- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.661
Sagol canim bnmde sklimda yenimahslle vardiama iyimi diye suphe ediyordum bilmedigim icin.sen hangisine gidiyorsun doktorlarsan memnun musun canim.ozel tuzluysa gidemem ya memuruz anca yetistiriyoruzben de etimesgutta oturuyorum. yeni mahalle devlete gidiyorum. tülay hanim ve senem hanim var bildigim ikiside iyi doktor. özel dersen özele hic gitmedim ama gecek yaz komsum etimete gidiyordu iyiymis ama biraz tuzluymus. devlet hastanesi olarak enguzel hastane hem dogum icin hem muayeneler icin yeni mahalle.
Canim maalesef bu haftalarda mumkun degildaha once dogum yapmis olan anneler biraz daha once hissedebiliyormus onlar bile 20. Haftalar gibi. Hissediyorum diyen arkadaslarda gercekten hissedince farki anlayacaklar:) buyuk ihtimal gaz hareketlerini hissediyorlar su anda
Selam canim sende benim gibisin bende fazla giremiyorumm ne var ne yok haberimiz yok ben iyiyim sen nasilsin cnmSelam kızlar. Bayagidir yazamadim buraya nasilsiniz bebisler nasil yaramazlik yoktur insallah :)
Kuzummm ya ins duzelirsin bir an once yemegin tadini cikarirsin az kaldi ins gececekKızlar benim bulantilar bugün çok azaldı hiç bulantı olmadida diyebilirim ama hala iştahsızlık devam ediyor bişey yemeye korkuyorum yiyince kusacağım sanıyorum psikolojik mi nedir anlamadım.. Bir aydır kusuyordum 5 kilo verdim
Hayirli haberler alirsin ins canim olumsuz dusunme iyi dusun iyi olsunYarin ikili testin kan sonucunu alcam aklim fikrim orda oyle dua ediyorum alllah ima bebegin ensesinin kalin ciktigi gunden beri tat tuz kalmadi benden evin icinde robottan ruhtan farkim kalmadi
bn doktorum 12 haftaya kdr folik asit veriyo snra bıraktırıp demir vittamin kan ilacı fln veriyo.Kızlar folik asit ne zamana kadar kullanılmalı ve daha sonra hangi ilaçlar kullanılmalı??
Canim benim kizim ters geldigi icin kalcasinda boynunda birsuru problemle dogdu o sekilde halka gecenleri kullanmamizi yasaklamisti ortapedistyalniz ben kizim tasinamayacak agirliga gelinceye kadar "mobywrap" diye bir sling kullandim internetten bak bir inanilmaz birsey:) yolda yururken icinde kizimi emziriyordum bile. Siddetle tavsiye ederim halkali olana gore.
Kizlar wrap sling'i tek gecerim:) baba slong filan sakin almayin gereksiz seyler kullanilmiyor hic. Wrap sling'de bebek misil misil
Uyuyor, annenin hareket etmesi cok rahat ben vallahi aylarca onunla yasadim insuz ne yapardim bilmiyorum:)
sana ne için verdi cnm ?bende magnezyum kullanıyorum toz halini
evet cnm bu haftalarda mümkün değil :)) 17. haftalarda bile kelebek çırpınışı gibi çok hafif oluyor var yok arası ,, 20. haftaya geldiğinde anca yarım kilo oluyor tekmeleri hissediliyor ,:)Canim maalesef bu haftalarda mumkun degildaha once dogum yapmis olan anneler biraz daha once hissedebiliyormus onlar bile 20. Haftalar gibi. Hissediyorum diyen arkadaslarda gercekten hissedince farki anlayacaklar:) buyuk ihtimal gaz hareketlerini hissediyorlar su anda
bu haftalarda biraz azalıyor cnm panik yapma normal , bende geçende bugün bulantım yok iyiyim derken , bir hafta içim çıktı , bazen arada rahatlık veriyor Rabbim :)kızlar yardım edin 10+4 ama bulantılarım birden kesildi bu normal mi her sabah istifar ederken ayakta duramazken bu sabah hiç bişeyim yok bu normal mi aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olur musunuz lütfen kontrolüm ayn 6 sında ??
kızlar yardım edin 10+4 ama bulantılarım birden kesildi bu normal mi her sabah istifar ederken ayakta duramazken bu sabah hiç bişeyim yok bu normal mi aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olur musunuz lütfen kontrolüm ayn 6 sında ??
İnsallah canim ya korktum birden olunca kesilince saol rahatladm biraz en azindan:)bu haftalarda biraz azalıyor cnm panik yapma normal , bende geçende bugün bulantım yok iyiyim derken , bir hafta içim çıktı , bazen arada rahatlık veriyor Rabbim :)
İnsAllah canim kokulara karsi hassasiyetim hic olmadi benim gögüs hassasiyeti benimde kalmadi cok sükr ama tereddut ettim iste buraz ilk bebegim benim o yuzden korkuyorum biraz jnsallah hepimiz saglikla kucağımizaa aliriz bebeklerimizi tesekkur ederim :)Benimde 10+4 hamileliğim ve bende senin gibiyim canım bulantım geçti gibi, Göğüs hassasiyetim bitti, sadece birazcık tiksinme kaldı. dün çok moralim bozuldu ne oluyor diye çok fazla araştırma Yaptım ama normalmiş. Vücut hamileliğe alışıyormuş artık. Zamanla daha da iyi olacağız. Bozma moralini canım sağlıkla al Bebeğini kucağına inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?