seker yuklemesi sanki mecbur yapiluyor biliyorum ben sen doktorunun dedigine bak bence canan karataya bakarsan oooo

Benim goguslerim coktan buyudu maasallah davul gibi oldu ilk bebeginde boyke hissetmemistim eger guzellestiyse erkek derler bende oglumda cok guzellesmistim

Senin gebeliginde goguslerin ne zaman kararmisti canim? Bi arkadas erken kararsa kiz dedi alakasi var mi acaba

Kızlar fotoları yüklüyorum.ilk foto bebeğin fotosu,2. foto o çıkıntının ama çok yakın hiçbişi belli değil.
ben o beyazlığı kalp sanıyordum ya.
çok yukarda çünkü

Kızlar
Göğsü daralan cok hızl nefes alıp verdiğini ve kalbinin cok hızlı attığını hisseden var mı aranızda yoksa bi tek ben miyim
bende öyleyim canım.
ara ara geliyor sonra düzeliyor

Kizlar benim midem bulanmiyor ama doktora giderken araba beni mahvediyor.Hastaneye gidene kadar midem bulaniyor,fenalik geliyor.Benim gibi olan var mi?Normalde arac tutmaz,hamileligimden beri boyle oluyor.
beni eskiden de araba tutardı ama şmdi daha çok tutuyo..
başımı yukarı kaldırıp nefes alıp veriyorum yavaşlıyo..
yoksa perişan oluyorum..

çok güzel bir düşünce ...
bende 3 ay bitsin düşünebilirim

Son düzenleme:
Valla canim benim hic kararmadi her bunyede farkli oluyor cnm bunlar laf iste herkese tutmuyor valla seninki karardimi kiz mi istiyor Sun yoksa

Benimkiler cok karardi sanki. Vallahi canim ilk bebegim kiz erkek hic fark etmez insallah saglikli olsun kucagima alabileyim baska bisey istemiyorum. Hep kiz hissediyorum bi ogrensem cinsiyeti hemen biseyler almaya baslayacagim :)

ya hanımlar ben dün dr a gittim..
bebeğim 9+0 iken 9+2 çıktı usg de..
boyuda 2,5 cm olmuş..
anlamadığım benim bebek sürekli yüz üstü uzanıyor..
bende öyle uyurrdum bana mı çekti diyorum
sonra da böyle olması zararlı mı acaba dedim..
çıkıştada dr um ikili test yapmıyoruz biz dedi..
neden öyle söyledi ki..
ben meraktan ölürüm öyle olsa ama
neden öyle söylediki..
ondan gizli gidip devlette mi yapsam acaba
ayrıca göbeğim mosmor oldu diye kola geç iğne için dedi..
ama 2 gündür iğneye geçtim mahvetti beni..
göbekten daha zor kol, çok acıtıyo çokkkkkk

Bende de ayni seyler var canim karnim cok cikti cok gazim var. goguslerim sut dolu gibi buyuduler ve uclari karardi. Bi arkadas gogus uclari erken kararirsa bebek kiz anlamina gelir demisti :)
Bakalim bu teori tutacak mi?? cünkü yakinda cinsiyetler belli olmaya baslar
Aynn cnm bnmde esim guluyo.ama insanin aklina geliyo.herseyy:))
Cok kuruyoruz kafamizda , ya da hayal gücümüz genis
, benim de tüp bebek.Ben de transferden önce doktora sormustum bi karisiklik olmaz demi diye. Adam ekrani acti embryolog bizim adimizin yazdigi kutucugu cikardi, ismimizi iki kez göstedi ve sonra katatere cekti kuzucuklari... Ama bu endisem gecti mi HAYIR

Benimkiler cok karardi sanki. Vallahi canim ilk bebegim kiz erkek hic fark etmez insallah saglikli olsun kucagima alabileyim baska bisey istemiyorum. Hep kiz hissediyorum bi ogrensem cinsiyeti hemen biseyler almaya baslayacagim :)
Evet cok heyecanli gunler demi allah gonlune gore versin canim saglikli olsun sonucta ikiside bizim canimiz benim bir golum var birde kizim olursa cok mutlu olurum ama once saglik tabiki benim arkadasim hamileydi gogsu cok kararmisti ama erkek oldu

Doktorun sana sormadimi cnm normalde test yaptiriyormusun diE sormasi lazim eger yaptiracaksan bence doktorunla konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…