2015 Temmuz Anneleri

Selam kızlar buraya ilk temmuz annesi adaylarından biri olarak yazmıştım şimdide sanırım ilk cinsiyet öğrenenlerdenim artık bugüne bugün ERKEK ÇOCUK annesi adayıyım :))))
İkili tarama testimizide yaptık çok şükür hiçbir sorunumuz yok boynunun uzunluğu normal burun normal su oranı normal dedi geriye bi bulantı kusma kaldı onu da idare edeceğiz artık )

Merhaba kizlar yeni üyeyim.benimde bulantilarim çok Dr serum verdi 5 tane hala kusuyorum 9 kilo verdim napicam bilemiyorum ne zaman geçer bilen var mi

[QUOTEisyduck, post: 38503372, member: 340217"]Time zone dediği ne acaba bi de conception date denen yere son adet tarihini mi giriyoruz?[/QUOTE]
Biraz once yaptim concetion data de SAT i tazdim boy yazdi sanirim erkek cin takvimine göre kiz cikiyor zaten %50 ihtimal var

Ben kaydimi yaptirdim ama o zaman 6 haftaliktik tahlil istemisti yaptirmistim simdi 11 haftalik olduk yeniden isterler mi diye ☺ bide kan verme fobim var cok kotu birsey tesirginim sirf bebegim icin

Koru hastanesi umit korucuoglu na gidiyorum. 162 tl muayene ücreti 120 tl ikili test 300 tl 4 lu test

hayırlı sabahlar arkadaşlar ,, geceden beri kahveli lekelenmem , kırmızıya döndü , doktorumu aradım , sıvı al dinlen ,yarın gel dedi , iğneni daha yeni yaptık dedi . istersen yakın bir yere gidip kalp atışına baktırabilirsin dedi ,, gecenin 12 sin kızım uyuyor apartopar bir yerede gidemedim açıkcası , hakkımızda hayırlısı olsun inş. şu saatte uyandım dahada uyuyamadım ,, dualarınızı bendden esirgemeyin

bnd bugun hastaneye gdiyorum. kan ostemisti doktor insallh tum degerler normsldirr cok stres yapiorum kan veritken.ne cikack diyebnada dua edin hersey umarim yolundadirr

İnşallah önemsiz birşeydir canım iyi haberlerini alırız İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…