- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.621
Canim bilgilerini bana at ozel mesaj sayfalarda karisiyo bazen pazartesi islerimMerhabalar ben bu ilk sayfada hale ismimi göremiyorum. Bilgilerimi bir kaç kez yazdım fakat ismim eklenmedi. Bu listeye ismimizi nasıl ekliyoruz bilgi verirseniz sevinirim.
Çok teşekkürler,ben de şöyle kayseri falansa diye umutlanmıştım İstanbul bize çok uzak maalesef arayışa devamIstanbul etilerde muayenehanesi daha dogrusu klinigin adi Jinepol doktorun adi Figen Atesalp
Hayırdır ne oldu kiYa ben napim aklimi yicem kizlar
Ayy benim de annem öyle dedi ya gene bulantı tiksinme geçer yiyebilirsin ama ağzının tadı gelmez dediMerhabalar güzel anne adayları,mutlu günlerinizi olsun...Cinsiyet meselesini 31inde benim dr. kesin söyler diye düşünüyorum 9+4 te bile erkek olduğunu iddia etmişti beni yormadan yine yorumlar yapar kesin.Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..Ayynı gün benim dr. burun kemiği de oluşmuş özürlü olma riski %98 azalır gibi bişey demişti..Benim dr.da maşallah ne ileri görüşlü bişeymiş milletin ikili testte gördüğünü 2-3 hafta önceden söylüyo bakalım tahminleri doğru çıkacak mı?Bu arada bol su içen arkadaşlar hiç şikayet etmeyin ben hiç içemiyorum çok zararlı biliyorum kabızlık sorunu da çekiyorum.Ama artık içmeye çalşıcam 1-2 gündür bulantılarımda azalma hissediyorum(maşallah diyeyim ne zaman böyle söylesem nazar ediyorum kendime)..inşallah daha iyi oluruz.Geçenlerde pinhan16 arkadaşmıydı bi yazısını gördüm hamile gibi değilim herşeyim normale döndü demiş ona çok imrendim.Dün akşam telde görmcemle konuştum artık müjdeyi verdim.bulantılar geçse de gebelik boyunca ağız tadı pek normale dönmüyo dedi yıkıldım resmen doğruu mu tecrübeli anneler?ben ağız tadım bi normale dönsün canımın istediği herşeyi doya doya yemenin hasretiyle yanıp tutuşurken bu yapılır mı şimdineyse uzun yazdım herkesii
inşallah gelir canım tecrübeli anneler yazmış kiminin ağız tadı geliyomuş tamamen kişiden kişiye değişiyomuş aslında bakalım görücez neler olucakAyy benim de annem öyle dedi ya gene bulantı tiksinme geçer yiyebilirsin ama ağzının tadı gelmez dedi
Canim cocugu en güzel bu tutuyomus ama sar sarmala bi kaç kat oldugu icin cogu anne cok bunaltici diye kullanamamis baya bi iinceledim helede yaz bebekleri icin hic tavsiye etmiolar
Hayırlı uğurlu olsun İnşallah Allah hepimizinkini tamamına erdirsinmerhaba arkadaşlar ben daha dün öğrendim 10 haftalık hamile olduğumu. 3 tüp bebekten hemen sonra kendiliğinden hamile kaldım..çok mutluyuz şükürler olsun. hala şaşkınız Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ay nasıl güldüm ya kahkaha attım bildiğin eşim diyor ne oldu? Dedim kadınlar arasındaBenim gorumcem dogumdan önce kendi dogumunda zorlandigi icin 100 kg lik hemsirenin dogum esnasinda uzerine abandigini anlatmisti allahim bu kalmis aklimda dogumda ebe yaklasiyo bi bagiriyom giiitt yatma ustume diye kadincaz diyo yahu ben senin ustune ne diye yatayim sacmalama bebegin inmesine yardim edicem izin ver dio ben hala bagiriyom giiitt yatma ustume diye
Deli ettimdi kadini en son ya yeter allah askina birak masaj yapcam valla yatmicam ustune bak catalda kalcan bu kafayla dedi
Sora biraktim tabi ama o gunu hayatta unutamam
Sorma ben de diyorum İnşallah gelir belli olmaz ki ama diye annem hala diyor yok yok ağzının tadı gelmez de olsun ama yiyebilirsin en azından diye duymamiıs gibi yapmak en iyisi galibainşallah gelir canım tecrübeli anneler yazmış kiminin ağız tadı geliyomuş tamamen kişiden kişiye değişiyomuş aslında bakalım görücez neler olucak
İnan kilo almak falan zerre umrumda değil.Şöyle sevdiğim şeyleri severek yesem,yedikten sonra ağzımda zehir olmasa bi ohhh Allah ne verdiyse girişçemSorma ben de diyorum İnşallah gelir belli olmaz ki ama diye annem hala diyor yok yok ağzının tadı gelmez de olsun ama yiyebilirsin en azından diye duymamiıs gibi yapmak en iyisi galiba
4 aydan sonra geliyor ağız tadı cnm hoopp kilo almaya başlıyorsun ,, belkii burukluk olsada ilk aylar gibi asla olmuyor ,, 3. hamlilelik tecrübemle konuşuyorum :)))inşallah gelir canım tecrübeli anneler yazmış kiminin ağız tadı geliyomuş tamamen kişiden kişiye değişiyomuş aslında bakalım görücez neler olucak
Tesekkurler cevap icin.Kokusundan dolayi zeytinyagi kullanmaya basladim.Bu kontrolumde doktoruma danisacagim :)Arkadaslar ben aralık annesi yim okurken farkettim benim kardeşim Dr çatlaklar için vazelin almıştım ama o petrol ürünü olduğu için zararlıdır kullanma dedi bana doktorunuza sorun öyle kullanın nacizane tavsiyem
Ben izmir bornova şifa da 5tl ye yaptirdim.ama muayeneye 250 tl veriyorum.Prof.olduğu icinevet 40 tl de muayene
50 tl canım ya yanlış yazmisimBen izmir bornova şifa da 5tl ye yaptirdim.ama muayeneye 250 tl veriyorum.Prof.olduğu icin
Yarin ikili testin kan sonucunu alcam aklim fikrim orda oyle dua ediyorum alllah ima bebegin ensesinin kalin ciktigi gunden beri tat tuz kalmadi benden evin icinde robottan ruhtan farkim kalmadi
Bencede panik yapma canım.çoğu zaman sonuçlar hatalı olabiliyormuscanım böyle yaparak hem kendini hemde bebeğini üzüyorsun yapma allah aşkına hem doktor demedi mi çok hareketli ölçüm yapamıyorum diye yanlış ölçmüştür. kan sonucunda kötü çıkarsa lütfen hemen kanma başka yerlerde testi tekrarlat
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza :)merhaba arkadaşlar ben daha dün öğrendim 10 haftalık hamile olduğumu. 3 tüp bebekten hemen sonra kendiliğinden hamile kaldım..çok mutluyuz şükürler olsun. hala şaşkınız Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ya sadece yemek dusuncesi midemi bulandirmasa eskisi gibi yiyebilsem icimde tutabilsem kiloyu bende dusunmuyorum artik :)İnan kilo almak falan zerre umrumadeğil.Şöyle sevdiğim şeyleri severek yesem,yedikten sonra ağzımda zehir olmasa bi ohhh Allah ne verdiyse girişçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?