- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.201
Aynen :) Seker yuklemesi iki baklava yemege es deger yani,sanki hic tatli yemiyoruz :)Ayy ona da mi karıştı o gudubethiç sevmiyom şu kadini
konuştum zaten..Doktorun sana sormadimi cnm normalde test yaptiriyormusun diE sormasi lazim eger yaptiracaksan bence doktorunla konus
koptum yazdıklarına..Walla karartiyi bilmemde kiz annelerinin memisleri daha çok büyüyo bencee ben kizima hamileyken yine bulantilardan karnim sirtima yapistiydi ilk aylar ama memisler füze gibiydi herkes onlara bakip konusuyodu benle tam rezillikartik senin bebek burda buyuyo galiba geyikleri bile olmustu yani
simdi hafif bi buyume var ama inek moduna gecmedim acaba erkek mi bu sefer
Ayy ilahii beni de çok güldürdün :))) keyifler yerinde galiba biraz daha iyiyz bugün???Walla karartiyi bilmemde kiz annelerinin memisleri daha çok büyüyo bencee ben kizima hamileyken yine bulantilardan karnim sirtima yapistiydi ilk aylar ama memisler füze gibiydi herkes onlara bakip konusuyodu benle tam rezillikartik senin bebek burda buyuyo galiba geyikleri bile olmustu yani
Ayy ilahii beni de çok güldürdün :))) keyifler yerinde galiba biraz daha iyiyz bugün???
Canim bence almak icin acele etme.Lcwde surekli mevsimine gore urun geliyor.Siparis veriyorsun iki gun icinde eline geciyor.Karnin sismeye baslayinca al bence.Bosuna kislik pantolonlara para verme.Kızlar ya ben şu LCW internet sitesinden bikaç hamile pantolonu almak istiyorum fiyatlar çok uygun ..İnce fittilli kadife de var bitane almak istediğim ama giyebilir miyiz yani şubat mart gibi giyilir anca kadife göbüşler şişer mi o zamana sizce bunları giyecek kadar?
Oh masaAllah :) Gececek canim Allah cc.nin izniyle bulantilarin iste o zaman keyfinden gecilmicek insaAllah:)Hava güneşli kizim babasıyla gezdi tozdu neşesi yerinde bana da yansidi sanirim :)
Bulanti tam gaz d evam sabah beri 4 kez cikardimama napimm ya ben cok hayat doluyum normalde su bulantilari atlatiiim daha cok guldururum sizi
Oh masaAllah :) Gececek canim Allah cc.nin izniyle bulantilarin iste o zaman keyfinden gecilmicek insaAllah:)
Benimde ne zaman esim ne zaman olcse yuksek cikiyor :)Poker5512Esim olcse yüksek ciyüksekst: 38283777 .!.:İnşallah heyacanın kocaman sevinçle yer değiştirir yarın =) bende doktora gitmeden önce ki gece uyuyamıyorum, sabah heyecan stresten tansiyonum çıkıyor. Normalde düşük tansiyonum hep arada ölçtürüyorum 9-6 / 8-5 çıktığı bile oluyor ama ne zaman doktorda ölçülse 12-8
hiç güleceğim yoktu :)))) çok yaşa inşallah :) o zamanda yasaklar gelirr eminim ,çok yersekInşallah kuzum geçicek koca gobuslerle camış gibi yiycez
O zaman varyaaaa tutmayin benii
bence alakası yok cnm , o bünyenle alakalı ,, benim oğlumda 3 aylıkken ilk göğüslerim çatladı kaşı kaşı kuduruyordum resmen , bir baktım altları mor mor çatlamıştı :))Walla karartiyi bilmemde kiz annelerinin memisleri daha çok büyüyo bencee ben kizima hamileyken yine bulantilardan karnim sirtima yapistiydi ilk aylar ama memisler füze gibiydi herkes onlara bakip konusuyodu benle tam rezillikartik senin bebek burda buyuyo galiba geyikleri bile olmustu yani
50 gr glikoz 2 baklavamıymış , hiçbişey değil :))Aynen :) Seker yuklemesi iki baklava yemege es deger yani,sanki hic tatli yemiyoruz :)
Ahh şu ağzımın tadı bi yerine gelsin var ya ben de canım ne isterse istediğim kadar yiycem.Yiycem işte banane,bugünleri,sevdiğim hiçbişeyi seve seve yimedeğim günlerin acısına yiycem inşallah :)))hiç güleceğim yoktu :)))) çok yaşa inşallah :) o zamanda yasaklar gelirr eminim ,çok yersek
ilk cocugumda bende cok fazla ruyamda dogum yaptigimi bebek emzirdigimi goruyorum bu sefer hic gormedim dahaInsallah gerceginide yasarsun cnm ilk bebek sanirim senin cok cok guzel bir duygu hicbirseye degisilmez o an
doktorun haklı bencede yaptırma canım , :) bende kararsızmkonuştum zaten..
ben istyorum dedim..
gerek yok dedi..
stres yapma kendine de bebeğine de..
inşallah canım ,, az öz herşeyin tadına bakarız gönül rahatlığıyla inşallah ,, kızıma hamileyken bulantılarım geçti güzel yiyecem derken , hoop tansiyonum çıktı , tatsız tuzsuz bir hayat :))))Ahh şu ağzımın tadı bi yerine gelsin var ya ben de canım ne isterse istediğim kadar yiycem.Yiycem işte banane,bugünleri,sevdiğim hiçbişeyi seve seve yimedeğim günlerin acısına yiycem inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?