2015 Temmuz Anneleri

canım banadoktor lansinoh verdi kullanıyorum hiç bir işe yaramadı.sonra garmastanı duydum onu aldık o da olmadı.karbonatlı su sür dedıler onu yaptım.ayva çekirdeğini su da beklet jel olsun dediler onu sür.o da kaç gündür bekliyo suyun içinde hala jel gibi olmadı.yani herşeyi denedim ne yapacağımı bilmiyorum.kızım emdikçe dişlerimi sıkıyorum acısından ağlıyorum

Lansinoh bendede hic fayds etmemisti mememin birisinin uvu yarim su anda kızımın eseri:)ben de zeytinyagi kendi sütm vs birsuru sey denemistm en don garmastsn bi haftada fln ise yaradı brlki daha kısa tam hatırlamiyirm..

Benim bebeğimde yoktu da doktorum bahsetti bir hastamın bebeğinin boynunda iki tur kordon dolanmıştı 41+1de normal doğurttuk dedi olabiliyor demek ki ama neye göre normali tercih edebiliyorlar neleri göze almak lazım bilemiyorum tabi

Lansinoh bendede hic fayds etmemisti mememin birisinin uvu yarim su anda kızımın eseri:)ben de zeytinyagi kendi sütm vs birsuru sey denemistm en don garmastsn bi haftada fln ise yaradı brlki daha kısa tam hatırlamiyirm..
bilmiyorum ki canım yaa ne yaptıysam olmadı emzirmekten soğudum resmen

Kızlar merhaba clexane kullandığım için doktorum planlı epıdural sezeryan yapmakta karar kıldı.cumartesi günü. Dogumum var çok heyecanlıyım korkuyorum
Dualarım seinle:)
Sağlıcakla al kıcagına inş. Ben de normal doğumdan ölümüne korkuyodum epidural yapmıyolar bulunduğum ilde, sezeryanı da doktorum yapmadı. Tamamen kendi sancılarımla ve kendi açıklığımla normal doğurdum. 22 gün oldu sanki hiç doğurmamış gibiyim. :) O süreç yaşanırken bir an önce kavuşalım diye bekliyorsun ne korku kalıyo ne bişey.
İnşallah sen de cumartesi günü bu eşsiz mutluluğu tadacaksın, ona odaklan sadece:)

bilmiyorum ki canım yaa ne yaptıysam olmadı emzirmekten soğudum resmen
Seni cok iyi anlıyorum canm emme saati geldiginde afakanlar basıyordu beni de.hep kazagimi isiriyordum canimin acisindan bi de bazen süt bitiyordu kizim agzinda uyuyakaliyordu o memeyi o agizdan çıkarmk uok mu majvediyordu resmen. Itiraf edeyim anneme cok agladm arada mama versek emzrmk istemyorm cok agriyo diye bi cok kez.allh sabir ve sifa versin.ve emzrmenin o buyuk huzuruna kavus insallh srnde

canım Rabbim yrdmcn olsun...sağlıkla gelsin kızın

Canim yaziyorum
Ama dogurdun mu zaten bilmiyorum:) umarim
Hersey cok iyidir. Sana boool boool sans diliyorum. Bebisini op benim icinde :)

Nor
Normal doğum mu yaptı doktor peki

canım bana dr um bir tur hep olur hatta bazen doğumda biz düzeltiriz demişti bilemiyorum senin ki farklı biir durum mu?başka bir dr a da görünme imkanın varsa görün istersen..

Sen nomal doğum mj yaptın peki direk suni sancı yka

Evet CNm bizimde var12 den 10 a düşmüş,ama çok stresliyim,anne sütünsen başka bişi almasın diye sürekli meme ağzında birde kızlar

Merhaba kızlar bende oglumu şükür gecen hafta cuma kucağıma aldım.
11,00 Gibi suyum gelince hemen hastaneye gittim bebek kakasini yapmisti 3 cm aciklik oldugu icin 2 saat normal dogum icin uğraştım ama kakasini yemesinden korktugumuz icinve kafasi daha yukarda oldugu icin ve aciklik artmayinca kakasini yemesinden korktugumuz icin sezeryanla cuma gecesi 1:59 da oglum dogdu şükür.
Dogum yapanlar Allah anali babali büyütmek nasip etsin .Dogum yapacaklari da Allah bir avazda kurtarsin ins.
Yeni dogan sünneti yaptirmak istiyorum yaptiranlar bilir hemen iyilesiyo mu cani cok yaniyomu 3 haftalikken yaptirsak gec olur mu bide oglum yarim sunnetli.

Bende yaramazlıktan ağlıyor sanıyordum ama aç kalıyormuş yavrum. Sütüm yeterli gelmiyor, mamaya başkadık mecburen.
Canım bende varya bu ezber bozan doktorları anlamıyorm, bizim oğlan ilk gün ağla ağla akşam çocuk doktoru geldi,karnı davul gibi olmuş görğmğyormusubız dedi,bize gaz çıkarma tekniğini gösterdi ve gazını çıkardı, her memeden sora muhakkak dedi, ilk aylar tersine sistemler çok zayıf olduğu dan daha öok olurmuş

Aynen canm bosver salla sen bebegini dusun zatrn degstrmzsn.

Ne güzel cnö sende hayırlısı ile kurulup bebeğini kucağına alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…