2015 Temmuz Anneleri

amin canım ,Allah korusun çıkmaz inşallah şekerin :)

Ben 25 gün sonra ilk defa dün ciktim wc ye :O
hiçbisey yemeyince icim bagrim kurudu tabii hastanede yattim ya bi kaç gün serumun etkisiyle iki lokma yiyince anca ciktim olucem sandim amaaa

Zavalli anam 5 tane doğurdum bi kere midem bulanmadi siz kime cektiniz allah aşkına dio :) bilmiyom da sans kapiyi kirinca yani bizimkisi...
analarımızın maşallahı varmış valla , gerçi benim anneminde bulantısı olmuş ona çekmişim ama ben gibi yan gelip yatmıyormuş elde çamaşır bulaşık , biz birazda dayanıksısız sanırım .

Cok zayifmis garibim köyde eltisi yemek vermezmis istahim acilirdi kuru ekmegi boğularak yerdim dio son güne kadar tarlada çalışmış benide hastaneye goturmeseler ha bire kesin ölürüm ya acliktan ya susuzluktan

merhaba
ben henüz istifra etmedim
arada midem ekşiyor bulanıyor..
tuzlu şeyler yada ekşi şeyler ii geliyor
peynir zeytin favorim bi kaçgündür
acayip turşu yiyorum,tuzlu olmasından dolayı korkyorum ama yinede yiyorum..
birde sürekli meyve ve kuruyemiş :)
iştah tavan yapmış durumda şuan 2 kilo aldım ,daha fazla almışım gibi görünüyor ama..
şimdiden böyle 7 ay sonraki halim ne olur bilmem...bu hamileliğimde zayıflayıpta hamile kalcak ve sadece yetecek kadar kilo alacaktım sözde...ama durduramıyorum kendim

Selam canim ; normal pantolonlarimin dugmeleri kapanmadigi icin bahsettigin pantolonu bgn aldim lcwden cok guzel ve rahat kalibida kalinligida..ben simdiden giymeye baslicam yaninda dugmesi var ayarlayabiliyorsun kumasi cok kalin degil bu aylardan marta kdr giyilir dogum sonrasidada giyebilirsin..

Bende lcw'dan bir pantalon birde tayt aldım. Fitilli kadife bej rengi. Bir beden büyük aldim bacaklardan biraz bol ama olsun mart nisan ayina kadar giyecegim nasil olsa :) taytimda kaz ayagi desenli gibi. Bayağı sıktım tabi lastiklerini büyük ama normal pantolonlarim olmuyor artık :)

Onlarda cok guzeldi bende taytida cok begendim ama disari giyemeyegim icin almadim belki ilerleyen donemlerde alirim gule gule giy canim bebisle birlikte hersey onlarin rahatligi icin

Aynen canim bnde senin gbiyim .kiyafet bulamicam die korkuyorum kilo zaten almistim gebelikte iyice alcam sanrm

Merhabalar bende ikizlerime hamileyim aslında ağustos annesiyim ama çok büyük bir ihtimalle temmuzda doğurmuş olacağım için gelip bakmak istedim :)
Hosgeldin canim sevgili sarah walker chuck in sevdicegi ☺ nikine bittim dizi aklima geldi☺ hayirlisiyla bebislerini kucagina al insallah

kızlar benı de ekleyin:) sat 14 ekim tahmini doğum 21 temmuz 27 yasındym ilk bebğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…