2015 Temmuz Anneleri

İns zamanla bu saydiklatin bendede gecer
Gogus hassasiyeyim son raddede
Tiksinmem desen o derece
Bulanti ve jusma ayni sekilde
Vucudum alisir ins en kisa zamanda

Dünden beri benimde herşey tavan yaptı
bi formulu olsa yani ya yiyince gecse yada yemedigimde rahat olsam birini yapicam ama yok iste yaa ne yaparsam yapayim ayni

Bu yiyipte kendini kusturan mankenlerin valla akli yok insan kendine bu iskenceyi bile bile nasil yapaaarr Bide onlar sonra bi hastaliga kapiliyomus hani yiyip hemen kustuklari icin ya bizde oyle olmayiz dimi Tobe ya rabbim

Zeynep artik bilantilarin yavas yavas azalmasi kesilmesi lazim bildigim kadarıyla bu bnmkide oyle oldu 3 ay mideden bilantidan bi hos olmustum bi sabah kalktim ogun dedim kendime hayirdir ama bu seferde istahsizlik basladi bende sıkıntı yoktur yani ama aksi bisi olursada gidrsin doktora hemen

Allah saatler gecio kan testi saati yaklasiyo benim moral 0 rinda altinda sifir sanki icim kararmis yagmurda yagiyor

benımde artık sürekli bulanmıyor,anında gelıyor:)))ama heryeden tiksinmeye devam kendımden bıle
ben de üç gün kusmadım seviniyordum geçti diye hafta sonu yine burnumdan gelene kadar kustum bi günüm bü günümü tutmuyo ama 7 ve 8 nci haftalara göre daha iyiyim çok şükür :)

ben de üç gün kusmadım seviniyordum geçti diye hafta sonu yine burnumdan gelene kadar kustum bi günüm bü günümü tutmuyo ama 7 ve 8 nci haftalara göre daha iyiyim çok şükür :)

cnm 14.haftaya girdim çok nadir kusuyorum,bulantımda az oluyor ama onun yerini başağrısı aldı rahat yok sürünmeye devam minikler için:=))))

kızlar biliyosunuz cuma günü bebeklerime missed teşhisi konmuştu yani kalpleri durmuştu cumartesi bebkleri aldırmak için gittiğimde doktor bebekler ikiz olduğu için biri daha küçük kalp atışı duyulmamış olabilir bir hafta daha bekleyelim istersen dedi ben de bekleyelim eğer bir şans varsa dedim %99 9 bebkleri kaybettik ama bir şans dedi böyle yaşanan vakkalar varmış hiç böyle bişeyle karşılaşanınız varmı?

Kızlar iz="angeled, post: 38567285, member: 646540"]Canım bornova şifada hangi doktora gidiyorsun[/QUOTE]
Kizlar izmirdenmisiniz.bende izmir tire Denim.

zaman zaman psikopatçada olsa bende yediklerimi kusmak istedim aşırı yediğim için midem kötü oluyordu...
bugün iştahım yok çok ilginç :)
ve sadece diyet biskvisi yedim bişeyler yemiş olmak ve folik asit içebilmek için
bi tuhaflık var bugun bende kendimide ii hissetmiyorum çok yorgunum sanki..ama cum akşamı ile pzt sabahı arası hiç bir iş yapmayıp günün neredeyse 20 saatini uzanarak geçirdim...

aman allahıımm yaaaaa,canımm valahi tüylerim diken diken oldu okurken,inşşş güzel haber alırsın,olmasada üzülmek yok,en kısa zamanda allah yeni bebişini sana bağışlarr

canım bencede 1 hafta bekle bi emin ol en azından hadi inşallah ikizlerden biri seninledir Allah hakkında hayırlısını versin

aman allahıımm yaaaaa,canımm valahi tüylerim diken diken oldu okurken,inşşş güzel haber alırsın,olmasada üzülmek yok,en kısa zamanda allah yeni bebişini sana bağışlarr
sağol canım benim ben zaten kaybettik fikrine kendimi alıştırdım diğeri sadece bir mucize Allahtan umut kesilmez rabbim ol derse olur sürekli dua ediyorum rabbim hayırlısını versin hakkımızda

umarım o küçük şans sizi bulur ama çok umut bağlama...olursa süpriz olsun..

günaydın
galiba kendime nazar değdirdim..
şimdiye kadar hiç bir şikayetim yoktu..
ama bu sabah midem ağrıyor
canım bişey yemek istemiyor.. diyet bisküvisi yiyorum
al benden de o kadar gece mide bulantısıyla uyandım banyoya koşana kadar tutamadım bide sabahta ishalle kalktım şuan belim çok ağrıyor banyoda çok uzun süre kaldım üşüttüm mü acaba bilemiyorum

Benimde ilk bebeğim canım her an tetikteyim :) bu kadar üstüne düşmemek en iyisi belkide, Allah'ım sen verdin sen Koru diye dua ediyorum hersey güzel olacak :)

sana ne için verdi cnm ?

canım benim bacaklarım ağrıyodu akşamları böyle huzursuz bacak sendromu diyolar ya onun gibi .. yordum herhalde bide kendimi .. bide kabızlığımda vardı .. sen en iyisi magnezyum iç dedi doktorda zararı yok faydası var dedi toz halinde bişey. sen neden başladın

sağol canım benim ben zaten kaybettik fikrine kendimi alıştırdım diğeri sadece bir mucize Allahtan umut kesilmez rabbim ol derse olur sürekli dua ediyorum rabbim hayırlısını versin hakkımızda
Ah canım inşallah bi mucize olur da sevindirirsin bizi en çok ta sen ..İnşallah ama sen yine de çok umut bağlama üzülme sonra olursa sürpriz olsun inşallah.2.nin kalp atımını hiç mi duymamıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…