- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.301
canım hangi markadan aldın baya kullanışlı bişeye benziyo. bende almak isterim :))
Canim henuz almadim bebek albumumu.arastirmaya devam .alinca gorselini paylasirim burdancanım hangi markadan aldın baya kullanışlı bişeye benziyo. bende almak isterim :))
Ben GeBe'den aldim cnm, normalde pahalı ama indirimlerde fena olmuyo fiyatlar
Hayirli olsun canim insallah saglicakla kucaginada alirsin :) benimde baslarda canim cok istiyordu doktora sordum etsiz olanlardan yiyebilirsin sorun yok dedi.
Heheheh tamam cannım bnm inşallah duyarsn bebişin kalbınıaynı şey bendede de var aklımda hep çiğ köfte kalp atışlarını inşallah cuma duyayımda bakıcam icabına yarım dürüm ye yarım da ben
Bende senin gibiyim bulantı olmadı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu bende , doktorum 7. haftada kalp atışlarını dinletti hatta 6. haftada da dinlemiştik :) Bende hiç anlamıyorum ama korkulacak bişey yok . Doktorum bana 1 ay sonra gel dedi düşün ben rahatım sende rahat ol bence.ya kızlar ben 10 haftalık hamileyim baştandır zaten hamdolsun bulantım falan olmadı iştahım falan da iyiydi. geçen hafta doktora gittim kalp atışı var dedi gösterdi hatta ama dinletmedi bu zamanlarda zararlı olabilir falan diye. ben hamile olduğumu anlayamyorum hiçbir belirti falan yok siz 10 haftalıklar bulantı dışında bişi hissediyomusunuz var mı bi değişiklik??
göğüslerim büyüdü önceden bi ağrısı vardı şimdilerde geçti o eskisi kadar değil yani. hafif bi göbeğim çıktı ama o da iştahtan mı yoksa hamilelikten mi anlayamıyorum. evhamlandım iyice yine
Size kısaca anlatayım biz evlendik kocamın hiçbir kötü alışkanlığı yoktu iki sene sonra bi arkadŞına takıldı ahlakı bozuldu 10 yıl boyunca kendi keyfine göre yaşadı haa evine çocuklarına bakıyordu maddi olarak bu onun için yeterliydi ama ben ondan maddiyat istemedim sadakat huzur istedim herzaman beni kandırmamın nir yolunu buldu bende allahtan korktuğunu zannediyordum inanıyordum böyle bişeyi hiç düşünmemiştim neyse on yıl sonunda yani üç yıl önce bu hayatı bıraktı çok şükür düzenli huzurlu bir hayatım olacak derken dörtbuçuk sene önce olan bişeyi öğrendim tesadüfen o söylemedi rabbim bana gösterdi ama keşke görmeseydim tam hamileliğimin üstüne iyi olmadı ilk gördüğüm gün geldi açıklama yaptı ben hatamın bedelini misliyle ödüyorum sana kendimi savunacak yüzüm yok sen ne istersen ben onu yapmaya hazırım dedi tabi bu arada lafınıda söyledi ister yanımda olursun ister karşımda karar senin dedi sabah gitti bidaha gelmedi üç gün oldu neyapıcam bilmiyorum
ya kızlar ben 10 haftalık hamileyim baştandır zaten hamdolsun bulantım falan olmadı iştahım falan da iyiydi. geçen hafta doktora gittim kalp atışı var dedi gösterdi hatta ama dinletmedi bu zamanlarda zararlı olabilir falan diye. ben hamile olduğumu anlayamyorum hiçbir belirti falan yok siz 10 haftalıklar bulantı dışında bişi hissediyomusunuz var mı bi değişiklik??
göğüslerim büyüdü önceden bi ağrısı vardı şimdilerde geçti o eskisi kadar değil yani. hafif bi göbeğim çıktı ama o da iştahtan mı yoksa hamilelikten mi anlayamıyorum. evhamlandım iyice yine
telaşlanma canım. bendede durumlar aynı hiç hamile gibi değilim. hiçbir belirtimde yok. her bünye aynı olmuyo stres yapma boşuna. kalpatışını bu haftalarda dinlemenin zararlı olduğunu bende duydum. o ses dalgaları bebeği yorarmış. benim doktorumda 1-2 saniye falan dinletiyo. daha fazla dinletemem diyo. oda benim içim rahatlasın diye. tamammı annesi diyo tamam diyorum :))
Bende senin gibiyim bulantı olmadı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu bende , doktorum 7. haftada kalp atışlarını dinletti hatta 6. haftada da dinlemiştik :) Bende hiç anlamıyorum ama korkulacak bişey yok . Doktorum bana 1 ay sonra gel dedi düşün ben rahatım sende rahat ol bence.
şu an giydiğin bedendemi aldın.
ya kızlar ben 10 haftalık hamileyim baştandır zaten hamdolsun bulantım falan olmadı iştahım falan da iyiydi. geçen hafta doktora gittim kalp atışı var dedi gösterdi hatta ama dinletmedi bu zamanlarda zararlı olabilir falan diye. ben hamile olduğumu anlayamyorum hiçbir belirti falan yok siz 10 haftalıklar bulantı dışında bişi hissediyomusunuz var mı bi değişiklik??
Aslında 2 kiloya yakın aldım ama galiba benim iç karnım küçük gobis çıktı bile. Şimdiden boyleysem ben yandım diyorum. Karnımın çok büyümesini istemiyordum.Cokmu kilo aldin neden olmuyor ki? Ben cok merak ediyorum gobisi belli olan varmı
O zamanlar olmuş bitmiş ben yeni öğrendim çok kötü oldum evet bi desteğim yok çocuklarına bakar onları mağdur etmez onu biliyorum ben onun eline bakmak istemem bi ailemde yok napıcam bilmiyorum4.5 seneden beri devam eden bişey mi o zamanlar olmuş bitmiş bişey mi ikisi çok farkli malum.. hiçbiri hoş degil ama insan bazende içinde olduğu duruma göre davranmak zorunda kaliyor
topu sana atip kaçmasi da kötü ama çocuk ruhlu diosun başka türlüsü de olmazdi zaten..
canim sen yine anne olarak olgun davran toparla bu herifi zor gelicek belki ama herseyi bitirdiginde de çok rahat bi hayatin olacagi soylenemez hele ki manevi destegin yoksa
Kadinin arkasinda ailesi olsada calisiyor kariyer sahibi olsada böyle şeyler yasayabiliyo malesef işin içinde çocuk varsa anneler hep fedakarlık yapan taraf oluyo..
Teşekkür ederim cnm desteğin içinkıyamam canım üzülme nolur senin ne günahın var daha güçlü ol ki doğru karar verebilesin.
yok arkadaşım sadece sen değilsin bende biraz fazlayla başladım hamileliğe ve kilo almak istemiyorum ama nerdeyse bir haftadır hem kabızlık var hemde iştahta bi açılma oldu bir kilo aldım böyle devam ederse mahvoldum demektir nasıl olacak merak ediyorum böyleMerhaba hanimlar, dün yemegi cok kacirdim biraz, epeydir yemedigim biseydi ve ben deli gibi doyurdum karnimi.Ama aksaminda felaket bir siskinlik basladi, uyumami bile zorlastirdi...Ama sabah basküldeki iki kilo gözümü fal tasi gibi actirdi .Bu hafta daha dikkatli gitmem gerekiyor, haftaya kontrolüm var cünkü. Bunlar kilo degil mutlaka ama tartida görünce canim sikildi. Ben hamilelige kilolu basladigim icin 5 ayliga kadar kilo almak istemiyordum bu hatayi nasil yaptim yaaa .Sizde de oluyormu bazen böyle kitliktan cikmis gibi yeme durumlari, yoksa sadece ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?