2015 Temmuz Anneleri

Kizlar galiba bebegimde gaz sancisi basladi dun geceden beri uykusunda surekli rahatsiz geriniyor aglamakli oluyor duruyor rahat degil yani,rezene anason iciyorum ama anlamadim yedigim birsey de yok cok uzgunummm napsam bilemiyorum

Kizlar galiba bebegimde gaz sancisi basladi dun geceden beri uykusunda surekli rahatsiz geriniyor aglamakli oluyor duruyor rahat degil yani,rezene anason iciyorum ama anlamadim yedigim birsey de yok cok uzgunummm napsam bilemiyorum
Bu gaz olayini bende anlamadim gitti canim.yediklerime cok dikkat etsemde oluyor.ilk 3 ayi bi atlatsakta rahatlasa kuzucuklar.bide erkek bebeklerde cok olurmus gaz.

önceden belirti olmasına gerek yok canım, ben doğumdan 2 gün önce doktordaydım daha bekleyecek gibi dedi doktor sonra ertesi gün birde sancılarım başladı, sen kasma kendini herşey yoluna girer

Kesinlikle sağma makinası almalısın cnm elektrikli al ben aventin aldım çok memnunum. Sağ bence aman mastit olma snra.
Canım bende ondan aldında acaba yapamıyormuyın, sütüm çok az geliyor birde o kademeleri nasıl ayarkıyorsun? Kullanma klavyznu okuyamadım da, bana çok güçlü değil gibi geldi sütümde en fazla 30 cc oldu az mı ki

Aynı durumdayız canım, sanki yazıyı ben yazmışım sabaha karşı uyandığında da artık bnm kanım iliğim be varsa çekilmiş oluyor saatlerce emmek istediği için saat 3 gibi uyanıyor saat 12 ye kadar öldürüyor beni 12 civarı biraz uyuyor. Ben de baş ağrısı titreme dalgınlık yorgunluktan ölüyrdum, 2 gündür o saatleri mama ile geçiştiriyorum babası veriyor bende bşrwZ uykumu alıyrm,

HerkeSe yeniden merhaba :) yazamasam da takibinizdeyim :) en son teeee Seymasevde paşasına kavuştığu gün giriş yapabildimdi.

Kizlar cati muayenesini soranlar ilkinde kasmıstim kendimi cok acimıstı cok kötü olmustum
bugun yine aciklik var mı diye bakıldı kasmamaya çalıstım ilki kdr acımadî.kendijizi serbest bırakmaya calışın

Benim sadece 1 cm açılmam olmuş, kuzum inmeye câlışıyomus ama kordonu dolandıgı için asagı inmeye yetmiyormus o yüzden doktor riske atmayalım dedi.plesantasıda artik iyice yaşlanmîş
esim normal yapcaz biz diye cok ısrar etti ama doktor normal dogum cok riskli bebek 4 kg civarı olmuş , anne ve bebegi cok yıpratır dedi ..isterseniz baska birine de danışabilirsiniz dedi.
yarin 8de sezeryana gidiyorum cok dua edin bagırsaklarım hasta oldugu icin istemiyodum ama oglum bu şekilde gelecek artik. Hayırlısı olsun.
ama spinal mi genel anestezi mi alsam cok kararsızım.Ne dersiniz? Psikolojim de hic iyi degil
daha önce annemle babamın ayrı oldugundan bahsetmistim .annem hastayım iyilesince gelcem dedi gelmedi. Babam da onunla barısmaya çalışıyor . Bebegime baksın istiyo o zmn annemi sürekli ikna etmeye calısacak sanirim.
eşimle babam anlasamıyo , babam dedigim dedik bir insan herkese hükmatmek istiyo gidecek zaten doguma geldi ama insan artık kaldıramıyo ..ben zzten sorjnlu bir sürec geçirdim herkes beni dusunecegi yerde birbirine girmeye hazırlar vs. Vs.
Bu durum icindeyim yazdiklarimdan az cok tahmin edersiniz. Ne yapayım spinal mi olayım genel mi? Fikir verebilirmisiniz

Bu gaz olayini bende anlamadim gitti canim.yediklerime cok dikkat etsemde oluyor.ilk 3 ayi bi atlatsakta rahatlasa kuzucuklar.bide erkek bebeklerde cok olurmus gaz.
Rezene aldim birde isirganotu ikisinin de cayini yapip iciyorum rezene iyi geliyomus gaza bakalim insallah

Bende 40 +5 te suni Sancı ile doğum yaptım bebekle ilgili hiçbir problem olmadı. Sadece doğum zordu ve sonrasında da dikişlerim halen çok problemli okadar.

Cnm gozun aydin simdiden saglikla al bebisi .olsun saglikli olsunda mecbur kaldin sonucta sezeryana.bnce spinal ol hmn bebisini en azindan norml dogum gbi gorursun.her ikisininde riski varmis .sahliklica alirsin.ins.bebisini bizede dua et bizde sagliklica bebiskerjmize alalim.onlrda bizde saglikli olalim.Allah tardimcn olsun simdidenn

Kızlar birşey sormak istiyorum normal doğum yapanlar doğum sonrası antibiyotik kullandınızmı dikişler mikrop kapmaması için. Bana doktorum inceptum hap verdi bebeği çok uyuttu zaten sarılıkta emzirmek imkansızlaştı ve yarım bıraktım. Bugün aile hekimine gittim o da alfoxil hap verdi ve o da muhakkak kullan dedi fakat ben bebeğe sütle geçtiği için bunu kullanmaya da gönlüm razı değil. Neyapacağımı bilemedim dikişlerim attı tekrar Dikiş yapıldı şimdi yine dikişlerim problemli vs. Ve ben ilaç kullanmıyorum siz nasıl yaptınız ilaç meselesini

kizlar benim karnim hic inmedi bebegim hala yukarida bu durumda normal dogum imkansizmi lutfen biri beni aydinlatsin sizin karniniz indimi

Amin canım benim şimdilik spinalde karar kıldım yarın bakıcam yinede. Insallah sizlerde saglıkla hayirlı bi şekilde kucaklarsınız meleklerinizi hep dua ediyor olucam♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…