- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.741
Amin. Allah mekanlarını cennet etsin. Rabbim bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda onlar gibi güzel yetiştiren ebeveynler olmamızı nasip etsin.Basin sagolsun canim.Benimkilerde dedelerini goremeyecekler babami kaybedeli 5 yil oluyor.Muhtemelen dogumum babamin olum donumune denk gelecek
Basin sagolsun canim soylenecek hicbir sey teselli etmeyecek.Rabbim sabrini versin.
Kızlar slm yoğunluktan bi bakamadım şuraya herkes iyidir inşallah biz bugün çok yorgun ve sinirliyiz şefime hamileyim dedim dün belki fazla yormaz die nerde 2 gündür sağolsun pişman etti ya ki hassasiyetimi de biliyolar bu insanlar bazen çok yoruyo beni kardeşim
hosgeldinizselam yine temmz annesi oluyorum aranıza yeni katıldım
BEn gidince 12 haftalıktı ultrasonda da 12 görünüyordu ama söylemedi bi dahaki kontrole söylerim dedi çok heyecanlıyım
Dün Dr gittim tsh 2.9 olmus fakat normal bi hamilelikte 2-2,5 arası olmalıymis. .artık her ay endokrinolojiye gidecekmisim
Amin. İnşallah güzelim. Allah annelerinize torunlariyla birlikte güzel anları yaşamayı nasip etsin, Sağlık versin.Başın sağolsun canım çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun inşallah...
Çok haklısın. Kaç yaşında olursan ol. Anneni kaybettiginde bir çok şey daha zor gelmeye başlıyor. Gerçektende kuzum yavrum sözünü onun ağzından birkez daha duyabilmek için neler yapmazsın ama.... Allah mekanlarını cennet etsin. İnşallah sende bende bizim durumumuz da olan herkes anneleriniz gibi annelik görevlerini sevgisini çocuklarımıza yapabilmeyi nasip eder.Bende 2 sene evvel kaybettim annemi. Gebeliğimi de 2. sene i devriyesinde öğrendim. Allah bir melek aldı benden sonra da 1 melek verdi. Ne kocanıza yaptığınız nazlar ne kocanızın ya da başkalarının sizinle ilgilenmesi hiç bir şey ama hiç birşey ana kucağının yerini tutmuyor. Kuzum diye bir seslenirdi annem tüm dünya o anda üstüme gelmiş olsa vız gelirdi. Herşey biterdi o an. Annelerinizin kıymetini bilin ona şımarın ve onu şımartın. İnanın ondan başka kimse iyi gelmiyor insana. HErkesin yeri başka annelerinki bambaşka.
Güzelim işin yorgunluğu bu sorunu tetikliyor. Bende aynı durumu yaşadım. İğne vurularak rağmen olunca doktor rapor verdi. Sürekli yatiyorum. Allaha Şükür bu hafta hem mide bulantım hemde bu hafif kanamalar tamamen kesildi. Bence doktora git, zaten durumunu görünce rapor verir. Kendisi teklif etmezse işte. Artık kanamalara pek normal bakıyorlar. Hiçbir şey bebeğinde değerli değil. ...imkanım olsa yatar dinlenirdim fakat çalışıyorumdoktordan raporda istemedim hiç.. tekrarlanmaz inşallah.. belki doktora görünürsen için rahat eder seninde.
Sıcaklığı biraz fazla ise oluyor. Ayaklarının altına biraz yükseklik koyup sır üstü yat. Doktorum bana öyle dedi. Fazla ayakta durmayin. Mutlaka doktora gidin güzelim. Geçmiş olsun.demek duş alıncada oluyor , fazla sıcak değildi ama , ılık oluncada üşüyor insan bu sefer kendini kasıyorsun , bende şu an takipteyım artarsa devam ederse ararım doktorumu , şu an zaten gitsem imkanımda yok eşim çalışıyor bir saatlik yol malum iistanbul trafigi , Allaha emanet artık inşallah devamı gelmez cnm
Amin canım bazı doktorlar zararlı dıye dınleymıyor bende uc sanıye faln dınledım bunun için kötu hıssetme kendınıRabbim bebeklerimize akıl sağlığı beden sağlığı ver...hayırlı inançlı evlatlar olsun Rabbim mm. ..sana şükürler olsun..Bu arada ben bebegim in kalp atıkların henüz duymadım. .Dr sadece kalp atışını gösterdi ultraaonda
kalp atışalrını duydukdan sonra tüm kan tahlillerini istiyorlar.bugün kontrole gittim.ikili test ücreti için 50 tl dedilerde doktorum yaptırmayalım dedi.yaş 35ten büyük olunca sorunlu çıkabiliyormuş diğer testede az da olsa düşük riski var diye yapmayacaz.şu sıvı alınarak yapılan test.erkeğe benziyor dedi.aylık kontroller gelirsin dedi.herşey yolunda çok şükür şimdiYani dusununce uzun sacin beslenmesi daha zor kisa saca daha kolay bilemiyorum da su 3 ayim tam bitince kestirmeyi dusunuyorum da icime sinmiyor canim
Rabbim anlayışsız vicdansız insanları ıslah etsin canım.Kızlar slm yoğunluktan bi bakamadım şuraya herkes iyidir inşallah biz bugün çok yorgun ve sinirliyiz şefime hamileyim dedim dün belki fazla yormaz die nerde 2 gündür sağolsun pişman etti ya ki hassasiyetimi de biliyolar bu insanlar bazen çok yoruyo beni kardeşim
geçmişolsun canım dikkat et kendine ve meleğinekızlar selam,2 gündür geçmeyen bi başağrım vardı,en sonunda tansiyonumda 4 e düşünce ilaç almak zorunda kaldım ve parol içtim(tab, doktor tavsiyesiyle
aman allah korusun. ben kendime hedef koymuştum. ilk 3 ay hiç kilo almicaktım. 4. ve 5. ayda 1'er kilo, 6. ve 7. ayda 2'şer kilo, 8. ve 9. aydada 3'er kilo alarak toplam 12 kilo ile tamamlayacaktım. ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı. şu an 11 haftalığım ve 1 kilo almışım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?