- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.241
senin ilki de böyle çok bulantılı mı olmuştu? İlkinde olmadıysa cinsiyet farklı olabilir belki öyle diyolar
o zaman sizde bu bulantı meselesi genetik heralde :)Oldu canım oda cok zordu ama ablamda hem kizda hem oglunda surundu belli olmuyo yani
oo hayırlı olsun diyelim artıkÇin takvimi erkek dio ama bilemicem artik :)
o zaman sizde bu bulantı meselesi genetik heralde :)
sen doktoruna danışsan daha iyi tabi cnm , bende kabızlıktan çok çektim magnezum çözüm oldu .Doktora danışmalı mıyım yoksa eczacıya desem verir mi uygununu?
amin canım ,Allah korusun çıkmaz inşallah şekerin :)Aynen cocuguna hic meyve yedirmemis zehir diyor:) Bol tereyagli bisey yapin diyor sonrada ekmek yemeyin,ben o yaptigim seye ekmek banmayacaksam niye yapayim:)))
Allah cc sifa versin arkadasina.Benim normalde sekerim sinirda cikiyor,gebelik sekeri cikarsa insulin verirse zaten clexane kullaniyorum birde,bildigin suzgece donerim :)))
Hosgeldin canim,bende ikiz bekliyorum :) Sanirim bende haziranda dogum yaparim :)
Canim bende magnezyum eksikligi var sanirim cunku bacaklarim cekiyor gece yatinca.Bir haftadir bol magnezyumlu maden suyu iciyorum agrilarim bitti cok sukur,bagirsaklarimada iyi geldi.İstersen hap olarak alma benim gibi gunde bir maden suyu ic.Kalsiyum bakimindanda zangin.
hoşgeldin cnm , bebeişlerin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah .Merhabalar bende ikizlerime hamileyim aslında ağustos annesiyim ama çok büyük bir ihtimalle temmuzda doğurmuş olacağım için gelip bakmak istedim :)
analarımızın maşallahı varmış valla , gerçi benim anneminde bulantısı olmuş ona çekmişim ama ben gibi yan gelip yatmıyormuş elde çamaşır bulaşık , biz birazda dayanıksısız sanırım .Zavalli anam 5 tane doğurdum bi kere midem bulanmadi siz kime cektiniz allah aşkına dio :) bilmiyom da sans kapiyi kirinca yani bizimkisi...
canım beni eklememişsin yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım.sat 03.10.2014. tahmini doğum tarıhı 10.07.2015 yas 30 ilk bebek inş..olduk valla 60 kişi maşallah maşallah hepimize sağlıklı hamilelikler inşallah
Selam canim ; normal pantolonlarimin dugmeleri kapanmadigi icin bahsettigin pantolonu bgn aldim lcwden cok guzel ve rahat kalibida kalinligida..ben simdiden giymeye baslicam yaninda dugmesi var ayarlayabiliyorsun kumasi cok kalin degil bu aylardan marta kdr giyilir dogum sonrasidada giyebilirsin..Kızlar ya ben şu LCW internet sitesinden bikaç hamile pantolonu almak istiyorum fiyatlar çok uygun ..İnce fittilli kadife de var bitane almak istediğim ama giyebilir miyiz yani şubat mart gibi giyilir anca kadife göbüşler şişer mi o zamana sizce bunları giyecek kadar?
Selam canim ; normal pantolonlarimin dugmeleri kapanmadigi icin bahsettigin pantolonu bgn aldim lcwden cok guzel ve rahat kalibida kalinligida..ben simdiden giymeye baslicam yaninda dugmesi var ayarlayabiliyorsun kumasi cok kalin degil bu aylardan marta kdr giyilir dogum sonrasidada giyebilirsin..
bencede . insan ozeniyor ama acele etmemek lazim.Canim bence almak icin acele etme.Lcwde surekli mevsimine gore urun geliyor.Siparis veriyorsun iki gun icinde eline geciyor.Karnin sismeye baslayinca al bence.Bosuna kislik pantolonlara para verme.
Aynen canim bnde senin gbiyim .kiyafet bulamicam die korkuyorum kilo zaten almistim gebelikte iyice alcam sanrmmerhaba
ben henüz istifra etmedim
arada midem ekşiyor bulanıyor..
tuzlu şeyler yada ekşi şeyler ii geliyor
peynir zeytin favorim bi kaçgündür
acayip turşu yiyorum,tuzlu olmasından dolayı korkyorum ama yinede yiyorum..
birde sürekli meyve ve kuruyemiş :)
iştah tavan yapmış durumda şuan 2 kilo aldım ,daha fazla almışım gibi görünüyor ama..
şimdiden böyle 7 ay sonraki halim ne olur bilmem...bu hamileliğimde zayıflayıpta hamile kalcak ve sadece yetecek kadar kilo alacaktım sözde...ama durduramıyorum kendim
Hosgeldin canim sevgili sarah walker chuck in sevdicegi ☺ nikine bittim dizi aklima geldi☺ hayirlisiyla bebislerini kucagina al insallahMerhabalar bende ikizlerime hamileyim aslında ağustos annesiyim ama çok büyük bir ihtimalle temmuzda doğurmuş olacağım için gelip bakmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?