- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.741
aminnnnnkızlar birde farkındamısınız çoğumuz mübarek ay ramazanda yada ramazan bayramında doğurucaz,18 haziranda başlıyor oruçlar.17 temmuzda bayram:)))allah o mübarek günlerin hatrına elimize almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşş bebişlerimizi..
inş canım ben çok evhamlıyım ya iyimi diye kasık ağrısı sızlama gibi adet agrısı var ya onun gibi bişey
Kizlar izmirdenmisiniz.bende izmir tire Denim.[/QUOTE]Kızlar iz="angeled, post: 38567285, member: 646540"]Canım bornova şifada hangi doktora gidiyorsun
Kizlar ben doktora gidecegim bugun bana dua edin hem bebisim icin hem benim icin kan isterse nasil verecem diye dusunuyorum off of
İnsanin eşin olası geliyor yani :)Tecrübeli annelere bi sorum var.Bikaç gün sonra eşimin doğumgünü var ona playstation koltuğu almayı düşünüyorum.Adorenin bi sallanan sandalyesi var bi ark.ta görmüştüm rahattı gayet.Aslında amacım bi taşla iki kuş vurmak, ablam(5 doğum yapmış biri olarak) 'bu sallanan sandalyeler hamilelikte çok iyi oluyo' demişti de o zaman neden diye sormamıştım.Kucakta bebişle sallanmak, emzirirken v.s. yardımcı olabiliceğini düşündüm biraz da.Sizce olur mu?
Aman olsun napim? Ben dayanamam zaten söylerim kendimi düşündüm de aldım diye ama gerçekten kendine armut koltuk fln bakıyodu da onlar güzel değilmiş hem hantal hantal evin içinde toz yumağı bu dediğim TV ve dinlenme sandalyesi diye geçiyo bi ark emziririken rahat oluyo da demişti 1 taşla 2 kuş işte napalım ben de kendimi düşünmüyorum ya sadece canım onun çocuğu için herşeyİnsanin eşin olası geliyor yani :)bizimkinin de ilgisi olsa öyle şeylere hiç durmam alırım ama şimdi alırsam çok bariz olur kwndime aldığım
Ya şaka maka cidsen çok heveslendim internette falan varsa adredi paylaşır mısın eskiden beri heveslenirim sallanan sandalyelere dusunsene bebis kucağımda emzirirken hafif hafif sallanmak ne süper olurduAman olsun napim? Ben dayanamam zaten söylerim kendimi düşündüm de aldım diye ama gerçekten kendine armut koltuk fln bakıyodu da onlar güzel değilmiş hem hantal hantal evin içinde toz yumağı bu dediğim TV ve dinlenme sandalyesi diye geçiyo bi ark emziririken rahat oluyo da demişti 1 taşla 2 kuş işte napalım ben de kendimi düşünmüyorum ya sadece canım onun çocuğu için herşey
Ya şaka maka cidsen çok heveslendim internette falan varsa adredi paylaşır mısın eskiden beri heveslenirim sallanan sandalyelere dusunsene bebis kucağımda emzirirken hafif hafif sallanmak ne süper olurdu
işte bu canım adore sallanan sandalye
Eki Görüntüle 1354736
canım hepsiburada.com da 159 tl ama son 3 gün diyo bilmiyorum ne derece doğru.Aslında o pufu ben de çok beğedim ama puf için pahalı geldi biraz o para bilemedimfiyatı ne canım adorede . aynısı ikea dada var. 170 tl falan sanırım. birde ayak uzatmak için pufu var ayrıca takım oda 70 tl. bende bebek odasına düşünüyorumda o yüzden araştırmıştım. hangisi daha avantajlıysa ona bakalım.
banada bel kasık ağrılarım için verdi cnm , ben hapını içiyorum , o tozu içmek midemi bulandırıyorcanım benim bacaklarım ağrıyodu akşamları böyle huzursuz bacak sendromu diyolar ya onun gibi .. yordum herhalde bide kendimi .. bide kabızlığımda vardı .. sen en iyisi magnezyum iç dedi doktorda zararı yok faydası var dedi toz halinde bişey. sen neden başladın
o agri kasiklarda bndede var bnde cok ewhamliyim insallh sknti yoktr Allaha emanetler.inş canım ben çok evhamlıyım ya iyimi diye kasık ağrısı sızlama gibi adet agrısı var ya onun gibi bişey
kesinlikle önemli olan sağlıklı olmaları ama insan merak ediyor yahu. benimkide %80 erkek dedi ama değişebilirde dimi
Benim doktor biraz garantici o yuzden ben değişmez diye düşünüyorumAma bakalim kismet... Insan cok merak ediyo, hergun görsem belki yeter... Bize el parmaklarını fln gösterdi ultrasonda kafayı yiyordum ;o
canım hepsiburada.com da 159 tl ama son 3 gün diyo bilmiyorum ne derece doğru.Aslında o pufu ben de çok beğedim ama puf için pahalı geldi biraz o para bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?