2015 Temmuz Anneleri

Merhabalar ben bu ilk sayfada hale ismimi göremiyorum. Bilgilerimi bir kaç kez yazdım fakat ismim eklenmedi. Bu listeye ismimizi nasıl ekliyoruz bilgi verirseniz sevinirim.

Canim @icell_84 arkadasimiza ozelden yazarsan arada yazilanlari kaciriyo malum sayfalar cok hizli ilerliyo ona yolla o isyerinde listeye ekler musait olunca

selamlarr , her gelen aynı şeyi yazıyor ah şu bulantılarr cumadan beri baş ağrısıda eşlik edior , agresif huysuz depresif bişey oldum iyicee ,, kızımda bu halimin farkında o da kucağıma gelmek istiyor , inadına beni çekiştiriyor evde , şimdilik lekelenmem azaldı şükür fazla yatamasamda bir iş yapmadan dinlenmeye çalışıyorum , haftasonları sağolsun annem geliyor , ağzımın tadı düzelse moralimde düzelecek inş. daha hiç kilo almadan bu durumada seviniyorum bir taraftan yeterince tombişim zaten bende durumlar böyle

bilmiyorum canım ama gönlümden geçen de erkek ne biliyim işte :) senin bel ağrın oluyor mu tatlım beni

m tek sıkıntım bel ağrısıyla baş ağrısı başka birşey yok

Benimde gonlumde erkek var butun hurafelerde erkek diyor ama sanki kiz olacakmis gibi hissediyorum hayirlisi bakalim. Evet canimm belim agriyor bas agrisi olarakta haftada bir kere mutlaka migrenim tutuyor

Benimde gonlumde erkek var butun hurafelerde erkek diyor ama sanki kiz olacakmis gibi hissediyorum hayirlisi bakalim. Evet canimm belim agriyor bas agrisi olarakta haftada bir kere mutlaka migrenim tutuyor
ben sabahları mutlaka baş ağrısıyla uyanıyorum benim de erkek çıkıyor ama bakalım. şu ayacıklarımda bu kadar üşümese hayat çok daha güzel olcakta yazı sevmeyen ben yaz gelsin diye ağlanıyorum

merhaba arkadaşlar ben daha dün öğrendim 10 haftalık hamile olduğumu. 3 tüp bebekten hemen sonra kendiliğinden hamile kaldım..çok mutluyuz şükürler olsun. hala şaşkınız Allah isteyen herkese nasip etsin.

arkadaşım çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de arkadaşım deniyordu ama olumsuz sonuç alıyorlardı o kadar zorlu bir süreç ki çok üzülüyordm senin adına cok sevindim

Ben Amerikan hastanesinde dogum yapmistim canim. Ozel saglik sigortam vardi karsiladi cogunu ama benim dogumun doktorumun parasi hastane filan iki yil once 13-14.000 filan gibi birsey tuttu diye hatirliyorum ozel sigorta olmasa zor

Evet canim memorial amerikan acibadem liv bunlar a plus hastaneler ve fiyatlari en az 13bin. Bende ilk bebegim karnimda olunce eylul ayinda ozel saglik sigortasi yaptirdim ama 6 ay sonra hamile kalmam gerekiodu o yuzden ozel saglik sigortamdan faydalanamiyor

bende gece tuvalete kslkinca bulnio midem.cumadan beride de kasigimin sol taragi agriyo atakta kalmistim o gun ondanmi oldu. insallh hersy yplundadr persembe gittim dha doktora.bide kizlarr bn bayburtta oturuyorum ailem ankarada esiminki samsunda bn ankarada dogum yapim diyorum.eryamanfa oturuyo bizimkiler yakin yerlde etimesgutta fln onereceginiz iyi bi kadin dogumcu var mi .somestrda gidim diyorum

Canim suan psikolojik olarak her an bebege bisey olacak korkusuyla hic ama hic mantikli dusunemiyorum. Belki ilerleyen aylarda fikrim degisir bilemiyorum

Bende yag olarak badem yagi kullandim ama gobegimde killanma yapti. Musteladan memnunsan bende onu deneyeyim gecen gun bi arkadas bi kutu lirac 2 ay yeter demisti ama bana bi kutu 2 hafta gitse gobek atarim cunku bende boyundan ayaklara kadar surmeyi dusunuyorum neresinin catlayacagi belli olmaz dedigin gibi :)

Dedigin siteyede bakayim bi fikirlerin icin cok tesekkur ederimmm

Bakalim canim hayirli saglikli olsunlarda muhim degil. Ben havlu corap aldim canim bide lcw de 5 katli termal coraplar var tavsiye ederim cok sicak tutuyor :)

Canim bunlarin halkasizlari var onlar daha guzel bide onlara bak ben halkasizin almayi dusunuyorum :)

Halkasizi olarak wrap sling die geçenleri var onlar on kat sariliyo cok bunaltir insani iyi düşün bide babasling die daha cantamsi havada olanlar var onu mu diosun bi link atsana alcaz iyi dusunup alalim kullanisli bisiy olsun bari

Kızlar selammmmm,yine başağrısı yine bulantı,Bulantı azaldı derken rahat etme anniş sen, alış şimdiden dıyor kerata içerde kıs kıs gülerek..çok şükür diyerek kıvranmaya devam edelimAslınd abaşka bişi sorucam size,bazı arkadaşlar bebeği hissedıyorım demişler bu haftalarda mümkünmü böle bişi,yada yakın gelecekde diye sorayım..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…