- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.821
Ahh bu kvlerr oyle yapma boyle yap dir dir dirrr birde tuttrms bisey olmaz die delirtyrlr insaniCanim cok haklisin tedrginliklerinde.bnde acikcasi kv yaninda dogum yapsaydim kesin depresyonun dibine vurmustum.cunku onlrda komsulr fln sanh dogur aksam ewe gel hmn bisey varmis gbivgeliyolr.bu insan yorgunmu yuruyebiliyomu yok.en azindan annemin yaninda nazim gecer pek cikmm .40ini cikaririm burda mevludu yaparim giderim ewime insallh.sende acikca olmadi soyle rahtsz oldugun zamn valla napalim icimze atmayalim millet dusunsun.
Gun sayiyorum cnm acaba bnm.kiz ne zmn gelcek :) gelmesede olurmus kayinvalidenin.:)uyuyan guzel gbi surekli uyumayami gelmis.Slm kizlar naslsnz? Ben beratla uykusuz gecelere devam edyrm. Esim ve ben bakyrz oglma kv var sozde geceden ben uyuycm sabah dedi saat 11.00 de uyandi sonrada neden uyandrmdnz dio. Hastaneyede geldgnde yine gece yatti uyudu hic olmasa daha iyi esimdeb allah razi olsn.
Bnm kv tmm sagolsun iyidr ama cok bilmistir.bide istedigi olmasin bozulur.bn buraya geldim iste guya ozluyolrmis foto cekip gonder .gobegimin merakindan bni merak etmz :) esimede kiziyorum bazen hic annesine demez esimi almaya siz niye araba bulmdiniz fln.amn dusununce sinirlniyorym.tek istedigim bebegim sagliklica dogsun insallhAhh bu kvlerr oyle yapma boyle yap dir dir dirrr birde tuttrms bisey olmaz die delirtyrlr insani
Nezmn sali sabah 7de gircem ameliyata sen nezmnBenimdeeee
Canım benmde pazartesi 10.30 da olacak inş. Spinal yapıcam, çok heyecanlıyım.Nezmn sali sabah 7de gircem ameliyata sen nezmn
Cansu hayırlısıyla kavuşmuşsundur bebişine, şimdiden tebrikler, anneliğin hayırlı olsunSelam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
benim de 6.gün. oturabiliyorum. 3 gün antibiyotik kullandım sen kullandın mı? Onun dışında her tuvalette batikonlu sıpançla siliyorum. Daha dr görmedi.Normal doğum yapanlar kızlar kaç günde iyileşip atağa kalktınız benim bügün 6 günümüzde ve halen popomun ustüne oturamıyorum canım çok tsnıyo ağrıdan gece uyuyamıyorum doktor herşey yolunda dikişlerden iyi dedi ama ne zaman tam anlamıylarrahatça oturabilecem
Sızı bende de var ama çok rahatsız edici değil. Birkaç güne iyileşecek inşallah. İyileşmeden önce bir sertleşme aşaması oluyormuş. O aşamadasn belki de. Yakındır iyileşmenBnm bugun 11. Gunum ve hala tam oturamiyorum agri yapiyo.. antibiyotik kullandim her tuvalette batikonlu su ile temizledim ama yine de ilk gunku gibi sizi oluyo
Canim bizde ayni kerem iki saatte bir uyaniyor gece ve bana uyanmasi o kadar zor geliyor ki cok sukur hic huzursuzlugu yok ama ben bi gozu acik bi gozu kapali emziriyorum :) bizde esimle eve geldigimizden beri odamizdayiz anneme ben sen uyu dedim esim nobet tutuyor uyaninca beni uyandirip bana veriyor boyle idare ediyoruzSlm kizlar naslsnz? Ben beratla uykusuz gecelere devam edyrm. Esim ve ben bakyrz oglma kv var sozde geceden ben uyuycm sabah dedi saat 11.00 de uyandi sonrada neden uyandrmdnz dio. Hastaneyede geldgnde yine gece yatti uyudu hic olmasa daha iyi esimdeb allah razi olsn.
teşekkür ederim maya iyi dileklerin için.. :) biraz daha beklemedeyiz biz :)Hadi insallah iyi haberlerle gelirsin!!
canım nst ye girdim bebek iyi düzenli sancı yok suyumuz normal. veee bebişim kanala yerleşmeye başlamış buna çok sevindimCanım naptin nasıl gecti anltirmisin
Aynen, annem gece yıkayalım belki uyur dedi, hep gündüz yıkıyorduk günaşırı. Dün gece sadece acıktıkça uyandı ama bu gece yıkamayacağız yine nöbet var:)Benim kız. Nöbet tutuyoruz gece resmen. Dikiyor bizi ayakta.
canım bende iğne kullandığım için epidural oldum.normalde çok korkağımdır ağlayarak girdim korkumdan doğuma.ama beklediğim kadar kötü geçmedi.etraftakiler çok abartıyo bence.hiççç korkma!!!Kızlar merhaba clexane kullandığım için doktorum planlı epıdural sezeryan yapmakta karar kıldı.cumartesi günü. Dogumum var çok heyecanlıyım korkuyorum
canım benim iki dikişim vardı ilk üç gün zorlandım biraz, senin çoksa ondan da olabilir. Benim dikiş yeri çok acımıyordu da popoma beton dokulmuş gibi bi his vardı o yüzden oturup kalkarken zorlanıyordum. zaten 3 saatte bir ağrı kesici verdiler. Eve çıkınca da parol yazdılar sabah akşam almam içn. Üç günden sonra gayet iyiydim ben. Batikonlu pamukla pansuman yaptım sık sık. Haftaya kontrolüm var ama gitmicem, baya iyiyim öok şükür.Normal doğum yapanlar kızlar kaç günde iyileşip atağa kalktınız benim bügün 6 günümüzde ve halen popomun ustüne oturamıyorum canım çok tsnıyo ağrıdan gece uyuyamıyorum doktor herşey yolunda dikişlerden iyi dedi ama ne zaman tam anlamıylarrahatça oturabilecem
Canim benim bebisin ctesi dustu bikac gun ust uste gorunce dra goturdum dr gobek bagi tam kurumamis dedi mudahele etti iyilesmezse haftaya cerraha goturucez bi yakma isleminden bahsetti ama benim ki hala devam ediyo ilkkez boyle biseyle karsilastim cok tedirginim ben sende ihkal etme nolur nolmaz gotur bi draBende bugun kiyafetinde gordum kani kanamis gobegimiz ama iki gun oluyo duseli bizimki
Selam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Bende genel istedim bakalim nasil olucak icim icime sigmiyorCanım benmde pazartesi 10.30 da olacak inş. Spinal yapıcam, çok heyecanlıyım.
Tedavi için ne kullandin canm.ona göre burda bicok arkadasa söyledim ben ilk bebisimde garmastandan cok fayda görmüştüm. Ama cok yara olduysa öyle biseferde duzeltmiyo tabii ki de rahatlatiyo baya.bu bebiste korkumdan aldim hemenslm kızlar yahu bebişden hiç giremiyorum foruma;nasılsınız doğuranlar gözünüz aydın doğurmayanlar sağlıkla alırsınız inşallah kuzularınızı.arada girip yazdım ama gören olmadı sanırım.gögüs ucu yara olup çözüm bulanlar ne yapıyosunuz yaaa benimkiler çok fena kopacak resmen ne yaptıysam olmadı bana acilllllllllllllllll çözüm söyleyebilirmisiniz kızlarrrrrrr?????????????????
Canim cok haklisin tedrginliklerinde.bnde acikcasi kv yaninda dogum yapsaydim kesin depresyonun dibine vurmustum.cunku onlrda komsulr fln sanh dogur aksam ewe gel hmn bisey varmis gbivgeliyolr.bu insan yorgunmu yuruyebiliyomu yok.en azindan annemin yaninda nazim gecer pek cikmm .40ini cikaririm burda mevludu yaparim giderim ewime insallh.sende acikca olmadi soyle rahtsz oldugun zamn valla napalim icimze atmayalim millet dusunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?