2015 Temmuz Anneleri

Anlatmakta istemiyorum kimseye söylediğin gibi düşünüyorum bu konuda sanalda paylaşmak iyi geldi içinden çıkamıcam yoksa gece kaçta uyudum bilmiyorum uyuyamıyorum çocuklar yatınca yanlız kalınca daha kötü oluyorum eşim şuan kaçıyor yüzleşmekten kararı bana bırakmışmış kendini savunacak yüzü yokmuşmuş ama insan bişeyler yapar nebileyim adamda hiçses yok

Canim ne guzel rabbim sana bi hediye vermis. Bizler o hediyeyi alabilmek icin neler yaptik. Sakin ama sakin ondan vazgecmeyi dusunme. Benim bebegimin kalbi durdugunda kurtaj oldum diye haftalarca uyku uyuyamadim acaba benim yuzumden mi oldu diye hep kendimi sucladim. Hala daha aklima geldikce hungur hungur agliyorum keske evladimi strese sokmasaydim keske bazi seyleri kafama takmasaydim tum bunlar olmasaydi diye ama nafile giden gitti bi kere.
Sende zor bi donemdesin ama bebegine kiyarsan hersey daha zor olacak bide onun vicdaniyla ugrasacaksin belki esin hatasinin farkina varacak ne bileyim insallah bu bebek esinin kafasina dank etmesi icin vesile olur canim asla vazgecme bebeginden o sana sunulmus en guzel hediye bunu unutma insallah tombis yanakli coook yakisikli bi oglun olur :)

canım zor bir durum hem yaşananlar hemde ne yapacağını bilememe durumu. Bence tek çözüm eşinle konuşmak sessiz kalmamalısın,bağır çağır ama asla içine kapanmamalısın. başkalarının hatalarını omuzlarına yükleme hem kendine hemde minicik bebişine yazık.unutma herkes kendi günahının bedelini öder. Allah en doğru kararı almana yardımcı olur inşallah.

Cokmu kilo aldin neden olmuyor ki? Ben cok merak ediyorum gobisi belli olan varmı

inşallah rabbim nasip eder eşim eşim ahhhhh eşim ne diyim ben ona benden 11 yaş büyük ama çocuktan farkı yok sıkıldım herşeyi toparlayan olmaktan bu yaşımda beni hayattan soğuttu yoruldum artık bunaldımm

Son düzenleme:
O omrum21 Bi pismanlik söz konusu ise ve bazı şeyler için tekrarlanmiycana dair söz veriyosa bi sans vermelisin bu donemde zaman herseyin ilaci..
ha baktın ayni tas ayni hamam sonrasında daha net bi kafayla karar verirsin
diyorum ya 3 çocuk var ortada onlari da öldüremezsin sonuçta bu bebegin günahı ne onunda ruhu uflendi yazik...
erkek olursa zaten size bayaa iyi gelir ama hayırlısı tabii

Normal bedenimi mi aldim evet tam oldu basen ve bacaklardan ..strech oldugu icin kumasi esneme ihtimali pek yok.. dar olsun istemezsen bi beden buyugunude alabilirsin:)

İnş dua ediyorum hep rabbim bana yardım et diye ağlamaktan kendimi durduramıyorum

Şimdilik kaçıyor eve gelmiyoki konuşayım msjlarada cvp vermiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım bende bi anlasaydım niyetini iyi olacak haftasonu çocuklar evde diye onlara belli etmemek için güçlükle ayakta durdum okula gittiler yine başladım ağlamaya kendimi durduramıyorum

Arkadaslar merhaba bn kuşadasından temmuz 19-25 arası dogumum beklenıyor allah izin verirse. Kalp atısını 7+2 de duydum. Canım acayip derecede çiğ köfte istedi herkz zararlı dıyo ama doguda herks yıyo ynı hamıleler. Korkuyorumda bişy olck dıye ama canm çok istedi

aynı şey bendede de var aklımda hep çiğ köfte kalp atışlarını inşallah cuma duyayımda bakıcam icabına yarım dürüm ye yarım da ben

Hayirli olsun canim insallah saglicakla kucaginada alirsin :) benimde baslarda canim cok istiyordu doktora sordum etsiz olanlardan yiyebilirsin sorun yok dedi.

Inan benimde esim oyle 6 senedir sevgiliyuz 1,5 yil oldu evleneli herkes niye acale ettin bekleseydin vs diyor ben esimi onun olgunlasmasini bekleseydim 15 20 sene beklemem lazimdi o zamanda menapoza girmis olurum zaten. Yani butun erkekler ayni ne kadar buyurlerse buyusunler hep cocuk hibi davraniyorkar. Problem ne tam anlayamadim canim sakincasi yoksa detaylica yaz.

Günaydın hanımlar. İşe başladıl biz bugün. Sizler nasılsınız? Çiğ köfte yiyorum ben. Etsiz olandan ama. Canım çektiğinden değil aslında. Eşim alıp geliyor. Ekşi ekşi yiyeyim diye. Sorun olmaz inş

Bu cevaptan dolayı bana kızacaklar olacak biliyorum ama esine hamile oldugunu söylemene ragmen eger bosanmaktan baska çözüm bulamazsaniz ( ki insallah bulursunuz ) 3 cocuğuna bakmak icin çalışman gerekecek belkide... ve herkes bebekle çalısmanın cok zor oldugunda hemfikirdir diye düşünüyorum... Eger sana destek olacak annen-baban-kardeşin-bir akraban yoksa kararını mantığınla alman gerekebilir. Simdi ağlamak yerine çözüm yollarını ara, Allah sabrini versin, yardımcın olsun... Cok zor bir durum...

Size kısaca anlatayım biz evlendik kocamın hiçbir kötü alışkanlığı yoktu iki sene sonra bi arkadŞına takıldı ahlakı bozuldu 10 yıl boyunca kendi keyfine göre yaşadı haa evine çocuklarına bakıyordu maddi olarak bu onun için yeterliydi ama ben ondan maddiyat istemedim sadakat huzur istedim herzaman beni kandırmamın nir yolunu buldu bende allahtan korktuğunu zannediyordum inanıyordum böyle bişeyi hiç düşünmemiştim neyse on yıl sonunda yani üç yıl önce bu hayatı bıraktı çok şükür düzenli huzurlu bir hayatım olacak derken dörtbuçuk sene önce olan bişeyi öğrendim tesadüfen o söylemedi rabbim bana gösterdi ama keşke görmeseydim tam hamileliğimin üstüne iyi olmadı ilk gördüğüm gün geldi açıklama yaptı ben hatamın bedelini misliyle ödüyorum sana kendimi savunacak yüzüm yok sen ne istersen ben onu yapmaya hazırım dedi tabi bu arada lafınıda söyledi ister yanımda olursun ister karşımda karar senin dedi sabah gitti bidaha gelmedi üç gün oldu neyapıcam bilmiyorum

canım hangi markadan aldın baya kullanışlı bişeye benziyo. bende almak isterim :))

Bende bu yüzden kararsızım işte küçük kızımda seneye okula başlıcak evet çalışmam gerekebilir bebek olursa çalışamam boşandığım bi adamın eline bakmak istemem allah kahretsinki anam babam kimsem yok oda bundan faydalandı yıllarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…