2015 Temmuz Anneleri

Selam güzel annecikler.Ben bir şey danışmak istiyorum özellikle tsh problemi olanlara. Geçen hafta baktirdigimda tok karnina kan verdim 0.300 çıktı lakin hastanede değerler 0.350 den başlıyor. Doktor hızlı calistigini 10 gun sonra yine kan vermem gerektigni eğer aynı çıkarsa endokrine yonlendirecegini söyledi. Peki bunun belirtisi ne olabilir veya bunun gibi sorun yaşayan arkadaşım var mı?

Merhaba bende Temmuz annesi Olucam inşallah:) benımde tsh bıraz yuksek çıkmıştı endokrin doktoruna gıttım. Normalde 2.5 olması gerekır derdi ama bunun bebeğe herhangı bır zararı olmaz derdi doktor ve olacak verdı dusurmek ıcın korkulacak bırsey yok yani sadece hamılelıkde daha dıkkatli olmak ıcın senide yonlendırmıslerdır.

Arkadaşlar ayıptır söylemesi tuvaletimi yaparken kasıklarımda batma ve acıma oluyor ve normalde de kasıklarımda sancı var, sanırım idrar yolu enfeksiyonu böyle olan var mı ya da bilgisi olan doktorlarınız ne önerdi acaba, ilaç almadan geçirebilir miyim ki?

Bu uykusuzlukla napicam ben yaaaa dun sabah 5de uyudum bugunde yine ayni olur heralde cok dengsiz bir donem.ya hep uyuyorum yada hic uyuyamiyorum

Arkadaşlar merhaba ben aranıza katılmak için doktora gitmeyi bekliyordum ama bi sorun çıktı ne yapacağımı bilmiyorum kimseyede anlatamıyorum neolur bana yardım edin benim üç kızım var dördüncüyü yapmak için çok düşündük allahım bi cesaret verdi hiç aklımda yokken birden gittim spralimi çıkarttım sonkez denemek için kk den öğrendiklerimi denedim altı aydır uğraşıyorum tutmadı tutmadı altıncı ayda tuttu yumurtlama gününe göre şuan beş haftalığım sevinemedim bile hamileliğime ben gelecek planları yaparken başka şeyler öğrendim eşimle ilgili şuan şoktayım neyapmalıyım bilmiyorum çıldırıcam aldırmayı düşünüyorum bu adama çocuk mocuk yapılmaz diyorum kararsızım bana bi akıl verin nolur

Hiçbir neden masum bebeğinin için günaha girme sakin ol ii düşünmeye çalış neden ne bilmiyorum ama

Arkadasim öncelikle sakin olmaya çalış..
problemin boyutu nedir bilmiyorum ama Rabbim sana bir can lutfetti ise kizginlikla buna kiyma vebali büyük şer gorunende hayr vardır ... zaten 3 çocuk vermissin o adama 1 eksik 1 fazla sonuç degismezki..
imtihan oluyorsun belli sabir ve dua et canim Allah yardimcin olsun gönlünü feraha erdirsin Rabbim....

canım bende almak istiyorum ama bedenini bilemedim ...normalde kaç beden giydiysen o beden mi aldın netten şipariş edecegim için bedende sorun cıksın istemiyorum bende bir tane pantolan alıcam şimdiki giydiklerim cok rahatsız ediyor

Amiiinnn cnm çok teşekkür ederim problem büyük 15 yıllık evliyim eşim erkek bebek istiyor diye ben 4. Çocuğu yapmak istedim rabbim takdir ederse benim için farketmezdi ben kızlarımlada mutluydum ama biz ona yetemedik

Anladım canım çok hassas bi konu bu sende normalden daha duygusalsin zor bi süreç olucak ama sonu ferahlik olur inşaallah..
baskalarina anlatip dallandirma bence bazen insan sartlar geregi birseyleri unutmak ister insanlar izin vermez işin daha da guclesir
esinle konusmalisin biseylerin farkinda olduğunu bilse sende onun tavrini tarafini anlasan senin için daha net olur

kızlar listeye eklenmemiş olan varsa özelden yazsın bana sayfalarda karışıyor çünkü atlamış olduklarım olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…