2015 Temmuz Anneleri

Ayy benim de annem öyle dedi ya gene bulantı tiksinme geçer yiyebilirsin ama ağzının tadı gelmez dedi

Canim cocugu en güzel bu tutuyomus ama sar sarmala bi kaç kat oldugu icin cogu anne cok bunaltici diye kullanamamis baya bi iinceledim helede yaz bebekleri icin hic tavsiye etmiolar

Ya canim bunaltici meselesine bakarsak hepsi bunaltir bence dusunsene agustos sicaginda dosunde bi bebek o terlio sen terliosun mic mic. Ama yapcak bise yok kolik bi bebek olursa ellerimizin ozgur olabilmesi icin mecburen kullanacagiz.

Hayırlı uğurlu olsun İnşallah Allah hepimizinkini tamamına erdirsin

Ay nasıl güldüm ya kahkaha attım bildiğin eşim diyor ne oldu? Dedim kadınlar arasında

inşallah gelir canım tecrübeli anneler yazmış kiminin ağız tadı geliyomuş tamamen kişiden kişiye değişiyomuş aslında bakalım görücez neler olucak
Sorma ben de diyorum İnşallah gelir belli olmaz ki ama diye annem hala diyor yok yok ağzının tadı gelmez de olsun ama yiyebilirsin en azından diye duymamiıs gibi yapmak en iyisi galiba

Sorma ben de diyorum İnşallah gelir belli olmaz ki ama diye annem hala diyor yok yok ağzının tadı gelmez de olsun ama yiyebilirsin en azından diye duymamiıs gibi yapmak en iyisi galiba
İnan kilo almak falan zerre umrumda değil.Şöyle sevdiğim şeyleri severek yesem,yedikten sonra ağzımda zehir olmasa bi ohhh Allah ne verdiyse girişçem

inşallah gelir canım tecrübeli anneler yazmış kiminin ağız tadı geliyomuş tamamen kişiden kişiye değişiyomuş aslında bakalım görücez neler olucak
4 aydan sonra geliyor ağız tadı cnm hoopp kilo almaya başlıyorsun ,, belkii burukluk olsada ilk aylar gibi asla olmuyor ,, 3. hamlilelik tecrübemle konuşuyorum :)))

Yarin ikili testin kan sonucunu alcam aklim fikrim orda oyle dua ediyorum alllah ima bebegin ensesinin kalin ciktigi gunden beri tat tuz kalmadi benden evin icinde robottan ruhtan farkim kalmadi

Tesekkurler cevap icin.Kokusundan dolayi zeytinyagi kullanmaya basladim.Bu kontrolumde doktoruma danisacagim :)

Yarin ikili testin kan sonucunu alcam aklim fikrim orda oyle dua ediyorum alllah ima bebegin ensesinin kalin ciktigi gunden beri tat tuz kalmadi benden evin icinde robottan ruhtan farkim kalmadi

canım böyle yaparak hem kendini hemde bebeğini üzüyorsun yapma allah aşkına hem doktor demedi mi çok hareketli ölçüm yapamıyorum diye yanlış ölçmüştür. kan sonucunda kötü çıkarsa lütfen hemen kanma başka yerlerde testi tekrarlat

Kızlar magnezyum kullanan varmı..bide kan ilacın ne zaman başlıyor doktorlar.benim doktorum ilaç konusunda biraz titiz pek verme taraftarı degilde
Bencede panik yapma canım.çoğu zaman sonuçlar hatalı olabiliyormus

bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı çok heyecanlıyım ben,ilk hamileliğimde 10. haftada oğlum olacağını öğrenmiştim çoktan..ikinciyi kız istiyorum inş..sağlıklı olsun tabi en önemlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…