- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.601
icell 84e ozelden at bilgileri o giriyor.gormuyordurMerhabalar ben bu ilk sayfada hale ismimi göremiyorum. Bilgilerimi bir kaç kez yazdım fakat ismim eklenmedi. Bu listeye ismimizi nasıl ekliyoruz bilgi verirseniz sevinirim.
Merhabalar ben bu ilk sayfada hale ismimi göremiyorum. Bilgilerimi bir kaç kez yazdım fakat ismim eklenmedi. Bu listeye ismimizi nasıl ekliyoruz bilgi verirseniz sevinirim.
bilmiyorum canım ama gönlümden geçen de erkek ne biliyim işte :) senin bel ağrın oluyor mu tatlım beni
m tek sıkıntım bel ağrısıyla baş ağrısı başka birşey yok
ben sabahları mutlaka baş ağrısıyla uyanıyorum benim de erkek çıkıyor ama bakalım. şu ayacıklarımda bu kadar üşümese hayat çok daha güzel olcakta yazı sevmeyen ben yaz gelsin diye ağlanıyorumBenimde gonlumde erkek var butun hurafelerde erkek diyor ama sanki kiz olacakmis gibi hissediyorum hayirlisi bakalim. Evet canimm belim agriyor bas agrisi olarakta haftada bir kere mutlaka migrenim tutuyor
ben sabahları mutlaka baş ağrısıyla uyanıyorum benim de erkek çıkıyor ama bakalım. şu ayacıklarımda bu kadar üşümese hayat çok daha güzel olcakta yazı sevmeyen ben yaz gelsin diye ağlanıyorum
ya aynen ya onlar ısınmayınca hiçbiyer de ısınmıyor çıldıriciğimNasil biseyse corap patik bana misin demio ayak diil buz tutmus demir sanki :/
arkadaşım çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de arkadaşım deniyordu ama olumsuz sonuç alıyorlardı o kadar zorlu bir süreç ki çok üzülüyordm senin adına cok sevindimmerhaba arkadaşlar ben daha dün öğrendim 10 haftalık hamile olduğumu. 3 tüp bebekten hemen sonra kendiliğinden hamile kaldım..çok mutluyuz şükürler olsun. hala şaşkınız Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ben Amerikan hastanesinde dogum yapmistim canim. Ozel saglik sigortam vardi karsiladi cogunu ama benim dogumun doktorumun parasi hastane filan iki yil once 13-14.000 filan gibi birsey tuttu diye hatirliyorum ozel sigorta olmasa zor
Canim ben ilk dogumumu Turkiye'de yaptim. Ikinci burada olacak insallah :) dedigin gibi sevdiklerle dogum yapmak cok guzel ama cocugun gelecegi icin amerikan vatandasi olmasi da cok iyi olur tabi, zor kararlardogum gecip gidiyor ama pasaport omur boyu! Benim kizimda cifte vatandas babamizdan bu uclu vatandas olacak sececegiz artik:) ben kremlere hic bakmadim cunku ilkindeki gibi mustela kullanacagim kesinlikle, cok memnun kalmistim hicte catlagim olmadi. Hamilelikte birsuru sey durup dururken alerji yapiyor. Arkadasim Almanyadan sise dise organik yaglar getirdi hepsi baska hamilelere verdim maymun gibi kasinti yapti ve kizariklik . Lierac ayni sekil ben sadece mustela kullanabildim o alerji yapmadi. Burada fiyati 22-23 dolar civari internette bakmistim gecenlerde. Tr'deki fiyatini bilmiyorum daha ucuzsa fetirsin bir 5 kutu filan:) aslinda 10 anca yeter ama:) boynun altindan dizlerin altina kadar suruyirsun vallahi neresi catlayacak hic belli olmuyor ki?
Burde target diye bir magaza zinciri var burda bebek kiyafetleri cok ucuz ve cok guzel seyler var target.com gir bir bak bayilacaksin oradan birseyler getirebilir bebise:)
merhaba arkadaşlar ben daha dün öğrendim 10 haftalık hamile olduğumu. 3 tüp bebekten hemen sonra kendiliğinden hamile kaldım..çok mutluyuz şükürler olsun. hala şaşkınız Allah isteyen herkese nasip etsin.
http://www.tuniko.com/Halka-Sling,PR-21.html
bahsettigim bu kizim kolikti saolsun anam aglamisti aylarca kucakta yada bebek arabasiyla evde surmekten ne dersin
ben sabahları mutlaka baş ağrısıyla uyanıyorum benim de erkek çıkıyor ama bakalım. şu ayacıklarımda bu kadar üşümese hayat çok daha güzel olcakta yazı sevmeyen ben yaz gelsin diye ağlanıyorum
Canim bunlarin halkasizlari var onlar daha guzel bide onlara bak ben halkasizin almayi dusunuyorum :)
Halkasizi olarak wrap sling die geçenleri var onlar on kat sariliyo cok bunaltir insani iyi düşün bide babasling die daha cantamsi havada olanlar var onu mu diosun bi link atsana alcaz iyi dusunup alalim kullanisli bisiy olsun bari
Evet canim ismi wrap sling soyle bi blog yazisi buldum oku istersen benim aklima en cok bu yatti.
http://sormabulmadunyasi.kadinlarkulubu.com.tr/2011/03/hangi-slingi-kullanmalym.html?m=1
Ya ben ikiz saniyodummmmmm valla bende ayniyim bu hafta pek cikarmadim ama bulanti hissi hala var gececek insallah guzel anneYok be yawru ne ikizi Allahim ikiz olsa direk gomerlerdi beni heralde
Bitaneyle basedemiyom dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?