- 20 Aralık 2014
- 756
- 443
- 103
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.921
Aaa ne ilacı ki o
Canım bugün tekrar test yaptırdım 14 den 13 e düşmüş siz ne durumdasin iz bol bol emziriyorum böyle böyle dusecek insallahLadygreenlimo canım siz naptınız sarılık geçmiştir inşallah ?
Hiç yıkamadık. Doktorumuz düşünce yıkayın demişti. Düştü ondan sonra yıkadık.1 haftaya kadar kac kez yikadiniz bebisi
Ins bende sali gunu doguma gircem allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder insSelamlar
Ben de bayramdan sonraki Salı günü Temmuz annesi Olacağım kızlar
Sezeryan ile doğum yapacağım şimdiden Heyecanlı ve stresliyim Allah tüm bekleyenleri Sağlıcakla kurtarsın kızlar son zamanlar çok zor geçiyor
Test nasil yapiliyor?Canım bugün tekrar test yaptırdım 14 den 13 e düşmüş siz ne durumdasin iz bol bol emziriyorum böyle böyle dusecek insallah
Sarılık testi topuk tan kan alıyorlar canımTest nasil yapiliyor?
canım 3 gün daha alkolle pansumana devam ediyosun ama gazlı bezle sarmıyosun. alkolü sıkıp kurumasını bekliyosun. bezi de yine göbeğin altından bağlıyosunkızlar merhaba.bebğin göbek bağı düştükten sonra nasıl bakım yapıyoruz.yardımcı olurmusunuz.
Bnde cnm.insan.tuhf oluyo :) ne zmn gelecegide belirsz old.icin simdi.seytan diyo pzrtsi doktra de sezeryan.ol :) insallh sagliklica alirz bn cok merak.ediorum nasil olck :)Kizlar vakit yaklasti fakat ben hala inanamiyorum icimde kanli canli bi bebek olduguna
Cidden cok tuhaf geliyo, ultrasonda gordugum halde gercek gibi degil sanki.
Iyi bayramlr canimm..ne guzell az kalmiss..belirsz safaklar yasiyorumm :))Gunaydin herkeze HAYIRLI BAYRAMLAR
ŞAFAK 3
Valla bizimde gecen hafta belli oldu ama gunler gecmiyor sanki :)Iyi bayramlr canimm..ne guzell az kalmiss..belirsz safaklar yasiyorumm :))
Valla ya gecmiyo gunler artik bayramdn snra bekliyorum gelsin onumuzdeki hfta hayrlisiyla :) bnm karnim flnda dusmedi etki ediyomu doguma hayirlisi artik :)Valla bizimde gecen hafta belli oldu ama gunler gecmiyor sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?