- 7 Mayıs 2011
- 502
- 264
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.361
Çok teşekkür ederim cnm çok sağolun iyi geldiniz bana bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...bence hiç bişey olmamış gibi devam et... eşin ezilsin senin büyüklüğünden... çocuklarını ve aileni yapılan bir hatadan dolayı çıkmaza sürme... eğer kararsızsan bunu kendine ve çocuklarına avantaj olacak şekilde çevir...ve eşinin yüzüne sürekli vurma.kavgaya müsade etme..bebişi düşünnn.Allah bi kapısını açar... dua et...
Birde Ballı ılık süt şişliğe iyi geliyorkızlar selam ,
akşamları eger cok yemekten şikayetiniz varsa ve şişkinliğiniz cok oluyorsa muhakkak cok açıkta olsa çay için..
inanın işe yarayacak...
bu arada mide bulantıları durmak yok yola devam
Birde Ballı ılık süt şişliğe iyi geliyor
Selam kizlar ya yatmaktan mi bilemedim belim cok agriyor artik var mi bel agrisi cekenve onerisi olan
Bende de dun basladi bel agrisi,sanirim yatmaktan.Cozumumse yan yatmak :) Sirt ustu yatinca daha cok agriyor ama yan yatinca agri olmuyor.Selam kizlar ya yatmaktan mi bilemedim belim cok agriyor artik var mi bel agrisi cekenve onerisi olan
bende senin gibiydim renni duo surup kullaniyorum daha rahatim gunde uc dort kez icilebiliyo. doktora git ve kusmalarinin cok siddetli oldugunu soyle verir bir sey. ama enzararsizi bu bildigim ilk hamileligimdede bunu vermisti doktor.Mrb kizlar benim midem yatasiya kadar bulaniyo ve ne yesem cikartiyorum. Bisey yiyemiyorum korkumdan. Benim gibi olan varmi ve ne kullaniyosunuz
Canim Allah kolaylik versin sana, rabbim tez zamanda feraha cikarsin seni.Ama ne olur yavruna kiyma, sonra cok vicdan azabi cekersin.3 tanenin rizkini veren rabbim bununkini de verir.Kocani Allaha havale et, ona olan kirginliginla kizginliginla bebegine kiyma ne olur...
Amin cnm amiinn allah razı olsun hepimizden sağolun yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı
Masallah yavrucaga hizli büyüyor demekki.Ama cinsiyet tahmini icin daha erken gibime geldi, benim doktorum 16 haftadan önce agzini acmiyordu öbürlerinde.Simdiki doktorum bakalim nasil ve ne zaman acikliyacak.Biz de elbise almak icin acele ediyoruz, kizlar cok hevesli bu konuda...
Benim kilom dünden bugüne degisti ama yaaa.... dikkat et ama normal herseyden ye bence, sadece tatli ile ekmek türünü kismalisin.sonucta artik tek degilsin bebisi de düsünelim annesi...
Canim Allah kolaylik versin sana, rabbim tez zamanda feraha cikarsin seni.Ama ne olur yavruna kiyma, sonra cok vicdan azabi cekersin.3 tanenin rizkini veren rabbim bununkini de verir.Kocani Allaha havale et, ona olan kirginliginla kizginliginla bebegine kiyma ne olur...
Masallah yavrucaga hizli büyüyor demekki.Ama cinsiyet tahmini icin daha erken gibime geldi, benim doktorum 16 haftadan önce agzini acmiyordu öbürlerinde.Simdiki doktorum bakalim nasil ve ne zaman acikliyacak.Biz de elbise almak icin acele ediyoruz, kizlar cok hevesli bu konuda...
Benim kilom dünden bugüne degisti ama yaaa.... dikkat et ama normal herseyden ye bence, sadece tatli ile ekmek türünü kismalisin.sonucta artik tek degilsin bebisi de düsünelim annesi...
Benimde bazen korkuyorum..Selam kizlar ya yatmaktan mi bilemedim belim cok agriyor artik var mi bel agrisi cekenve onerisi olan
Bende 1 haftadan beri onu kullanıyorum biraz iyilesme var gibi etkisini gösteriyoMide bulantılarım azalmayınca dramamine başladım.yarım sabah yarım akşam alıyorum cok rahatladım.sersemlik yapıyo ama kusmaktan iyidir..dolmuşa binebildim bugün.doktorum önermişti baştan beri ama ben geçer diye direnmiştim.dramamine güvenli.tavsiye ederim.
Allahım herkeslere yardım etsin ,Tam 1 ay oldu evden sadece hastaneye gitmek için cikabiliyorumesimde dio cikalim biraz ama ne mümkün yaşayan bi ölü gibiyim evde bile yataktayim hep konusamiyorum midem agzimda isaret dili öğrendik nerdeyse
Benimde bulaniyo surekli yemem gerekiyo boseyler ama ckarmiyorum ben yol su elektrik olarak donecek bana :)Mrb kizlar benim midem yatasiya kadar bulaniyo ve ne yesem cikartiyorum. Bisey yiyemiyorum korkumdan. Benim gibi olan varmi ve ne kullaniyosunuz
Malesef bizim saglik ocagida hicbisey yspmiyo sadece 18. Hafta asiya gel dediler aslinda cok sacma temel gebelik takibi testler yapmalilar ciddenA nasil tahlil yapmiyorlar?Beni ozellikle tahlil icin aradilar ve sabah ac karnina gel kan vereceksin dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?