- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.841
canım banadoktor lansinoh verdi kullanıyorum hiç bir işe yaramadı.sonra garmastanı duydum onu aldık o da olmadı.karbonatlı su sür dedıler onu yaptım.ayva çekirdeğini su da beklet jel olsun dediler onu sür.o da kaç gündür bekliyo suyun içinde hala jel gibi olmadı.yani herşeyi denedim ne yapacağımı bilmiyorum.kızım emdikçe dişlerimi sıkıyorum acısından ağlıyorumTedavi için ne kullandin canm.ona göre burda bicok arkadasa söyledim ben ilk bebisimde garmastandan cok fayda görmüştüm. Ama cok yara olduysa öyle biseferde duzeltmiyo tabii ki de rahatlatiyo baya.bu bebiste korkumdan aldim hemen
Lansinoh bendede hic fayds etmemisti mememin birisinin uvu yarim su anda kızımın eseri:)ben de zeytinyagi kendi sütm vs birsuru sey denemistm en don garmastsn bi haftada fln ise yaradı brlki daha kısa tam hatırlamiyirm..canım banadoktor lansinoh verdi kullanıyorum hiç bir işe yaramadı.sonra garmastanı duydum onu aldık o da olmadı.karbonatlı su sür dedıler onu yaptım.ayva çekirdeğini su da beklet jel olsun dediler onu sür.o da kaç gündür bekliyo suyun içinde hala jel gibi olmadı.yani herşeyi denedim ne yapacağımı bilmiyorum.kızım emdikçe dişlerimi sıkıyorum acısından ağlıyorum
Benim bebeğimde yoktu da doktorum bahsetti bir hastamın bebeğinin boynunda iki tur kordon dolanmıştı 41+1de normal doğurttuk dediKızlar ben az önce geldim doktordan.Sancım felan yok bebeğim inmiş, plesanta kireclenmesi var ve boynunda hala 1tur kordon dolanması var.haftaya persembeye kdr bekleyelim dedi , biz normal dogumda ısrar ettigimiz için
yoksa bugün sezeryan yapacaktı :) cuma günüde suni sancı verecekler dogmazsa.Ama kordon var muhtemelen sezeryan olursun dedi.
hic basına gelen varmı yada duydugunu , bir tur kordonla normal dogum yapan?
bilmiyorum ki canım yaa ne yaptıysam olmadı emzirmekten soğudum resmenLansinoh bendede hic fayds etmemisti mememin birisinin uvu yarim su anda kızımın eseri:)ben de zeytinyagi kendi sütm vs birsuru sey denemistm en don garmastsn bi haftada fln ise yaradı brlki daha kısa tam hatırlamiyirm..
Dualarım seinle:)Kızlar merhaba clexane kullandığım için doktorum planlı epıdural sezeryan yapmakta karar kıldı.cumartesi günü. Dogumum var çok heyecanlıyım korkuyorum
Seni cok iyi anlıyorum canm emme saati geldiginde afakanlar basıyordu beni de.hep kazagimi isiriyordum canimin acisindan bi de bazen süt bitiyordu kizim agzinda uyuyakaliyordu o memeyi o agizdan çıkarmk uok mu majvediyordu resmen. Itiraf edeyim anneme cok agladm arada mama versek emzrmk istemyorm cok agriyo diye bi cok kez.allh sabir ve sifa versin.ve emzrmenin o buyuk huzuruna kavus insallh srndebilmiyorum ki canım yaa ne yaptıysam olmadı emzirmekten soğudum resmen
Selam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar dogum yaptm 2gün önce 2gün sanci cektim ve dogumum cok zor gecti ama kavustum yavruma rabbm hepinizin yardmcis olsun
Canim yaziyorumTeşekkür ederim kızlar. Nişanımda geldi. Bekliyoruz henüz. Sancılarım var. Fakat nst de azalmış gözüküyor. Doğumu yaptıracak doktor henüz gelmedi. Belki sunni sancı verebilirler. @DenizCeren01 kendi doktorumu beklemeyi çok isterdim. Kısmet değilmiş. Kadir Gecesinde hayırlısı diye dua etmiştim. Kısmet böyleymiş
Normal doğum mu yaptı doktor pekiCanım neden 40+5 kadar bekletiyo eki doktor takipte ol benimde hiç sancım açılman yoktu 41 haftayı doldurdum yine olmamıştı sonra ilaçlarla doğumu başlattı doktorlar ve ertesi gün doğum yaptımı malesefki çok beklediğimiz için bebeğim içerde kakasını yemiş ve doğar doğmaz küvezde aldılar 5 gün oldu halen küvezde yavrum sende dikkat et gününü çok geçirme Rabbim yardımcı olsun
Normla doğum mu yaptın pekiNor
Normal doğum mu yaptı doktor peki
Kızlar ben az önce geldim doktordan.Sancım felan yok bebeğim inmiş, plesanta kireclenmesi var ve boynunda hala 1tur kordon dolanması var.haftaya persembeye kdr bekleyelim dedi , biz normal dogumda ısrar ettigimiz için
yoksa bugün sezeryan yapacaktı :) cuma günüde suni sancı verecekler dogmazsa.Ama kordon var muhtemelen sezeryan olursun dedi.
hic basına gelen varmı yada duydugunu , bir tur kordonla normal dogum yapan?
Sen nomal doğum mj yaptın peki direk suni sancı ykaCanım neden 40+5 kadar bekletiyo eki doktor takipte ol benimde hiç sancım açılman yoktu 41 haftayı doldurdum yine olmamıştı sonra ilaçlarla doğumu başlattı doktorlar ve ertesi gün doğum yaptımı malesefki çok beklediğimiz için bebeğim içerde kakasını yemiş ve doğar doğmaz küvezde aldılar 5 gün oldu halen küvezde yavrum sende dikkat et gününü çok geçirme Rabbim yardımcı olsun
Evet CNm bizimde var12 den 10 a düşmüş,ama çok stresliyim,anne sütünsen başka bişi almasın diye sürekli meme ağzında birde kızlariyi akşamlar kızlartakipteyiz sizi çok yazamıyorum ama...tek çocuğu olanlar doya doya tadını çıkarın ikinci olsaydı rahatça sevemeyecektinz bile..valla kızım beni deöyle kucağınıza alın beni de sevin yedirin içirin emizk biberon dolaşıo aslında bebiş uyuduğu zaman hep onlayız ama bu süreci yaşayacaktık bakalım çabuk geçer inşallah...
bebişim iyi sarılık 12 ydi..yrn yine kontrol var..dila86 sizinde vardı galiba gün ışığı sık emzirme bi de gece de odasının ışığını açık bırakın karanlıkta kalmaması gerekiomuş...
göğüs yaram çok kötüydü ağlıyordum dün sağıp verdim hep garmastan sürdüm..bugün daha iyi kalkanla emizriorum kanama yok şükür..
doğum yapanlara hayırlı olsun..yapmayanlarda mucizeleriyle bir an önce sağlıkla kavuşsun inşallh.ben koklamaya doyamıyorum yaaaa
Ben kullanamıyrm, sonuçta kimyasal ve kabraruvarda yapılıyor kaldı ki bende alerji yapmıştı gebe iken sürdüm, ben bal sürecem 2 defa Göbeği düşsün deBebislerinize Banyodan sonra bebeyagi kullaniyor musunuz hanimlar ?
Canım bende varya bu ezber bozan doktorları anlamıyorm, bizim oğlan ilk gün ağla ağla akşam çocuk doktoru geldi,karnı davul gibi olmuş görğmğyormusubız dedi,bize gaz çıkarma tekniğini gösterdi ve gazını çıkardı, her memeden sora muhakkak dedi, ilk aylar tersine sistemler çok zayıf olduğu dan daha öok olurmuşBende yaramazlıktan ağlıyor sanıyordum ama aç kalıyormuş yavrum. Sütüm yeterli gelmiyor, mamaya başkadık mecburen.
Galiba oyle o uyudkca kiziyrm yaw :)Gun sayiyorum cnm acaba bnm.kiz ne zmn gelcek :) gelmesede olurmus kayinvalidenin.:)uyuyan guzel gbi surekli uyumayami gelmis.
Aynen canm bosver salla sen bebegini dusun zatrn degstrmzsn.Bnm kv tmm sagolsun iyidr ama cok bilmistir.bide istedigi olmasin bozulur.bn buraya geldim iste guya ozluyolrmis foto cekip gonder .gobegimin merakindan bni merak etmz :) esimede kiziyorum bazen hic annesine demez esimi almaya siz niye araba bulmdiniz fln.amn dusununce sinirlniyorym.tek istedigim bebegim sagliklica dogsun insallh
Ne güzel cnö sende hayırlısı ile kurulup bebeğini kucağına alacaksınSelam kızlar. Gece 12 de sancım başladı. 5dk da bir geliyordu. Nişan su filan yoktu. Ilık duş aldım açılma varsa artsın diye. Sonra sancılar şiddetlendi hastaneye geldim. Düzenli sancı ve 4 cm açılmam var. Yatışım yapıldı. Çok güvendiğim doktorum yurt dışında. Bizi emanet eytiği doktora haber verdiler. Sabah 6da tekrar muayene olcam. Ona göre gelecek. Dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?