- 20 Aralık 2014
- 756
- 443
- 103
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.641
Canım bornova şifada hangi doktora gidiyorsunBen izmir bornova şifa da 5tl ye yaptirdim.ama muayeneye 250 tl veriyorum.Prof.olduğu icin
ben mahnezyyum kullanıyorum , magnesym positiveKızlar magnezyum kullanan varmı..bide kan ilacın ne zaman başlıyor doktorlar.benim doktorum ilaç konusunda biraz titiz pek verme taraftarı degilde
Bencede panik yapma canım.çoğu zaman sonuçlar hatalı olabiliyormus
Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah canımm ...Yarin ikili testin kan sonucunu alcam aklim fikrim orda oyle dua ediyorum alllah ima bebegin ensesinin kalin ciktigi gunden beri tat tuz kalmadi benden evin icinde robottan ruhtan farkim kalmadi
Kızlar magnezyum kullanan varmı..bide kan ilacın ne zaman başlıyor doktorlar.benim doktorum ilaç konusunda biraz titiz pek verme taraftarı degilde
Canım bana doktorum magnezyum verdi kabızlık çektiğim için bağırsaklarını hareketlendirir dedi
Ins canim hepimizeAllahım hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah canımm ...
Aklimi yemezsem iyidir bide devlet hastanesi zaten gittigim cikinca ordan ozele goruncem bideKızlar magnezyum kullanan varmı..bide kan ilacın ne zaman başlıyor doktorlar.benim doktorum ilaç konusunda biraz titiz pek verme taraftarı degilde
Bencede panik yapma canım.çoğu zaman sonuçlar hatalı olabiliyormus
Gittigim doktor erkege benzetti benimkini saglikli olsunda kiz erkek farketmio bnm icin herkes icin hayirlisibebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı çok heyecanlıyım ben,ilk hamileliğimde 10. haftada oğlum olacağını öğrenmiştim çoktan..ikinciyi kız istiyorum inş..sağlıklı olsun tabi en önemlisi..
sicak su torbasi koy cok iyi geliyorben sabahları mutlaka baş ağrısıyla uyanıyorum benim de erkek çıkıyor ama bakalım. şu ayacıklarımda bu kadar üşümese hayat çok daha güzel olcakta yazı sevmeyen ben yaz gelsin diye ağlanıyorum
ben de etimesgutta oturuyorum. yeni mahalle devlete gidiyorum. tülay hanim ve senem hanim var bildigim ikiside iyi doktor. özel dersen özele hic gitmedim ama gecek yaz komsum etimete gidiyordu iyiymis ama biraz tuzluymus. devlet hastanesi olarak enguzel hastane hem dogum icin hem muayeneler icin yeni mahalle.bende gece tuvalete kslkinca bulnio midem.cumadan beride de kasigimin sol taragi agriyo atakta kalmistim o gun ondanmi oldu. insallh hersy yplundadr persembe gittim dha doktora.bide kizlarr bn bayburtta oturuyorum ailem ankarada esiminki samsunda bn ankarada dogum yapim diyorum.eryamanfa oturuyo bizimkiler yakin yerlde etimesgutta fln onereceginiz iyi bi kadin dogumcu var mi .somestrda gidim diyorum
Canim benim kizim ters geldigi icin kalcasinda boynunda birsuru problemle dogdu o sekilde halka gecenleri kullanmamizi yasaklamisti ortapedist
ben mahnezyyum kullanıyorum , magnesym positive
Kizlar wrap sling'i tek gecerim:) baba slong filan sakin almayin gereksiz seyler kullanilmiyor hic. Wrap sling'de bebek misil misilEvet canim ismi wrap sling soyle bi blog yazisi buldum oku istersen benim aklima en cok bu yatti.
http://sormabulmadunyasi.kadinlarkulubu.com.tr/2011/03/hangi-slingi-kullanmalym.html?m=1
Canim maalesef bu haftalarda mumkun degilKızlar selammmmm,yine başağrısı yine bulantı,Bulantı azaldı derken rahat etme anniş sen, alış şimdiden dıyor kerata içerde kıs kıs gülerek..çok şükür diyerek kıvranmaya devam edelim Aslınd abaşka bişi sorucam size,bazı arkadaşlar bebeği hissedıyorım demişler bu haftalarda mümkünmü böle bişi,yada yakın gelecekde diye sorayım..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?