- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.341
Kendi doktorum özelde. Hemen beni sağlık ocağına yönlendirdi. Allah razı olsun aile hekimim çom iyi biri. Kendi doktorumd öyle. Hatta kendi doktorum tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdı. Sonuçları kendi doktoruma götürüyorum.20.haftada da ilk iğne için tarih verdiler. Ona gideceğim inş.Selam kızlar doktorunuz dışında sağlık ocagınada gidiyor musunuz? Orada ne gibi tahliller yaptırdınız birde ilk asınız için ne zaman çağırıyorlar
selam arkadaşlar , koldan ölçüm yapan dijital bir tansiyon aleti almak istiyorum ,, kullanıp memnun kaldığınız tavsiye edeileceğiniz bir marka varmı ?? bana yardımcı olabilirmisiniz bu ara bas ağrım var tansionumu takip etmem gerekiyormuş , eczacı omron diye bir markada önerdi kullanan varmı acaba ?
Özlem onlarda kullanımına çok dikkat etmen gerekiyor ve genellikle iyi marka değilse yanlış ölçüyor diye biliyorum.selam arkadaşlar , koldan ölçüm yapan dijital bir tansiyon aleti almak istiyorum ,, kullanıp memnun kaldığınız tavsiye edeileceğiniz bir marka varmı ?? bana yardımcı olabilirmisiniz bu ara bas ağrım var tansionumu takip etmem gerekiyormuş , eczacı omron diye bir markada önerdi kullanan varmı acaba ?
Benim bağlı olduğum sağlık ocaginda tahlil , kalp atışı dinleme 15. Haftadan sonra,aşı ve gebelik izlenimleri yapılıyor ayrıca aşı vurmayı da düşünüyorum illa ameliyat ta olacak sorunlar için değil farzedelim civi battı veya bıçak kesti bi yerimizi hiçbir zararın olmadığını düşünüyorm bi mikrop bombası ama gayet güzel mikroplar da alıyoruz bazı yerlerde bunuda sağlık için düşünmemiz lazım...şeker yüklemesi gibiii ....valla ben sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım. tahlillerimi burda yaptırabilirmiyim diye sordum. biz burda tahlil yaptıramıyoruz dediler. hiçbir işe yaramadı yani. birtek aşılar için çağırcaklar o kadar. başka hiçbir fonksiyonu yok sağlık ocağının çok saçma. o aşılarıda yaptırmayı düşünmüyorum zaten. çünkü tetanoz aşısı canlı aşı. yani vücuduna o mikrobu veriyorlar ve vucudunun ona karşı antikor üretmesini sağlıyorlar. ancak hamilelikte bağışıklık sistemi zaten zayıflıyor. bu haldeyken vücuduma mikrop almak istemiyorum. doktorumlada konuştuk neden yapılıyor tetanoz aşısı diye sordum. doğum sırasında kullanılan aletlerden mikrop kapabilirsin diye dedi. ama tabii eskiden bu risk vardı birde devlet hastanelerinde daha riskliydi dedi artık herşey daha farklı dedi. ben iyi bir hastanede doğum yapıcam dolayısıyla bu aşıya ihtiyacım yok. boşu boşuna bu mikrobu vücuduma almicam. sizde düşünün kızlar.
evet evde bilekten ölçen var , hep yüksek çıkıyor , koldan ölçenlerden al dediler o yüzden araştırma yapıorum , hastane tipiylede kendim ölçemem dijital lazımÖzlem onlarda kullanımına çok dikkat etmen gerekiyor ve genellikle iyi marka değilse yanlış ölçüyor diye biliyorum.
bende ilk defa duydum omron markasını , tamam cnm tşklr bir düşüneim benslm, benım doktor arkadaşımda bana omron önerdi,kendi ofisinde bıle onu kullanıyor,evde kullanıyorum ve çok memnunum
selam arkadaşlar , koldan ölçüm yapan dijital bir tansiyon aleti almak istiyorum ,, kullanıp memnun kaldığınız tavsiye edeileceğiniz bir marka varmı ?? bana yardımcı olabilirmisiniz bu ara bas ağrım var tansionumu takip etmem gerekiyormuş , eczacı omron diye bir markada önerdi kullanan varmı acaba ?
hangi modeli acaba , koldan ölçen bir modeline 80 tl dediler .Bende omron marka olanı kullanıyorum memnunum kullanımı da kolay ben tavsiye ederim. Geçmiş olsunn..
dışarı çık hava al cnm , insan evde daha kötü oluyor , bende biraz dolaştım iyi geldiGünler sonra bunaldim banyo yaptim ama kusa kusaçıktım saçımi tariyorum yanimda küçük legen bi tariyom bi kusuyom bu ne yaa
Insanliktan çıktım vallahi
dışarı çık hava al cnm , insan evde daha kötü oluyor , bende biraz dolaştım iyi geldi
canım geçmiş olsun..öyle bişey yokmuş ben araştrdım sordumda herkesin bünyesi farklı olduğu için değişiomuş tepkiler mesela bnde bulantı geçen hfta vardı bu hfta yok kusmuyorumda. annemde hiç kusmadr bulntıdır öle olmamış bazı şeylerden tiksinmiş o kdr gaytte sağlıklıyız :) inşşllah sağlıklı sıhhatli olur bebişlerMerhaba kızlar
Bir süredir kusmalar aşırı olduğunda 2 günü hastanede geçirdik. Şimdilik tek iyimser yanım bulantısı çok olan annenin bebeği daha sağlıklı olur demeleri. Bu doğrsu mu biliyor musunuz?
Birde bu durumdan dolayı ben 4 kilo vermiştim. Şimdi 2 kilosunu geri almışım ama gariptir göbek ve göğüsler daha büyük snaki giydiğim kıyafette gerildiğinden fark ettim. aranızda bunu yaşayan var mı?
Ayniyiz canim bi tek gogus hassasiyetim devam ediyor.Annemde 9 ay bulanti oluyormus.Bizler annelerimize cekmemisiz sukur:)bilmiyorum kızlar işte ben de bi garipsedim annemde falan hep bulantı falan olmuş yani bariz belirtiler de onlar olunca haliyle aklım takılıyo benimle mi acaba diye elimi karnıma koyup öyle bekliyorum bişi hissedicem diye falan rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrucuklarımızı :)
Benide bugun aradilar 23une randevu aldim bende :)Beni aradılar ilk 22 ocakta gitcem sağlık ocağına
A nasil tahlil yapmiyorlar?Beni ozellikle tahlil icin aradilar ve sabah ac karnina gel kan vereceksin dediler.valla ben sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım. tahlillerimi burda yaptırabilirmiyim diye sordum. biz burda tahlil yaptıramıyoruz dediler. hiçbir işe yaramadı yani. birtek aşılar için çağırcaklar o kadar. başka hiçbir fonksiyonu yok sağlık ocağının çok saçma. o aşılarıda yaptırmayı düşünmüyorum zaten. çünkü tetanoz aşısı canlı aşı. yani vücuduna o mikrobu veriyorlar ve vucudunun ona karşı antikor üretmesini sağlıyorlar. ancak hamilelikte bağışıklık sistemi zaten zayıflıyor. bu haldeyken vücuduma mikrop almak istemiyorum. doktorumlada konuştuk neden yapılıyor tetanoz aşısı diye sordum. doğum sırasında kullanılan aletlerden mikrop kapabilirsin diye dedi. ama tabii eskiden bu risk vardı birde devlet hastanelerinde daha riskliydi dedi artık herşey daha farklı dedi. ben iyi bir hastanede doğum yapıcam dolayısıyla bu aşıya ihtiyacım yok. boşu boşuna bu mikrobu vücuduma almicam. sizde düşünün kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?