- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.721
büşra arkadaşın da ikizleri var bitanesi 4 gün sonra döllenmiş geriden geliyodu belki kalp atışını duymadığınızın sonradan atmaya başlar inşallah ama ne diyim bilemedim ki şimdi bayağı da geç oldu artık ama dr. bilir belki küçük bi umut vardırcanım birinin kalp atışımı duymuştuk digeri daha küçüktü bekleyelim ikizmi netleştirelim demişti çünkü kaybolan ikiz sendromu diye bişey varmış o yuzden gitmiştim ben de kontrole zaten
Saol canim bni buyuk dusunceden kurtardin.tek saglikli sihhatli olsunlarda.bn zaten ewhamliyim insallh hersey yolunda olursenem hanimla tulay hanim a gittim ikiside cok iyi . bende tavsiye uzerine gittim. sende ikisine git dene hangisini seversen ona devam et. ben senem hanima devam edicem. dogumda odalari falan ozel hastane gibi cok rahat.
son aylarda oruç tutmak sakıcalı olurmu ki ?
kızlar yardım edin 10+4 ama bulantılarım birden kesildi bu normal mi her sabah istifar ederken ayakta duramazken bu sabah hiç bişeyim yok bu normal mi aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olur musunuz lütfen kontrolüm ayn 6 sında ??
Allah iyisini bilir tatlım çok sağol yapacağımız tek şey tevekkül edip beklemek elden başka bir şey gelmiyor rabbim en hayırlısını versin hakkımızdabüşra arkadaşın da ikizleri var bitanesi 4 gün sonra döllenmiş geriden geliyodu belki kalp atışını duymadığınızın sonradan atmaya başlar inşallah ama ne diyim bilemedim ki şimdi bayağı da geç oldu artık ama dr. bilir belki küçük bi umut vardır
Tecrübeli annelere bi sorum var.Bikaç gün sonra eşimin doğumgünü var ona playstation koltuğu almayı düşünüyorum.Adorenin bi sallanan sandalyesi var bi ark.ta görmüştüm rahattı gayet.Aslında amacım bi taşla iki kuş vurmak, ablam(5 doğum yapmış biri olarak) 'bu sallanan sandalyeler hamilelikte çok iyi oluyo' demişti de o zaman neden diye sormamıştım.Kucakta bebişle sallanmak, emzirirken v.s. yardımcı olabiliceğini düşündüm biraz da.Sizce olur mu?
Allah saatler gecio kan testi saati yaklasiyo benim moral 0 rinda altinda sifir sanki icim kararmis yagmurda yagiyor
Çok sık oynamaz aslında arada oynar ben pek oynamam ama değişik gizeml, oyunlar heyecanlı oluyo ben de izliyorum armut koltuk istiyodu aslında ama bu da iyi olur kullananlar varmış o amaçla tabi kendimi daha çok düşünüyorum :)Valla bacim benim esim playstation oynarken dis dunyayla baglantiyi kesiyor dosek alsam onda bile oturur o yuzden sen kendini dusun sallanan bisey al bebek oluncada rahat edersin :)
Eki Görüntüle 1354544 teyzeleri bebişim nasıl :))
Çok sık oynamaz aslında arada oynar ben pek oynamam ama değişik gizeml, oyunlar heyecanlı oluyo ben de izliyorum armut koltuk istiyodu aslında ama bu da iyi olur kullananlar varmış o amaçla tabi kendimi daha çok düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 1354544 teyzeleri bebişim nasıl :))
Aklimi yemezsem iyidir bide devlet hastanesi zaten gittigim cikinca ordan ozele goruncem bide
:)) herkes erkek diyo ama bilmiyorum öğrenemedik daha 3 hafta sonra ogreniriz inşallahEnammm cok tatli masallah annesi :) erkek mi cinsiyeti nubu yukari dogruda
:)))maşallahhh tütütütütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:))
son aylarda oruç tutmak sakıcalı olurmu ki ?
haha belli olmaz bana kız dedi ama benimki de erkeğe dönebilir:))))))))2 hafta sonra cinsiyet patlaması yaşarız,liste tam olur:))zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrr
Bilmiyorum kiiiiBenim doktor once %80 dedi, bir daha geldiginde tam söylerim dedi sonra kontrole devam ederken yok yok riske giriyorum eminim %100 erkek baska sekilde bu kadar hareket etmez dedi Ya sabah kahvaltıda fazla abartmıştım ya da erkek
Ben once saglık tabi ama kız olmasını cok istiyordum, erkek olunca icim burulur fln zannediyordum, hiiiic alakası olmadi orda hareket ettigini görmem yetti... Gercekten saglık en önemlisi
inş canım ben çok evhamlıyım ya iyimi diye kasık ağrısı sızlama gibi adet agrısı var ya onun gibi bişeygünaydın canım ben de 11. haftaya girdim ama bende bulantı azalmıştı tekrar çoğaldı. tiksinmeler ve yiyememeler tam gaz devam. göğüs hassasiyeti hala var, kasık ağrısından kastın ne tam bilmiyorum ama kasığımın sol tarafında hafifçe bastırıldıığnda acı vardı birkaç gündür. bugün yok. bütün umudum ikinci trimesterda, inşallah hepsi geçer :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?