2015 Temmuz Anneleri

Günaydn kızlar dunden beri 4 kere lekelenmem oldu ama kahve degl biqde kasıklarmda agrı var bıcak saplanrmış gibi korkuyorum doktor da normal diyo ilk gebelgimde hç yaşamadım

cnm yatıyormusun sürekli peki , normal hayata devammı , evde bir çocuk olunca yatmak pek mümkün olmuyor , ben yatınca ya su ister ya çişi gelir :)

[QUOTEsorumluyu.u, post: 38438484, member: 518213"]Al bendende okadar.kac aydir serumla igneyle ilaclarla ayaktayim.yemek yapmayi birak yemeyi ozledim.[/QUOTE]

Sende mi serumcusun bacim
Ismarlimm istersen bigun cekelim kafalari[/QUOTE]
Bende serumcuyum Ne zaman cekiyoruz kafalari

Günaydın
Dun gece evime geldim sabah hastaneye gidicem diye sabah esim ise gitti kizim agliyo babaa kahvaltı hazirlamadan nereyee kim hazirlicak diye babasida kizim annen hazirlar biseyler dedi bizimki bi cirliyo olmazzz annem hastaaa kahvaltinin üstüne kusarrr ben kusmuklu kahvalti yemem diyee Allahim cocuk vallahi manyak oldu bi normale doneydim tez vakitte hayirlisiylaaa

[QUOTEsorumluyu.u, post: 38438484, member: 518213"]Al bendende okadar.kac aydir serumla igneyle ilaclarla ayaktayim.yemek yapmayi birak yemeyi ozledim.

Sende mi serumcusun bacim
Ismarlimm istersen bigun cekelim kafalari[/QUOTE]
Bende serumcuyum Ne zaman cekiyoruz kafalari[/QUOTE]

Ne zaman dersennn
Yilbasi gecesi partisi olabilir vitaminde kattiririz sari sarii

cnm yatıyormusun sürekli peki , normal hayata devammı , evde bir çocuk olunca yatmak pek mümkün olmuyor , ben yatınca ya su ister ya çişi gelir :)

imkanım olsa yatar dinlenirdim fakat çalışıyorum doktordan raporda istemedim hiç.. tekrarlanmaz inşallah.. belki doktora görünürsen için rahat eder seninde.

Sana sonuna kadar katiliyorum gerçektende hiç gerek yok. Neyle karşılaşacakmis taa miiişş. Neyle karsilasacaksin bal gibi bir balayla neyse canim bende yaptirmadim vede asla doktorum israr etmedi. Rabbimden gelen hersey kabulumdur benim. Yuzde yuz Özürlu de olsa ben onun annnesi eşimde babasi olmaya hazir. Kesinlikle fikrinden vazgeçme. Ayrica birebir yaşadık halamin kizinin çocuğuna yuzde doksan üzerinde down sendromlu dendi ama tosun gibi bir oglu oldu maşallah. Zavalli halam hem aldirmadi hemde bu stresle hep aglayarak geçirdi doğumunu.

Cok tatliymis kızın güldürdü beni vallahiii

Cok gecmis olsun canim , bende tsh yuksek cikti , dusurmek icin ilac verdi..

Ha
Hayirlisi olsun insallah canim , bebisini saglikla kucagina almani diliyorum..

senin leke neden geliyor cnm hangi iğneyi kullanıyorsun , bende cuma gittim bebeğin etrafında kanama alanı yok korkma demişti , önlem amaçlı proluton depot yaptı
Düşük tehlikemiz var bizim. Çift rahimli olduğum için. Sürekli kontroldeyim. İğnem o Yüzden cnm. Progestanın iğnesi adını hatırlamıyorum şimdi. Yorma birde kendini. İmkanın varsa dinlen bol bol. Ben işe başladığımda lekelerimde başlıyor. Bu haftada öyle. Biraz daha idare edebilsem keşke.

Herkese hayirli gunler bayanlar
Nasil gidiyor hamislk
Ben ne yersem bozuyor beni mutlaka cikarma geregi hissediyorum

Benim arkadasimda yasadi o stresi , olasilik yuksek dediler ikili testte ,amniyosentezide dusuk riski var die yaptirmak istemedi , su nifty denen anne kanindan bebegin kanini ayristirip yurt disinda bakilan testten yaptirdi , temiz cikti , bebiside saglikli dogdu cok sukur , bende kesinlikle o sacma sapan insani olmadik yere perisan eden ikili testi yaptirmamaktan yanayim..

Ben oglumda ikili testi yaptirmayip vakti grlince uclu testi yaptirmistim.dr.um boylesi daha iyi ikiliyi yapsak da birde ucluyu yapacsz gerek yok demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…