- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.521
kendiliğinden başladı cnm. başlamasaydı da zaten o gün doktor suni sancı verecekti. çok şükür hiç gerek kalmadıPeki normal doğum kendiliğinden mi başladı yoksa müdahale mi uygulandı.
Bu gaz olayini bende anlamadim gitti canim.yediklerime cok dikkat etsemde oluyor.ilk 3 ayi bi atlatsakta rahatlasa kuzucuklar.bide erkek bebeklerde cok olurmus gaz.Kizlar galiba bebegimde gaz sancisi basladi dun geceden beri uykusunda surekli rahatsiz geriniyor aglamakli oluyor duruyor rahat degil yani,rezene anason iciyorum ama anlamadim yedigim birsey de yok cok uzgunummm napsam bilemiyorum
önceden belirti olmasına gerek yok canım, ben doğumdan 2 gün önce doktordaydım daha bekleyecek gibi dedi doktor sonra ertesi gün birde sancılarım başladı, sen kasma kendini herşey yoluna girerbende de hiç belirtiler yok işte. normal doğum yapacak olan bir kişinin şuana kadar belirtileri olurdu diyorlar. ama bugün stresten midir bilemiyorum bel ve kasıklarımda hafif hafif sanki adet olacakmışım gibi sancılar var. Allah hayırlısını nasip etsin.
Amin cnm. Sağolasın.Normal canim artık az günün kkalmış.
Ama sancı olursa kesin bilirsin çünkü sıradanbir aağrı değil.
Rabbim kolay doğumlar versin.
kendiliğinden başladı cnm. başlamasaydı da zaten o gün doktor suni sancı verecekti. çok şükür hiç gerek kalmadı
Canım bende ondan aldında acaba yapamıyormuyın, sütüm çok az geliyor birde o kademeleri nasıl ayarkıyorsun? Kullanma klavyznu okuyamadım da, bana çok güçlü değil gibi geldi sütümde en fazla 30 cc olduKesinlikle sağma makinası almalısın cnm elektrikli al ben aventin aldım çok memnunum. Sağ bence aman mastit olma snra.
Geçmiş olsun canımAmin canmm cok tesekkur ederim rabbbm evlqdima esime bagisladi beni cok sukur atlattk rabbm kmse yasatmasnn
Aynı durumdayız canım, sanki yazıyı ben yazmışımBen de cok vermek istemiyorum ama sıklıkla tokken alti temizken gazi yokken de emmek istiyor. Surekli mememde de yasayamiyorum :) benim de ihtiyaclarim var, yapmam gereken seyler var.:) ya kucakta olacak ya meme emecek, uyur uyumaz aliyorum agzindan cok emzik de emsin istemiyorum ama uc gun sonra bir ayi dolacak, emzige de 2 gundur basladik ne bulursa emmek istiyor su an
HerkeSe yeniden merhaba :) yazamasam da takibinizdeyim :) en son teeeeBuaralar çok sessiz buralar, sayfalar yavaş ilerliyor. Taze anneler bebekleriyle biz bekleyenlerde telaşımızla uğraşıyoruz sanırım :) G Gizemm59efemu @nazliyarim den haber yok değilmi? Geri dönün kızlar merak ediyoruz.
Canım merhaba nerelere kayboldun uzun zamandır yoksun? Geldimi bebişin?♥HerkeSe yeniden merhaba :) yazamasam da takibinizdeyim :) en son teeeeSeymasevde paşasına kavuştığu gün giriş yapabildimdi.
Rezene aldim birde isirganotu ikisinin de cayini yapip iciyorum rezene iyi geliyomus gaza bakalim insallahBu gaz olayini bende anlamadim gitti canim.yediklerime cok dikkat etsemde oluyor.ilk 3 ayi bi atlatsakta rahatlasa kuzucuklar.bide erkek bebeklerde cok olurmus gaz.
Bende 40 +5 te suni Sancı ile doğum yaptım bebekle ilgili hiçbir problem olmadı. Sadece doğum zordu ve sonrasında da dikişlerim halen çok problemli okadar.Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
bugün 39+0 olduk. bana artik sezeryan ol bekleme 40 haftayi diyorlar bi anestezi uzmani var bebek doğumlarına giren bir tanidigim bekleme hemen git yarin sezaryen ol bebeğini al kucağına, bekledikçe bebeğin tehlikeye giriyor, hem bu saatten sonra normal doğumda kordon dolanması riski var, bebeğin yaşlanma deri dökme riski başlıyor bu haftadan sonra dedi kafamı karıştırdı. kendi doktoruma geçen aydan beri gitmiyorum polikliğine gidiyorum. poliklinik doktoru da bana 41 haftaya kadar bekleyecez dedi. şuan herşey yolunda ve normal doğum bekliyoruz yani. ama bu kadının anlattıkları kafamı karıştırdı. ben çok doğum yaptırdım, birçok sorun gördüm 40. haftada normal doğum yapanlarda diyor. offf napim ben şimdi ya...
Cnm gozun aydin simdiden saglikla al bebisi .olsun saglikli olsunda mecbur kaldin sonucta sezeryana.bnce spinal ol hmn bebisini en azindan norml dogum gbi gorursun.her ikisininde riski varmis .sahliklica alirsin.ins.bebisini bizede dua et bizde sagliklica bebiskerjmize alalim.onlrda bizde saglikli olalim.Allah tardimcn olsun simdidennKizlar cati muayenesini soranlar ilkinde kasmıstim kendimi cok acimıstı cok kötü olmustum
bugun yine aciklik var mı diye bakıldı kasmamaya çalıstım ilki kdr acımadî.kendijizi serbest bırakmaya calışın
Benim sadece 1 cm açılmam olmuş, kuzum inmeye câlışıyomus ama kordonu dolandıgı için asagı inmeye yetmiyormuso yüzden doktor riske atmayalım dedi.plesantasıda artik iyice yaşlanmîş
esim normal yapcaz biz diye cok ısrar etti ama doktor normal dogum cok riskli bebek 4 kg civarı olmuş , anne ve bebegi cok yıpratır dedi ..isterseniz baska birine de danışabilirsiniz dedi.
yarin 8de sezeryana gidiyorum cok dua edin bagırsaklarım hasta oldugu icin istemiyodum ama oglum bu şekilde gelecek artik. Hayırlısı olsun.
ama spinal mi genel anestezi mi alsam cok kararsızım.Ne dersiniz? Psikolojim de hic iyi degil
daha önce annemle babamın ayrı oldugundan bahsetmistim .annem hastayım iyilesince gelcem dedi gelmedi. Babam da onunla barısmaya çalışıyor . Bebegime baksın istiyo o zmn annemi sürekli ikna etmeye calısacak sanirim.
eşimle babam anlasamıyo , babam dedigim dedik bir insan herkese hükmatmek istiyo gidecek zaten doguma geldi ama insan artık kaldıramıyo ..ben zzten sorjnlu bir sürec geçirdim herkes beni dusunecegi yerde birbirine girmeye hazırlar vs. Vs.
Bu durum icindeyim yazdiklarimdan az cok tahmin edersiniz. Ne yapayım spinal mi olayım genel mi? Fikir verebilirmisiniz
Malesef cnm daha dogum falan ypmak istemiyorum rabbm nasip etmedigi süreceGeçmiş olsun canımkötü bir anı olmuş
Cqnm hem doymyr hem sagdgmda az cikiyor üzüntuden olmyr ya sütCanim nasil anliyosun sutunun az oldugunu ay bnde acayip korkuyorum az mi diye
Cnm gozun aydin simdiden saglikla al bebisi .olsun saglikli olsunda mecbur kaldin sonucta sezeryana.bnce spinal ol hmn bebisini en azindan norml dogum gbi gorursun.her ikisininde riski varmis .sahliklica alirsin.ins.bebisini bizede dua et bizde sagliklica bebiskerjmize alalim.onlrda bizde saglikli olalim.Allah tardimcn olsun simdidenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?