- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.681
Senin ssk olduguna ragmen mi 50 lira oduyosun benim hastanem muayene ucreti 35 lira aliyor ssklidan,tahlil hic istemedi doktorum ben devlette yaptirdiklarimi goturmustum haftaya 11+3 olacaz randevum var tahlil ister mi bilemedim ister mi acaba ?
benimde saçlarım çok uzun neredeyse kalçama değecek. kestirmeye korkuyorum batıl inançların dışında böyle şeyler duyuncada korkuyorum. ne yapmalıyım?
Devlet hastanesinde ilk keseyi gordugumuzde standart hamilelere yapilan tahlili istedi doktor hormon homogram falan yaptirdim bu tahlilleri de ozeldeki doktoruma goturdum kalp atisini duyduk o zaman oyle bakti simdi ikinci kez gidecem isterse donup devlette yaptiririm gereksiz para vermeye gerek yok benceEvet ssk olmasina ragmen 50tl. Benim bebegin kalp atislarini gordukten sonra yani 6. Haftada doktorum tahlilleri istedi tahlillerde 700tl tuttu ama ben devlette yaptirdim. Hic tahlil istemedi mi hormon, kan sayimi, seker gibi???
Canım teşekkürler cevabın için bugun bende gıdıp yaptırdım ıkılı testı:): hepimizde güzel sonuclar alalım inşallah:):)Canim ozele gidiyorum persembe cikcakmis sonuc.insallah iyi cikar hepimizinki tesekkur ederim.☺ radyoloji uzmani detayli ultrasonda ense kalinligina bakti.onun degerine gore dr kana yolluyo baska bisey yapmiyolar. :)
Devlet hastanesinde ilk keseyi gordugumuzde standart hamilelere yapilan tahlili istedi doktor hormon homogram falan yaptirdim bu tahlilleri de ozeldeki doktoruma goturdum kalp atisini duyduk o zaman oyle bakti simdi ikinci kez gidecem isterse donup devlette yaptiririm gereksiz para vermeye gerek yok bence
bende sen
ben de seninlşe aynı durumdayım iki hafta geriden geliyor hamileliğim bulantı yok aynı şekilde migde hassaiyeti kokulara karşı biraz hassaiyet ve gögüs acısı
sat tarihin ne canım. benimde geç döllenme sat tarihim 20 eylül buna göre 13+3 haftalık falan hamile olmam lazım. ama 11+3 üz bugün itibariyle. yani ultrasona göre. en baştan beri hiiiççç mide bulantım olmadı. göğüs hassasiyetimde fazla olmadı. çok az yani. ama şimdilerde baya arttı büyümeyede başladılar ondan herhaldeböyle şeylere takılma doktor ultrasonda sağlıklı diyorsa gerisi teferruat
Çok saçma benim doktorum gayet anlayişla karşıladı sonuçta hatta kendisi dedi kı bu sadece olsaılık gösteren bir test ve alınabilecekbir önlem de yok zaten yani siz sorun çıksada aldırmayı seçenek olarak asla düşünmediğinizden eminseniz bi manası yok dedi sonuçta doktorun da sizin de alabilecek bi önleminiz yok ki bu konuda Allah sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin hepimizin bebeklerinin İnşallah. Bence haklısın doktorunu değiştirmekte kişisel ego ve düşüncelerini değil seni düşünecek bir doktor bulmanı umarım ben o açıdan doktorumu seviyorum ama benim de sıkıntım cerrahi olarak pek iyi değil diyorlar benim doktora bende de miyom var ve bi olasılık sezeryan gerekebilir ne yapacağım bilmiyorum nasıl araştırılır bu konular hiç fikrim yokselam sevgili hamile arkadaşlarım. Bugün rutin doktor kontrolümüz vardı. Bebeğimiz 3 cm olmuş :) Herşey yolunda sorun yok dedi doktor.
Muayene bittikten sonra doktor, daha önce yaptırıp kendisine gösteremediğim bazı tahlillere baktı. Karaciğerindeki bazı enzimler yüksek çıkmış, İkili test yapılırken onun için de bir daha tahlil yaparız olmadı dedi. Ben de ikili test yaptırmak istemediğimi, sonuçta bu testin bir olasılıktan bahsettiğini, kesin bir sonuç vermediğini, olumsuz birşey çıksa bile çocuğumu aldırmayacağımı, dolayısıyla hamileyken böyle bir testi yapıp huzurumu kaçırmak istemediğimi söyledim. Nedense doktorum buna çok bozuldu. ??
Ben takip ettiğim hastamın bu testi yaptırmasını istiyorum ama dedi. Benim içim rahat olması lazım, sonra neyle karşılışacağımı bilmem gerekiyor dedi. Eşim de yaptıralım o zaman diye ona hak verince konu kapandı.
Hastaneden çıkarken tek bişey düşünüyordum, sanırım doktorumu değiştirmeliyim..
Antalya'da olup doktorundan memnun olan arkadaşlardan özellikle kadın olan doktor tavsiyesi bekliyorum..
Bana da öyle gibi geldi sonuçta ikili testte görüp ultrasonda göremeyeceği down sendromu vs doğumu değiştirmeyecek ki nöral tüp defekti vs olursa zorlaşır doğum o da İnşallah olmaz hem de ikili testle ilgisi yok zaten ultrasonlar normal oldukça zaten belli oluyor o Allah korusun hepimizin bebeklerini İnşallah@OtuzlukAnne canim ne sacma anne olan sensin o niye neyle karsilascagini bilsin ki hemde senin huzursuz bir 6 ay gecirmen pahasina... canavar cikmicak sonuçta icinden tobe tobeee
para icin yapiyor olabilir icine sinmiyosa bence de kurtul ondanbu dogum seklini de kendi cani istedigi sekilde yapar Allah bilir..
canim sivasta devlette istiyorsan lvent kandemir varmis ben bugun gittim ama cok yogun ilgilenemiyor pek anadolu hastanesinde birisi varmis onu yada sivas tipta dusunuyorum ben ama isismlerini tam bilmiyorum sormustum bende arastiriyorum hala :)Arkadaşlar Sivas ya da Kayseri de olup da doktor tavsiye edebilecek olan var mi özellikle sezeryan ihtimaline karşı cerrahisi iyi olan birini istiyorum bildiğiniz kimse varsa söylerseniz çok sevinirim
Ben öğrendim canım erkek :) seninle takvimimiz aynı inlallah sende öğrenirsin sağlıklı doğsun inşallah bebeklerimiz :)cinsiyet öğrenen anneler var mı?
ilk sayfadaki listeye baktım ama bir şey eklenmemiş.
bende sabırsızlıkla cumartesi gününün gelmesini bekliyorum :)
Gecm
Gecmis Olsun canim , kotu bisey olsaydi doktorun mutlaka soylerdi seni icini ferah tut..
Tatlim bunlar kan degerlerin test sonucunun yaninda referans degerleri yazar onlarla bir karsilastir. Endiselenecek bisey oldugunu dusunmuyorm icin rahat olsn.
çok teşekkür ederim arkadaşlar referans değerlere bakarak düşük yüksek diye endişelenmiştim ama normal dedi dr um inşallah hepimiz sorunsuzca atlatırız desteğiniz için çok teşekkür ederimAllah korusun İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi
Doktorunu ara istersen cnm. Ben sürekli lekeli olduğum için nırmal geliyor ama seninki nedendir bilemedim. İğnelerle kesiyorum lekeyi. Bebişin sağlıklıdır inş. Gönlünü ferah tur cnm.gunaydın annişler , nasılsınız keyifler yerindedir inşallah .. benim yine geceden beri kahveli lekelenmem başladı ,akşam duş aldım onun etkisi olurmu bilmiyorum , bu sefer fazla kusup zorlanmadımda bulantı ilacı kullanıyorum , adet sonu gibi çamaşırıma kahveli lekeler gelmiş ,
senin leke neden geliyor cnm hangi iğneyi kullanıyorsun , bende cuma gittim bebeğin etrafında kanama alanı yok korkma demişti , önlem amaçlı proluton depot yaptıDoktorunu ara istersen cnm. Ben sürekli lekeli olduğum için nırmal geliyor ama seninki nedendir bilemedim. İğnelerle kesiyorum lekeyi. Bebişin sağlıklıdır inş. Gönlünü ferah tur cnm.
gunaydın annişler , nasılsınız keyifler yerindedir inşallah .. benim yine geceden beri kahveli lekelenmem başladı ,akşam duş aldım onun etkisi olurmu bilmiyorum , bu sefer fazla kusup zorlanmadımda bulantı ilacı kullanıyorum , adet sonu gibi çamaşırıma kahveli lekeler gelmiş ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?