- 7 Haziran 2012
- 5.063
- 1.651
- 398
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.681
Benimde 10+4 hamileliğim ve bende senin gibiyim canım bulantım geçti gibi, Göğüs hassasiyetim bitti, sadece birazcık tiksinme kaldı. dün çok moralim bozuldu ne oluyor diye çok fazla araştırma Yaptım ama normalmiş. Vücut hamileliğe alışıyormuş artık. Zamanla daha da iyi olacağız. Bozma moralini canım sağlıkla al Bebeğini kucağına inşallah :)
ben de üç gün kusmadım seviniyordum geçti diye hafta sonu yine burnumdan gelene kadar kustumbenımde artık sürekli bulanmıyor,anında gelıyor:)))ama heryeden tiksinmeye devam kendımden bıle
inşaallah canım ben de bugün 11 nci haftaya girdim inşaalla bi an önce biter bu bulantılar kusmalar11.haftadayım ben geçmedi ama farkedilir derecede azaldı darısı başına inşallh
Allah saatler gecio kan testi saati yaklasiyo benim moral 0 rinda altinda sifir sanki icim kararmis yagmurda yagiyor
ben de üç gün kusmadım seviniyordum geçti diye hafta sonu yine burnumdan gelene kadar kustumbi günüm bü günümü tutmuyo ama 7 ve 8 nci haftalara göre daha iyiyim çok şükür :)
zaman zaman psikopatçada olsa bende yediklerimi kusmak istedimDünden beri benimde herşey tavan yaptı
bi formulu olsa yani ya yiyince gecse yada yemedigimde rahat olsam birini yapicam ama yok iste yaa ne yaparsam yapayim ayni
Bu yiyipte kendini kusturan mankenlerin valla akli yok insan kendine bu iskenceyi bile bile nasil yapaaarrBide onlar sonra bi hastaliga kapiliyomus hani yiyip hemen kustuklari icin ya bizde oyle olmayiz dimi Tobe ya rabbim
kızlar biliyosunuz cuma günü bebeklerime missed teşhisi konmuştu yani kalpleri durmuştu cumartesi bebkleri aldırmak için gittiğimde doktor bebekler ikiz olduğu için biri daha küçük kalp atışı duyulmamış olabilir bir hafta daha bekleyelim istersen dedi ben de bekleyelim eğer bir şans varsa dedim %99 9 bebkleri kaybettik ama bir şans dedi böyle yaşanan vakkalar varmış hiç böyle bişeyle karşılaşanınız varmı?
canım bencede 1 hafta bekle bi emin ol en azından hadi inşallah ikizlerden biri seninledir Allah hakkında hayırlısını versinkızlar biliyosunuz cuma günü bebeklerime missed teşhisi konmuştu yani kalpleri durmuştu cumartesi bebkleri aldırmak için gittiğimde doktor bebekler ikiz olduğu için biri daha küçük kalp atışı duyulmamış olabilir bir hafta daha bekleyelim istersen dedi ben de bekleyelim eğer bir şans varsa dedim %99 9 bebkleri kaybettik ama bir şans dedi böyle yaşanan vakkalar varmış hiç böyle bişeyle karşılaşanınız varmı?
sağol canım benim ben zaten kaybettik fikrine kendimi alıştırdım diğeri sadece bir mucize Allahtan umut kesilmez rabbim ol derse olur sürekli dua ediyorum rabbim hayırlısını versin hakkımızdaaman allahıımm yaaaaa,canımm valahi tüylerim diken diken oldu okurken,inşşş güzel haber alırsın,olmasada üzülmek yok,en kısa zamanda allah yeni bebişini sana bağışlarr
umarım o küçük şans sizi bulur ama çok umut bağlama...olursa süpriz olsun..kızlar biliyosunuz cuma günü bebeklerime missed teşhisi konmuştu yani kalpleri durmuştu cumartesi bebkleri aldırmak için gittiğimde doktor bebekler ikiz olduğu için biri daha küçük kalp atışı duyulmamış olabilir bir hafta daha bekleyelim istersen dedi ben de bekleyelim eğer bir şans varsa dedim %99 9 bebkleri kaybettik ama bir şans dedi böyle yaşanan vakkalar varmış hiç böyle bişeyle karşılaşanınız varmı?
al benden de o kadar gece mide bulantısıyla uyandım banyoya koşana kadar tutamadım bidegünaydın
galiba kendime nazar değdirdim..
şimdiye kadar hiç bir şikayetim yoktu..
ama bu sabah midem ağrıyor
canım bişey yemek istemiyor.. diyet bisküvisi yiyorum
İnsAllah canim kokulara karsi hassasiyetim hic olmadi benim gögüs hassasiyeti benimde kalmadi cok sükr ama tereddut ettim iste buraz ilk bebegim benim o yuzden korkuyorum biraz jnsallah hepimiz saglikla kucağımizaa aliriz bebeklerimizi tesekkur ederim :)
İns zamanla bu saydiklatin bendede gecer
Gogus hassasiyeyim son raddede
Tiksinmem desen o derece
Bulanti ve jusma ayni sekilde
Vucudum alisir ins en kisa zamanda
sana ne için verdi cnm ?
Ah canım inşallah bi mucize olur da sevindirirsin bizi en çok ta sen ..İnşallah ama sen yine de çok umut bağlama üzülme sonra olursa sürpriz olsun inşallah.2.nin kalp atımını hiç mi duymamıştınız?sağol canım benim ben zaten kaybettik fikrine kendimi alıştırdım diğeri sadece bir mucize Allahtan umut kesilmez rabbim ol derse olur sürekli dua ediyorum rabbim hayırlısını versin hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?