- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.801
12. haftaya kadar devam cnm
dr dediyse iç cnm o zamanben 13. haftadayım,bulantım geçmiş olsa bıraktıracaktı ama bulantıdan tam beslenemedıgım ıcın kullanmaya devam dedı doktor...
Canım bizde pıhtı olduğu için sanırım uzun kullanıcaz.kızlar bu folik asite kaçınci haftaya kadar devam edicez bilen var mı?
Canım elevitte domuz jelatini var.Elevit yerine decavit iste.Peki elevit kullanmaya ne zaman başlanıyor? Benim doktor hala normal folik asit içiriyor da merak ettim.
selam,Peki elevit kullanmaya ne zaman başlanıyor? Benim doktor hala normal folik asit içiriyor da merak ettim.
Canım elevitte domuz jelatini kullanılıyor,doktoruna danış onunla aynı özelliklere sahip decavit var.Onu iste.Vitamin aldığın için olabilir bu hareketlilik :)arkadaşlar merhaba ,
benim doktorum 9.haftada folik asidi kesmemi istedi , şu an elevite başladım . mide bulantısı yaşamayanlardanım , oluyor ama nadir . elevite başlamamla birlikte tesadüf müdür bilmiyorum ama bağırsak hareketlerim ve gazımda artış var . Neredeyse tuvaletten çıkmayacağım. aynı problemleri yaşayan var mı aranız da ?
nerde okudun veya nerden öğrendin domuz içerikli olduğunu,Canım elevitte domuz jelatini kullanılıyor,doktoruna danış onunla aynı özelliklere sahip decavit var.Onu iste.Vitamin aldığın için olabilir bu hareketlilik :)
ayyy geçmiş olsun canım.bende de oluyo kabızlık ama kuru kayısıyla tedavi bulabılıyorum canm.sende denesen bunlardan bide bol su onerıyolar.tabi bulantıdan ben pek içemiyorum da..Ne gündü ama!! sabah 09.40 ta lavaboya girdim ve 11.50 de acile gidicek şekilde ciktim aglaya aglaya genelcerrahalavman yapıldı berbat durumdaydim aglaya aglaya bagira bagira tuvalette inledim resmen normal dogum yaptim vallahi boyle izdirap görmedim
kadin doguma gittim iznim bitti rapor istedim 1 gun veririm dedi gerzek bi gunde ben bulantiyi bosver totom yirtildi ustune oturamiyirum bana dedigine bak
Simdi baska bi hastaneye geldim burda da sorun cikarsa cildircam artik bitik durumdayim zaten kusuyorum bi yandan oturamiyorum of yaaa
teşekkürler canım .Sıcaklığı biraz fazla ise oluyor. Ayaklarının altına biraz yükseklik koyup sır üstü yat. Doktorum bana öyle dedi. Fazla ayakta durmayin. Mutlaka doktora gidin güzelim. Geçmiş olsun.
canım benimkide 3 ekim.10 temmuz gibi dediler banada.hayırlı sağlıklı olurlar ınş.Merhaba kızlar benim son adet tarihim 3 ekim ama doktor 13 Ekim diye kaydetmiş 20 temmuzdada doğum yapacaksin dedi
Ben sağlık ocagina gittim ebe dediki 3 ekimden hesaplicaksin yani 10-15 Temmuz gibi dogum olur dedi yurt dışında yaşıyorum bu arada..
Siz haftanizi nasıl hesapliyorsunuz kizlar??
İnternette araştırdım,kkda da konusu var.Firmayı arayarakta öğrenebilirsin.Firmayı arayıp sorduğun zaman inkar etmiyorlar zaten.nerde okudun veya nerden öğrendin domuz içerikli olduğunu,
11-14 haftalar arası yapılıyormuş.Doktoruna sorarsın,tamam derse yaptırırsın canım.kızlar yarın dooktora gidicem ikili testi yaptırabilir miyim zamanı gelmişmidir. 11 hafta 3 günlük
Benim özeldeki doktorum istemedi ama sağlık ocağından aradılar.Dün yaptırdım tahlillerimi.2 hafta sonra kontrolüm var doktoruma sonuçları göstereceğim.Sağlık ocağına hamile kaydı yaptırırsan ücretsiz olarak tahlilleri yapıyorlar.Kizlar ben hala net degilim 11+4 ken doktora gidecegim (ikili testin haricinde onun icin erken diye) kan tahlili flan ister mi ona gore devlette yaptirip doktoruma goturmek istiyorum benle ayni olup da kan istendi mi sizden acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?