- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.641
Bebisin daha net bir fotosunu koydum şimdi tahmin edin bakalim cinsiyetini :) ogrenen anneler daha iyi anlar
cevabın için teşekkür ederim canım müdem öğütmekte çok zorlanıyor gerçekten herşeyi kustuğum için neyin dokunup neyin dokunmadığını bilmiyorumcanim yediklerine dikkat et. zeytin cok dokunuyor,baharat karabiberde cok asit yapiyor ben bunlara dikkat edersem baya iyiyim . onuncu haftadan itibaren hafifledi. ama en ufak karabiberli birsey yesem bir tane zeytin yesem cok kotu oluyorum.uzun zaman gectigi halde midende erimeyen kustugun seyler dokunuyordur muhtemelen. bunadikkat edersen daha rahat edersin ins.
benim 7. haftada bi başladı hala devam ediyor ben de bende niye bulanto yok deyip duruyordumbende sen
ben de seninlşe aynı durumdayım iki hafta geriden geliyor hamileliğim bulantı yok aynı şekilde migde hassaiyeti kokulara karşı biraz hassaiyet ve gögüs acısı
benim 7. haftada bi başladı hala devam ediyor ben de bende niye bulanto yok deyip duruyordumkeşke demeseydim çok kötü oluyor sizinde olur merak etmeyin (tabi inş olmaz)
Canim bizim takvimimizin altinda eklemek icin tiklayin yaziyor.Oraya tiklayarak yapabilirsin.kızlar selam bu hamılelık takvımını nasıl yaptınız beceremedim ben
Ah canim ya artik gecse bulantilarinizda hamileliklerinizin tadini cikarsaniz.bugün okulda kötü oldu midem.dinlenme saatinde çok sevdikleri bi animasyonu açtım izliyolar.bi ögrencimin agladıgını farkettim .noldugunu sordum.'karnim agrıyo'dedi.petegin yanına oturttum ayaklarını isit dedim.ben de ayni pozisyonda aç,bitkin yanına oturdum.babasını cagirdim.babası gelene dek agladi.benim de içimden özgürce aglamak geldi.başım agrıyo,midem bulanıyo,halsizim diye çocuklar gibi aglayabilmek.napardi acaba 4 yaşindaki ögrencilerim?okulda kastim yine,eve geldim şimdi çıkardım,bi de sebepsiz agladım rahatladim,oturuyorum...
bugün okulda kötü oldu midem.dinlenme saatinde çocukların çok sevdikleri bi animasyonu açtım izliyolar.bi ögrencimin agladıgını farkettim .noldugunu sordum.'karnim agrıyo'dedi.petegin yanına oturttum ayaklarını isit dedim.ben de ayni pozisyonda aç,bitkin yanına oturdum.babasını cagirdim.babası gelene dek agladi.benim de içimden özgürce aglamak geldi.başım agrıyo,midem bulanıyo,halsizim diye çocuklar gibi aglayabilmek.napardi acaba 4 yaşindaki ögrencilerim?okulda kastim yine,eve geldim şimdi çıkardım,bi de sebepsiz agladım rahatladim,oturuyorum...
gerçekten mucize şükürler olsun :)ay maşallah bence erkek,:)ne kadar belli ya ben kontrole gidene kadar okadarmı oalcak gittiğimde hiç belli değildi rabbim ne büyksün ya mucize bu
gerçekten mucize şükürler olsun :)
Profilinize girip tahmini doğum tarihini yazınca oluyor birinci sayfada da ayrıntılı açıklaması varmış zaten ben de yeni farkettimkızlar selam bu hamılelık takvımını nasıl yaptınız beceremedim ben
Woow benim bebisime bak teyzesi neler yapmış onacanim bak belini ölçü aliyosun nub teorisinde beline düz bi cizgi cektim yuvarlak icinde olan nub cikintisi dedikleri ve beline tamamen paralel hizada erkek oldugu zaman daha dik konumda oluyo..
pek bi merak ettim bakalim sende tutcak mi bu teori
Eki Görüntüle 1347661 Eki Görüntüle 1347661
Woow benim bebisime bak teyzesi neler yapmış onaSağol canım inşallah
Hee yavrumu azcik cizdim ama idare et annesi bilimsel bi calisma yapiyoz surda erkek cikarsa rezil oldum
Saglikli ve annesinin gonlune gore olsun insallah
selam sevgili hamile arkadaşlarım. Bugün rutin doktor kontrolümüz vardı. Bebeğimiz 3 cm olmuş :) Herşey yolunda sorun yok dedi doktor.
Muayene bittikten sonra doktor, daha önce yaptırıp kendisine gösteremediğim bazı tahlillere baktı. Karaciğerindeki bazı enzimler yüksek çıkmış, İkili test yapılırken onun için de bir daha tahlil yaparız olmadı dedi. Ben de ikili test yaptırmak istemediğimi, sonuçta bu testin bir olasılıktan bahsettiğini, kesin bir sonuç vermediğini, olumsuz birşey çıksa bile çocuğumu aldırmayacağımı, dolayısıyla hamileyken böyle bir testi yapıp huzurumu kaçırmak istemediğimi söyledim. Nedense doktorum buna çok bozuldu. ??
Ben takip ettiğim hastamın bu testi yaptırmasını istiyorum ama dedi. Benim içim rahat olması lazım, sonra neyle karşılışacağımı bilmem gerekiyor dedi. Eşim de yaptıralım o zaman diye ona hak verince konu kapandı.
Hastaneden çıkarken tek bişey düşünüyordum, sanırım doktorumu değiştirmeliyim..
Antalya'da olup doktorundan memnun olan arkadaşlardan özellikle kadın olan doktor tavsiyesi bekliyorum..
en iyisi çorba hem yumusatiyor mideyi hem besleyici baharatsiz corbalar tabi. tursudanda biraz uzak dur.cevabın için teşekkür ederim canım müdem öğütmekte çok zorlanıyor gerçekten herşeyi kustuğum için neyin dokunup neyin dokunmadığını bilmiyorumbiraz da ben dikkat etmiyorum sanırım turşu flan yiyorum asit yapıyo o da haliyle ama bazen sadece çubuk kraker yediğimde bile kusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?