2015 Temmuz Anneleri

canım ben medela kullanıyorum çooook memnunum ...göğüs yaran varsa pompa çok rahatlatıyo

Ben lanshon pompa kullaniyorum birde kremini almistim ama yara oldu gene mustellaaldim rahatlatti

Kizlar saat 5 gibi sancim basladi ve gecmedi suan biraz daha siddetlendi normal mi bu. bide bugun temizlik yaptim acaba yorgunluktan olabilir mi dogum sancisi midir

Canim sanci kasik bolgesinde ve agri basladiktan sonra yavas yavas geciyo yaklasik 30 sn surer sonra ne zaman basliyo kac dkk sonra onemli olan o 3dk dan sonra doktora kos

Merhaba ben cns2007 ablasiyim çok şükür bebegimizi kucagimiza aldık zorlu bir normal doğum oldu vakumla aldılar 2800 gr 47.5 cm doğdu

Hangi normal dogum kolay olur ki bebek kucukmus canim neden vvakumla aldilar

Canım inşallah daha da bol olur. Pompa için medela öneriliyor en çok hatta meme kremi olarak da medela herkes Memnun diye okudum

Slm kizlar nasilsiniz biz 25 gunluk olduk bile cok merak ediyorum nasilsiniz dogurmayan varmi ama bizim yaramazdan vakit kalmadi bebek hastaneden 14 cu gun cikti 3700 dogmustu 3400 le hastaneden cikti en son tartilamadik ama kilo aliyoruz yalanci meme alisamadi surekli memede uyumak istiyo tabiki bende kucak ve memede uyumak yasak isitme testini yaptiramadik yogun bakima girdigi icin doktor bir ay sabun sampuan yasak sadece mustella urunleri kullan islak mendil yasak kurutma makinesi yasak gibi bir suru sey siraladi chicco dan almistim sampuani izin vermiyoo mustella sadece dedi destina ve mustellanin pisik kremlerini karistir kullan dedi ole yapiyorum suya batirip cikartiyom sabun sampuan yasak

Ic karin ile ilgili konuyu biliyom doktorda benle dalga gecmisti ama dogum kanali dedigimiz sey var kafasi rahime girince dogum kanali oluyoo

kızlar bende kızımda gaz var sanıyordum.süreklı ağlıyordu ilk gunler.meger gaz değilmiş aclıktanmış.doktor ilk 1 ay bebeklerde gaz olmaz dıyor.

Halt etmis senin doktor sen sutunu saagiyomusun ne kadar cikiyor da senin bebisin ac

Selam kızlar doğumdan sonra sorun yaşayan bebeginden ayrı kalan var mı benim gibi? Hergün bir yeni sorun çıkıyor sadece ilk aldım kokladım 13 gündür ayrıyım yarın bayram ben daha hastanedeyim.. doğumun ertesi günü preaklemsi geçirdim 10 gün onun için yattım 3 günü yogun bakımda. Şimdi de pazartesiden beri ateş var böbrek çok büyüme ve tıkanık varmış bugünde onun için bi kaç operasyon geçirdim.. daha da burdayım.. artık bunalıma giriyorum oğlumu okadar özledim ki

Bn varim dogurmayannn :))

Canm yetmyr sutum aglyr ac kaliyor

Canim benimkide memeden ayrilinca agliyo ben hemen 60 cc biberona sut sagiyorum yada depodan cikariyorum veriyorum ama bakiyorum ki icmiyo wcikariyo tukuruyo diyorum simariklik cunku memede uyumak istiyor uyutana kadar 4 saat memede duruyoz biz hep biberona doldurup veriyom sut zaten o yogun bakimdayken ben sagip buzlugu doldurmustum . O yuzden depo saglam

Ben 14 gun ayri kaldim ama bebeisim kaldi hastanede canim ben degil sabirli ol gecer hersey ben cok agladim cunkuu

Canım geçmiş olsun, üstüste olmuş hep sorunlar, umarım en kısa sürede iyileşirsin ve bir an önce kavuşursun yavruna

Ya tecrubem yok ondan bide annem gogsume elliyor ne yapsak sut olsa diyor sanki sutum yokmus gibi amaaaaaaan annem sagolsun ama yine de canimi sıkıyor

Canim gogusler hemen dolmuyoki benim 25 gun oldu 6 saat emzirmezsem sisiyo akiyo ama 2 saatte bir emiyoz dolmuyo sagmayi dene goguslerini surekli su icmen ve yesill lik yemen yeterli

Evet işte budur canım süpersin gelmiş sütün artık Rabbim çoğaltsın

Gelir kizlar panik yapmayin benim gogsum de sut tikandi 39 derece atesi gordum aglaya aglaya msj yaptilarda acildi 5 6 gunden sonra sut tam geliyo esim ilk gun ayyy canim sutun neden gelmiyo senin boldu sutun diyodu dedim aaaa koca kari gibi basimi yeme vicud dahayeni sinyal veriyo sut bezlerine zaten bebegin migdesi ilk gunki sutume razi

Az kalmis seninde temmuz sonuymus yahu artik gelir annesi
Ayy insallh cnm.pek belirti yok sanci gbi fln ama agrim baski cok oldu dynden beri..babasi hftaya gelck o zmn gelsin diyorum sagliklica insallah :) valla bnde merak ediyorum bueaya yazabilckmiyim bnde dogurdum kizlarrr diyw :))

Ayy insallh cnm.pek belirti yok sanci gbi fln ama agrim baski cok oldu dynden beri..babasi hftaya gelck o zmn gelsin diyorum sagliklica insallah :) valla bnde merak ediyorum bueaya yazabilckmiyim bnde dogurdum kizlarrr diyw :))
Saglikla gelsinde ben de dogsun die acele ettim ama 15 gun sonra eve geldi

Canim gogusler hemen dolmuyoki benim 25 gun oldu 6 saat emzirmezsem sisiyo akiyo ama 2 saatte bir emiyoz dolmuyo sagmayi dene goguslerini surekli su icmen ve yesill lik yemen yeterli
2 saatte bir uyandirip emziriyorum bazen 5 dakika bazen 20 dakika emiyo diliyle itiyo doydugunu dusunuyorum. Zaten ac kalsa aglar ki aglamiyor.. su iciyorum da yesillik yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…