2015 Temmuz Anneleri

Ahh bu kvlerr oyle yapma boyle yap dir dir dirrr birde tuttrms bisey olmaz die delirtyrlr insani

Gun sayiyorum cnm acaba bnm.kiz ne zmn gelcek :) gelmesede olurmus kayinvalidenin.:)uyuyan guzel gbi surekli uyumayami gelmis.

Ahh bu kvlerr oyle yapma boyle yap dir dir dirrr birde tuttrms bisey olmaz die delirtyrlr insani
Bnm kv tmm sagolsun iyidr ama cok bilmistir.bide istedigi olmasin bozulur.bn buraya geldim iste guya ozluyolrmis foto cekip gonder .gobegimin merakindan bni merak etmz :) esimede kiziyorum bazen hic annesine demez esimi almaya siz niye araba bulmdiniz fln.amn dusununce sinirlniyorym.tek istedigim bebegim sagliklica dogsun insallh

Cansu hayırlısıyla kavuşmuşsundur bebişine, şimdiden tebrikler, anneliğin hayırlı olsun

benim de 6.gün. oturabiliyorum. 3 gün antibiyotik kullandım sen kullandın mı? Onun dışında her tuvalette batikonlu sıpançla siliyorum. Daha dr görmedi.

Bnm bugun 11. Gunum ve hala tam oturamiyorum agri yapiyo.. antibiyotik kullandim her tuvalette batikonlu su ile temizledim ama yine de ilk gunku gibi sizi oluyo

Bnm bugun 11. Gunum ve hala tam oturamiyorum agri yapiyo.. antibiyotik kullandim her tuvalette batikonlu su ile temizledim ama yine de ilk gunku gibi sizi oluyo
Sızı bende de var ama çok rahatsız edici değil. Birkaç güne iyileşecek inşallah. İyileşmeden önce bir sertleşme aşaması oluyormuş. O aşamadasn belki de. Yakındır iyileşmen

Canim bizde ayni kerem iki saatte bir uyaniyor gece ve bana uyanmasi o kadar zor geliyor ki cok sukur hic huzursuzlugu yok ama ben bi gozu acik bi gozu kapali emziriyorum :) bizde esimle eve geldigimizden beri odamizdayiz anneme ben sen uyu dedim esim nobet tutuyor uyaninca beni uyandirip bana veriyor boyle idare ediyoruz

Hadi insallah iyi haberlerle gelirsin!!
teşekkür ederim maya iyi dileklerin için.. :) biraz daha beklemedeyiz biz :)

Canım naptin nasıl gecti anltirmisin
canım nst ye girdim bebek iyi düzenli sancı yok suyumuz normal. veee bebişim kanala yerleşmeye başlamış buna çok sevindimaçılmam 1 cm olmuş. normalde daha fazla açıklık olsaydı doktorum bugün yatış verecekti ama öyle olunca bekleyelim dedi pzrtsi yine kontrole çağırdı en fazla ayın 24üne kadar bekleriz diyor. çok şükür doktorum öyle hemen sezaryene alma taraftarı değil. doğum normal olsun istiyor bakalım inşallah öyle olur hayırlısıyla kolayca

bu gidişle burda doğuramayan bi ben kalıcam heralde bizim kız nazlı çıktı yerini pek bi rahat buldu anlaşılanerken doğar mı diye korkarken 41.haftayı görücez heralde

slm kızlar yahu bebişden hiç giremiyorum foruma;nasılsınız doğuranlar gözünüz aydın doğurmayanlar sağlıkla alırsınız inşallah kuzularınızı.arada girip yazdım ama gören olmadı sanırım.gögüs ucu yara olup çözüm bulanlar ne yapıyosunuz yaaa benimkiler çok fena kopacak resmen ne yaptıysam olmadı bana acilllllllllllllllll çözüm söyleyebilirmisiniz kızlarrrrrrr?????????????????

Kızlar merhaba clexane kullandığım için doktorum planlı epıdural sezeryan yapmakta karar kıldı.cumartesi günü. Dogumum var çok heyecanlıyım korkuyorum
canım bende iğne kullandığım için epidural oldum.normalde çok korkağımdır ağlayarak girdim korkumdan doğuma.ama beklediğim kadar kötü geçmedi.etraftakiler çok abartıyo bence.hiççç korkma!!!

canım benim iki dikişim vardı ilk üç gün zorlandım biraz, senin çoksa ondan da olabilir. Benim dikiş yeri çok acımıyordu da popoma beton dokulmuş gibi bi his vardı o yüzden oturup kalkarken zorlanıyordum. zaten 3 saatte bir ağrı kesici verdiler. Eve çıkınca da parol yazdılar sabah akşam almam içn. Üç günden sonra gayet iyiydim ben. Batikonlu pamukla pansuman yaptım sık sık. Haftaya kontrolüm var ama gitmicem, baya iyiyim öok şükür.

Bende bugun kiyafetinde gordum kani kanamis gobegimiz ama iki gun oluyo duseli bizimki
Canim benim bebisin ctesi dustu bikac gun ust uste gorunce dra goturdum dr gobek bagi tam kurumamis dedi mudahele etti iyilesmezse haftaya cerraha goturucez bi yakma isleminden bahsetti ama benim ki hala devam ediyo ilkkez boyle biseyle karsilastim cok tedirginim ben sende ihkal etme nolur nolmaz gotur bi dra

Ay heyecanlandım ben de, hayırlısıyla doğsun kuzun inşallah. Gerçi çoktan doğurmuşsundur belki. İlk fırsatta yazabilirsen yaz meraktayız:)

convolaria naptı acaba haberi olan var mı? Geriye dönük okuyamadım :/

Tedavi için ne kullandin canm.ona göre burda bicok arkadasa söyledim ben ilk bebisimde garmastandan cok fayda görmüştüm. Ama cok yara olduysa öyle biseferde duzeltmiyo tabii ki de rahatlatiyo baya.bu bebiste korkumdan aldim hemen

Ben kendi evimdeyim annem yanımda çok şükür de işte çok karışan olursa diye şimdiden tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…