- 6 Şubat 2012
- 164
- 27
- 118
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.701
cnm yatıyormusun sürekli peki , normal hayata devammı , evde bir çocuk olunca yatmak pek mümkün olmuyor , ben yatınca ya su ister ya çişi gelir :)benimde 2 gün önce kırmızımsı leke geldi doktoru aradım ertesi gün. hastaneye çağırdı doğumhanede ebe ultrasona baktı kalbi attığı için çok şükür önlem amaçlı progestan mı neydi öyle bir iğne yapıp gönderdi. sanırım düşük engelleyici iğne.
Senin SAT neydi peki ?
Amannn bak masallah 11 haftalk olmusun azalma yok mu hic yaAl bendende okadar.kac aydir serumla igneyle ilaclarla ayaktayim.yemek yapmayi birak yemeyi ozledim.
[QUOTEsorumluyu.u, post: 38438484, member: 518213"]Al bendende okadar.kac aydir serumla igneyle ilaclarla ayaktayim.yemek yapmayi birak yemeyi ozledim.
cnm yatıyormusun sürekli peki , normal hayata devammı , evde bir çocuk olunca yatmak pek mümkün olmuyor , ben yatınca ya su ister ya çişi gelir :)
Sana sonuna kadar katiliyorum gerçektende hiç gerek yok. Neyle karşılaşacakmis taa miiişş. Neyle karsilasacaksin bal gibi bir balaylaOtuzlukAnne478597 .!.:Teşekkür ederim arkadaşım. Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın inşallah.
İkili testi oldukça araştırdım. Kulaktan dolma bilgilerle gitmedim aslında. Doktor ilk ikili test diyince ben yaptırmak istemiyorum dedim. O itiraz edince, olumsuz çıkınca durumu düzeltecek bişey yapılabiliyor mu dedim.Hayır ama benim neyle karşılacağımı bilmem gerekiyor dedi. Yani aslında olasılık yüksek çıkması yada çıkmaması durumu var ve baktikları şey sadece down sendromlu olup-olmadığının olasılığı. İkili test yapıp kanındaki şeker oranı yüksek o zaman sana insülin verelim, durumu düzeltelim gibi bir durum yok dolayısıyla. Olasılık yüksek çıkarsa üçlü test olmadı, aminosentez.. Ama dediğim gibi sadece bir olasılık yüzünden silsile halinde devam edip gidecek. Ve bence buna hiç gerek yok. İkili test yaptırıp olasılığı yüksek çıkıp aldıran, aldırmayıp doğurup gayet sağlıklı olan, testi olumlu olup çocuğu down sendromlu olan çok insan gördüm. O yüzden bence anne adayını gereksiz yere germekten başka birşeye yaramayan bir test bu.
Çocuğunuzun down sendromlu olma ihtimali yüksek ama biz size şöyle bir ilaç vericez çocuk sağlıkla doğacak inşallah diyen çıkmadığı sürece bu testler bana hep saçma gelecek..
Cok tatliymis kızın güldürdü beni vallahiiiciftekkpost: 38488278 .!.:Günaydın
Dun gece evime geldim sabah hastaneye gidicem diye sabah esim ise gitti kizim agliyo babaa kahvaltı hazirlamadan nereyee kim hazirlicak diye babasida kizim annen hazirlar biseyler dedi bizimki bi cirliyo olmazzz annem hastaaa kahvaltinin üstüne kusarrr ben kusmuklu kahvalti yemem diyee Allahim cocuk vallahi manyak oldu bi normale doneydim tez vakitte hayirlisiylaaa
Cok gecmis olsun canim , bende tsh yuksek cikti , dusurmek icin ilac verdi..günaydın
tahlil sonuşllarımın bi kısmıı çıkmış kansızlık ve tsh düşüklüğü çıktı
diğerleride çıkınca dr mla konuşacağım...tsh ı düşük çıkan var mı? bende trioid bezi büyümesi var ama çalışmasında problem yoktu..
Hayirlisi olsun insallah canim , bebisini saglikla kucagina almani diliyorum..Gunaydin
Sat a gore 2 agustos dogum tarihim ama benim boncugum o kadar beklemez kesin temmuz annesi olurum
4,5 yasinda bir oglum var .
14 haftalikken melek olan bir kaybim var. Simdi benimle olsaydi bugunlerde kucagima alacaktim ama kismet olmadi.
Onun yerine yeni bir mucize geldi. Insallah bunu saglikla kucagima alirim.
Düşük tehlikemiz var bizim. Çift rahimli olduğum için. Sürekli kontroldeyim. İğnem o Yüzden cnm. Progestanın iğnesi adını hatırlamıyorum şimdi. Yorma birde kendini. İmkanın varsa dinlen bol bol. Ben işe başladığımda lekelerimde başlıyor. Bu haftada öyle. Biraz daha idare edebilsem keşke.senin leke neden geliyor cnm hangi iğneyi kullanıyorsun , bende cuma gittim bebeğin etrafında kanama alanı yok korkma demişti , önlem amaçlı proluton depot yaptı
Benim arkadasimda yasadi o stresi , olasilik yuksek dediler ikili testte ,amniyosentezide dusuk riski var die yaptirmak istemedi , su nifty denen anne kanindan bebegin kanini ayristirip yurt disinda bakilan testten yaptirdi , temiz cikti , bebiside saglikli dogdu cok sukur , bende kesinlikle o sacma sapan insani olmadik yere perisan eden ikili testi yaptirmamaktan yanayim..Sana sonuna kadar katiliyorum gerçektende hiç gerek yok. Neyle karşılaşacakmis taa miiişş. Neyle karsilasacaksin bal gibi bir balaylaneyse canim bende yaptirmadim vede asla doktorum israr etmedi. Rabbimden gelen hersey kabulumdur benim. Yuzde yuz Özürlu de olsa ben onun annnesi eşimde babasi olmaya hazir. Kesinlikle fikrinden vazgeçme. Ayrica birebir yaşadık halamin kizinin çocuğuna yuzde doksan üzerinde down sendromlu dendi ama tosun gibi bir oglu oldu maşallah. Zavalli halam hem aldirmadi hemde bu stresle hep aglayarak geçirdi doğumunu.
Ha
Hayirlisi olsun insallah canim , bebisini saglikla kucagina almani diliyorum..
Profilinize girip tahmini doğum tarihini yazınca oluyor birinci sayfada da ayrıntılı açıklaması varmış zaten ben de yeni farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?