- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.321
Merhaba hanimlar, dün yemegi cok kacirdim biraz, epeydir yemedigim biseydi ve ben deli gibi doyurdum karnimi.Ama aksaminda felaket bir siskinlik basladi, uyumami bile zorlastirdi...Ama sabah basküldeki iki kilo gözümü fal tasi gibi actirdi .Bu hafta daha dikkatli gitmem gerekiyor, haftaya kontrolüm var cünkü. Bunlar kilo degil mutlaka ama tartida görünce canim sikildi. Ben hamilelige kilolu basladigim icin 5 ayliga kadar kilo almak istemiyordum bu hatayi nasil yaptim yaaa .Sizde de oluyormu bazen böyle kitliktan cikmis gibi yeme durumlari, yoksa sadece ben miyim
Valla eşim bazen gülüyor yeme şeklime okadar bi iştahla yiyorum kiMerhaba hanimlar, dün yemegi cok kacirdim biraz,peydir yemedigim biseydi ve ben deli gibi doyurdum karnimi.Ama aksaminda felaket bir siskinlik basladi, uyumami bile zorlastirdi...Ama sabah basküldeki iki kilo gözümü fal tasi gibi actirdi .Bu hafta daha dikkatli gitmem gerekiyor, haftaya kontrolüm var cünkü. Bunlar kilo degil mutlaka ama tartida görünce canim sikildi. Ben hamilelige kilolu basladigim icin 5 ayliga kadar kilo almak istemiyordum bu hatayi nasil yaptim yaaa .Sizde de oluyormu bazen böyle kitliktan cikmis gibi yeme durumlari, yoksa sadece ben miyim
Merhaba hanimlar, dün yemegi cok kacirdim biraz, epeydir yemedigim biseydi ve ben deli gibi doyurdum karnimi.Ama aksaminda felaket bir siskinlik basladi, uyumami bile zorlastirdi...Ama sabah basküldeki iki kilo gözümü fal tasi gibi actirdi .Bu hafta daha dikkatli gitmem gerekiyor, haftaya kontrolüm var cünkü. Bunlar kilo degil mutlaka ama tartida görünce canim sikildi. Ben hamilelige kilolu basladigim icin 5 ayliga kadar kilo almak istemiyordum bu hatayi nasil yaptim yaaa .Sizde de oluyormu bazen böyle kitliktan cikmis gibi yeme durumlari, yoksa sadece ben miyim
Valla eşim bazen gülüyor yeme şeklime okadar bi iştahla yiyorum kibende kiloluyum. Hiç bulantım olmadı sık sık yeme isteği oldu hep. şuan iki kilo verdim umarım almam uzun süre
Selam kızlar bulantılar bugün yine bastırdı yaa hiç iyi hissetmiyorum kendimi((
O zamanlar olmuş bitmiş ben yeni öğrendim çok kötü oldum evet bi desteğim yok çocuklarına bakar onları mağdur etmez onu biliyorum ben onun eline bakmak istemem bi ailemde yok napıcam bilmiyorum
Canim Allah kolaylik versin sana, rabbim tez zamanda feraha cikarsin seni.Ama ne olur yavruna kiyma, sonra cok vicdan azabi cekersin.3 tanenin rizkini veren rabbim bununkini de verir.Kocani Allaha havale et, ona olan kirginliginla kizginliginla bebegine kiyma ne olur...Arkadaşlar merhaba ben aranıza katılmak için doktora gitmeyi bekliyordum ama bi sorun çıktı ne yapacağımı bilmiyorum kimseyede anlatamıyorum neolur bana yardım edin benim üç kızım var dördüncüyü yapmak için çok düşündük allahım bi cesaret verdi hiç aklımda yokken birden gittim spralimi çıkarttım sonkez denemek için kk den öğrendiklerimi denedim altı aydır uğraşıyorum tutmadı tutmadı altıncı ayda tuttu yumurtlama gününe göre şuan beş haftalığım sevinemedim bile hamileliğime ben gelecek planları yaparken başka şeyler öğrendim eşimle ilgili şuan şoktayım neyapmalıyım bilmiyorum çıldırıcam aldırmayı düşünüyorum bu adama çocuk mocuk yapılmaz diyorum kararsızım bana bi akıl verin nolur
Masallah yavrucaga hizli büyüyor demekki.Ama cinsiyet tahmini icin daha erken gibime geldi, benim doktorum 16 haftadan önce agzini acmiyordu öbürlerinde.Simdiki doktorum bakalim nasil ve ne zaman acikliyacak.Biz de elbise almak icin acele ediyoruz, kizlar cok hevesli bu konuda...Benim bulantım oldugu ıcın zaten yıyemıyorum,peynır ekmek çıkıcak içimden:),ama yemek konusunda kesınlıkle ıradenızı kullanmanızı onerırım,sonradan kıloları vermek ezıyet olmasınbu arada kızlar bugun kontrolüm vardı,bebeğim beslenememe ragmen almış başını gitmiş:))normalde olması gerekenden daha iri ve daha uzun..doktor 13 haftalık gibi maşallah dedi,ayrıca kıza benziyor diyerek cinsiyet tahmininide yapmış oldu,1 ay sonra ayrıntılı ultrasonda kesinleşecek,o güne kadar merakımızdan çatlamazsak eger tabi:)heheh
Benim kilom dünden bugüne degisti ama yaaa.... dikkat et ama normal herseyden ye bence, sadece tatli ile ekmek türünü kismalisin.sonucta artik tek degilsin bebisi de düsünelim annesi...bende2-3 gündür kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.yemediğim aralarda meyve ve kuruyemiş...2 kilo almışım bile...
bugunden itibaren dikkat etmeye çalışacağım bende...sabah sütle gevrek yedim..içini kuruyemişle tadladırarak :)
öğlede koca bir kase yoğurt 2 dilim tam buğday
aralarda 4 mandalina ,1 elma 2 avuç kadar kuruyemiş şimdilik :)
merhaba kızlar, bende 7 haftalık hamileyim. bu arada allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin. benim bi sorum olucaktı size, doktorum bazı tahliller yaptırmamı istedi fakat sormayı unuttum aç mı tok mu yaptırcam die. sabah aç karnına gideyim dedim ama ne mümkün, allahımmm midem deli gibi açlıktan kazındı.zaten 2 gündür yemek yiyorum ama 2 dakika sonra acıkıorum anlam veremedim :)
izledim ben arkadasim ben plates yapiyordum zaten ama videolarla☺ simdi egitmen bulmasi zor devam edemem ama cok faydali bilgiler aldik insallah saglikla buyuturuz beslenirizSelam kizlar tv8 de gebelik sureci anlatilio tavsiye ederim cok faydali bilgiler verio doktor
merhaba kızlar, bende 7 haftalık hamileyim. bu arada allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin. benim bi sorum olucaktı size, doktorum bazı tahliller yaptırmamı istedi fakat sormayı unuttum aç mı tok mu yaptırcam die. sabah aç karnına gideyim dedim ama ne mümkün, allahımmm midem deli gibi açlıktan kazındı.zaten 2 gündür yemek yiyorum ama 2 dakika sonra acıkıorum anlam veremedim :)
Beni aradılar ilk 22 ocakta gitcem sağlık ocağınaSelam kızlar doktorunuz dışında sağlık ocagınada gidiyor musunuz? Orada ne gibi tahliller yaptırdınız birde ilk asınız için ne zaman çağırıyorlar
ilk aşı 20. hafta civarında galiba.kalp atışını duyunca gel demişlerdi bana gittim boy kilo vs. sorup yazıyor hangi ilaçları kullandıgını kullanman gerektiini söylüyoSelam kızlar doktorunuz dışında sağlık ocagınada gidiyor musunuz? Orada ne gibi tahliller yaptırdınız birde ilk asınız için ne zaman çağırıyorlar
Selam kızlar doktorunuz dışında sağlık ocagınada gidiyor musunuz? Orada ne gibi tahliller yaptırdınız birde ilk asınız için ne zaman çağırıyorlar
saglık Ocağı'nın aşıları tazeymiş hemşire bir arkadaşımdan duydum.ben aşılarımı orada yaptırıcam ama diğer tetkiklerle evet ilgilenmediler bende de Anladığım kadarıyla arada beni ve bebişi kontrol ediyorlar başka yaptıkları birşey yok Haklısın.valla ben sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım. tahlillerimi burda yaptırabilirmiyim diye sordum. biz burda tahlil yaptıramıyoruz dediler. hiçbir işe yaramadı yani. birtek aşılar için çağırcaklar o kadar. başka hiçbir fonksiyonu yok sağlık ocağının çok saçma. o aşılarıda yaptırmayı düşünmüyorum zaten. çünkü tetanoz aşısı canlı aşı. yani vücuduna o mikrobu veriyorlar ve vucudunun ona karşı antikor üretmesini sağlıyorlar. ancak hamilelikte bağışıklık sistemi zaten zayıflıyor. bu haldeyken vücuduma mikrop almak istemiyorum. doktorumlada konuştuk neden yapılıyor tetanoz aşısı diye sordum. doğum sırasında kullanılan aletlerden mikrop kapabilirsin diye dedi. ama tabii eskiden bu risk vardı birde devlet hastanelerinde daha riskliydi dedi artık herşey daha farklı dedi. ben iyi bir hastanede doğum yapıcam dolayısıyla bu aşıya ihtiyacım yok. boşu boşuna bu mikrobu vücuduma almicam. sizde düşünün kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?