- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.901
Cansu hayırlısıyla kavuşmuşsundur bebişine, şimdiden tebrikler, anneliğin hayırlı olsun
benim de 6.gün. oturabiliyorum. 3 gün antibiyotik kullandım sen kullandın mı? Onun dışında her tuvalette batikonlu sıpançla siliyorum. Daha dr görmedi.
Cansu hayırlısıyla kavuşmuşsundur bebişine, şimdiden tebrikler, anneliğin hayırlı olsun
benim de 6.gün. oturabiliyorum. 3 gün antibiyotik kullandım sen kullandın mı? Onun dışında her tuvalette batikonlu sıpançla siliyorum. Daha dr görmedi.
canım benim iki dikişim vardı ilk üç gün zorlandım biraz, senin çoksa ondan da olabilir. Benim dikiş yeri çok acımıyordu da popoma beton dokulmuş gibi bi his vardı o yüzden oturup kalkarken zorlanıyordum. zaten 3 saatte bir ağrı kesici verdiler. Eve çıkınca da parol yazdılar sabah akşam almam içn. Üç günden sonra gayet iyiydim ben. Batikonlu pamukla pansuman yaptım sık sık. Haftaya kontrolüm var ama gitmicem, baya iyiyim öok şükür.
Slm kizlar nasilsiniz biz 25 gunluk olduk bile cok merak ediyorum nasilsiniz dogurmayan varmi ama bizim yaramazdan vakit kalmadi bebek hastaneden 14 cu gun cikti 3700 dogmustu 3400 le hastaneden cikti en son tartilamadik ama kilo aliyoruz yalanci meme alisamadi surekli memede uyumak istiyo tabiki bende kucak ve memede uyumak yasak isitme testini yaptiramadik yogun bakima girdigi icin doktor bir ay sabun sampuan yasak sadece mustella urunleri kullan islak mendil yasak kurutma makinesi yasak gibi bir suru sey siraladi chicco dan almistim sampuani izin vermiyoo mustella sadece dedi destina ve mustellanin pisik kremlerini karistir kullan dedi ole yapiyorum suya batirip cikartiyom sabun sampuan yasak
Selam kızlar doğumdan sonra sorun yaşayan bebeginden ayrı kalan var mı benim gibi? Hergün bir yeni sorun çıkıyor sadece ilk aldım kokladım 13 gündür ayrıyımyarın bayram ben daha hastanedeyim.. doğumun ertesi günü preaklemsi geçirdim 10 gün onun için yattım 3 günü yogun bakımda. Şimdi de pazartesiden beri ateş var böbrek çok büyüme ve tıkanık varmış bugünde onun için bi kaç operasyon geçirdim.. daha da burdayım.. artık bunalıma giriyorum oğlumu okadar özledim ki
Nor
Normal doğum mu yaptı doktor peki
Sen nomal doğum mj yaptın peki direk suni sancı yka
Neden CNm!Slm kizlar nasilsiniz biz 25 gunluk olduk bile cok merak ediyorum nasilsiniz dogurmayan varmi ama bizim yaramazdan vakit kalmadi bebek hastaneden 14 cu gun cikti 3700 dogmustu 3400 le hastaneden cikti en son tartilamadik ama kilo aliyoruz yalanci meme alisamadi surekli memede uyumak istiyo tabiki bende kucak ve memede uyumak yasak isitme testini yaptiramadik yogun bakima girdigi icin doktor bir ay sabun sampuan yasak sadece mustella urunleri kullan islak mendil yasak kurutma makinesi yasak gibi bir suru sey siraladi chicco dan almistim sampuani izin vermiyoo mustella sadece dedi destina ve mustellanin pisik kremlerini karistir kullan dedi ole yapiyorum suya batirip cikartiyom sabun sampuan yasak
Bende doğurmadımmmSlm kizlar nasilsiniz biz 25 gunluk olduk bile cok merak ediyorum nasilsiniz dogurmayan varmi ama bizim yaramazdan vakit kalmadi bebek hastaneden 14 cu gun cikti 3700 dogmustu 3400 le hastaneden cikti en son tartilamadik ama kilo aliyoruz yalanci meme alisamadi surekli memede uyumak istiyo tabiki bende kucak ve memede uyumak yasak isitme testini yaptiramadik yogun bakima girdigi icin doktor bir ay sabun sampuan yasak sadece mustella urunleri kullan islak mendil yasak kurutma makinesi yasak gibi bir suru sey siraladi chicco dan almistim sampuani izin vermiyoo mustella sadece dedi destina ve mustellanin pisik kremlerini karistir kullan dedi ole yapiyorum suya batirip cikartiyom sabun sampuan yasak
evet canım.kullanıyoruzBebislerinize Banyodan sonra bebeyagi kullaniyor musunuz hanimlar ?
bence doktor biliyordu.emzirme testi yapıldı.sütüm az cıktı.sonra biraz süt artırıcı gıdalar alınca hem ağlaması kesildi.hemde sütüm bol bol gelmeye başladı.Halt etmis senin doktor sen sutunu saagiyomusun ne kadar cikiyor da senin bebisin ac
Oglumun cildi soyuluyor ya bende kullanmadim nemsiz mi kaldi diyorum acabaevet canım.kullanıyoruz
tatlım benimkinde de ufak tefek soyulmalar var ama bu sıkıntılı bır durum değil.sen sür istersen.Oglumun cildi soyuluyor ya bende kullanmadim nemsiz mi kaldi diyorum acaba
Aaa ne ilacı ki oYok canım suni sancı vermediler hiç alttan bir ilaç koydular iki saatte açılmam başladı birkaç saatte de suyum geldi ertesi günde doğum yaptım
Bugun biraz surdum pimpirikli anneyim ya :)tatlım benimkinde de ufak tefek soyulmalar var ama bu sıkıntılı bır durum değil.sen sür istersen.
Aa cok sevindimmm! Ne kadar dusuncelisin cansucum, ablan ile haber yolladin.Merhaba ben cns2007 ablasiyim çok şükür bebegimizi kucagimiza aldık zorlu bir normal doğum oldu vakumla aldılar 2800 gr 47.5 cm doğdu
Ben aldim ama henuz dogurmadigimdan kullanmadimda :)) ama herkes bu markayi oneriyor canim. Ins kullanabiliriz guzelceTeker teker alıntı yapamadım kızlar güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler
Bugün biraz sütüm gelmeye başladı çok mutlu ve umutluyum :)) göğüs pompası almamıştım , philips avent almayı düşünüyorum. Kullanan , memnun olan var mı ?
Bir de göğüs ucum yara oldu malesef. Lansinoh sürüyorum ama fayda ettiğini sanmıyorum. Kantaron yağı kullanıcam bakalım inş ilerlemeden durdurabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?