- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.221
Allah yardımcın olsun canım kabızlığı ilk haftalarımda yaşadım öldüm desem yeridir. Muzu kestim hazır su bol bol tükettim kendi kendine geçti. Doktorum ilaçta vermişti çünkü kan geliyodu. Ama kullanmadım. Ikınma dediler bana bende sana söyleyeyim şimdiden geçmiş olsun canım
Ben varım canım kayısı da fayda etmedi dr bişeyde vermedi bir daha gittiğimde tekrar diycem
Canim acili biseyler yesrn.midede sorun.yoksa.bn cig kofye yedigimde faln aninda wcdeyim.corbalarimi acili yapiorum.o zmnda hmn gidiyorum.
Spora vakit kalmiyor ki anacim, iki cocuk , es, ev isi, alisveris hepsi bana bakiyo...Spora ne zaman vakit bulup yapicam daha...Günler uzadikca yürüyüse basliycam insallah, baska spor yapamam sanirim...
Ben Almanyadayim canim, burada 4-5 ayliga kadar alttan yapiliyor ulrason.Daha iyi görünüyor diyor doktorlar, ayrica bi zarari da yok zaten. Ben de türkiyede niye karindan bakildigina anlam veremiyorum, cünkü daha zor görülüyor ve anne adaylari bosu bosuna bisürü stres yapiyorlar bence...
Gecen hafta ayni soruyu ben de sormustum canim, cok sükür gecti. Benim demir eksikliginden kaynaklaniyormus, kan tahlilinde cikti ve ilac kullanmaya basladigimdan beri bu sorunum gecti cok sükür.Bi de yardimci olur diye kayisi hosafi yapmistim, aksamlari ya bir kase hosaf ya da iki tane portakal ye cok faydasi oluyor.insallah cabucak gecer canim, gercekten zor bi dönem...
herkesin bünyesı genişlemesi farklı olur canım , bence bir tane al , dene duruma göre sonra alırsın ,Kızlar ya ben şu LCW internet sitesinden bikaç hamile pantolonu almak istiyorum fiyatlar çok uygun ..İnce fittilli kadife de var bitane almak istediğim ama giyebilir miyiz yani şubat mart gibi giyilir anca kadife göbüşler şişer mi o zamana sizce bunları giyecek kadar?
magnezyum kullansana canım ,, mide ve bagırsaga çok iyi geliyor ,Teşekkür ederim arkadaşlar ben herşeyi denedim ilk öğrendiğim hafta tam 1 hafta yapamamıştım. sonra kayısıyı denedim biraz rahatladım artık kayısıda fayda etmiyo doktorum ilaç kullanımından yana değil. acıda yiyorum hoşafı denemedim hiç birde onu deneyeceğim. ıkınmadan hiç yapamıyorum ne yazık ki zaten çıkanda çok afedersiniz kedi köpek patisi gibi
benimde bütün enerjimi düşürüyor şu bulantılar ,, bu sabah tam geçti derken öksürürkenn ne olduğunu anlayamadım wc ye zor yetiştim ,, sonrası pert durumdayım ..Hava güneşli kizim babasıyla gezdi tozdu neşesi yerinde bana da yansidi sanirim :)
Bulanti tam gaz d evam sabah beri 4 kez cikardimama napimm ya ben cok hayat doluyum normalde su bulantilari atlatiiim daha cok guldururum sizi
aman Allah korusun , benimde aşılama sanmıyorum böyle şeyler olcağını ,, gerçi kızımda aşılama babasınada çok benzetiliyor banada ,, karışım olmuşBakalim bu teori tutacak mi?? cünkü yakinda cinsiyetler belli olmaya baslar
Cok kuruyoruz kafamizda , ya da hayal gücümüz genis
, benim de tüp bebek.Ben de transferden önce doktora sormustum bi karisiklik olmaz demi diye . Adam ekrani acti embryolog bizim adimizin yazdigi kutucugu cikardi, ismimizi iki kez göstedi ve sonra katatere cekti kuzucuklari... Ama bu endisem gecti mi HAYIR
bence alakası yok cnm , o bünyenle alakalı ,, benim oğlumda 3 aylıkken ilk göğüslerim çatladı kaşı kaşı kuduruyordum resmen , bir baktım altları mor mor çatlamıştı :))
ahahaha :)))) Allah gönlüne göre versin canım ... senin ki erkektir erkekYapma hacii ooğlan dogurmaya calisiyoz surda dimi yani ne dizdin bogazima
Canim bir programda seker hastaligi uzmanlari proflar katilmisti,onlar ayrintisiyla anlattilar.O seker yuklemesi iki baklavaya denk geliyor,zarari yok dediler.Asil seker yuklemesi yapilmazsa zararli sizde seker olup olmadigi bilinmeyecek ona gore beslenilmeyecek ve bebege zarari olacak demisti cokta mantikliydi :)50 gr glikoz 2 baklavamıymış , hiçbişey değil :))
Aman bu canan karatay zaten kafayı şekerle bozmuş ya kadın varsa yoksa şeker.Sanırsın başka zararlı bişey yok ..boşverin siz onun her dediğini takmayın...Canim bir programda seker hastaligi uzmanlari proflar katilmisti,onlar ayrintisiyla anlattilar.O seker yuklemesi iki baklavaya denk geliyor,zarari yok dediler.Asil seker yuklemesi yapilmazsa zararli sizde seker olup olmadigi bilinmeyecek ona gore beslenilmeyecek ve bebege zarari olacak demisti cokta mantikliydi :)
ben 2 kere şeker yüklemesi yaptım , abartılcak kadar kötüde değil zaten tadı :)))) ya da tatlıı seviyorum diye beğendim :))) sorun çıkmamıştı şükür ,, ama bir arkadaşım şu an hamile günde 4 kez insülin yapıyorCanim bir programda seker hastaligi uzmanlari proflar katilmisti,onlar ayrintisiyla anlattilar.O seker yuklemesi iki baklavaya denk geliyor,zarari yok dediler.Asil seker yuklemesi yapilmazsa zararli sizde seker olup olmadigi bilinmeyecek ona gore beslenilmeyecek ve bebege zarari olacak demisti cokta mantikliydi :)
senin ilki de böyle çok bulantılı mı olmuştu? İlkinde olmadıysa cinsiyet farklı olabilir belki öyle diyolarYa kizima bi kiz kardes güzel olur ama esim vesulalesi erkek mmanyağı kizim bile erkek kardes istio e büyük konusmim ama bende 3.ye niyet edebilecek popo da kalmadi bunca bulantilardan dolayi hayırlısi tabii hersey belli biz bilmiyoruz sadece görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.. hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsinnn
çin takvimine baktınmı canım , % 90 çıkıyor orda ,,Ya kizima bi kiz kardes güzel olur ama esim vesulalesi erkek mmanyağı kizim bile erkek kardes istio e büyük konusmim ama bende 3.ye niyet edebilecek popo da kalmadi bunca bulantilardan dolayi hayırlısi tabii hersey belli biz bilmiyoruz sadece görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.. hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsinnn
çin takvimine baktınmı canım , % 90 çıkıyor orda ,,
magnezyum kullansana canım ,, mide ve bagırsaga çok iyi geliyor ,
Kızlar ya ben şu LCW internet sitesinden bikaç hamile pantolonu almak istiyorum fiyatlar çok uygun ..İnce fittilli kadife de var bitane almak istediğim ama giyebilir miyiz yani şubat mart gibi giyilir anca kadife göbüşler şişer mi o zamana sizce bunları giyecek kadar?
Merhabalar bende ikizlerime hamileyim aslında ağustos annesiyim ama çok büyük bir ihtimalle temmuzda doğurmuş olacağım için gelip bakmak istedim :)
senin ilki de böyle çok bulantılı mı olmuştu? İlkinde olmadıysa cinsiyet farklı olabilir belki öyle diyolar
Aynen cocuguna hic meyve yedirmemis zehir diyor:) Bol tereyagli bisey yapin diyor sonrada ekmek yemeyin,ben o yaptigim seye ekmek banmayacaksam niye yapayim:)))Aman bu canan karatay zaten kafayı şekerle bozmuş ya kadın varsa yoksa şeker.Sanırsın başka zararlı bişey yok ..boşverin siz onun her dediğini takmayın...
Allah cc sifa versin arkadasina.Benim normalde sekerim sinirda cikiyor,gebelik sekeri cikarsa insulin verirse zaten clexane kullaniyorum birde,bildigin suzgece donerim :)))ben 2 kere şeker yüklemesi yaptım , abartılcak kadar kötüde değil zaten tadı :)))) ya da tatlıı seviyorum diye beğendim :))) sorun çıkmamıştı şükür ,, ama bir arkadaşım şu an hamile günde 4 kez insülin yapıyor
Hosgeldin canim,bende ikiz bekliyorum :) Sanirim bende haziranda dogum yaparim :)Merhabalar bende ikizlerime hamileyim aslında ağustos annesiyim ama çok büyük bir ihtimalle temmuzda doğurmuş olacağım için gelip bakmak istedim :)
Canim bende magnezyum eksikligi var sanirim cunku bacaklarim cekiyor gece yatinca.Bir haftadir bol magnezyumlu maden suyu iciyorum agrilarim bitti cok sukur,bagirsaklarimada iyi geldi.İstersen hap olarak alma benim gibi gunde bir maden suyu ic.Kalsiyum bakimindanda zangin.Doktora danışmalı mıyım yoksa eczacıya desem verir mi uygununu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?