- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.761
Ya catlayacam bu cinsiyetler ne zaman belli olur
12. hafta cinsiyet öğrenmek için çok mu erken olur sizce?
ben bi arkadaşta gördüm canım memnundu oturup sallanmadım ama sallanıyodu aşırı değil heralde bilemedim ama yorumlar güzel genelde başka markalara bakabilirsin içine sinmediyseBU ADORE OLANIN AYAĞI PEK EĞİMLİ DEĞİL GİBİ NASIL SALLANDIĞINI ANLAYAMADIM. benim eşimde istiyordu belki alırız da sallanması lazım sorayım dedim...
annelik bu nedenle bu kadar kutsla demke ki şimdiden sonra rahat yok bizecnm 14.haftaya girdim çok nadir kusuyorum,bulantımda az oluyor ama onun yerini başağrısı aldırahat yok sürünmeye devam minikler için:=))))
Ya İkeanın kini bliyorum ben hafif bir salınım yapıyor ama ben onlardan korkuyorum sanki hızlı hızlı sallanırsam kırılacakmış gibi hissediyroumBU ADORE OLANIN AYAĞI PEK EĞİMLİ DEĞİL GİBİ NASIL SALLANDIĞINI ANLAYAMADIM. benim eşimde istiyordu belki alırız da sallanması lazım sorayım dedim...
aynen bizede gösterdi ben direk saydım parmaklarını tammı diye allahım kafayı yicem yaa bu kadar endişe olurmu oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee
Aynısı bende var. evlenirken almıştım. eski model sallanan sandalyeler olurdu onlar gibi çok sallanmıyor ama geriye yaslanınca hafif hafif sallanabiliyorsunuz. hatta bende bunu alınca ablam bebeğin olduğunda güzel emzirme koltuğu olur demişti. bende pufu yok yalnızBU ADORE OLANIN AYAĞI PEK EĞİMLİ DEĞİL GİBİ NASIL SALLANDIĞINI ANLAYAMADIM. benim eşimde istiyordu belki alırız da sallanması lazım sorayım dedim...
cinsiyetini öğrendinizmi ?16 gün kaldı randevuyaaa:))gün sayıyorum:))
canım ben bunu almayı düşünüyorum da memenun musun sağlam mı?resimde kırılıvercek gibi duruyor da hafif sallanması yeter bebeişi kucağıma alıp hafif sallansam güzel olur haniAynısı bende var. evlenirken almıştım. eski model sallanan sandalyeler olurdu onlar gibi çok sallanmıyor ama geriye yaslanınca hafif hafif sallanabiliyorsunuz. hatta bende bunu alınca ablam bebeğin olduğunda güzel emzirme koltuğu olur demişti. bende pufu yok yalnız
cinsiyetini öğrendinizmi ?
bezelye tanesi gibi gözüküyordu parmakları, ağzı belli burnu belli Allah her isteyene yaşatsın =) Şİmdi erkek isimleri düşünüyorum, aklında var mı senin ?
ozamn benim büyük ihtimal belli olur gösteririse :)cnm 12.haftada kız demişti ,kesinliği 16.haftada belli olur dedi:))) bekliyorum delirmessem eger bu süre içerisinde
14. hafta randevum sizce cinsiyet öğrenebilirmiyim çok heycanlıyım :)cin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız :)
ozamn benim büyük ihtimal belli olur gösteririse :)
inşallh açar bende hastanede çalışıyorum sabrediyorum ama randevu günüme kadar beklicem :)öğrenmen kuvvetle ihtimal:))eşime gıdelım doktordan gızlı ogrenelım bıyerde dıyorum engellıyor beni:)
kesinliklee belli olur minişin açarsa totoşunu:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?