2015 Temmuz Anneleri

ramazanda doğum yapmak bu açıdan çok iyi oldu hrkes arayıp bayramda gelcez , bayramddan sonra diyor bende toparlandım bu arada bir hafta oldu bugün...yoksa gerçekten ilk günler misafir çok zor..

canım ben benimde çok kötü kanıyodu bide..1 günsa ğıp verdin çok rahatladı o gün garmastan kremde kullandım sağmadan önce temizle göğsünü , bide kendi sütünle nemlendir öncesinde sonrasında...şimdide kalkanla emziriyorum çok rahatladım tem geçmedi ama çok fark var göğsümü vermekten korkar olmuştum çünkü şimsi iyi şükür.. bi kaç güne toparlar inşallah

Evet CNm bizimde var12 den 10 a düşmüş,ama çok stresliyim,anne sütünsen başka bişi almasın diye sürekli meme ağzında birde kızlar

bizimde bugün 11 e düşmüş şükür..emmeyle geçecek bi sarılık bol bol emzirin dedi.. bende ıh dedikçe emziriyom bakalım sizinki de bitmiş sayılır inşallah..sağlıkla büyüsün kuzucuklarımız

Canim e vitamini sende dene belki ise yarar

Kızlar biberonla emziği kaynatttım ama emziğin içine su kaçtı ve çıkaramıyorum markası aventti, napabilirim?

Aslinda hergun banyo yaptiriyoruz kurumasi icin iki gun yaptirmasam mi acaba,yoksa bizde doktora gidecez bugun kanamamisti ama bakalim

Ben kullanamıyrm, sonuçta kimyasal ve kabraruvarda yapılıyor kaldı ki bende alerji yapmıştı gebe iken sürdüm, ben bal sürecem 2 defa Göbeği düşsün de
Dogdugundan beri surmedim banyodan sonra da kuru kaldi vucudu galiba cildi puturlesti beyaz beyaz soyuluyor sanki bugun cok az surdum kurulugu gecsin diye insallah bi sorun cikmaz unibaby nin bilmem guvenilir mi

Merhaba ben cns2007 ablasiyim çok şükür bebegimizi kucagimiza aldık zorlu bir normal doğum oldu vakumla aldılar 2800 gr 47.5 cm doğdu

maşallah prensese ....Rabbim sağlık versin...bayram şekeriniz hayırlı olsun..ne güzel bir bayram hediyesi bizden selam cansu ya öpüyoruz ikisini de

[QUATE=gozdeati, post: 41807695, member: 194013"]Merhaba ben cns2007 ablasiyim çok şükür bebegimizi kucagimiza aldık zorlu bir normal doğum oldu vakumla aldılar 2800 gr 47.5 cm doğdu[/QUOTE]
Gozunuz aydın tez zamanda toparlandılar inş.

Teker teker alıntı yapamadım kızlar güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler
Bugün biraz sütüm gelmeye başladı çok mutlu ve umutluyum :)) göğüs pompası almamıştım , philips avent almayı düşünüyorum. Kullanan , memnun olan var mı ?
Bir de göğüs ucum yara oldu malesef. Lansinoh sürüyorum ama fayda ettiğini sanmıyorum. Kantaron yağı kullanıcam bakalım inş ilerlemeden durdurabilirim.

C cns_2007 canım hayırlı ugurlu olsuun minik prenses gelmiş.maşallah kilosu da iyi. Umarım ikiniz de çok iyisinizdir. Güzel haberlerin devamını bekliyoruz !

Canimm burdaki kizlr ne der bilmiyorum ama bnm ark almis hic memnun.kalmamis sutununsagmamis fln geri vermis.dediki hast.kiraldim.lazim.olunca oyle yap bnce dedi.burdaki kizlr ne der bikmiyom tabi :)

Kizlar saat 5 gibi sancim basladi ve gecmedi suan biraz daha siddetlendi normal mi bu. bide bugun temizlik yaptim acaba yorgunluktan olabilir mi dogum sancisi midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…