2015 Temmuz Anneleri

Bebisin daha net bir fotosunu koydum şimdi tahmin edin bakalim cinsiyetini :) ogrenen anneler daha iyi anlar

canim bak belini ölçü aliyosun nub teorisinde beline düz bi cizgi cektim yuvarlak icinde olan nub cikintisi dedikleri ve beline tamamen paralel hizada erkek oldugu zaman daha dik konumda oluyo..
pek bi merak ettim bakalim sende tutcak mi bu teori

cevabın için teşekkür ederim canım müdem öğütmekte çok zorlanıyor gerçekten herşeyi kustuğum için neyin dokunup neyin dokunmadığını bilmiyorum biraz da ben dikkat etmiyorum sanırım turşu flan yiyorum asit yapıyo o da haliyle ama bazen sadece çubuk kraker yediğimde bile kusuyorum

bende sen

ben de seninlşe aynı durumdayım iki hafta geriden geliyor hamileliğim bulantı yok aynı şekilde migde hassaiyeti kokulara karşı biraz hassaiyet ve gögüs acısı
benim 7. haftada bi başladı hala devam ediyor ben de bende niye bulanto yok deyip duruyordum keşke demeseydim çok kötü oluyor sizinde olur merak etmeyin (tabi inş olmaz)

benim 7. haftada bi başladı hala devam ediyor ben de bende niye bulanto yok deyip duruyordum keşke demeseydim çok kötü oluyor sizinde olur merak etmeyin (tabi inş olmaz)

Off canim geçmiş olsun bi bulantizede de benim 6.haftada basladi hala devam perisan oldum resmen 38 sise serum yedim bugune kadar onlarla ayakta kaldim resmen cabucak gecer gider hepimizinki insallah...

bugün okulda kötü oldu midem.dinlenme saatinde çocukların çok sevdikleri bi animasyonu açtım izliyolar.bi ögrencimin agladıgını farkettim .noldugunu sordum.'karnim agrıyo'dedi.petegin yanına oturttum ayaklarını isit dedim.ben de ayni pozisyonda aç,bitkin yanına oturdum.babasını cagirdim.babası gelene dek agladi.benim de içimden özgürce aglamak geldi.başım agrıyo,midem bulanıyo,halsizim diye çocuklar gibi aglayabilmek.napardi acaba 4 yaşindaki ögrencilerim?okulda kastim yine,eve geldim şimdi çıkardım,bi de sebepsiz agladım rahatladim,oturuyorum...

Ah canim ya artik gecse bulantilarinizda hamileliklerinizin tadini cikarsaniz.

Off kiyamam sana yaaa inan benim kendi bitanecik cocuguma tahammulum yok Allah yardimcin olsun

[QUOTEicell_84, post: 38474960, member: 421048"]ya ne kadar büyük belirgin hatları maşallah bizimdemi böyle olacak yaaa yerim ben bebişleri Allahım sen kavuştur bu arada Allah gönlüne göre versin tatlım ben pek anlamıyorum[/QUOTE]
Aminn inşallah ben kız istiyorum ama nasip kismet :) Rabbimin verdiği herşeye şükürler olsun

selam sevgili hamile arkadaşlarım. Bugün rutin doktor kontrolümüz vardı. Bebeğimiz 3 cm olmuş :) Herşey yolunda sorun yok dedi doktor.
Muayene bittikten sonra doktor, daha önce yaptırıp kendisine gösteremediğim bazı tahlillere baktı. Karaciğerindeki bazı enzimler yüksek çıkmış, İkili test yapılırken onun için de bir daha tahlil yaparız olmadı dedi. Ben de ikili test yaptırmak istemediğimi, sonuçta bu testin bir olasılıktan bahsettiğini, kesin bir sonuç vermediğini, olumsuz birşey çıksa bile çocuğumu aldırmayacağımı, dolayısıyla hamileyken böyle bir testi yapıp huzurumu kaçırmak istemediğimi söyledim. Nedense doktorum buna çok bozuldu. ??
Ben takip ettiğim hastamın bu testi yaptırmasını istiyorum ama dedi. Benim içim rahat olması lazım, sonra neyle karşılışacağımı bilmem gerekiyor dedi. Eşim de yaptıralım o zaman diye ona hak verince konu kapandı.
Hastaneden çıkarken tek bişey düşünüyordum, sanırım doktorumu değiştirmeliyim..
Antalya'da olup doktorundan memnun olan arkadaşlardan özellikle kadın olan doktor tavsiyesi bekliyorum..

Kizlar telefonumdaki uygulamada 11+0 hafta icin kiz bebeklerde vajina gelismeye baslar erkek bebeklerin penisi artik ayirt edilebiliyor yaziyor. Bir sonraki kontrolumuzde 11+1 olacagiz eger erkekse doktorum soyler diye dusunuyorum goremezsede kiz diye yoracagim coook merak ediyorum.

Bebegin hayirli olsun canim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Ikili testi sadece engelli ise zaten aldirmayacagim o yuzden gerek yok olarak dusunme bebekte eger bir problem varsa ve anne karninda mudahale edilebiliyorsa zamaninda tedbir alinmis olur. O yuzden doktorunun istemesini normal karsiladim ben. Benin gittigim hastanede tahliller testler cok pahali benim doktorum ister burda ister baska yerde devlette yaptir ama mutlaka yaptir dedi.

en iyisi çorba hem yumusatiyor mideyi hem besleyici baharatsiz corbalar tabi. tursudanda biraz uzak dur.

OtuzlukAnne canim ne sacma anne olan sensin o niye neyle karsilascagini bilsin ki hemde senin huzursuz bir 6 ay gecirmen pahasina... canavar cikmicak sonuçta icinden tobe tobeee
para icin yapiyor olabilir icine sinmiyosa bence de kurtul ondan bu dogum seklini de kendi cani istedigi sekilde yapar Allah bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…