2015 Temmuz Anneleri

Kızlar magnezyum kullanan varmı..bide kan ilacın ne zaman başlıyor doktorlar.benim doktorum ilaç konusunda biraz titiz pek verme taraftarı degilde

Bencede panik yapma canım.çoğu zaman sonuçlar hatalı olabiliyormus
ben mahnezyyum kullanıyorum , magnesym positive

Yarin ikili testin kan sonucunu alcam aklim fikrim orda oyle dua ediyorum alllah ima bebegin ensesinin kalin ciktigi gunden beri tat tuz kalmadi benden evin icinde robottan ruhtan farkim kalmadi
Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah canımm ...

kizimda 6ay aclik ve tatliya tiksintiyle mucadele etmistim.simdi sukur tatli yemeyi seviyorum.aslinda soyle kirmizi et ve salcali yemeklerin disinda hersey yiyorum.anneme geldim.birsz dinlenmeye ihtiyacim var kizim geceleri uyumuyo.sorun yasiyorum.umarim sizlerde iyisinizdir.kizima baktikca sukur ediyorum.tekrar anne olacagim icin cok mutluyum.

Kızlar magnezyum kullanan varmı..bide kan ilacın ne zaman başlıyor doktorlar.benim doktorum ilaç konusunda biraz titiz pek verme taraftarı degilde

Bencede panik yapma canım.çoğu zaman sonuçlar hatalı olabiliyormus
Aklimi yemezsem iyidir bide devlet hastanesi zaten gittigim cikinca ordan ozele goruncem bide

Gittigim doktor erkege benzetti benimkini saglikli olsunda kiz erkek farketmio bnm icin herkes icin hayirlisi

ben de etimesgutta oturuyorum. yeni mahalle devlete gidiyorum. tülay hanim ve senem hanim var bildigim ikiside iyi doktor. özel dersen özele hic gitmedim ama gecek yaz komsum etimete gidiyordu iyiymis ama biraz tuzluymus. devlet hastanesi olarak enguzel hastane hem dogum icin hem muayeneler icin yeni mahalle.

Canim bende suan istanbuldayim annem ank sincanda burda kartalda arastirma haatanesi var netten arastira bilirsin kartal lütfu kirdar arastirma die cikar bilmiom valla hep hayirlisi diyorum hepimiz icin

M maya2013 sen kizinda sling kullandin mi hani bu bez şeklinde halkaya geciriyolar falan aklima yatio da kullanan kimse yok etrafimda bosa mi para veririm diyorum
sizin oralarda pek meshur sanki var mi kullanan etrafinda
Canim benim kizim ters geldigi icin kalcasinda boynunda birsuru problemle dogdu o sekilde halka gecenleri kullanmamizi yasaklamisti ortapedist yalniz ben kizim tasinamayacak agirliga gelinceye kadar "mobywrap" diye bir sling kullandim internetten bak bir inanilmaz birsey:) yolda yururken icinde kizimi emziriyordum bile. Siddetle tavsiye ederim halkali olana gore.

Kızlar benim bulantilar bugün çok azaldı hiç bulantı olmadida diyebilirim ama hala iştahsızlık devam ediyor bişey yemeye korkuyorum yiyince kusacağım sanıyorum psikolojik mi nedir anlamadım.. Bir aydır kusuyordum 5 kilo verdim

Canim maalesef bu haftalarda mumkun degil daha once dogum yapmis olan anneler biraz daha once hissedebiliyormus onlar bile 20. Haftalar gibi. Hissediyorum diyen arkadaslarda gercekten hissedince farki anlayacaklar:) buyuk ihtimal gaz hareketlerini hissediyorlar su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…