2015 Temmuz Anneleri

canım birinin kalp atışımı duymuştuk digeri daha küçüktü bekleyelim ikizmi netleştirelim demişti çünkü kaybolan ikiz sendromu diye bişey varmış o yuzden gitmiştim ben de kontrole zaten
büşra arkadaşın da ikizleri var bitanesi 4 gün sonra döllenmiş geriden geliyodu belki kalp atışını duymadığınızın sonradan atmaya başlar inşallah ama ne diyim bilemedim ki şimdi bayağı da geç oldu artık ama dr. bilir belki küçük bi umut vardır

senem hanimla tulay hanim a gittim ikiside cok iyi . bende tavsiye uzerine gittim. sende ikisine git dene hangisini seversen ona devam et. ben senem hanima devam edicem. dogumda odalari falan ozel hastane gibi cok rahat.
Saol canim bni buyuk dusunceden kurtardin.tek saglikli sihhatli olsunlarda.bn zaten ewhamliyim insallh hersey yolunda olur

son aylarda oruç tutmak sakıcalı olurmu ki ?

bence olur cnm ama yıne doktora danısmak lazım,saatler cok uzun, o kadar uzun süre besinsiz ve susuz kalmak birde sıcaklarda bebeğe ayrı sana ayrı sıkıntı yapabilir..zaten oruc basladıgında cogumuz dogumu beklıyor olucaz allahın ıznıyle,son evrede bunye zaten zorlanırken daha da zorlamayı mantıklı bulmuyorum..

Canimm seni uzmek istemem ama benimde 10+3 de bulantilarim kesildi aha bebege bisey oldu diyerek doktora kostum doktor bebek iyi bu haftadan sonra vucut alisir bulanti gecer zaten dedi ki iki gun sonra iki kati olarak bulantilarim geri geldi istahsizlikta cabasi hic agzimin tadi yok (

Allah iyisini bilir tatlım çok sağol yapacağımız tek şey tevekkül edip beklemek elden başka bir şey gelmiyor rabbim en hayırlısını versin hakkımızda

Valla bacim benim esim playstation oynarken dis dunyayla baglantiyi kesiyor dosek alsam onda bile oturur o yuzden sen kendini dusun sallanan bisey al bebek oluncada rahat edersin :)

Allah saatler gecio kan testi saati yaklasiyo benim moral 0 rinda altinda sifir sanki icim kararmis yagmurda yagiyor

Ya bak simdi yine umutsuz laflar yavrum sen boyle yaptikca kim moral olacak bebise ben hissediyorum hic bise cikmicak allahin izniyle topigimizde bile bir suru ornegi var yapma lutfen guzel dusun iyi haberlerini bekliyoruz :)

Valla bacim benim esim playstation oynarken dis dunyayla baglantiyi kesiyor dosek alsam onda bile oturur o yuzden sen kendini dusun sallanan bisey al bebek oluncada rahat edersin :)
Çok sık oynamaz aslında arada oynar ben pek oynamam ama değişik gizeml, oyunlar heyecanlı oluyo ben de izliyorum armut koltuk istiyodu aslında ama bu da iyi olur kullananlar varmış o amaçla tabi kendimi daha çok düşünüyorum :)

Zaten 3 gunluk oynayamiyor hacklemisler ya sony i ben kolu kullanamadigim icin oynayamiyorum amaaan su bebisler bi dogsun bizim oyuncagimiz belli :) annemlerde sallanan tv koltugu vardi cok guzeldi canim bide babam masaj yapan oto koltugu almisti onu sallananin uzerine koyup oturuyorduk oh gel keyfim :)

Aklimi yemezsem iyidir bide devlet hastanesi zaten gittigim cikinca ordan ozele goruncem bide

canım devlette ultrason aleti eski olabiliyor onlarda pek hassas ölçemiyor. kan testinin sonucu değişmez ama. kan testinin sonucunu al sonrada özelde iyi bir doktor bul ona git. kan testinin sonucunu göster hemde bir daha ölçsün ense kalınlığını burun kemiğine falan baksın. ona göre yorum yapar sana. içini ferah tut. ben eminim hiçbişey çıkmicak. bizede haber vermeyi unutma. çok merak ediyorum seni. allahım esirgesin sizi.

kesinlikle önemli olan sağlıklı olmaları ama insan merak ediyor yahu. benimkide %80 erkek dedi ama değişebilirde dimi

inş canım ben çok evhamlıyım ya iyimi diye kasık ağrısı sızlama gibi adet agrısı var ya onun gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…