2015 Temmuz Anneleri

Senin ssk olduguna ragmen mi 50 lira oduyosun benim hastanem muayene ucreti 35 lira aliyor ssklidan,tahlil hic istemedi doktorum ben devlette yaptirdiklarimi goturmustum haftaya 11+3 olacaz randevum var tahlil ister mi bilemedim ister mi acaba ?

Evet ssk olmasina ragmen 50tl. Benim bebegin kalp atislarini gordukten sonra yani 6. Haftada doktorum tahlilleri istedi tahlillerde 700tl tuttu ama ben devlette yaptirdim. Hic tahlil istemedi mi hormon, kan sayimi, seker gibi???

benimde saçlarım çok uzun neredeyse kalçama değecek. kestirmeye korkuyorum batıl inançların dışında böyle şeyler duyuncada korkuyorum. ne yapmalıyım?

Benimkilerde oyle canim kuzenimin dugunu vardi kasimda onun icin uzatmistim dugunden sonra omuzlarimda kestirecektim ki hamile oldugumu ogrendim. Uzun sac hamilelikte tam bi eziyet bide bende migren var hem dustan sonra komple kurutmak zorundayim. Yapicak bisey yok canim batil falan ama ben inaniyorum kestirmek istemiyorum

Evet ssk olmasina ragmen 50tl. Benim bebegin kalp atislarini gordukten sonra yani 6. Haftada doktorum tahlilleri istedi tahlillerde 700tl tuttu ama ben devlette yaptirdim. Hic tahlil istemedi mi hormon, kan sayimi, seker gibi???
Devlet hastanesinde ilk keseyi gordugumuzde standart hamilelere yapilan tahlili istedi doktor hormon homogram falan yaptirdim bu tahlilleri de ozeldeki doktoruma goturdum kalp atisini duyduk o zaman oyle bakti simdi ikinci kez gidecem isterse donup devlette yaptiririm gereksiz para vermeye gerek yok bence

Canim ozele gidiyorum persembe cikcakmis sonuc.insallah iyi cikar hepimizinki tesekkur ederim.☺ radyoloji uzmani detayli ultrasonda ense kalinligina bakti.onun degerine gore dr kana yolluyo baska bisey yapmiyolar. :)
Canım teşekkürler cevabın için bugun bende gıdıp yaptırdım ıkılı testı:): hepimizde güzel sonuclar alalım inşallah:):)

Devletteki doktorun istediyse tamamdir canim ozeldekidoktorun ekstra birsey istemez

Çok teşekkür ederim yanıtın için içim rahatladı. SAT 8 ekim benim.

Çok saçma benim doktorum gayet anlayişla karşıladı sonuçta hatta kendisi dedi kı bu sadece olsaılık gösteren bir test ve alınabilecekbir önlem de yok zaten yani siz sorun çıksada aldırmayı seçenek olarak asla düşünmediğinizden eminseniz bi manası yok dedi sonuçta doktorun da sizin de alabilecek bi önleminiz yok ki bu konuda Allah sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin hepimizin bebeklerinin İnşallah. Bence haklısın doktorunu değiştirmekte kişisel ego ve düşüncelerini değil seni düşünecek bir doktor bulmanı umarım ben o açıdan doktorumu seviyorum ama benim de sıkıntım cerrahi olarak pek iyi değil diyorlar benim doktora bende de miyom var ve bi olasılık sezeryan gerekebilir ne yapacağım bilmiyorum nasıl araştırılır bu konular hiç fikrim yok

Bana da
Bana da öyle gibi geldi sonuçta ikili testte görüp ultrasonda göremeyeceği down sendromu vs doğumu değiştirmeyecek ki nöral tüp defekti vs olursa zorlaşır doğum o da İnşallah olmaz hem de ikili testle ilgisi yok zaten ultrasonlar normal oldukça zaten belli oluyor o Allah korusun hepimizin bebeklerini İnşallah

Arkadaşlar Sivas ya da Kayseri de olup da doktor tavsiye edebilecek olan var mi özellikle sezeryan ihtimaline karşı cerrahisi iyi olan birini istiyorum bildiğiniz kimse varsa söylerseniz çok sevinirim

Arkadaşlar Sivas ya da Kayseri de olup da doktor tavsiye edebilecek olan var mi özellikle sezeryan ihtimaline karşı cerrahisi iyi olan birini istiyorum bildiğiniz kimse varsa söylerseniz çok sevinirim
canim sivasta devlette istiyorsan lvent kandemir varmis ben bugun gittim ama cok yogun ilgilenemiyor pek anadolu hastanesinde birisi varmis onu yada sivas tipta dusunuyorum ben ama isismlerini tam bilmiyorum sormustum bende arastiriyorum hala :)

cinsiyet öğrenen anneler var mı?
ilk sayfadaki listeye baktım ama bir şey eklenmemiş.
bende sabırsızlıkla cumartesi gününün gelmesini bekliyorum :)
Ben öğrendim canım erkek :) seninle takvimimiz aynı inlallah sende öğrenirsin sağlıklı doğsun inşallah bebeklerimiz :)

Gecm

Gecmis Olsun canim , kotu bisey olsaydi doktorun mutlaka soylerdi seni icini ferah tut..

Tatlim bunlar kan degerlerin test sonucunun yaninda referans degerleri yazar onlarla bir karsilastir. Endiselenecek bisey oldugunu dusunmuyorm icin rahat olsn.

Allah korusun İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi
çok teşekkür ederim arkadaşlar referans değerlere bakarak düşük yüksek diye endişelenmiştim ama normal dedi dr um inşallah hepimiz sorunsuzca atlatırız desteğiniz için çok teşekkür ederim

Günaydın hanımlar. Birkaç gündür keyfim yok yine. Bulantıkar geçti sayılır şükür ama nefes alamıyorum. Sürekli tıkanmış bir haldeyim. Ciddi bir hazımsızlık var ve aynı kilomda olmama rağmen karnım şimdiden çıktı nefes sıkıntısı çekmem normal mi? Bişi daha danışacaktım hanımlar. Göğüslerimde büyüdü. Çamaşır olarak nasıl bişi almam gerekiyor?

gunaydın annişler , nasılsınız keyifler yerindedir inşallah .. benim yine geceden beri kahveli lekelenmem başladı , akşam duş aldım onun etkisi olurmu bilmiyorum , bu sefer fazla kusup zorlanmadımda bulantı ilacı kullanıyorum , adet sonu gibi çamaşırıma kahveli lekeler gelmiş ,

günaydın
tahlil sonuşllarımın bi kısmıı çıkmış kansızlık ve tsh düşüklüğü çıktı
diğerleride çıkınca dr mla konuşacağım...tsh ı düşük çıkan var mı? bende trioid bezi büyümesi var ama çalışmasında problem yoktu..

Doktorunu ara istersen cnm. Ben sürekli lekeli olduğum için nırmal geliyor ama seninki nedendir bilemedim. İğnelerle kesiyorum lekeyi. Bebişin sağlıklıdır inş. Gönlünü ferah tur cnm.

Doktorunu ara istersen cnm. Ben sürekli lekeli olduğum için nırmal geliyor ama seninki nedendir bilemedim. İğnelerle kesiyorum lekeyi. Bebişin sağlıklıdır inş. Gönlünü ferah tur cnm.
senin leke neden geliyor cnm hangi iğneyi kullanıyorsun , bende cuma gittim bebeğin etrafında kanama alanı yok korkma demişti , önlem amaçlı proluton depot yaptı

Gunaydin

Sat a gore 2 agustos dogum tarihim ama benim boncugum o kadar beklemez kesin temmuz annesi olurum

4,5 yasinda bir oglum var .

14 haftalikken melek olan bir kaybim var. Simdi benimle olsaydi bugunlerde kucagima alacaktim ama kismet olmadi.

Onun yerine yeni bir mucize geldi. Insallah bunu saglikla kucagima alirim.

benimde 2 gün önce kırmızımsı leke geldi doktoru aradım ertesi gün. hastaneye çağırdı doğumhanede ebe ultrasona baktı kalbi attığı için çok şükür önlem amaçlı progestan mı neydi öyle bir iğne yapıp gönderdi. sanırım düşük engelleyici iğne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…