2015 Temmuz Anneleri

Sagol canim bnmde sklimda yenimahslle vardiama iyimi diye suphe ediyordum bilmedigim icin.sen hangisine gidiyorsun doktorlarsan memnun musun canim.ozel tuzluysa gidemem ya memuruz anca yetistiriyoruz

Cnm tşkler bilgi için,bu arada bende amerıkada dogum düşünüyorum ama zorlugu vs karar veremıyorum,eşim ısrarcı ama sıkıntıyı ceken taraf ben oldugum ıcın :)) artı eksilerini merakmedıyorum,müsait oldugun bı zamanda bana bılgı veırrsen cok sevınırım ozelden,bırde en son kacıncı ayda ucaga ızın vsr,dogurdukdan sonrada ne kadar sonra gerı dönüş yapabılınıyor,yada burda ozel ılgıye alısıgız ordaki hastadoktor ilişkisinasıldır gıbı bir dürü sorum var:)))

Gunaaaaaaaaydin yeni bir hafta yeni umutlar insallah hepimiz icin gunler guzel gunler baslar bulantisi olan arkadaslarimiz bir an once toparlar kendini nasilsinih bayanlar ben pek giremiyorum calisiyorum eve geldimi cocuk yemek vakit kalmiyor

Icell_84 canim iki kere yazdim sanirim gormedin benide listeye eklermisin bir zahmet

Maya2013 hosgeldin arkadasim nasilsin tatil nasil gecti kizin nasil bebis nasil cinsiyeti belli oldumu

Ciftekuzu sen nasil oldun canim duzelme varmi bulantilarinda

Kuzummm ya ins duzelirsin bir an once yemegin tadini cikarirsin az kaldi ins gececek

dileekefem canim Günaydın geçen bi gün fena diildim sora kabus yine başladı sabır diliyorum bol bolll bide çoğu gitti azı kaldı diye telkin ediyorum sürekli kendime yerseeeee

Kizlar wrap sling'i tek gecerim:) baba slong filan sakin almayin gereksiz seyler kullanilmiyor hic. Wrap sling'de bebek misil misil
Uyuyor, annenin hareket etmesi cok rahat ben vallahi aylarca onunla yasadim insuz ne yapardim bilmiyorum:)

hommm yhaa onu bagla bagla adami deli eder gibi gelio banaa
Ama simdi tecrubeye de itimat etmek lazim
Biras daha bakinayim ben saol bebemm

kızlar yardım edin 10+4 ama bulantılarım birden kesildi bu normal mi her sabah istifar ederken ayakta duramazken bu sabah hiç bişeyim yok bu normal mi aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olur musunuz lütfen kontrolüm ayn 6 sında ??

evet cnm bu haftalarda mümkün değil :)) 17. haftalarda bile kelebek çırpınışı gibi çok hafif oluyor var yok arası ,, 20. haftaya geldiğinde anca yarım kilo oluyor tekmeleri hissediliyor ,:)

bu haftalarda biraz azalıyor cnm panik yapma normal , bende geçende bugün bulantım yok iyiyim derken , bir hafta içim çıktı , bazen arada rahatlık veriyor Rabbim :)

Kızlar bilgilerinizi özelden bekliyorum ara sayfalarda bulamadım içime det oldu valla sayfalar çabuk ilerliyo haftasonu çok az telden giriyorum mesaj olarak gelenler daha kolay oluyo bilginize B baskentlim bugün güzel haberlerini bekliyorum. Günaydın kızlar bugün biraz rahatsız hissediyoruz kendimizi bi garip haller var ya ağırlık geldi üstüme

günaydın
galiba kendime nazar değdirdim..
şimdiye kadar hiç bir şikayetim yoktu..
ama bu sabah midem ağrıyor
canım bişey yemek istemiyor.. diyet bisküvisi yiyorum

Benimde 10+4 hamileliğim ve bende senin gibiyim canım bulantım geçti gibi, Göğüs hassasiyetim bitti, sadece birazcık tiksinme kaldı. dün çok moralim bozuldu ne oluyor diye çok fazla araştırma Yaptım ama normalmiş. Vücut hamileliğe alışıyormuş artık. Zamanla daha da iyi olacağız. Bozma moralini canım sağlıkla al Bebeğini kucağına inşallah :)

İnsAllah canim kokulara karsi hassasiyetim hic olmadi benim gögüs hassasiyeti benimde kalmadi cok sükr ama tereddut ettim iste buraz ilk bebegim benim o yuzden korkuyorum biraz jnsallah hepimiz saglikla kucağımizaa aliriz bebeklerimizi tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…