- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.181
Cikicak canim merak etme:), bahsettigim sey agri gibi degil nasil anlatsam bilemedim, böyle karincalanmis gibi sanki gögsündeki tüm damarlarda karinca sürüleri dolaniyormus gibi oluyor.Tabi bu sürekli olmuyor, ara ara hissediyorsun bunu. Basina gelince buradan anlatirsin bize nasil bisey oldugunuAyyyy ne güzel ben de artık karnım çıksın istiyorum..Belli olsun istiyorum.Bikaç haftam var sanırım.Benim ilk olucak inşallah tam analayamadım ne demek istediğini ama 12. haftadan sonra vücut alışır göğüs hassasiyeti azalır diye biliyodum ben.Bu arada seninki erkek mi acaba?Güzelleşmişsin diyolarmış baksana :)))
Ya o karisma meselesi benim de kabusum oldu , daha önce kücük bi hastanede dogum yapmistim, almanlarin sari bebekleri arasinda tek siyah saclisi benimkiydi.Ondan endise etmedim hic, simdi de büyük bi hastane de yapicam dogumu esime de gecen diyorum bebekler karismasin diye . Adam kahkahalara boguldu, yanimizda künyesi takilacak korkma dogar dogmaz kapar vermem kimseye diyor:):):)Canim.ne guzel.ruya gormussun.bnde erkk cocugu gordum yalnz ne hikmetse bnm bebekler karisiyodu tobe yarabbim:)
Aynn cnm bnmde esim guluyo.ama insanin aklina geliyo.herseyy:))Cikicak canim merak etme:), bahsettigim sey agri gibi degil nasil anlatsam bilemedim, böyle karincalanmis gibi sanki gögsündeki tüm damarlarda karinca sürüleri dolaniyormus gibi oluyor.Tabi bu sürekli olmuyor, ara ara hissediyorsun bunu. Basina gelince buradan anlatirsin bize nasil bisey oldugunu.Valla iki kizim oldugu icin herkes hadi insallah bu da oglan olsun diyorlar ama emin ol icimde bu konuda hic his yok, sadece saglikli olsun baska bisey istemiyorum.Ve gözüm yine kiz elbiselerine kayiyor, oglanlarin cicileri cok renksiz .
Ya o karisma meselesi benim de kabusum oldu , daha önce kücük bi hastanede dogum yapmistim, almanlarin sari bebekleri arasinda tek siyah saclisi benimkiydi.Ondan endise etmedim hic, simdi de büyük bi hastane de yapicam dogumu esime de gecen diyorum bebekler karismasin diye . Adam kahkahalara boguldu, yanimizda künyesi takilacak korkma dogar dogmaz kapar vermem kimseye diyor:):):)
Insallah gerceginide yasarsun cnm ilk bebek sanirim senin cok cok guzel bir duygu hicbirseye degisilmez o anAA kızlar bakın ne geldi aklıma dün gece rüyamda bebeğimi emziriyodum ay çok güzel bi duyguydu ..şimdi aklıma geldi sizinle paylaşmak istedim.Bi de sanki benim bulantılar azalıyo gibi 1-2 gündür daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür...
Kızlar ben de kabusumdan bahsedeyim o zaman..Benim aşılama oldu.Ya aşılamada spermeleri karıştırıp yanlış enjektörü verdilerse bize diye içim içimi yiyo benim de Allah korusun ne kötü bişey düşünsenizeCanim.ne guzel.ruya gormussun.bnde erkk cocugu gordum yalnz ne hikmetse bnm bebekler karisiyodu tobe yarabbim:)
Benim goguslerim coktan buyudu maasallah davul gibi oldu ilk bebeginde boyke hissetmemistim eger guzellestiyse erkek derler bende oglumda cok guzellesmistimKizlar dünden beri gögüslerim süt doluyormus gibi ara ara sizliyor,ne dedigimi ikinci ya da ücüncü hamileligini yasiyanlar tam anlayabilmistir sanirim.Siz de de basladimi bu, sanki erken gibi daha... Ve uclari iyice karardi, gögüslerimin büyüdügünü de hissediyorum , artik degisiklikler basladi:).Karnim sanki biraz cikti ve hamile oldugumdan haberi olmayan bi kac tanidik, bu aralar daha da güzellestin tarzi seyler söylüyor...Vücudunuz artik tepki veriyor ve göbisler yakinda iyice cikacak...
Seker yuklemesi sanki mecbur yapiluyor biliyorum ben sen doktorunun dedigine bak bence canan karataya bakarsan ooooMerhaba arkadaşlar, haftaya ikili testimiz var , ikili üçlü test tamam ama ben şeker yüklemesi yapmayacağım , Canan Karatay yapmasın gebeler dedi mantıklı geldi yapmayacağım, herkese iyi pazarlar
Benim goguslerim coktan buyudu maasallah davul gibi oldu ilk bebeginde boyke hissetmemistim eger guzellestiyse erkek derler bende oglumda cok guzellesmistim
guzel düşünelimde güzel olsun istiyorum cnm :) benimkisi züğürt tesellisiMaşallah cok pozitifsin canımın
ben o beyazlığı kalp sanıyordum ya.Kızlar fotoları yüklüyorum.ilk foto bebeğin fotosu,2. foto o çıkıntının ama çok yakın hiçbişi belli değil.
bende öyleyim canım.Kızlar
Göğsü daralan cok hızl nefes alıp verdiğini ve kalbinin cok hızlı attığını hisseden var mı aranızda yoksa bi tek ben miyim
beni eskiden de araba tutardı ama şmdi daha çok tutuyo..Kizlar benim midem bulanmiyor ama doktora giderken araba beni mahvediyor.Hastaneye gidene kadar midem bulaniyor,fenalik geliyor.Benim gibi olan var mi?Normalde arac tutmaz,hamileligimden beri boyle oluyor.
Arkadaslar benim unuttugum ihmal ettigim bisey var.size de hatirlatmak istedim.bebegim icin bi gunluk tutmak istiyorum.bos bi deftere yazarak degil de bebegin ilk bilgilerini ve duygularimizi yazabilecegimiz,ultrason goruntulerini yapistirabilecegimiz kisimlari olan defterli albumler var.d&r da bitane vardi ama acilmis ve yipranmisti.bi de almak icin cinsiyeti de bilmek lazim.genelde pembe ya da mavi oluyor.aranizda bunlardan alan kullanan goren var mi.isimlerini yazip onerirseniz sevinirim
Valla canim benim hic kararmadi her bunyede farkli oluyor cnm bunlar laf iste herkese tutmuyor valla seninki karardimi kiz mi istiyor Sun yoksaSenin gebeliginde goguslerin ne zaman kararmisti canim? Bi arkadas erken kararsa kiz dedi alakasi var mi acaba
Valla canim benim hic kararmadi her bunyede farkli oluyor cnm bunlar laf iste herkese tutmuyor valla seninki karardimi kiz mi istiyor Sun yoksa
Bakalim bu teori tutacak mi?? cünkü yakinda cinsiyetler belli olmaya baslarBende de ayni seyler var canim karnim cok cikti cok gazim var. goguslerim sut dolu gibi buyuduler ve uclari karardi. Bi arkadas gogus uclari erken kararirsa bebek kiz anlamina gelir demisti :)
Cok kuruyoruz kafamizda , ya da hayal gücümüz genisAynn cnm bnmde esim guluyo.ama insanin aklina geliyo.herseyy:))
bu
Kızlar ben de kabusumdan bahsedeyim o zaman..Benim aşılama oldu.Ya aşılamada spermeleri karıştırıp yanlış enjektörü verdilerse bize diye içim içimi yiyo benim de Allah korusun ne kötü bişey düşünsenize
Evet cok heyecanli gunler demi allah gonlune gore versin canim saglikli olsun sonucta ikiside bizim canimiz benim bir golum var birde kizim olursa cok mutlu olurum ama once saglik tabiki benim arkadasim hamileydi gogsu cok kararmisti ama erkek olduBenimkiler cok karardi sanki. Vallahi canim ilk bebegim kiz erkek hic fark etmez insallah saglikli olsun kucagima alabileyim baska bisey istemiyorum. Hep kiz hissediyorum bi ogrensem cinsiyeti hemen biseyler almaya baslayacagim :)
Doktorun sana sormadimi cnm normalde test yaptiriyormusun diE sormasi lazim eger yaptiracaksan bence doktorunla konusya hanımlar ben dün dr a gittim..
bebeğim 9+0 iken 9+2 çıktı usg de..
boyuda 2,5 cm olmuş..
anlamadığım benim bebek sürekli yüz üstü uzanıyor..
bende öyle uyurrdum bana mı çekti diyorum
sonra da böyle olması zararlı mı acaba dedim..
çıkıştada dr um ikili test yapmıyoruz biz dedi..
neden öyle söyledi ki..
ben meraktan ölürüm öyle olsa ama
neden öyle söylediki..
ondan gizli gidip devlette mi yapsam acaba
ayrıca göbeğim mosmor oldu diye kola geç iğne için dedi..
ama 2 gündür iğneye geçtim mahvetti beni..
göbekten daha zor kol, çok acıtıyo çokkkkkk
Herkeste farkli oluyor bence zaten bak seninki kararmis ama erkek olmusbenim öncekinde göğüs ucum zeytin gibi kararmıştı ama erkek olduğunu öğrendik
Merhaba arkadaşlar, haftaya ikili testimiz var , ikili üçlü test tamam ama ben şeker yüklemesi yapmayacağım , Canan Karatay yapmasın gebeler dedi mantıklı geldi yapmayacağım, herkese iyi pazarlar
Hahahaha guldurdun beni bende sevmiyorum yaa gicik oluyorun hemdeeAyy ona da mi karıştı o gudubethiç sevmiyom şu kadini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?