- 13 Temmuz 2014
- 154
- 124
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.261
Merhaba bende Temmuz annesi Olucam inşallah:) benımde tsh bıraz yuksek çıkmıştı endokrin doktoruna gıttım. Normalde 2.5 olması gerekır derdi ama bunun bebeğe herhangı bır zararı olmaz derdi doktor ve olacak verdı dusurmek ıcın korkulacak bırsey yok yani sadece hamılelıkde daha dıkkatli olmak ıcın senide yonlendırmıslerdır.Selam güzel annecikler.Ben bir şey danışmak istiyorum özellikle tsh problemi olanlara. Geçen hafta baktirdigimda tok karnina kan verdim 0.300 çıktı lakin hastanede değerler 0.350 den başlıyor. Doktor hızlı calistigini 10 gun sonra yine kan vermem gerektigni eğer aynı çıkarsa endokrine yonlendirecegini söyledi. Peki bunun belirtisi ne olabilir veya bunun gibi sorun yaşayan arkadaşım var mı?
Ayni sorun bende de var maalesef birde sabah hastaneye gidicem nasıl uyanicam bilmiyorumBu uykusuzlukla napicam ben yaaaa dun sabah 5de uyudum bugunde yine ayni olur heralde cok dengsiz bir donem.ya hep uyuyorum yada hic uyuyamiyorum
Off bole devam etmeyiz ins yoksa geri kalan zaman nasil gecer yaaAyni sorun bende de var maalesef birde sabah hastaneye gidicem nasıl uyanicam bilmiyorumtüm dengem alt üst oldu
İnş ya yoksa gerçekten boyle zaman geçmez çoğu gece uykum geliyor yatiyorum 10 dk sonra gozler fal tasi gibi sonra bi bakıyorum sabah olmuşOff bole devam etmeyiz ins yoksa geri kalan zaman nasil gecer yaa
Hiçbir neden masum bebeğinin için günaha girme sakin ol ii düşünmeye çalış neden ne bilmiyorum amaArkadaşlar merhaba ben aranıza katılmak için doktora gitmeyi bekliyordum ama bi sorun çıktı ne yapacağımı bilmiyorum kimseyede anlatamıyorum neolur bana yardım edin benim üç kızım var dördüncüyü yapmak için çok düşündük allahım bi cesaret verdi hiç aklımda yokken birden gittim spralimi çıkarttım sonkez denemek için kk den öğrendiklerimi denedim altı aydır uğraşıyorum tutmadı tutmadı altıncı ayda tuttu yumurtlama gününe göre şuan beş haftalığım sevinemedim bile hamileliğime ben gelecek planları yaparken başka şeyler öğrendim eşimle ilgili şuan şoktayım neyapmalıyım bilmiyorum çıldırıcam aldırmayı düşünüyorum bu adama çocuk mocuk yapılmaz diyorum kararsızım bana bi akıl verin nolur
Arkadaşlar merhaba ben aranıza katılmak için doktora gitmeyi bekliyordum ama bi sorun çıktı ne yapacağımı bilmiyorum kimseyede anlatamıyorum neolur bana yardım edin benim üç kızım var dördüncüyü yapmak için çok düşündük allahım bi cesaret verdi hiç aklımda yokken birden gittim spralimi çıkarttım sonkez denemek için kk den öğrendiklerimi denedim altı aydır uğraşıyorum tutmadı tutmadı altıncı ayda tuttu yumurtlama gününe göre şuan beş haftalığım sevinemedim bile hamileliğime ben gelecek planları yaparken başka şeyler öğrendim eşimle ilgili şuan şoktayım neyapmalıyım bilmiyorum çıldırıcam aldırmayı düşünüyorum bu adama çocuk mocuk yapılmaz diyorum kararsızım bana bi akıl verin nolur
baya kalabalığız ya :)
elerine sağlıksağlıkla sıhhatle kavuştursun mevlamm
.beraber karar verdik 4. Çocuğa ama şimdi şartlar değişti hala istermi bilmemEşin istemiyormu yoksa çocuk
Selam canim ; normal pantolonlarimin dugmeleri kapanmadigi icin bahsettigin pantolonu bgn aldim lcwden cok guzel ve rahat kalibida kalinligida..ben simdiden giymeye baslicam yaninda dugmesi var ayarlayabiliyorsun kumasi cok kalin degil bu aylardan marta kdr giyilir dogum sonrasidada giyebilirsin..
Amiiinnn cnm çok teşekkür ederim problem büyük 15 yıllık evliyim eşim erkek bebek istiyor diye ben 4. Çocuğu yapmak istedim rabbim takdir ederse benim için farketmezdi ben kızlarımlada mutluydum ama biz ona yetemedikArkadasim öncelikle sakin olmaya çalış..
problemin boyutu nedir bilmiyorum ama Rabbim sana bir can lutfetti ise kizginlikla buna kiyma vebali büyük şer gorunende hayr vardır ... zaten 3 çocuk vermissin o adama 1 eksik 1 fazla sonuç degismezki..
imtihan oluyorsun belli sabir ve dua et canim Allah yardimcin olsungönlünü feraha erdirsin Rabbim....
Amiiinnn cnm çok teşekkür ederim problem büyük 15 yıllık evliyim eşim erkek bebek istiyor diye ben 4. Çocuğu yapmak istedim rabbim takdir ederse benim için farketmezdi ben kızlarımlada mutluydum ama biz ona yetemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?