2015 Temmuz Anneleri

Ben varım canım kayısı da fayda etmedi dr bişeyde vermedi bir daha gittiğimde tekrar diycem

Canim acili biseyler yesrn.midede sorun.yoksa.bn cig kofye yedigimde faln aninda wcdeyim.corbalarimi acili yapiorum.o zmnda hmn gidiyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar ben herşeyi denedim ilk öğrendiğim hafta tam 1 hafta yapamamıştım. sonra kayısıyı denedim biraz rahatladım artık kayısıda fayda etmiyo doktorum ilaç kullanımından yana değil. Demir veya baska bir vitamin eksikliğim de yok,acıda yiyorum hoşafı denemedim hiç birde onu deneyeceğim. ıkınmadan hiç yapamıyorum ne yazık ki zaten çıkanda çok afedersiniz kedi köpek patisi gibi

herkesin bünyesı genişlemesi farklı olur canım , bence bir tane al , dene duruma göre sonra alırsın ,

magnezyum kullansana canım ,, mide ve bagırsaga çok iyi geliyor ,

Hava güneşli kizim babasıyla gezdi tozdu neşesi yerinde bana da yansidi sanirim :)
Bulanti tam gaz d evam sabah beri 4 kez cikardim ama napimm ya ben cok hayat doluyum normalde su bulantilari atlatiiim daha cok guldururum sizi
benimde bütün enerjimi düşürüyor şu bulantılar ,, bu sabah tam geçti derken öksürürkenn ne olduğunu anlayamadım wc ye zor yetiştim ,, sonrası pert durumdayım ..

aman Allah korusun , benimde aşılama sanmıyorum böyle şeyler olcağını ,, gerçi kızımda aşılama babasınada çok benzetiliyor banada ,, karışım olmuş :))) sizinkilerde doğunca bu endişeleriniz kalmaz zaten

50 gr glikoz 2 baklavamıymış , hiçbişey değil :))
Canim bir programda seker hastaligi uzmanlari proflar katilmisti,onlar ayrintisiyla anlattilar.O seker yuklemesi iki baklavaya denk geliyor,zarari yok dediler.Asil seker yuklemesi yapilmazsa zararli sizde seker olup olmadigi bilinmeyecek ona gore beslenilmeyecek ve bebege zarari olacak demisti cokta mantikliydi :)

Aman bu canan karatay zaten kafayı şekerle bozmuş ya kadın varsa yoksa şeker.Sanırsın başka zararlı bişey yok ..boşverin siz onun her dediğini takmayın...

ben 2 kere şeker yüklemesi yaptım , abartılcak kadar kötüde değil zaten tadı :)))) ya da tatlıı seviyorum diye beğendim :))) sorun çıkmamıştı şükür ,, ama bir arkadaşım şu an hamile günde 4 kez insülin yapıyor

Ya kizima bi kiz kardes güzel olur ama esim vesulalesi erkek mmanyağı kizim bile erkek kardes istio e büyük konusmim ama bende 3.ye niyet edebilecek popo da kalmadi bunca bulantilardan dolayi hayırlısi tabii hersey belli biz bilmiyoruz sadece görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.. hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsinnn

senin ilki de böyle çok bulantılı mı olmuştu? İlkinde olmadıysa cinsiyet farklı olabilir belki öyle diyolar

çin takvimine baktınmı canım , % 90 çıkıyor orda ,,

LCW değil ama başka bir markadan aldım kullanmaya başladım haftasonları çokta memnunum, göbek kısımları yandan ayarlanabiliyor yani şu an bebek göbişi olmamasına rağmen hiç sorun yaşamıyorum, göbiş büyüdükçe yanlardan gevşeticem... Zaten 9 ay hamilelik 6 ayda kiloyu verene kadar kullansan ömrü max. bu zaten. 6. ayda alıp neden daha az kullanayım ki :)

Merhabalar bende ikizlerime hamileyim aslında ağustos annesiyim ama çok büyük bir ihtimalle temmuzda doğurmuş olacağım için gelip bakmak istedim :)

Selam bende arada ağustos anneleri neler yazoyo diye bakınmıştım, o zaman görmüştüm seni, hoşgeldin sen buraya takıl bence kesin temmuz annesi olursun, bizimde var bu arada bir ikiz annemiz bushra_84

Aman bu canan karatay zaten kafayı şekerle bozmuş ya kadın varsa yoksa şeker.Sanırsın başka zararlı bişey yok ..boşverin siz onun her dediğini takmayın...
Aynen cocuguna hic meyve yedirmemis zehir diyor:) Bol tereyagli bisey yapin diyor sonrada ekmek yemeyin,ben o yaptigim seye ekmek banmayacaksam niye yapayim:)))
Allah cc sifa versin arkadasina.Benim normalde sekerim sinirda cikiyor,gebelik sekeri cikarsa insulin verirse zaten clexane kullaniyorum birde,bildigin suzgece donerim :)))

Merhabalar bende ikizlerime hamileyim aslında ağustos annesiyim ama çok büyük bir ihtimalle temmuzda doğurmuş olacağım için gelip bakmak istedim :)
Hosgeldin canim,bende ikiz bekliyorum :) Sanirim bende haziranda dogum yaparim :)
Doktora danışmalı mıyım yoksa eczacıya desem verir mi uygununu?
Canim bende magnezyum eksikligi var sanirim cunku bacaklarim cekiyor gece yatinca.Bir haftadir bol magnezyumlu maden suyu iciyorum agrilarim bitti cok sukur,bagirsaklarimada iyi geldi.İstersen hap olarak alma benim gibi gunde bir maden suyu ic.Kalsiyum bakimindanda zangin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…