2015 Temmuz Anneleri

Ben asi bakimindan sansliyim galiba , hamilelikten önce tüm asilarimi tazelettim ben.sadece sarilik asim yarim kaldi,onu da dogumdan sonra tamamliyalim dedi doktorum.Gecenki verdigim kan tahlilinde etki ettigini söyledi, doguma kadar idare eder seni dedi...
Biraz önce disari cikip yarim saat kadar yürüyüp geldik, epeydir bu kadar yürümedigim icin neredeyse nefesim kesiliyordu.
Hava da cok güzeldi, böyle devam ederse her aksam cikabilirim...

zmr ..
ne olursa olsun o bebeği aldırma..
senin yerinde olmak isteyen o kadar çok anne vardır ki şimdi..
eşini eve çağır ve karşılıklı konuşarak çözümlemeye çalışın..
zaten geçmişte olan bir olaymış..
tekrardan ısıtmanın anlamı yok bence..
bebeğine ve çocuklarına sahip çık aileni koru bence..
bir kadın olarak bize düşüyo bu görev

Keşke benim yaptığımın yarısınıda eşim yapsaydı bu hale gelmezdik kadın olmak çok zor

Allahııım yardım et yarabbim
Akşam bel ağrısı başladı bi anda
İki saatte bir bişiler yiyorum tost oda
Ama karnımda bir gaz gurul gırul bitmiyo
Aç hissediyorum krndimi birşey yerken de midem agzına geliyo
Ben kendimden sıkıldım etrafımdaki insanlar kim bilir ne düşünüyo
Ne yapacagımı sasırdım kaldım ya
Yemem gereken şeyleri ceviz badem üzüm yumurta et süt yoğurt yiyemiyorummm

Bana onu berdi doktor ama bi kere içtim oda cıktı sabah ac karnına mı ıcıyorsun ben tum yutmustum kırsammı acaab

Banada o ilactan yazdi canim ama gunde 3 farkli ilac ictigim icin bide onu icmek istemedim zaten o kadar bulantimda olmadi

Kızlar mide bulantisina çözüm buldum limon yiyorum artık bende ise yaradi hem bulantimi azaltti hem de su icme istegim artti bu sayede size de tavsiye ederim iciniz aliyosa deneyin derim :)

aynı durumdayız. Benim doktorumda bana dinletmedi kalp atışlarını. Bebekte hücre anomali sine sebep oluyo dedi. Ve bende hiç birşey hissetmiyorum. Hafif bi uyku hali ve göğüslerimin acısı haricinde. Ve bi de tatlı ihtiyacı. 3 dilim pasta rahatlıkla yerim

merhaba kızlar uyku tutmadı kısmetse bende temmuz annesi olucam 12.hafta içindeyim hiç iştahım yok sürekli bi açlık hissi var ama bişey yiyesim yok sizde nasıl durumlar

canım o fitilin adını yazar mısın? Gebelikte kullanılmasında bi sakınca olmadığına da eminsin değil mi?

canım kusura bakma giremedim iki gün.. evet eminim doktor yazdı.. hem eczacıya hem internete sordum .. zaten gliserinmiş bebekler bile kullanabiliomuş .. adı kansuk büyükler için fitil

Günaydın
gece bi fasıl hastaneye gittim serum yedim döndüm
Öğürme seansim için bünye erkenden uyaniyo saolsun

Günaydın kizlar bende aksam siskinlikten barut gibiydim öldüm bide ates basiyo ne ustumu ortuyorum ne giyinebiliyorum zaten hastayim ama sicaktan sanki nefes alamiyorum sizde vsrmi boyle bisey hep boluk porcuk uyudum

Günaydın kizlar bende aksam siskinlikten barut gibiydim öldüm bide ates basiyo ne ustumu ortuyorum ne giyinebiliyorum zaten hastayim ama sicaktan sanki nefes alamiyorum sizde vsrmi boyle bisey hep boluk porcuk uyudum

Günaydın canim..
Ay Üstüm acik yatinca Üşüyorum örtüp yatsam fenalik basiyo hamile miyiz menopozlu mu belli diil töbe ya rabbi :)

Benim velet usg de hep bir hafta ilerde çıkıyo ayy böyle devam etse bayrama denk gelmez doğum kismetsee

esime dun hastanede kiza benzio bu dedim hemen 3. derdine dustu
ay ne insafsiz bu erkek milletiii yookk dedim ben almiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…