2015 Temmuz Anneleri

ben kalp atışlarnı duydm ama bana hiç böyle bişeyden bahsetmedi

Ne gündü ama!! sabah 09.40 ta lavaboya girdim ve 11.50 de acile gidicek şekilde ciktim aglaya aglaya genelcerraha lavman yapıldı berbat durumdaydim aglaya aglaya bagira bagira tuvalette inledim resmen normal dogum yaptim vallahi boyle izdirap görmedim

kadin doguma gittim iznim bitti rapor istedim 1 gun veririm dedi gerzek bi gunde ben bulantiyi bosver totom yirtildi ustune oturamiyirum bana dedigine bak

Simdi baska bi hastaneye geldim burda da sorun cikarsa cildircam artik bitik durumdayim zaten kusuyorum bi yandan oturamiyorum of yaaa

sağol canım iyiyim çok şükür 3 hafta kaldı kontrole şafak sayıyorum resmen :) sen nasılsın

benimde 3 haftam var :) bu hafta bebeğimn kalp atışlarını dinledm ama sevncm çok buruk
Benimde 3 haftam var. Kahverengi akıntılarım 6. haftadan beri devam ediyor. HAla kesilmedi. Doktor geçen hafta baktığında kanama alanı küçülmü riski atlattık sayılır ama hala bir risk var dedi. Aklım bulandı. Randevuya da taaa 12. hafta da gel ikili testleri falan yaparız demişti. Diyorum ki arada gitsem mi ki acaba?

progestan vermedi mi sana?

ay canım noldun sen öyle ya? Kabbızlık mı var sende hemen bir tarif vereyim sana 2 kuru kayısı 2 kuru incir 2 kuru erik bunları kaynat 10 dk blender a çek. her sabah iki kaşık ye. Bende yapıcam bunu diyetisyenim verdi.

bence ne kadar geç gitsen o kadar zaman çabuk geçer insan dayanamyr gerçi ama

progestan vermedi mi sana?
Yok canım vermedi. 9. haftadan önce olan kanamalarda progesteron sadece iç rahatlatma için veriliyor. Bebek düşecekse ona rağmen düşer düşmeyecekse düşmez dedi. Progesteron u tüp bebek tedavilerinde aşılamalarda erken dönemde kullandırıyoruz dedi. Norma yolla olan gebeliklerde 9. haftadan sonra başlamak gerekiyor dedi.

bebeğn eşi öndeymş biraz tehlkeli bi durum galiba öyle dediler
Bana da dr öyle dedi bebeğin plasentası öndeymiş.Lekelenme yapabilir korkma dedi.Druma güveniyorum aksini düşünmek istemiyorum.Bir de dr a göre değişiyor kimisine göre çok tehlikeli kimisine göre korkulacak bir şey değil.Allah hakkımızda hayırlısını versin

canım ben 5. haftamdan beri içiyorum dr.um bana 12. haftaya kadar iç sakın kesme dedi benimde akıntılarım vardı şimdi herşey normal çok şükür sen başka bir dr. daha git istersen

amin inşallah hiç bişey olmaz benm daha önce iki bebeğimi kaybettm bunda tereddütlü davranıyorumm

canım ben 5. haftamdan beri içiyorum dr.um bana 12. haftaya kadar iç sakın kesme dedi benimde akıntılarım vardı şimdi herşey normal çok şükür sen başka bir dr. daha git istersen
Sanırım benimkisi sağlıksızsa düşsün sağlıklıysa zaten tutunur diye düşünüyor. Yaptığı açıklama beni rahatlattı aslıdna. Yani ben bebeğim sağlıklı olsun gebeliğim devam etsin diye dua ettim sadece. AMa işte bir kurt düştü mü inssanın içine kemirdikçe kemiriyor. Başka doktora giderek aklımı bulandırmak da istemiyorum. Bu sefer sonu gelmez yani bi doktor daha bi doktor daha dermiyim diye de korkuyorum.

amin inşallah hiç bişey olmaz benm daha önce iki bebeğimi kaybettm bunda tereddütlü davranıyorumm
Bebek kaybetmek çok büyük travma ben de yaşadım ilk bebeğimde 13 haftalıkken aniden kalbi durdu.Kızımda hep kaybetme korkusu yaşadım 9 ay çok şükür sağlıkla doğdu.Bu 3. hamileliğim hiçbir sorun yoktu 12. haftamda geçen hafta dr bunu söyledi.Kalbini ferah tut bişey olmayacak Allahın izniyle dünyaya gelecekse hiçbir şey ona engel olmayacak biliyoruz.En iyisi çok düşünmemek kanaman oldu mu hiç senin.Benim olmadı dün nokta şeklinde hafif oldu dr korkma dediğinden endişelenmedim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…