- 9 Temmuz 2014
- 188
- 68
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.761
kalp atışalrını duydukdan sonra tüm kan tahlillerini istiyorlar.bugün kontrole gittim.ikili test ücreti için 50 tl dedilerde doktorum yaptırmayalım dedi.yaş 35ten büyük olunca sorunlu çıkabiliyormuş diğer testede az da olsa düşük riski var diye yapmayacaz.şu sıvı alınarak yapılan test.erkeğe benziyor dedi.aylık kontroller gelirsin dedi.herşey yolunda çok şükür şimdi
kızlar selam,2 gündür geçmeyen bi başağrım vardı,en sonunda tansiyonumda 4 e düşünce ilaç almak zorunda kaldım ve parol içtim(tab, doktor tavsiyesiyle
selam kızlar yoğunluktan birkaç gündür giremedim maşallah yine doldurmuşuz sayfaları
sağol canım iyiyim çok şükür 3 hafta kaldı kontrole şafak sayıyorum resmen :) sen nasılsınmerabaa nasılsın :)
sağol canım iyiyim çok şükür 3 hafta kaldı kontrole şafak sayıyorum resmen :) sen nasılsın
neden canım?benimde 3 haftam var :) bu hafta bebeğimn kalp atışlarını dinledm ama sevncm çok buruk
neden canım?
allahtan gelir herşey sen içini ferah tut bak benim 4. gebeliğim üçünü kaybettim bunda umutluyum ama kötü düşünmüyorum çok şükürbebeğn eşi öndeymş biraz tehlkeli bi durum galiba öyle dediler
sağol canım iyiyim çok şükür 3 hafta kaldı kontrole şafak sayıyorum resmen :) sen nasılsın
Benimde 3 haftam var. Kahverengi akıntılarım 6. haftadan beri devam ediyor. HAla kesilmedi. Doktor geçen hafta baktığında kanama alanı küçülmü riski atlattık sayılır ama hala bir risk var dedi. Aklım bulandı. Randevuya da taaa 12. hafta da gel ikili testleri falan yaparız demişti. Diyorum ki arada gitsem mi ki acaba?benimde 3 haftam var :) bu hafta bebeğimn kalp atışlarını dinledm ama sevncm çok buruk
progestan vermedi mi sana?Benimde 3 haftam var. Kahverengi akıntılarım 6. haftadan beri devam ediyor. HAla kesilmedi. Doktor geçen hafta baktığında kanama alanı küçülmü riski atlattık sayılır ama hala bir risk var dedi. Aklım bulandı. Randevuya da taaa 12. hafta da gel ikili testleri falan yaparız demişti. Diyorum ki arada gitsem mi ki acaba?
Ne gündü ama!! sabah 09.40 ta lavaboya girdim ve 11.50 de acile gidicek şekilde ciktim aglaya aglaya genelcerrahalavman yapıldı berbat durumdaydim aglaya aglaya bagira bagira tuvalette inledim resmen normal dogum yaptim vallahi boyle izdirap görmedim
kadin doguma gittim iznim bitti rapor istedim 1 gun veririm dedi gerzek bi gunde ben bulantiyi bosver totom yirtildi ustune oturamiyirum bana dedigine bak
Simdi baska bi hastaneye geldim burda da sorun cikarsa cildircam artik bitik durumdayim zaten kusuyorum bi yandan oturamiyorum of yaaa
allahtan gelir herşey sen içini ferah tut bak benim 4. gebeliğim üçünü kaybettim bunda umutluyum ama kötü düşünmüyorum çok şükür
Benimde 3 haftam var. Kahverengi akıntılarım 6. haftadan beri devam ediyor. HAla kesilmedi. Doktor geçen hafta baktığında kanama alanı küçülmü riski atlattık sayılır ama hala bir risk var dedi. Aklım bulandı. Randevuya da taaa 12. hafta da gel ikili testleri falan yaparız demişti. Diyorum ki arada gitsem mi ki acaba?
Yok canım vermedi. 9. haftadan önce olan kanamalarda progesteron sadece iç rahatlatma için veriliyor. Bebek düşecekse ona rağmen düşer düşmeyecekse düşmez dedi. Progesteron u tüp bebek tedavilerinde aşılamalarda erken dönemde kullandırıyoruz dedi. Norma yolla olan gebeliklerde 9. haftadan sonra başlamak gerekiyor dedi.progestan vermedi mi sana?
Bana da dr öyle dedi bebeğin plasentası öndeymiş.Lekelenme yapabilir korkma dedi.Druma güveniyorum aksini düşünmek istemiyorum.Bir de dr a göre değişiyor kimisine göre çok tehlikeli kimisine göre korkulacak bir şey değil.Allah hakkımızda hayırlısını versinbebeğn eşi öndeymş biraz tehlkeli bi durum galiba öyle dediler
canım ben 5. haftamdan beri içiyorum dr.um bana 12. haftaya kadar iç sakın kesme dedi benimde akıntılarım vardı şimdi herşey normal çok şükür sen başka bir dr. daha git istersenYok canım vermedi. 9. haftadan önce olan kanamalarda progesteron sadece iç rahatlatma için veriliyor. Bebek düşecekse ona rağmen düşer düşmeyecekse düşmez dedi. Progesteron u tüp bebek tedavilerinde aşılamalarda erken dönemde kullandırıyoruz dedi. Norma yolla olan gebeliklerde 9. haftadan sonra başlamak gerekiyor dedi.
Bana da dr öyle dedi bebeğin plasentası öndeymiş.Lekelenme yapabilir korkma dedi.Druma güveniyorum aksini düşünmek istemiyorum.Bir de dr a göre değişiyor kimisine göre çok tehlikeli kimisine göre korkulacak bir şey değil.Allah hakkımızda hayırlısını versin
Sanırım benimkisi sağlıksızsa düşsün sağlıklıysa zaten tutunur diye düşünüyor. Yaptığı açıklama beni rahatlattı aslıdna. Yani ben bebeğim sağlıklı olsun gebeliğim devam etsin diye dua ettim sadece. AMa işte bir kurt düştü mü inssanın içine kemirdikçe kemiriyor. Başka doktora giderek aklımı bulandırmak da istemiyorum. Bu sefer sonu gelmez yani bi doktor daha bi doktor daha dermiyim diye de korkuyorum.canım ben 5. haftamdan beri içiyorum dr.um bana 12. haftaya kadar iç sakın kesme dedi benimde akıntılarım vardı şimdi herşey normal çok şükür sen başka bir dr. daha git istersen
Bebek kaybetmek çok büyük travma ben de yaşadım ilk bebeğimde 13 haftalıkken aniden kalbi durdu.Kızımda hep kaybetme korkusu yaşadım 9 ay çok şükür sağlıkla doğdu.Bu 3. hamileliğim hiçbir sorun yoktu 12. haftamda geçen hafta dr bunu söyledi.Kalbini ferah tut bişey olmayacak Allahın izniyle dünyaya gelecekse hiçbir şey ona engel olmayacak biliyoruz.En iyisi çok düşünmemek kanaman oldu mu hiç senin.Benim olmadı dün nokta şeklinde hafif oldu dr korkma dediğinden endişelenmedim bakalım hayırlısıamin inşallah hiç bişey olmaz benm daha önce iki bebeğimi kaybettm bunda tereddütlü davranıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?