2015 Temmuz Anneleri

Of canım ya bilirim o acıyı.2. gebelğimde kabız olmuştum ve 1 hafta tuvalete çıkamamıştım.Zeytinyağı içerek hallettim ama ağlaya ağlaya olmuştu.Çok geçmiş olsun canım ya.Versinler 10 günlük rapor sanki babalarının ceplerinden kesiliyor ya.

Canım zaten bebek düşecekse progestan engel olmuyor,sadece kanamayı geciktiriyor.2. gebeliğimde kullandım günde 3 adet ama düşük yaptım üstüne birde kanamamı geciktirdi.Düşüğüm 2 ayda anca tamamlanabildi.Sen o riski atlatmışsın canım çok şükür bu haftalara kadar geldin,içini ferah tut :)

tşkler kızlar vallahide geçti ağrım şimdi gözümün önü açıldı parolu ıcınce,üzüldüm ilaç içtiğim için ama bu ağrılı tansıyon düşük halim dahada zarar verır dedı doktor..bu arada bende 3 ay progesteron kullandım yeni bıraktım kullanmayı..tabi benim ki tüp bebek oldugu ıcın mecburdu

kızlar ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz özele giden var mı? varsa hangisi ve ikili test için ne kadar ödeme yaptınız doçentler ya da yard. doçentler ne kadara muayene ediyor?

lütfen bi yardımcı olun ankaralı arkadaşlar çok bi kararsız kaldım

Yaaa ciddi misin? Nasıl düşündün tehlikeyi atlattığımı?

canım ben ankara üniversitesi tıp fakültesinde doç.e gidiyorum 122 lira fark alıyorlar ama ilgi alaka özelden farksız ayrıca tahliller hastahanede ücretsiz yapılıyor tavsiye ederim

canım ben ankara üniversitesi tıp fakültesinde doç.e gidiyorum 122 lira fark alıyorlar ama ilgi alaka özelden farksız ayrıca tahliller hastahanede ücretsiz yapılıyor tavsiye ederim

hangi doktora gidiyorsun peki önerebileceğin bir doktor var mı bayan istiyorum aslında

bayındır hastanesi tülin dabakoğlu hastanenin sgk ile anlaşması yok muayene ücreti 245 tl ikili test ise 140 tl

çok tatlı bir doktor umarım fikrim değişmez:)

Selam kızlar ayın 29unda ikili test için gidecem dra..çok heyecanlıyım..bulantılarım devam ediyor benim ya...ne zaman geçecek merakla bekliyorum...

Merhaba kızlar benim son adet tarihim 3 ekim ama doktor 13 Ekim diye kaydetmiş 20 temmuzdada doğum yapacaksin dedi
Ben sağlık ocagina gittim ebe dediki 3 ekimden hesaplicaksin yani 10-15 Temmuz gibi dogum olur dedi yurt dışında yaşıyorum bu arada..
Siz haftanizi nasıl hesapliyorsunuz kizlar??

canım bnm haftamı sağlık ocağında hemşire son adet tarihim 24 ekim ona göre hesapladı hatta doktor bana sekiz haftalıksın dedi . yarın dktora gitcem sorcam ben kaç hafftalık hamileyim :) kanda vercem inşallh herşey yolundadır

Doktora sorunca haber ver canım benim kafam çok karıştı doktor ayrı hemşire ayrı bişey söyledi..

hangi doktora gidiyorsun peki önerebileceğin bir doktor var mı bayan istiyorum aslında
canım ben batuhan hocaya gidiyorum çok memnunum orada bir tane bayan doç. dr. var ona da gidebilirsin ultrasonu odasında herşeyi kendisi bakıyor ilgileniyor bayan dr. adını unuttum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…