2015 Temmuz Anneleri

Selam kızlar...bugün ikili test yaptırdık..burun kemiğine baktı dr,çok önemliymiş burun kemiği..oluşmuş çok şükür..ense kalınlığı 1.4 bu sonucada iyi dedi..ama kan testiyle birlikte tam sonuç oluşur dedi..

Kizlar ben doktora gidecegim bugun bana dua edin hem bebisim icin hem benim icin kan isterse nasil verecem diye dusunuyorum off of

down sendromu 800 doğumda bir görülen bir anomaliymiş. kendinizi üzüp bebişlerinizide strese sokmayın. yani 799 anne sağlıklı bebek dünyaya getiriyor ve bizde Allahın izniyle onların arasında olacağız.
Bu arada cinsiyeti belli olan hamişler çin takvimi tuttu mu sizlerde?

İnsanin eşin olası geliyor yani :) bizimkinin de ilgisi olsa öyle şeylere hiç durmam alırım ama şimdi alırsam çok bariz olur kwndime aldığım

İnsanin eşin olası geliyor yani :) bizimkinin de ilgisi olsa öyle şeylere hiç durmam alırım ama şimdi alırsam çok bariz olur kwndime aldığım
Aman olsun napim? Ben dayanamam zaten söylerim kendimi düşündüm de aldım diye ama gerçekten kendine armut koltuk fln bakıyodu da onlar güzel değilmiş hem hantal hantal evin içinde toz yumağı bu dediğim TV ve dinlenme sandalyesi diye geçiyo bi ark emziririken rahat oluyo da demişti 1 taşla 2 kuş işte napalım ben de kendimi düşünmüyorum ya sadece canım onun çocuğu için herşey

Ya şaka maka cidsen çok heveslendim internette falan varsa adredi paylaşır mısın eskiden beri heveslenirim sallanan sandalyelere dusunsene bebis kucağımda emzirirken hafif hafif sallanmak ne süper olurdu

canım hepsiburada.com da 159 tl ama son 3 gün diyo bilmiyorum ne derece doğru.Aslında o pufu ben de çok beğedim ama puf için pahalı geldi biraz o para bilemedim

banada bel kasık ağrılarım için verdi cnm , ben hapını içiyorum , o tozu içmek midemi bulandırıyor

kesinlikle önemli olan sağlıklı olmaları ama insan merak ediyor yahu. benimkide %80 erkek dedi ama değişebilirde dimi

Benim doktor biraz garantici o yuzden ben değişmez diye düşünüyorum Ama bakalim kismet... Insan cok merak ediyo, hergun görsem belki yeter... Bize el parmaklarını fln gösterdi ultrasonda kafayı yiyordum ;o

Benim doktor biraz garantici o yuzden ben değişmez diye düşünüyorum Ama bakalim kismet... Insan cok merak ediyo, hergun görsem belki yeter... Bize el parmaklarını fln gösterdi ultrasonda kafayı yiyordum ;o

aynen bizede gösterdi ben direk saydım parmaklarını tammı diye allahım kafayı yicem yaa bu kadar endişe olurmu oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee

canım hepsiburada.com da 159 tl ama son 3 gün diyo bilmiyorum ne derece doğru.Aslında o pufu ben de çok beğedim ama puf için pahalı geldi biraz o para bilemedim

BU ADORE OLANIN AYAĞI PEK EĞİMLİ DEĞİL GİBİ NASIL SALLANDIĞINI ANLAYAMADIM. benim eşimde istiyordu belki alırız da sallanması lazım sorayım dedim...

HAyırlısıyla bir de ben öğrensem ne iyi olacak. Herkes (ben dahil erkek bekliyorum.) Hatta kız ismi düşünmedik bile o kadar diyim. Birde birisi demişti kız hamileliklerde bulantı olur erkek hamileliklerde olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…