- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.841
İlk 3aydan sonra azalır diyorlar ama çoğumuz hala gecmesini bekliyoruz Allah yardımcımız olsun ne diyeyim İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alalım da kucağımıza yavrularımızı tüm bu bulantılar bile güzel bir anı olarak kalsınMerhaba kizlar yeni üyeyim.benimde bulantilarim çok Dr serum verdi 5 tane hala kusuyorum 9 kilo verdim napicam bilemiyorum ne zaman geçer bilen var mi
hayırlı sabahlar arkadaşlar ,, geceden beri kahveli lekelenmem , kırmızıya döndü , doktorumu aradım , sıvı al dinlen ,yarın gel dedi , iğneni daha yeni yaptık dedi . istersen yakın bir yere gidip kalp atışına baktırabilirsin dedi ,, gecenin 12 sin kızım uyuyor apartopar bir yerede gidemedim açıkcası , hakkımızda hayırlısı olsun inş. şu saatte uyandım dahada uyuyamadım ,, dualarınızı bendden esirgemeyin
bnd bugun hastaneye gdiyorum. kan ostemisti doktor insallh tum degerler normsldirr cok stres yapiorum kan veritken.ne cikack diyebnada dua edin hersey umarim yolundadirr
insaallh canimm:) doktorumda degisti digerinden hic sira bile alinmio insallh bu daha iyidirr:))Ne cikcak kizz tertemiz tabiikii :)
kan verirken tek stresin igne canimi yakar mi olsunn hemi
Relax oluyoruzzzzz
inşallah cnımİnşallah önemsiz birşeydir canım iyi haberlerini alırız İnşallah
bel ağrım korkutuyor beni , ömrü varsa bişey olmaz sanrım , hayırlısı artık ..canim senin boyle lekelenmelerle devam etcekbi sure sanirim sikma canini bebisin cok iyi Allahin izniylee hayirli haberlerle gell
allah yardımcın olsun canım sitres yapma inş bişey olmaz bize de haber verhayırlı sabahlar arkadaşlar ,, geceden beri kahveli lekelenmem , kırmızıya döndü , doktorumu aradım , sıvı al dinlen ,yarın gel dedi , iğneni daha yeni yaptık dedi . istersen yakın bir yere gidip kalp atışına baktırabilirsin dedi ,, gecenin 12 sin kızım uyuyor apartopar bir yerede gidemedim açıkcası , hakkımızda hayırlısı olsun inş. şu saatte uyandım dahada uyuyamadım ,, dualarınızı bendden esirgemeyin
Benim ilk hamileligimde ilk uc ay bas donmesi mide bulantisi olmustu simdi bunda tık yok arada bir cok nadir midem bulaniyor 3-5 saniye surup geciyorvarmi benim gibi olan
kızlar hiç merak edip bu tarz takdvimlere bakan oldumu doğruluk oranı fazlaymış oğlumda bakmıştım tutmuştu bundada kız çıkıyo http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html sayfa bu
Ay canım senin içinm gerçekten çok üzüldüm ya. Çok büyük geçmiş olsun.Ben dun saatlerce wc de ve hastanede ciplak kaldim ya sonucc hasta oluyorum hemde fenaa tüm vucudum agriyo tutulmuş kiriliyorum resmen ne halt etcem yaa
Ogurmeye dermanim da yok totomda deli gibi aciyoooo
Ula bi cocuk dogurcaz pert olduk ha!
canım sen bol bol sıvı alacaksın ve ayakları dikip yatacaksın başka çaresi yok keşke iğnede vurmasaladı önce senin sağlığın bebeğin yiyecek lokması varsa bu dünyada oluk oluk kanaman olsa bile birşey olmaz allahın izniylehayırlı sabahlar arkadaşlar ,, geceden beri kahveli lekelenmem , kırmızıya döndü , doktorumu aradım , sıvı al dinlen ,yarın gel dedi , iğneni daha yeni yaptık dedi . istersen yakın bir yere gidip kalp atışına baktırabilirsin dedi ,, gecenin 12 sin kızım uyuyor apartopar bir yerede gidemedim açıkcası , hakkımızda hayırlısı olsun inş. şu saatte uyandım dahada uyuyamadım ,, dualarınızı bendden esirgemeyin
ayy benimkide kız çıktı erkek olacak gibi hissediyorum ama kız kıyafetlerine bakmadan edemiyorum karışığım :)kızlar hiç merak edip bu tarz takdvimlere bakan oldumu doğruluk oranı fazlaymış oğlumda bakmıştım tutmuştu bundada kız çıkıyo http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html sayfa bu
hayırlı sabahlar arkadaşlar ,, geceden beri kahveli lekelenmem , kırmızıya döndü , doktorumu aradım , sıvı al dinlen ,yarın gel dedi , iğneni daha yeni yaptık dedi . istersen yakın bir yere gidip kalp atışına baktırabilirsin dedi ,, gecenin 12 sin kızım uyuyor apartopar bir yerede gidemedim açıkcası , hakkımızda hayırlısı olsun inş. şu saatte uyandım dahada uyuyamadım ,, dualarınızı bendden esirgemeyin
Canım dualarımız seninle.Rabbim yardımcın olsun inşallah üzülme.Bi yerde bizim vurulduğumuz iğnelerin kanama yapabileceğini okumuştum belki kan sulandırıcı iğneler yapıyordur.Senin mutasyonların neydi ki cnm 0,4 ağır geliyo olabilir mi bi sor dr.una gittiğinde.Gelince de haber etmeyi unutmahayırlı sabahlar arkadaşlar ,, geceden beri kahveli lekelenmem , kırmızıya döndü , doktorumu aradım , sıvı al dinlen ,yarın gel dedi , iğneni daha yeni yaptık dedi . istersen yakın bir yere gidip kalp atışına baktırabilirsin dedi ,, gecenin 12 sin kızım uyuyor apartopar bir yerede gidemedim açıkcası , hakkımızda hayırlısı olsun inş. şu saatte uyandım dahada uyuyamadım ,, dualarınızı bendden esirgemeyin
canım çok çok geçmiş olsun.Geçen haftasonu o kabızlığı ben de yaşadım wc de ölüm gibiydi ,cidden ben daha önce hiç kabız olmadığımı anladım.Ikınma diyolar ama ne mümkün o durumda çok şükür kendim üstesinden geldim ama 1-2 gün popop acısı çekmiştim senin gibi..Rabbim yaşatmasın gerçekten zorBen dun saatlerce wc de ve hastanede ciplak kaldim ya sonucc hasta oluyorum hemde fenaa tüm vucudum agriyo tutulmuş kiriliyorum resmen ne halt etcem yaa
Ogurmeye dermanim da yok totomda deli gibi aciyoooo
Ula bi cocuk dogurcaz pert olduk ha!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?