2015 Temmuz Anneleri

Selam kızlar doktorunuz dışında sağlık ocagınada gidiyor musunuz? Orada ne gibi tahliller yaptırdınız birde ilk asınız için ne zaman çağırıyorlar
Kendi doktorum özelde. Hemen beni sağlık ocağına yönlendirdi. Allah razı olsun aile hekimim çom iyi biri. Kendi doktorumd öyle. Hatta kendi doktorum tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdı. Sonuçları kendi doktoruma götürüyorum.20.haftada da ilk iğne için tarih verdiler. Ona gideceğim inş.

Ne güzel benim doktorumda seninki gibi çok yardımcı oluyor bende özele gidiyorum ancak bazı aşılar için sağlık Ocağına gitmemi söyledi ama benim 11 haftalık daha zamanım var .allah bağışlasın bu arada teşekkür ederdim P pinhan16

selam arkadaşlar , koldan ölçüm yapan dijital bir tansiyon aleti almak istiyorum ,, kullanıp memnun kaldığınız tavsiye edeileceğiniz bir marka varmı ?? bana yardımcı olabilirmisiniz bu ara bas ağrım var tansionumu takip etmem gerekiyormuş , eczacı omron diye bir markada önerdi kullanan varmı acaba ?

slm, benım doktor arkadaşımda bana omron önerdi,kendi ofisinde bıle onu kullanıyor,evde kullanıyorum ve çok memnunum

Özlem onlarda kullanımına çok dikkat etmen gerekiyor ve genellikle iyi marka değilse yanlış ölçüyor diye biliyorum.

Benim bağlı olduğum sağlık ocaginda tahlil , kalp atışı dinleme 15. Haftadan sonra,aşı ve gebelik izlenimleri yapılıyor ayrıca aşı vurmayı da düşünüyorum illa ameliyat ta olacak sorunlar için değil farzedelim civi battı veya bıçak kesti bi yerimizi hiçbir zararın olmadığını düşünüyorm bi mikrop bombası ama gayet güzel mikroplar da alıyoruz bazı yerlerde bunuda sağlık için düşünmemiz lazım...şeker yüklemesi gibiii ....

Özlem onlarda kullanımına çok dikkat etmen gerekiyor ve genellikle iyi marka değilse yanlış ölçüyor diye biliyorum.
evet evde bilekten ölçen var , hep yüksek çıkıyor , koldan ölçenlerden al dediler o yüzden araştırma yapıorum , hastane tipiylede kendim ölçemem dijital lazım

Bende omron marka olanı kullanıyorum memnunum kullanımı da kolay ben tavsiye ederim. Geçmiş olsunn..

cumartesi bulantılarım azaldı derken , senmisin öyle diyen 2 gündür mahvetti beni , baş ağrısı baş dönmesi eşliğinde , wc gitmeye korkuyodum akşam düşüp bayılcam diye ,, geçecek inşallah az kaldı :))))

dışarı çık hava al cnm , insan evde daha kötü oluyor , bende biraz dolaştım iyi geldi

Tam 1 ay oldu evden sadece hastaneye gitmek için cikabiliyorum esimde dio cikalim biraz ama ne mümkün yaşayan bi ölü gibiyim evde bile yataktayim hep konusamiyorum midem agzimda isaret dili öğrendik nerdeyse

bulantı için net çözüm :
bulantı bileziği ve imuneks emetium ! süper ikili
suyu kana kana değil yudum yudum için çok sıvı tüketmeyin.
sabahları çubuk kraker yatakta yenecek kalkmadan.
kalkmadan bilezik takılacak..hızlı hareket edilmeyecek.
derin nefes alın arada açık havada mutlaka.
bileziği uyurken çıkarın kangren olmayın sonra.
bu imuneks emetiumu araştırın zencefil içeriyor.eğer size zararı varsa kullanmayın.bitkisel gıda takviyesi bu.
bilezik 55 tl imuneks emetium 18.75 tl
Bilezik iki kola birden takılıyor ve akupunktur noktası ile ilgili birşey zararı hiç yok.sadece kola temas ediyor
su içemiyordum şimdi işime gelip çalışabiliyorum. bulantımı %80-%90 azalttı.
araştırmadan uygulamayın lütfen yine de.
yardımım olduysa ne mutlu bana

canım geçmiş olsun..öyle bişey yokmuş ben araştrdım sordumda herkesin bünyesi farklı olduğu için değişiomuş tepkiler mesela bnde bulantı geçen hfta vardı bu hfta yok kusmuyorumda. annemde hiç kusmadr bulntıdır öle olmamış bazı şeylerden tiksinmiş o kdr gaytte sağlıklıyız :) inşşllah sağlıklı sıhhatli olur bebişler

Ayniyiz canim bi tek gogus hassasiyetim devam ediyor.Annemde 9 ay bulanti oluyormus.Bizler annelerimize cekmemisiz sukur:)

A nasil tahlil yapmiyorlar?Beni ozellikle tahlil icin aradilar ve sabah ac karnina gel kan vereceksin dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…