2015 Temmuz Anneleri

"do_major, post: 38321987, member: 476506"]Aslında 2 kiloya yakın aldım ama galiba benim iç karnım küçük gobis çıktı bile. Şimdiden boyleysem ben um. Karnımın çok büyümesini istemiyordum.

Bide bütün pantolonlarim düşük beldi kasiklarim çok sıkışmasın diye aldım birazda.[/QUOTE]
Anladim

Anladim canim benim pantolonlarim oluyor ama ben genede dugmelerini kapatmiyorum. Bebisim rahatsiz olmasin diye.ben bu zaman kadar 1 kilo aldim onuda geri verdim

kızlar selam ,

akşamları eger cok yemekten şikayetiniz varsa ve şişkinliğiniz cok oluyorsa muhakkak cok açıkta olsa çay için..
inanın işe yarayacak...

bu arada mide bulantıları durmak yok yola devam

Çok teşekkür ederim cnm çok sağolun iyi geldiniz bana bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

kızlar selam ,

akşamları eger cok yemekten şikayetiniz varsa ve şişkinliğiniz cok oluyorsa muhakkak cok açıkta olsa çay için..
inanın işe yarayacak...

bu arada mide bulantıları durmak yok yola devam
Birde Ballı ılık süt şişliğe iyi geliyor

Hayır benim bulantım olmadı pek şimdi hiç yok neredeyse ama akşamları şişlik oluyor.birde Çay ve kahve hiç tüketmiyorum onun için Ballı süt önerdim

Midemde bide gaz çıktı arkadaş gur gur gur açlıktan mi ki kendini yiyip bitirio anlmadım hepten kafayi yedi

Mrb kizlar benim midem yatasiya kadar bulaniyo ve ne yesem cikartiyorum. Bisey yiyemiyorum korkumdan. Benim gibi olan varmi ve ne kullaniyosunuz
bende senin gibiydim renni duo surup kullaniyorum daha rahatim gunde uc dort kez icilebiliyo. doktora git ve kusmalarinin cok siddetli oldugunu soyle verir bir sey. ama enzararsizi bu bildigim ilk hamileligimdede bunu vermisti doktor.

Mide bulantılarım azalmayınca dramamine başladım.yarım sabah yarım akşam alıyorum cok rahatladım.sersemlik yapıyo ama kusmaktan iyidir..dolmuşa binebildim bugün.doktorum önermişti baştan beri ama ben geçer diye direnmiştim.dramamine güvenli.tavsiye ederim.

Bende 1 haftadan beri onu kullanıyorum biraz iyilesme var gibi etkisini gösteriyo

Tam 1 ay oldu evden sadece hastaneye gitmek için cikabiliyorum esimde dio cikalim biraz ama ne mümkün yaşayan bi ölü gibiyim evde bile yataktayim hep konusamiyorum midem agzimda isaret dili öğrendik nerdeyse
Allahım herkeslere yardım etsin , dışarı çıkınca yine az da olsa değişik oluyor insan , bende 2 gündür baş ağrısıyla beraber bulantı çekiom şu an elimde maden suyu şişesi hem içiyorum hem yazıyorum

Kızlar midem bulanıyo bugün okulda çıkardım..Yalnız tezat olarak midem kazınıyo acaiıp acıkıyorum acilen bişeyler yemem lazım ama ne yiycem canım bişey istemiyo?Ya çıkarırsam korkusu?Evde kayınvalidem mis gibi yemekler yapıyo benim akşam menüm ekmek arası peynir,domates.Buna da çok şükür yiyebildim ya.Yalnız sıvı tüketemiyorum hiççç.Bu sefer de wc ler kabusa dönüyo Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…