2015 Temmuz Anneleri

kızlar günaydın ben 11.haftaya girdim sizde ne gibi farklılıklar var bende gögüslerde hassasiyet azaldı kasık ağrımda çok azaldı başkada bişey yok normal mi

İnsallah Allahim bagislar sana minigini canim. Bnm okulda bi arkadas vardi doktor bebeginin kalp atisini duyamamis alicaz demis bi iki gun snra gitmisker alttan da bakalim son kezdemis kalp atisini oyle gormystu simdi kizi iki yasinda.:)

bu erkeklerin bir kısmı birkaç hafta sonra kıza dönecek gibi geliyor bana

Tecrübeli annelere bi sorum var.Bikaç gün sonra eşimin doğumgünü var ona playstation koltuğu almayı düşünüyorum.Adorenin bi sallanan sandalyesi var bi ark.ta görmüştüm rahattı gayet.Aslında amacım bi taşla iki kuş vurmak, ablam(5 doğum yapmış biri olarak) 'bu sallanan sandalyeler hamilelikte çok iyi oluyo' demişti de o zaman neden diye sormamıştım.Kucakta bebişle sallanmak, emzirirken v.s. yardımcı olabiliceğini düşündüm biraz da.Sizce olur mu?

kızlar günaydın ben 11.haftaya girdim sizde ne gibi farklılıklar var bende gögüslerde hassasiyet azaldı kasık ağrımda çok azaldı başkada bişey yok normal mi

günaydın canım ben de 11. haftaya girdim ama bende bulantı azalmıştı tekrar çoğaldı. tiksinmeler ve yiyememeler tam gaz devam. göğüs hassasiyeti hala var, kasık ağrısından kastın ne tam bilmiyorum ama kasığımın sol tarafında hafifçe bastırıldıığnda acı vardı birkaç gündür. bugün yok. bütün umudum ikinci trimesterda, inşallah hepsi geçer :/

cnm 14.haftaya girdim çok nadir kusuyorum,bulantımda az oluyor ama onun yerini başağrısı aldı rahat yok sürünmeye devam minikler için:=))))
Ben de aynı. 14.haftaya girdim geçen hafta iyi gidiyordu tamam dedim iyileştim yine kusma,halsizlik hele baş ağrısı çok fena mahfetti beni 4 sabahtır baş ağrısı ile uyanıyorum.Bazen dayanılmaz hal alıyor deli gibi ağırıyor nette baktım bu haftalarda olurmuş baş ağrısı aynen dediğin gibi sürünmeye devam napalım miniklerimiz sağlıklı olsunlar da biz katlanırız

Yaşadığın zor süreç.Allah kolaylık versin.İnşaallah bir mucize olur bebeklerin sen de kalır.

Sagol canim bnmde sklimda yenimahslle vardiama iyimi diye suphe ediyordum bilmedigim icin.sen hangisine gidiyorsun doktorlarsan memnun musun canim.ozel tuzluysa gidemem ya memuruz anca yetistiriyoruz
senem hanimla tulay hanim a gittim ikiside cok iyi . bende tavsiye uzerine gittim. sende ikisine git dene hangisini seversen ona devam et. ben senem hanima devam edicem. dogumda odalari falan ozel hastane gibi cok rahat.

Benim anneme doktor bebeğinin kalp atışı durmuş almamız gerekiyor demişti, birkaç gün sonra gittiğinde ikiz bebek olduğunu ve kalplerinin pır pır attığını öğrenmiştik. Hakkınızda hayırlısı olsun, kaybettiğin düşüncesine kendini alıştırdın, böyle bir şey olursa da sürpriz olur :)

haha belli olmaz bana kız dedi ama benimki de erkeğe dönebilir:))))))))2 hafta sonra cinsiyet patlaması yaşarız,liste tam olur:))zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrr

ben de hep kız hissediyorum öğrendiğimden beri, iki hafta sonra doktora gidicem ama belli olur mu 13. haftada bilmiyorum. kim gördüyse beni, kızın olacak dedi, eşim ve bir iki kişi erkek diyor sadece. bakalım. ultrason görüntüleri gelsin nub'unu yorumlarız

bu erkeklerin bir kısmı birkaç hafta sonra kıza dönecek gibi geliyor bana

Bilmiyorum kiiii Benim doktor once %80 dedi, bir daha geldiginde tam söylerim dedi sonra kontrole devam ederken yok yok riske giriyorum eminim %100 erkek baska sekilde bu kadar hareket etmez dedi Ya sabah kahvaltıda fazla abartmıştım ya da erkek

Ben once saglık tabi ama kız olmasını cok istiyordum, erkek olunca icim burulur fln zannediyordum, hiiiic alakası olmadi orda hareket ettigini görmem yetti... Gercekten saglık en önemlisi

Slm kizlar kilo alan varmi aranizda

ben üç kilo vermiştim hiçbir şey yiyemiyordum ama yaklaşık üç haftadır poğaça, peynirli tost ve makarna dışında bir şey yemiyorum. göbeğim vardı biraz, bebekten biraz daha yuvarlaklaştı sanki onun dışında giydiklerim hala oluyor. korkudan tartılamıyordum ama sen sorunca gittim tartıldım, 59 ile hamile kalmıştım, 57'ye düşmüştüm. şimdi 58 çıktım. :)

canım birinin kalp atışımı duymuştuk digeri daha küçüktü bekleyelim ikizmi netleştirelim demişti çünkü kaybolan ikiz sendromu diye bişey varmış o yuzden gitmiştim ben de kontrole zaten

son aylarda oruç tutmak sakıcalı olurmu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…