- 25 Ağustos 2014
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.821
kızlar yarın dooktora gidicem ikili testi yaptırabilir miyim zamanı gelmişmidir. 11 hafta 3 günlük
13.haftanın içerisindeyken en erken gidebilirsin sağlıklı sonuç vermesi açısından ben 12+4 iken gittim hem tarama yaptım hemde cinsiyet öğrendim
Anadolu daki nail beydi sanirim öyle demişlerdi ama tam olarak soramadim daha öğrendiğim zaman hemen söylerim ben :))Ha
Hangi doktor peki acaba öğrenebildiniz mi ismini
bu arada bakıcak olanlar ilk baştakine doğum tarihiniz ikinciye yumurtlama tarihiniz yazılıyokızlar hiç merak edip bu tarz takdvimlere bakan oldumu doğruluk oranı fazlaymış oğlumda bakmıştım tutmuştu bundada kız çıkıyo http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html sayfa bu
Teşekkürler İnşallah iyi birini bulabilirizAnadolu daki nail beydi sanirim öyle demişlerdi ama tam olarak soramadim daha öğrendiğim zaman hemen söylerim ben :))
Time zone dediği ne acaba bi de conception date denen yere son adet tarihini mi giriyoruz?kızlar hiç merak edip bu tarz takdvimlere bakan oldumu doğruluk oranı fazlaymış oğlumda bakmıştım tutmuştu bundada kız çıkıyo http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html sayfa bu
daisyduck .!.:Ben
Ben Bazen diyorum bir yolunu bulacağım ikinci bebeği sen taşıyacaksın diye :)) görelim bakalım o zaman
Tek olmadigimi bilmek guzelcanım benimki 2 hafta geç döllenmiş. benimki daha karışık. şimdilik ultrasona göre gidiyoruz. hayırlısı bakalım.
kızlar hiç merak edip bu tarz takdvimlere bakan oldumu doğruluk oranı fazlaymış oğlumda bakmıştım tutmuştu bundada kız çıkıyo http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html sayfa bu
Ben kaydimi yaptirdim ama o zaman 6 haftaliktik tahlil istemisti yaptirmistim simdi 11 haftalik olduk yeniden isterler mi diye ☺ bide kan verme fobim var cok kotu birsey tesirginim sirf bebegim icinBenim özeldeki doktorum istemedi ama sağlık ocağından aradılar.Dün yaptırdım tahlillerimi.2 hafta sonra kontrolüm var doktoruma sonuçları göstereceğim.Sağlık ocağına hamile kaydı yaptırırsan ücretsiz olarak tahlilleri yapıyorlar.
O zaman yaptirdiysan simdi tekrar istemezler canim.Ben kaydimi yaptirdim ama o zaman 6 haftaliktik tahlil istemisti yaptirmistim simdi 11 haftalik olduk yeniden isterler mi diye ☺ bide kan verme fobim var cok kotu birsey tesirginim sirf bebegim icin
Canım benim kızım 4 yaşında onda tutmamisti burdaki sonuçla. Şimdi de kız diyor bakalım nasip artık. Çok mantıklı gelmiyor bana bunlarkızlar hiç merak edip bu tarz takdvimlere bakan oldumu doğruluk oranı fazlaymış oğlumda bakmıştım tutmuştu bundada kız çıkıyo http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html sayfa bu
Peki arkadaslarin tsh i kan degerleri yuksek yada dusuk cikiyormus benim cok sukur normaldi herseyim ama zamanla farklilasma olabilir mi ya su kan icin neler dusunuyorumO zaman yaptirdiysan simdi tekrar istemezler canim.
Koru hastanesi umit korucuoglu na gidiyorum. 162 tl muayene ücreti 120 tl ikili test 300 tl 4 lu testessesesst: 38495865 .!.:kızlar ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz özele giden var mı? varsa hangisi ve ikili test için ne kadar ödeme yaptınız doçentler ya da yard. doçentler ne kadara muayene ediyor?
lütfen bi yardımcı olun ankaralı arkadaşlar çok bi kararsız kaldım
Bu forumun en güzel tarafı bu bence ben nişanlandığımda kaydolmustum o zamandan beri hiç yanliz hissetmedimTek olmadigimi bilmek guzel
İnşallah önemsiz birşeydir canım iyi haberlerini alırız İnşallahhayırlı sabahlar arkadaşlar ,, geceden beri kahveli lekelenmem , kırmızıya döndü , doktorumu aradım , sıvı al dinlen ,yarın gel dedi , iğneni daha yeni yaptık dedi . istersen yakın bir yere gidip kalp atışına baktırabilirsin dedi ,, gecenin 12 sin kızım uyuyor apartopar bir yerede gidemedim açıkcası , hakkımızda hayırlısı olsun inş. şu saatte uyandım dahada uyuyamadım ,, dualarınızı bendden esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?