2015 Temmuz Anneleri

"endaim, post: 38307962, member: 628730"]Kramp normal canım 8 haftalıkken bendede çok kramp oluodu eğer çok ağrı oluyosa doktoruna git ben hep öyle yapıodum korkuyodum :)[/QUOTE]
Çok değil canım hafiften kramplar oluyor

ya kızlar ben 10 haftalık hamileyim baştandır zaten hamdolsun bulantım falan olmadı iştahım falan da iyiydi. geçen hafta doktora gittim kalp atışı var dedi gösterdi hatta ama dinletmedi bu zamanlarda zararlı olabilir falan diye. ben hamile olduğumu anlayamyorum hiçbir belirti falan yok siz 10 haftalıklar bulantı dışında bişi hissediyomusunuz var mı bi değişiklik??

göğüslerim büyüdü önceden bi ağrısı vardı şimdilerde geçti o eskisi kadar değil yani. hafif bi göbeğim çıktı ama o da iştahtan mı yoksa hamilelikten mi anlayamıyorum. evhamlandım iyice yine

Hayirli olsun canim insallah saglicakla kucaginada alirsin :) benimde baslarda canim cok istiyordu doktora sordum etsiz olanlardan yiyebilirsin sorun yok dedi.

Etsiz olanda etli gbı olmuyo ya yemeyz napalım. Amin canım rabbim hepimizin bbgını saglıklı hayırlı kılsn inşallah

Bende senin gibiyim bulantı olmadı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu bende , doktorum 7. haftada kalp atışlarını dinletti hatta 6. haftada da dinlemiştik :) Bende hiç anlamıyorum ama korkulacak bişey yok . Doktorum bana 1 ay sonra gel dedi düşün ben rahatım sende rahat ol bence.

4.5 seneden beri devam eden bişey mi o zamanlar olmuş bitmiş bişey mi ikisi çok farkli malum.. hiçbiri hoş degil ama insan bazende içinde olduğu duruma göre davranmak zorunda kaliyor
topu sana atip kaçmasi da kötü ama çocuk ruhlu diosun başka türlüsü de olmazdi zaten..
canim sen yine anne olarak olgun davran toparla bu herifi zor gelicek belki ama herseyi bitirdiginde de çok rahat bi hayatin olacagi soylenemez hele ki manevi destegin yoksa
Kadinin arkasinda ailesi olsada calisiyor kariyer sahibi olsada böyle şeyler yasayabiliyo malesef işin içinde çocuk varsa anneler hep fedakarlık yapan taraf oluyo..

telaşlanma canım. bendede durumlar aynı hiç hamile gibi değilim. hiçbir belirtimde yok. her bünye aynı olmuyo stres yapma boşuna. kalpatışını bu haftalarda dinlemenin zararlı olduğunu bende duydum. o ses dalgaları bebeği yorarmış. benim doktorumda 1-2 saniye falan dinletiyo. daha fazla dinletemem diyo. oda benim içim rahatlasın diye. tamammı annesi diyo tamam diyorum :))

bilmiyorum kızlar işte ben de bi garipsedim annemde falan hep bulantı falan olmuş yani bariz belirtiler de onlar olunca haliyle aklım takılıyo benimle mi acaba diye elimi karnıma koyup öyle bekliyorum bişi hissedicem diye falan rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrucuklarımızı :)

Bende de yok mide bulanmasi fln. Goguslerim büyüdü ama sizlamalar azaldı. Tek belirtim davul gibi sisen karnim, o da aksama dogru oluyo, doktorum olumlu buldu, hormonların düzgün çalışıyor demek ki şişkinlik yapıyor hamilelik dedi...

Cokmu kilo aldin neden olmuyor ki? Ben cok merak ediyorum gobisi belli olan varmı
Aslında 2 kiloya yakın aldım ama galiba benim iç karnım küçük gobis çıktı bile. Şimdiden boyleysem ben yandım diyorum. Karnımın çok büyümesini istemiyordum.

Bide bütün pantolonlarim düşük beldi kasiklarim çok sıkışmasın diye aldım birazda.

Kızlar merhaba,benım de sat 14 ekim,Allah izin verirse bu 2.cocugum olacak tabi önce sağlıklı sıhatli olması önemli ama cinsiyetini çok merak ediyorum,ilk çocugumda doktor 10.haftada tahmınde bulunmustu ve tahmını tuttu bakalım bunda ne dıyecek,çin takvimi gibi cinsiyet tahminleride dogrumu bılmıyorum kiminde tutuyor kımınde tutmuyor neyse hayırlısı bakalım,Allah hepımıze sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın

Merhaba kızlar
Bir süredir kusmalar aşırı olduğunda 2 günü hastanede geçirdik. Şimdilik tek iyimser yanım bulantısı çok olan annenin bebeği daha sağlıklı olur demeleri. Bu doğrsu mu biliyor musunuz?
Birde bu durumdan dolayı ben 4 kilo vermiştim. Şimdi 2 kilosunu geri almışım ama gariptir göbek ve göğüsler daha büyük snaki giydiğim kıyafette gerildiğinden fark ettim. aranızda bunu yaşayan var mı?

O zamanlar olmuş bitmiş ben yeni öğrendim çok kötü oldum evet bi desteğim yok çocuklarına bakar onları mağdur etmez onu biliyorum ben onun eline bakmak istemem bi ailemde yok napıcam bilmiyorum

Merhaba hanimlar, dün yemegi cok kacirdim biraz, epeydir yemedigim biseydi ve ben deli gibi doyurdum karnimi.Ama aksaminda felaket bir siskinlik basladi, uyumami bile zorlastirdi...Ama sabah basküldeki iki kilo gözümü fal tasi gibi actirdi.Bu hafta daha dikkatli gitmem gerekiyor, haftaya kontrolüm var cünkü. Bunlar kilo degil mutlaka ama tartida görünce canim sikildi. Ben hamilelige kilolu basladigim icin 5 ayliga kadar kilo almak istemiyordum bu hatayi nasil yaptim yaaa.Sizde de oluyormu bazen böyle kitliktan cikmis gibi yeme durumlari, yoksa sadece ben miyim

yok arkadaşım sadece sen değilsin bende biraz fazlayla başladım hamileliğe ve kilo almak istemiyorum ama nerdeyse bir haftadır hem kabızlık var hemde iştahta bi açılma oldu bir kilo aldım böyle devam ederse mahvoldum demektir nasıl olacak merak ediyorum böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…