2015 Temmuz Anneleri

bulantı bünye meselesi bence...
kızımda hiç midem bulanmadı...bundada bulanmıyor şükür...
saçlı bebekte çok bulanırmış dediler benim kız epey saçlıydı doğduğunda toka bile takılırdı :)

BU ADORE OLANIN AYAĞI PEK EĞİMLİ DEĞİL GİBİ NASIL SALLANDIĞINI ANLAYAMADIM. benim eşimde istiyordu belki alırız da sallanması lazım sorayım dedim...
ben bi arkadaşta gördüm canım memnundu oturup sallanmadım ama sallanıyodu aşırı değil heralde bilemedim ama yorumlar güzel genelde başka markalara bakabilirsin içine sinmediyse

BU ADORE OLANIN AYAĞI PEK EĞİMLİ DEĞİL GİBİ NASIL SALLANDIĞINI ANLAYAMADIM. benim eşimde istiyordu belki alırız da sallanması lazım sorayım dedim...
Ya İkeanın kini bliyorum ben hafif bir salınım yapıyor ama ben onlardan korkuyorum sanki hızlı hızlı sallanırsam kırılacakmış gibi hissediyroum

aynen bizede gösterdi ben direk saydım parmaklarını tammı diye allahım kafayı yicem yaa bu kadar endişe olurmu oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee

bezelye tanesi gibi gözüküyordu parmakları, ağzı belli burnu belli Allah her isteyene yaşatsın =) Şİmdi erkek isimleri düşünüyorum, aklında var mı senin ?

Aynısı bende var. evlenirken almıştım. eski model sallanan sandalyeler olurdu onlar gibi çok sallanmıyor ama geriye yaslanınca hafif hafif sallanabiliyorsunuz. hatta bende bunu alınca ablam bebeğin olduğunda güzel emzirme koltuğu olur demişti. bende pufu yok yalnız

canım ben bunu almayı düşünüyorum da memenun musun sağlam mı?resimde kırılıvercek gibi duruyor da hafif sallanması yeter bebeişi kucağıma alıp hafif sallansam güzel olur hani

14. hafta randevum sizce cinsiyet öğrenebilirmiyim çok heycanlıyım :)cin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız :)

bezelye tanesi gibi gözüküyordu parmakları, ağzı belli burnu belli Allah her isteyene yaşatsın =) Şİmdi erkek isimleri düşünüyorum, aklında var mı senin ?

benim zaten yıllardır var aklımda bir isim. daha evlenmeden önce bile oğlum olursa adını DORUK koyacam diyodum hep. bu yüzden düşünmeme gerek kalmadı hoşgeldin DORUK PAŞAAAA

14. hafta randevum sizce cinsiyet öğrenebilirmiyim çok heycanlıyım :)cin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız :)

öğrenmen kuvvetle ihtimal:))eşime gıdelım doktordan gızlı ogrenelım bıyerde dıyorum engellıyor beni:)
ozamn benim büyük ihtimal belli olur gösteririse :)

kesinliklee belli olur minişin açarsa totoşunu:)))))

Benim bulantilar azaldı bu seferde ishal baş ağrısı ve bel agrisi başladı bebisler gelene kadar rahat yok kızlar sağlıkla hayirlisiyla gelsinlerde gerisi önemli değil.. Bende haftaya doktora gidecem inş cinsiyeti belli olur meraktan catlicagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…