2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kizlar yeni üyeyim.benimde bulantilarim çok Dr serum verdi 5 tane hala kusuyorum 9 kilo verdim napicam bilemiyorum ne zaman geçer bilen var mi
İlk 3aydan sonra azalır diyorlar ama çoğumuz hala gecmesini bekliyoruz Allah yardımcımız olsun ne diyeyim İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alalım da kucağımıza yavrularımızı tüm bu bulantılar bile güzel bir anı olarak kalsın

canim senin boyle lekelenmelerle devam etcekbi sure sanirim sikma canini bebisin cok iyi Allahin izniylee hayirli haberlerle gell

OTE="daisyduck, post: 38506902, member: 340217"]Bu forumun en güzel tarafı bu bence ben nişanlandığımda kaydolmustum o zamandan beri hiç yanliz hissetmedim )[/QUOTE]

Insallah daha ne gunler yasiycaz hamilelik sayfasi daha bi atraksiyonlu oluyo hele son zamanlar anam suyum mu geldi sancim var dua edin kizzzzlaaarr yazilari havada ucucak :))

Ben dun saatlerce wc de ve hastanede ciplak kaldim ya sonucc hasta oluyorum hemde fenaa tüm vucudum agriyo tutulmuş kiriliyorum resmen ne halt etcem yaa
Ogurmeye dermanim da yok totomda deli gibi aciyoooo

Ula bi cocuk dogurcaz pert olduk ha!

allah yardımcın olsun canım sitres yapma inş bişey olmaz bize de haber ver

Benim ilk hamileligimde ilk uc ay bas donmesi mide bulantisi olmustu simdi bunda tık yok arada bir cok nadir midem bulaniyor 3-5 saniye surup geciyor varmi benim gibi olan

Benim hiç bulantım yok ama artık mercimek çorbası içemiyorum. Akşama doğru inanılmaz acıkıyorum ve acıkınca midemde reflü oluyor. Ağrı oluyor.

kızlar hiç merak edip bu tarz takdvimlere bakan oldumu doğruluk oranı fazlaymış oğlumda bakmıştım tutmuştu bundada kız çıkıyo http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html sayfa bu

Ay ben baktım kız olacak diyor. Bana da hep oğlum olacakmış gibi geliyordu. Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin de kız olursa da hiç de üzülmem ama.

Ay canım senin içinm gerçekten çok üzüldüm ya. Çok büyük geçmiş olsun.

canım sen bol bol sıvı alacaksın ve ayakları dikip yatacaksın başka çaresi yok keşke iğnede vurmasaladı önce senin sağlığın bebeğin yiyecek lokması varsa bu dünyada oluk oluk kanaman olsa bile birşey olmaz allahın izniyle

benim erkek çıkıyor buna göre. çin takvimine göre kız. sağlıklı olması en önemlisi ama ben kız olsa daha çok sevinirim sanki :)

cnm allahın ıznıyle hçbişey olmuycak merak etme,acil oldugunu düşünse hemen gel derdı doktor ...duarım seninle

Canım dualarımız seninle.Rabbim yardımcın olsun inşallah üzülme.Bi yerde bizim vurulduğumuz iğnelerin kanama yapabileceğini okumuştum belki kan sulandırıcı iğneler yapıyordur.Senin mutasyonların neydi ki cnm 0,4 ağır geliyo olabilir mi bi sor dr.una gittiğinde.Gelince de haber etmeyi unutma

canım çok çok geçmiş olsun.Geçen haftasonu o kabızlığı ben de yaşadım wc de ölüm gibiydi ,cidden ben daha önce hiç kabız olmadığımı anladım.Ikınma diyolar ama ne mümkün o durumda çok şükür kendim üstesinden geldim ama 1-2 gün popop acısı çekmiştim senin gibi..Rabbim yaşatmasın gerçekten zor

Canim gecmis olsun, bence cik evden git doktoruna, olumsuz birsey yoktur insallah icini ferah tut bu stres seviyesiyle evde kalma canim, belki bebekle alakası yoktur kanama alanının bosuna stres olmussundur

Dün doktora sordum tekrar 2 tane kaybim var kalp atisi durduğu için ben pıhtılaşma testi yapmadim igne ilacta kullanmiyorum huzursuzum diye o da pıhtılaşma olsaydı iğnesiz o kizi kucagina alamazdin sende yoktur öyle bisey sağlıklı bi bebegin var dedi aklina takma dedi..

12+2 görünüyo usg de cinsiyet sordum 16.haftadan önce yorum yapmam cok yanıltıcı olur sağlıklı olsun cinseyi ogrenirsin elbet diyo merak ediyis heralde hain dokturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…