2015 Temmuz Anneleri

Basin sagolsun canim.Benimkilerde dedelerini goremeyecekler babami kaybedeli 5 yil oluyor.Muhtemelen dogumum babamin olum donumune denk gelecek

Basin sagolsun canim soylenecek hicbir sey teselli etmeyecek.Rabbim sabrini versin.
Amin. Allah mekanlarını cennet etsin. Rabbim bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda onlar gibi güzel yetiştiren ebeveynler olmamızı nasip etsin.

Kızlar slm yoğunluktan bi bakamadım şuraya herkes iyidir inşallah biz bugün çok yorgun ve sinirliyiz şefime hamileyim dedim dün belki fazla yormaz die nerde 2 gündür sağolsun pişman etti ya ki hassasiyetimi de biliyolar bu insanlar bazen çok yoruyo beni kardeşim

Evet yaa arkadaşım bazıları ne yazikki hasta ruhlu oluyorlar..Erkekler anlamıyor halden

Dün Dr gittim tsh 2.9 olmus fakat normal bi hamilelikte 2-2,5 arası olmalıymis. .artık her ay endokrinolojiye gidecekmisim

Senin yazını gördükten sonra bende endişelendim. benim tsh 3,33 çıkmıştı 5 hatalıkken t4 0,78 doktorum herhangi birşey söylemedi bu konuyla ilgili. ilaçta vermedi. şimdi soru işareti oldu aklımda. siz hangi haftalarda ölçtürdünüz bilgi verir misiniz?

merhaba herkese,
bende temmuz annesi olacağım Allah nasip ederse. SAT 14 ekim aslında ama gelişim 1 hafta geriden geliyordu ve geç döllenme olmuş dedi doktor ve şuanda SAT 20 ekim kabul ediliyor. doğum tarihide 21 temmuzdan 27 temmuza gelmiş oldu. benim kendi doğum günümde 21 temmuz. bebeğim belki bana bir sürpriz yapar yinede :)

Çok haklısın. Kaç yaşında olursan ol. Anneni kaybettiginde bir çok şey daha zor gelmeye başlıyor. Gerçektende kuzum yavrum sözünü onun ağzından birkez daha duyabilmek için neler yapmazsın ama.... Allah mekanlarını cennet etsin. İnşallah sende bende bizim durumumuz da olan herkes anneleriniz gibi annelik görevlerini sevgisini çocuklarımıza yapabilmeyi nasip eder.

imkanım olsa yatar dinlenirdim fakat çalışıyorum doktordan raporda istemedim hiç.. tekrarlanmaz inşallah.. belki doktora görünürsen için rahat eder seninde.
Güzelim işin yorgunluğu bu sorunu tetikliyor. Bende aynı durumu yaşadım. İğne vurularak rağmen olunca doktor rapor verdi. Sürekli yatiyorum. Allaha Şükür bu hafta hem mide bulantım hemde bu hafif kanamalar tamamen kesildi. Bence doktora git, zaten durumunu görünce rapor verir. Kendisi teklif etmezse işte. Artık kanamalara pek normal bakıyorlar. Hiçbir şey bebeğinde değerli değil. ...

Sıcaklığı biraz fazla ise oluyor. Ayaklarının altına biraz yükseklik koyup sır üstü yat. Doktorum bana öyle dedi. Fazla ayakta durmayin. Mutlaka doktora gidin güzelim. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Amin canım bazı doktorlar zararlı dıye dınleymıyor bende uc sanıye faln dınledım bunun için kötu hıssetme kendını

Yani dusununce uzun sacin beslenmesi daha zor kisa saca daha kolay bilemiyorum da su 3 ayim tam bitince kestirmeyi dusunuyorum da icime sinmiyor canim
kalp atışalrını duydukdan sonra tüm kan tahlillerini istiyorlar.bugün kontrole gittim.ikili test ücreti için 50 tl dedilerde doktorum yaptırmayalım dedi.yaş 35ten büyük olunca sorunlu çıkabiliyormuş diğer testede az da olsa düşük riski var diye yapmayacaz.şu sıvı alınarak yapılan test.erkeğe benziyor dedi.aylık kontroller gelirsin dedi.herşey yolunda çok şükür şimdi

Rabbim anlayışsız vicdansız insanları ıslah etsin canım.

Slm kizlar nasıl gidio hamilelikleriniz. Benim bulantim ve kusmam coktu doktora gittim ilac verdi Allaha sukur bulantim azaldi sadece agzimda kötü bir tat var

kızlar selam,2 gündür geçmeyen bi başağrım vardı,en sonunda tansiyonumda 4 e düşünce ilaç almak zorunda kaldım ve parol içtim(tab, doktor tavsiyesiyle

bende aldım şimdiden sürekli ne kadar aldm bileym diye tartı aldım eve 1 kilo almşm şmdiden çok moralm bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…