- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.381
Evet yapmalari gerekir.Sacmalamislar.Malesef bizim saglik ocagida hicbisey yspmiyo sadece 18. Hafta asiya gel dediler aslinda cok sacma temel gebelik takibi testler yapmalilar cidden
Keşke benim yaptığımın yarısınıda eşim yapsaydı bu hale gelmezdik kadın olmak çok zorzmr ..
ne olursa olsun o bebeği aldırma..
senin yerinde olmak isteyen o kadar çok anne vardır ki şimdi..
eşini eve çağır ve karşılıklı konuşarak çözümlemeye çalışın..
zaten geçmişte olan bir olaymış..
tekrardan ısıtmanın anlamı yok bence..
bebeğine ve çocuklarına sahip çık aileni koru bence..
bir kadın olarak bize düşüyo bu görev
Bana onu berdi doktor ama bi kere içtim oda cıktı sabah ac karnına mı ıcıyorsun ben tum yutmustum kırsammı acaabMide bulantılarım azalmayınca dramamine başladım.yarım sabah yarım akşam alıyorum cok rahatladım.sersemlik yapıyo ama kusmaktan iyidir..dolmuşa binebildim bugün.doktorum önermişti baştan beri ama ben geçer diye direnmiştim.dramamine güvenli.tavsiye ederim.
Mide bulantılarım azalmayınca dramamine başladım.yarım sabah yarım akşam alıyorum cok rahatladım.sersemlik yapıyo ama kusmaktan iyidir..dolmuşa binebildim bugün.doktorum önermişti baştan beri ama ben geçer diye direnmiştim.dramamine güvenli.tavsiye ederim.
ya kızlar ben 10 haftalık hamileyim baştandır zaten hamdolsun bulantım falan olmadı iştahım falan da iyiydi. geçen hafta doktora gittim kalp atışı var dedi gösterdi hatta ama dinletmedi bu zamanlarda zararlı olabilir falan diye. ben hamile olduğumu anlayamyorum hiçbir belirti falan yok siz 10 haftalıklar bulantı dışında bişi hissediyomusunuz var mı bi değişiklik??
göğüslerim büyüdü önceden bi ağrısı vardı şimdilerde geçti o eskisi kadar değil yani. hafif bi göbeğim çıktı ama o da iştahtan mı yoksa hamilelikten mi anlayamıyorum. evhamlandım iyice yine
canım o fitilin adını yazar mısın? Gebelikte kullanılmasında bi sakınca olmadığına da eminsin değil mi?
Günaydın
gece bi fasıl hastaneye gittim serum yedim döndüm
Öğürme seansim için bünye erkenden uyaniyo saolsun
bende var çok sıcağa gelemiyorum geceGünaydın kizlar bende aksam siskinlikten barut gibiydim öldüm bide ates basiyo ne ustumu ortuyorum ne giyinebiliyorum zaten hastayim ama sicaktan sanki nefes alamiyorum sizde vsrmi boyle bisey hep boluk porcuk uyudum
çok geçmiş olsun
Günaydın kizlar bende aksam siskinlikten barut gibiydim öldüm bide ates basiyo ne ustumu ortuyorum ne giyinebiliyorum zaten hastayim ama sicaktan sanki nefes alamiyorum sizde vsrmi boyle bisey hep boluk porcuk uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?