- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.701
Canim Rabbim yardimcin olsun iyi haberler al insallhAllah saatler gecio kan testi saati yaklasiyo benim moral 0 rinda altinda sifir sanki icim kararmis yagmurda yagiyor
güzel haberlerle gel inş.Allah saatler gecio kan testi saati yaklasiyo benim moral 0 rinda altinda sifir sanki icim kararmis yagmurda yagiyor
İnsallah Allahim bagislar sana minigini canim. Bnm okulda bi arkadas vardi doktor bebeginin kalp atisini duyamamis alicaz demis bi iki gun snra gitmisker alttan da bakalim son kezdemis kalp atisini oyle gormystu simdi kizi iki yasinda.:)kızlar biliyosunuz cuma günü bebeklerime missed teşhisi konmuştu yani kalpleri durmuştu cumartesi bebkleri aldırmak için gittiğimde doktor bebekler ikiz olduğu için biri daha küçük kalp atışı duyulmamış olabilir bir hafta daha bekleyelim istersen dedi ben de bekleyelim eğer bir şans varsa dedim %99 9 bebkleri kaybettik ama bir şans dedi böyle yaşanan vakkalar varmış hiç böyle bişeyle karşılaşanınız varmı?
Temmuz anneleri hep erkek annesi olacak galiba, bir tane kız haberi aldik baska yok... Bende bugun ikili teste gittim, benimkide erkek. Bende hep kız diodum...
Sağlıklı olsunlar, hayirlisiyla gelsinler yeter... Iki gündür olumsuz haberler geldi baska gelmesin insallah, zten cogumuz kayıp yaşamısiz Allahım tekrarını göstermesin... Kayıp yaşayanlarda en kısa zamanda hayirlisiyla yeniden hamile kalır, bu sefer kucaklarına alırlar insallah bebeklerini.
bu erkeklerin bir kısmı birkaç hafta sonra kıza dönecek gibi geliyor bana
kızlar günaydın ben 11.haftaya girdim sizde ne gibi farklılıklar var bende gögüslerde hassasiyet azaldı kasık ağrımda çok azaldı başkada bişey yok normal mi
Ben de aynı. 14.haftaya girdim geçen hafta iyi gidiyordu tamam dedim iyileştim yine kusma,halsizlik hele baş ağrısı çok fena mahfetti beni 4 sabahtır baş ağrısı ile uyanıyorum.Bazen dayanılmaz hal alıyor deli gibi ağırıyor nette baktım bu haftalarda olurmuş baş ağrısı aynen dediğin gibi sürünmeye devam napalım miniklerimiz sağlıklı olsunlar da biz katlanırızcnm 14.haftaya girdim çok nadir kusuyorum,bulantımda az oluyor ama onun yerini başağrısı aldırahat yok sürünmeye devam minikler için:=))))
Yaşadığın zor süreç.Allah kolaylık versin.İnşaallah bir mucize olur bebeklerin sen de kalır.kızlar biliyosunuz cuma günü bebeklerime missed teşhisi konmuştu yani kalpleri durmuştu cumartesi bebkleri aldırmak için gittiğimde doktor bebekler ikiz olduğu için biri daha küçük kalp atışı duyulmamış olabilir bir hafta daha bekleyelim istersen dedi ben de bekleyelim eğer bir şans varsa dedim %99 9 bebkleri kaybettik ama bir şans dedi böyle yaşanan vakkalar varmış hiç böyle bişeyle karşılaşanınız varmı?
senem hanimla tulay hanim a gittim ikiside cok iyi . bende tavsiye uzerine gittim. sende ikisine git dene hangisini seversen ona devam et. ben senem hanima devam edicem. dogumda odalari falan ozel hastane gibi cok rahat.Sagol canim bnmde sklimda yenimahslle vardiama iyimi diye suphe ediyordum bilmedigim icin.sen hangisine gidiyorsun doktorlarsan memnun musun canim.ozel tuzluysa gidemem ya memuruz anca yetistiriyoruz
haha belli olmaz bana kız dedi ama benimki de erkeğe dönebilir:))))))))2 hafta sonra cinsiyet patlaması yaşarız,liste tam olur:))zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrr
Ben de aynı. 14.haftaya girdim geçen hafta iyi gidiyordu tamam dedim iyileştim yine kusma,halsizlik hele baş ağrısı çok fena mahfetti beni 4 sabahtır baş ağrısı ile uyanıyorum.Bazen dayanılmaz hal alıyor deli gibi ağırıyor nette baktım bu haftalarda olurmuş baş ağrısı aynen dediğin gibi sürünmeye devam napalım miniklerimiz sağlıklı olsunlar da biz katlanırız
cnm geçenlerde direndim ilaç içmicem dıye baş ağrısı için tansiyonum 4 e düştü,yine direniyorum ama 2 gunden fazla geçmezsse doktorunda izniyle parol içiyorum bir tane..meleklerımızı hayırlısıyla alalımda geçecek gunler bu günler
bu erkeklerin bir kısmı birkaç hafta sonra kıza dönecek gibi geliyor bana
Slm kizlar kilo alan varmi aranizda
Ben de iyiyim şükür canim bugün doktordan geldik bebeğim kocaman olmuş :))Selam canim sende benim gibisin bende fazla giremiyorumm ne var ne yok haberimiz yok ben iyiyim sen nasilsin cnm
canım birinin kalp atışımı duymuştuk digeri daha küçüktü bekleyelim ikizmi netleştirelim demişti çünkü kaybolan ikiz sendromu diye bişey varmış o yuzden gitmiştim ben de kontrole zatenAh canım inşallah bi mucize olur da sevindirirsin bizi en çok ta sen ..İnşallah ama sen yine de çok umut bağlama üzülme sonra olursa sürpriz olsun inşallah.2.nin kalp atımını hiç mi duymamıştınız?
son aylarda oruç tutmak sakıcalı olurmu ki ?kızlar birde farkındamısınız çoğumuz mübarek ay ramazanda yada ramazan bayramında doğurucaz,18 haziranda başlıyor oruçlar.17 temmuzda bayram:)))allah o mübarek günlerin hatrına elimize almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşş bebişlerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?