2015 Temmuz Anneleri

benım de 10 ocakta 2 li testim var ense kalınlığı ölçülecek cinsiyetide aşağı yukarı görünür.ilk çocugumda görunmustu :)

BEn gidince 12 haftalıktı ultrasonda da 12 görünüyordu ama söylemedi bi dahaki kontrole söylerim dedi çok heyecanlıyım

Ya
benimde saçlarım çok uzun neredeyse kalçama değecek. kestirmeye korkuyorum batıl inançların dışında böyle şeyler duyuncada korkuyorum. ne yapmalıyım?
Ya benim hiç haberim yoktu bunlardan sonuçta adetliyken abdestli olmadığımız için kesilmiyor diye biliyorum hamileyken zararı yok sanırım dinen ama saçtan gerçekten besin alır mı ki ya saç ölü keratin dokusu değil mi? Gene de içime kurt düştü şimdi bi de benim saçlar hamile kaldığımdan beri bayağı da dökülüyor en iyisi şimdilik kesmeyeyim ben de bir araştıracağım sanırım bunu

C
canim sivasta devlette istiyorsan lvent kandemir varmis ben bugun gittim ama cok yogun ilgilenemiyor pek anadolu hastanesinde birisi varmis onu yada sivas tipta dusunuyorum ben ama isismlerini tam bilmiyorum sormustum bende arastiriyorum hala :)
İsimleri öğrenince paylaşırsan çok sevinirim canım ya devlet hastanesi korkutuyor beni biraz orda yaparsam doğumu kesin enfeksiyon kaparmışım gibi geliyor üniversiteyi de istemiyorum pek ama doktor bulmak mesele artık iyi birini bulursam gözümü karartacağım :)

Gunaydinn arkadaslsr annem yanimda bende bir kac gundur iyiyim.bulantim azaldi.haftaya kontrolum var.cinsiyet pgrenebilir miyim ki? Oglum var birtane.etrafimdakiler hep kiz diyor.ben hic hissedemiyrm bisey.hayirlisi artik

12.hafta ikili testte asağı yukarı belli oluyor canım benımde bır oğlum var onda belli olmustu :) ılk cocugumuz erkek oldugu ıcın herkesın ıkıncıye kız demesı normal ılk kız olsaydı erkek derlerdı bu sefer,Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasıp etsın

Ay
Ayakta duş alınca bi kere bende de açık kahverengi sarı lekenelene olmuştu hemen internete girip görsellerde aynını bulup normalmiş diye rahatlamıştım bi de doktora sormuştuk ilk üç ay bu tür akıntı normal ama 3 ay bitince olursa kontrol gerekir demişti ama ne yalan söyleyeyim benim ödüm patlamıştı bir de miyom olduğu için bende (İnşallah bir daha olmaz) dediğin gibi adet sonrası yada bazen başlaması öncesi olduğu gibiydi İnşallah seninki de sıkıntılı birşey değildir

Aynen canim bende öyle dusunuyorum devlet rezillik resmen bana levent bey cok iyi dediler ama gitttigime pişman oldum desem yeridir :) bende anadolu da yapmaya düşünüyorum inşallah zaten sivas tipta kontroller olsa da anadolu da yaptiriyormus doktor doğumu kontrolleride ikisinden birinde düşünüyorum artik bakalim :))

Sagol canim allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin.Bir oglumuz varr gunlerimiz de ayniymis bakalim bu sefer ne cikacak surpriz yumurtadan :) Ben ikili test yaptirmamistim direk uclu test yaptirmistim.normal ultrasonda 13.haftada ogrenmistim oglum olacagini.ogrenenleri duyunca merak ettim iyice:) saglikli olsunlar insallah

Ha
Hangi doktor peki acaba öğrenebildiniz mi ismini

Rabbim bebeklerimize akıl sağlığı beden sağlığı ver...hayırlı inançlı evlatlar olsun Rabbim mm. ..sana şükürler olsun..Bu arada ben bebegim in kalp atıkların henüz duymadım. .Dr sadece kalp atışını gösterdi ultraaonda

Dün Dr gittim tsh 2.9 olmus fakat normal bi hamilelikte 2-2,5 arası olmalıymis. .artık her ay endokrinolojiye gidecekmisim

hmm anladım cnm . Allah yardımcın olsun , çalışınca daha zor tabi , dikkat et Allahın izniyle bişe olmaz inşallah

Kızlar ben de lierac aldım aynı zamanda bio oil de aldım 2 si 100 tl ..evet ya pahalı gerçekten ama ne yapayım kıydim paraya...bio oil i sabahları lierac i ise aksamlari kullanacağım. Lierac i sabah akşam kullansam hemen biter.
Dönüşümlü kullanmak mantıklı geldi bana..umarım faydasını görürüz. .masaj yaparak uyguluyoruz. .göbek kalça bel e üst kola uygulamaya başladım. ..siz neler kullanıyorsunuz?

demek duş alıncada oluyor , fazla sıcak değildi ama , ılık oluncada üşüyor insan bu sefer kendini kasıyorsun , bende şu an takipteyım artarsa devam ederse ararım doktorumu , şu an zaten gitsem imkanımda yok eşim çalışıyor bir saatlik yol malum iistanbul trafigi , Allaha emanet artık inşallah devamı gelmez cnm

Arkadaşım git rapor al bence de canına yazık. ..Allah korusun seni bebisini insallahh. ..korkma ve sadece dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…