- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.861
Simdiden onun stresine girme cnm bosver.elinde sonunda naparsan yap birileri bisey dicekler.Ben kendi evimdeyim annem yanımda çok şükür de işte çok karışan olursa diye şimdiden tedirginim
Bende çekirdek ailemle başbaşa olmak istiyorum.bebegimle ilgilenmek istiyorum.saçma adetler var dantelli nevresim serilirmis oturma odasına misafirin yanında öyle yatılırmış.benben yatak odamdan çıkmak istemiyorum.odaya da kimsenin gelmesini istemiyorum mahrem oda çünkü. Keşke misafirler 4-5 gün sonra gelseler
Oyle cnm gelir bigun gorur gider . Torununa bisey almamis anca orgu hirka :) bi puset alin bn guzel bulmdim dedim beceri onuda alamamislar..bi dogsaydi minikim bn onu bekliyorum :)Aynen canm bosver salla sen bebegini dusun zatrn degstrmzsn.
slm kızlar yahu bebişden hiç giremiyorum foruma;nasılsınız doğuranlar gözünüz aydın doğurmayanlar sağlıkla alırsınız inşallah kuzularınızı.arada girip yazdım ama gören olmadı sanırım.gögüs ucu yara olup çözüm bulanlar ne yapıyosunuz yaaa benimkiler çok fena kopacak resmen ne yaptıysam olmadı bana acilllllllllllllllll çözüm söyleyebilirmisiniz kızlarrrrrrr?????????????????
Evet CNm bizimde var12 den 10 a düşmüş,ama çok stresliyim,anne sütünsen başka bişi almasın diye sürekli meme ağzında birde kızlar
Canim e vitamini sende dene belki ise yararcanım banadoktor lansinoh verdi kullanıyorum hiç bir işe yaramadı.sonra garmastanı duydum onu aldık o da olmadı.karbonatlı su sür dedıler onu yaptım.ayva çekirdeğini su da beklet jel olsun dediler onu sür.o da kaç gündür bekliyo suyun içinde hala jel gibi olmadı.yani herşeyi denedim ne yapacağımı bilmiyorum.kızım emdikçe dişlerimi sıkıyorum acısından ağlıyorum
Aslinda hergun banyo yaptiriyoruz kurumasi icin iki gun yaptirmasam mi acaba,yoksa bizde doktora gidecez bugun kanamamisti ama bakalimCanim benim bebisin ctesi dustu bikac gun ust uste gorunce dra goturdum dr gobek bagi tam kurumamis dedi mudahele etti iyilesmezse haftaya cerraha goturucez bi yakma isleminden bahsetti ama benim ki hala devam ediyo ilkkez boyle biseyle karsilastim cok tedirginim ben sende ihkal etme nolur nolmaz gotur bi dra
Dogdugundan beri surmedim banyodan sonra da kuru kaldi vucudu galiba cildi puturlesti beyaz beyaz soyuluyor sanki bugun cok az surdum kurulugu gecsin diye insallah bi sorun cikmaz unibaby nin bilmem guvenilir miBen kullanamıyrm, sonuçta kimyasal ve kabraruvarda yapılıyor kaldı ki bende alerji yapmıştı gebe iken sürdüm, ben bal sürecem 2 defa Göbeği düşsün de
Gitsin de evinde rahat rahat uyusun bariGaliba oyle o uyudkca kiziyrm yaw :)
Merhaba ben cns2007 ablasiyim çok şükür bebegimizi kucagimiza aldık zorlu bir normal doğum oldu vakumla aldılar 2800 gr 47.5 cm doğdu
Ay canim gozunuz aydin.bebege 2500 gr demisti doktr demkki daha fazlymis.:) tekrar hayrli olsunn cansuu :)Merhaba ben cns2007 ablasiyim çok şükür bebegimizi kucagimiza aldık zorlu bir normal doğum oldu vakumla aldılar 2800 gr 47.5 cm doğdu
Canimm burdaki kizlr ne der bilmiyorum ama bnm ark almis hic memnun.kalmamis sutununsagmamis fln geri vermis.dediki hast.kiraldim.lazim.olunca oyle yap bnce dedi.burdaki kizlr ne der bikmiyom tabi :)Teker teker alıntı yapamadım kızlar güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler
Bugün biraz sütüm gelmeye başladı çok mutlu ve umutluyum :)) göğüs pompası almamıştım , philips avent almayı düşünüyorum. Kullanan , memnun olan var mı ?
Bir de göğüs ucum yara oldu malesef. Lansinoh sürüyorum ama fayda ettiğini sanmıyorum. Kantaron yağı kullanıcam bakalım inş ilerlemeden durdurabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?