2015 Temmuz Anneleri

Benim ilk hamileligimde ilk uc ay bas donmesi mide bulantisi olmustu simdi bunda tık yok arada bir cok nadir midem bulaniyor 3-5 saniye surup geciyor varmi benim gibi olan

Kizlar ikili test ve kontrole sadece 2 gun kaldi, ama resmen her an daha sabirsizlaniyorum... Hele cinsiyetler belli oluyor yaaaa, boyle kalbim bebegiminkiyle yarisir sekilde atiyo Boyle yarin izin alip gidesim var :)))

arkadaşlar merhaba ,

benim doktorum 9.haftada folik asidi kesmemi istedi , şu an elevite başladım . mide bulantısı yaşamayanlardanım , oluyor ama nadir . elevite başlamamla birlikte tesadüf müdür bilmiyorum ama bağırsak hareketlerim ve gazımda artış var . Neredeyse tuvaletten çıkmayacağım. aynı problemleri yaşayan var mı aranız da ?

Selam arkadaşlar, benim bulantım gittikçe çoğalıyor zofran bile kesmiyor doktorum çok dirençli dedi.ilk bebeğimi 12 haftalıkken haziran da kaybettim ikili taramaya gitmiştik kalbi durdu dediler patolojide parsiyel mol oldugu çıktı şimdi de planlamadıgımiz bi zamanda sürpriz oldu 1 sene bebek sahibi olmamamız lazımdı cok korkuyorum ondada bulantı kusmalarım böyleydi sürekli bebeğimin kalbi durdumu acaba diye diken üstündeyim

Canım elevitte domuz jelatini kullanılıyor,doktoruna danış onunla aynı özelliklere sahip decavit var.Onu iste.Vitamin aldığın için olabilir bu hareketlilik :)

ayyy geçmiş olsun canım.bende de oluyo kabızlık ama kuru kayısıyla tedavi bulabılıyorum canm.sende denesen bunlardan bide bol su onerıyolar.tabi bulantıdan ben pek içemiyorum da..

canım benimkide 3 ekim.10 temmuz gibi dediler banada.hayırlı sağlıklı olurlar ınş.

Kizlar ben hala net degilim 11+4 ken doktora gidecegim (ikili testin haricinde onun icin erken diye) kan tahlili flan ister mi ona gore devlette yaptirip doktoruma goturmek istiyorum benle ayni olup da kan istendi mi sizden acep

Kizlar ben hala net degilim 11+4 ken doktora gidecegim (ikili testin haricinde onun icin erken diye) kan tahlili flan ister mi ona gore devlette yaptirip doktoruma goturmek istiyorum benle ayni olup da kan istendi mi sizden acep
Benim özeldeki doktorum istemedi ama sağlık ocağından aradılar.Dün yaptırdım tahlillerimi.2 hafta sonra kontrolüm var doktoruma sonuçları göstereceğim.Sağlık ocağına hamile kaydı yaptırırsan ücretsiz olarak tahlilleri yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…