- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.881
Teker teker alıntı yapamadım kızlar güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler
Bugün biraz sütüm gelmeye başladı çok mutlu ve umutluyum :)) göğüs pompası almamıştım , philips avent almayı düşünüyorum. Kullanan , memnun olan var mı ?
Bir de göğüs ucum yara oldu malesef. Lansinoh sürüyorum ama fayda ettiğini sanmıyorum. Kantaron yağı kullanıcam bakalım inş ilerlemeden durdurabilirim.
Ben lanshon pompa kullaniyorum birde kremini almistim ama yara oldu gene mustellaaldim rahatlattiTeker teker alıntı yapamadım kızlar güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler
Bugün biraz sütüm gelmeye başladı çok mutlu ve umutluyum :)) göğüs pompası almamıştım , philips avent almayı düşünüyorum. Kullanan , memnun olan var mı ?
Bir de göğüs ucum yara oldu malesef. Lansinoh sürüyorum ama fayda ettiğini sanmıyorum. Kantaron yağı kullanıcam bakalım inş ilerlemeden durdurabilirim.
Kizlar saat 5 gibi sancim basladi ve gecmedi suan biraz daha siddetlendi normal mi bu. bide bugun temizlik yaptim acaba yorgunluktan olabilir mi dogum sancisi midir
Merhaba ben cns2007 ablasiyim çok şükür bebegimizi kucagimiza aldık zorlu bir normal doğum oldu vakumla aldılar 2800 gr 47.5 cm doğdu
Canım inşallah daha da bol olur. Pompa için medela öneriliyor en çok hatta meme kremi olarak da medela herkes Memnun diye okudumTeker teker alıntı yapamadım kızlar güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler
Kizlar ya bebeğin kanala inmesi ne demek ya..bugun dr.a gittim ya nst de sancm çıktı alttan muayenr etti bir parmk kadar açıklık var ama kafa yukarda dedi. ..bu aciklik ikinci dogum oldugu icinde olabilit dedi. .sonra dedim ben kanala inmis mi oyle konusuluyo diye.guldu bu kanal neresi ic karin neresi bunca yillik dr um bi göremedim dedi.kafm karisti
kızlar bende kızımda gaz var sanıyordum.süreklı ağlıyordu ilk gunler.meger gaz değilmiş aclıktanmış.doktor ilk 1 ay bebeklerde gaz olmaz dıyor.
Bn varim dogurmayannn :))Slm kizlar nasilsiniz biz 25 gunluk olduk bile cok merak ediyorum nasilsiniz dogurmayan varmi ama bizim yaramazdan vakit kalmadi bebek hastaneden 14 cu gun cikti 3700 dogmustu 3400 le hastaneden cikti en son tartilamadik ama kilo aliyoruz yalanci meme alisamadi surekli memede uyumak istiyo tabiki bende kucak ve memede uyumak yasak isitme testini yaptiramadik yogun bakima girdigi icin doktor bir ay sabun sampuan yasak sadece mustella urunleri kullan islak mendil yasak kurutma makinesi yasak gibi bir suru sey siraladi chicco dan almistim sampuani izin vermiyoo mustella sadece dedi destina ve mustellanin pisik kremlerini karistir kullan dedi ole yapiyorum suya batirip cikartiyom sabun sampuan yasak
Canm yetmyr sutum aglyr ac kaliyor
Selam kızlar doğumdan sonra sorun yaşayan bebeginden ayrı kalan var mı benim gibi? Hergün bir yeni sorun çıkıyor sadece ilk aldım kokladım 13 gündür ayrıyımyarın bayram ben daha hastanedeyim.. doğumun ertesi günü preaklemsi geçirdim 10 gün onun için yattım 3 günü yogun bakımda. Şimdi de pazartesiden beri ateş var böbrek çok büyüme ve tıkanık varmış bugünde onun için bi kaç operasyon geçirdim.. daha da burdayım.. artık bunalıma giriyorum oğlumu okadar özledim ki
Selam kızlar doğumdan sonra sorun yaşayan bebeginden ayrı kalan var mı benim gibi? Hergün bir yeni sorun çıkıyor sadece ilk aldım kokladım 13 gündür ayrıyımyarın bayram ben daha hastanedeyim.. doğumun ertesi günü preaklemsi geçirdim 10 gün onun için yattım 3 günü yogun bakımda. Şimdi de pazartesiden beri ateş var böbrek çok büyüme ve tıkanık varmış bugünde onun için bi kaç operasyon geçirdim.. daha da burdayım.. artık bunalıma giriyorum oğlumu okadar özledim ki
Bn varim dogurmayannn :))
Ya tecrubem yok ondan bide annem gogsume elliyor ne yapsak sut olsa diyor sanki sutum yokmus gibi amaaaaaaan annem sagolsun ama yine de canimi sıkıyor
Evet işte budur canım süpersin gelmiş sütün artık Rabbim çoğaltsın
Ayy insallh cnm.pek belirti yok sanci gbi fln ama agrim baski cok oldu dynden beri..babasi hftaya gelck o zmn gelsin diyorum sagliklica insallah :) valla bnde merak ediyorum bueaya yazabilckmiyim bnde dogurdum kizlarrr diyw :))Az kalmis seninde temmuz sonuymus yahu artik gelir annesi
Saglikla gelsinde ben de dogsun die acele ettim ama 15 gun sonra eve geldiAyy insallh cnm.pek belirti yok sanci gbi fln ama agrim baski cok oldu dynden beri..babasi hftaya gelck o zmn gelsin diyorum sagliklica insallah :) valla bnde merak ediyorum bueaya yazabilckmiyim bnde dogurdum kizlarrr diyw :))
2 saatte bir uyandirip emziriyorum bazen 5 dakika bazen 20 dakika emiyo diliyle itiyo doydugunu dusunuyorum. Zaten ac kalsa aglar ki aglamiyor.. su iciyorum da yesillik yok :)Canim gogusler hemen dolmuyoki benim 25 gun oldu 6 saat emzirmezsem sisiyo akiyo ama 2 saatte bir emiyoz dolmuyo sagmayi dene goguslerini surekli su icmen ve yesill lik yemen yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?