- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.781
Of canım ya bilirim o acıyı.2. gebelğimde kabız olmuştum ve 1 hafta tuvalete çıkamamıştım.Zeytinyağı içerek hallettim ama ağlaya ağlaya olmuştu.Çok geçmiş olsun canım ya.Versinler 10 günlük rapor sanki babalarının ceplerinden kesiliyor ya.Ne gündü ama!! sabah 09.40 ta lavaboya girdim ve 11.50 de acile gidicek şekilde ciktim aglaya aglaya genelcerrahalavman yapıldı berbat durumdaydim aglaya aglaya bagira bagira tuvalette inledim resmen normal dogum yaptim vallahi boyle izdirap görmedim
kadin doguma gittim iznim bitti rapor istedim 1 gun veririm dedi gerzek bi gunde ben bulantiyi bosver totom yirtildi ustune oturamiyirum bana dedigine bak
Simdi baska bi hastaneye geldim burda da sorun cikarsa cildircam artik bitik durumdayim zaten kusuyorum bi yandan oturamiyorum of yaaa
Canım zaten bebek düşecekse progestan engel olmuyor,sadece kanamayı geciktiriyor.2. gebeliğimde kullandım günde 3 adet ama düşük yaptım üstüne birde kanamamı geciktirdi.Düşüğüm 2 ayda anca tamamlanabildi.Sen o riski atlatmışsın canım çok şükür bu haftalara kadar geldin,içini ferah tut :)Sanırım benimkisi sağlıksızsa düşsün sağlıklıysa zaten tutunur diye düşünüyor. Yaptığı açıklama beni rahatlattı aslıdna. Yani ben bebeğim sağlıklı olsun gebeliğim devam etsin diye dua ettim sadece. AMa işte bir kurt düştü mü inssanın içine kemirdikçe kemiriyor. Başka doktora giderek aklımı bulandırmak da istemiyorum. Bu sefer sonu gelmez yani bi doktor daha bi doktor daha dermiyim diye de korkuyorum.
Yaaa ciddi misin? Nasıl düşündün tehlikeyi atlattığımı?Canım zaten bebek düşecekse progestan engel olmuyor,sadece kanamayı geciktiriyor.2. gebeliğimde kullandım günde 3 adet ama düşük yaptım üstüne birde kanamamı geciktirdi.Düşüğüm 2 ayda anca tamamlanabildi.Sen o riski atlatmışsın canım çok şükür bu haftalara kadar geldin,içini ferah tut :)
canım ben ankara üniversitesi tıp fakültesinde doç.e gidiyorum 122 lira fark alıyorlar ama ilgi alaka özelden farksız ayrıca tahliller hastahanede ücretsiz yapılıyor tavsiye ederimkızlar ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz özele giden var mı? varsa hangisi ve ikili test için ne kadar ödeme yaptınız doçentler ya da yard. doçentler ne kadara muayene ediyor?
lütfen bi yardımcı olun ankaralı arkadaşlar çok bi kararsız kaldım
Merhaba kızlar umarım herşey yolundadır 200'lerden düştük nasip 100'den aşağı düştüğümüz zamanlara inşallah
canım ben ankara üniversitesi tıp fakültesinde doç.e gidiyorum 122 lira fark alıyorlar ama ilgi alaka özelden farksız ayrıca tahliller hastahanede ücretsiz yapılıyor tavsiye ederim
bayındır hastanesi tülin dabakoğlu hastanenin sgk ile anlaşması yok muayene ücreti 245 tl ikili test ise 140 tlkızlar ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz özele giden var mı? varsa hangisi ve ikili test için ne kadar ödeme yaptınız doçentler ya da yard. doçentler ne kadara muayene ediyor?
lütfen bi yardımcı olun ankaralı arkadaşlar çok bi kararsız kaldım
Canım kalp atımından sonra düşük riski çok az oluyor ve kanama alanın küçülmüş.Buda kanamanın bitmesine az kaldığını göterir :) Pozitifiz,olumsuz düşünmek yok :)Yaaa ciddi misin? Nasıl düşündün tehlikeyi atlattığımı?
canım bnm haftamı sağlık ocağında hemşire son adet tarihim 24 ekim ona göre hesapladı hatta doktor bana sekiz haftalıksın dedi . yarın dktora gitcem sorcam ben kaç hafftalık hamileyim :) kanda vercem inşallh herşey yolundadırMerhaba kızlar benim son adet tarihim 3 ekim ama doktor 13 Ekim diye kaydetmiş 20 temmuzdada doğum yapacaksin dedi
Ben sağlık ocagina gittim ebe dediki 3 ekimden hesaplicaksin yani 10-15 Temmuz gibi dogum olur dedi yurt dışında yaşıyorum bu arada..
Siz haftanizi nasıl hesapliyorsunuz kizlar??
canım bnm haftamı sağlık ocağında hemşire son adet tarihim 24 ekim ona göre hesapladı hatta doktor bana sekiz haftalıksın dedi . yarın dktora gitcem sorcam ben kaç hafftalık hamileyim :) kanda vercem inşallh herşey yolundadır
tmm canımDoktora sorunca haber ver canım benim kafam çok karıştı doktor ayrı hemşire ayrı bişey söyledi..
canım ben batuhan hocaya gidiyorum çok memnunum orada bir tane bayan doç. dr. var ona da gidebilirsin ultrasonu odasında herşeyi kendisi bakıyor ilgileniyor bayan dr. adını unuttum amahangi doktora gidiyorsun peki önerebileceğin bir doktor var mı bayan istiyorum aslında
12. haftaya kadar devam cnmkızlar bu folik asite kaçınci haftaya kadar devam edicez bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?