- 25 Eylül 2014
- 90
- 72
- 18
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.781
Benim bulantilar azaldı bu seferde ishal baş ağrısı ve bel agrisi başladı bebisler gelene kadar rahat yok kızlar sağlıkla hayirlisiyla gelsinlerde gerisi önemli değil.. Bende haftaya doktora gidecem inş cinsiyeti belli olur meraktan catlicagim[benim de çok baş ağrım var soğuktan mı diyor um ama acayip bi ağrı parol alıyorum dayanamıyorum bu sefer de fayda etmıyor bel ağrısı desen baştan beri var o hep
Benim bulantilar azaldı bu seferde ishal baş ağrısı ve bel agrisi başladı bebisler gelene kadar rahat yok kızlar sağlıkla hayirlisiyla gelsinlerde gerisi önemli değil.. Bende haftaya doktora gidecem inş cinsiyeti belli olur meraktan catlicagim
benim zaten yıllardır var aklımda bir isim. daha evlenmeden önce bile oğlum olursa adını DORUK koyacam diyodum hep. bu yüzden düşünmeme gerek kalmadı hoşgeldin DORUK PAŞAAAA
Hosgeliyor o zaman Doruk)) Bende doğayı anımsatan bir isim istiyorum... Rüzgar olabilir Poyraz olabilir
Bende Duru ismini çok beğeniyorum. Birde Su. Ama kocama bi türlü beğendiremedim Su' yu. Duru olsun diyor. Erkek olursa Yağız yua da Furkan istiyoruz.heh böle yapın da 16 gün hiç geçmesinnn:))))şaka tabiki...bende kız olursa DURU nasıl olur acaba diye düşünüyorum,doruk ve rüzgar isimlerini çok beğeniyorum ayrıcaa....
Yazdim ozelden cevap:)Cnm tşkler bilgi için,bu arada bende amerıkada dogum düşünüyorum ama zorlugu vs karar veremıyorum,eşim ısrarcı ama sıkıntıyı ceken taraf ben oldugum ıcın :)) artı eksilerini merakmedıyorum,müsait oldugun bı zamanda bana bılgı veırrsen cok sevınırım ozelden,bırde en son kacıncı ayda ucaga ızın vsr,dogurdukdan sonrada ne kadar sonra gerı dönüş yapabılınıyor,yada burda ozel ılgıye alısıgız ordaki hastadoktor ilişkisinasıldır gıbı bir dürü sorum var:)))
Hosgeldin canim yoktun bu aralar bende seni merak etmistim. Tatil super gecti simdi De Turkiyeden arkadaslarimiz geldi ziyarete bir hafta bizdeler cok mutluyum gunler yogun gecip gidiyor. Cinsiyet sali yada carsamba arayacaklar labaratuardan diye bekliyorum heyecanla:) umarim sende iyisindir keyfin yerindedir!!!Gunaaaaaaaaydin yeni bir hafta yeni umutlar insallah hepimiz icin gunler guzel gunler baslar bulantisi olan arkadaslarimiz bir an once toparlar kendini nasilsinih bayanlar ben pek giremiyorum calisiyorum eve geldimi cocuk yemek vakit kalmiyor
Icell_84 canim iki kere yazdim sanirim gormedin benide listeye eklermisin bir zahmet
Maya2013 hosgeldin arkadasim nasilsin tatil nasil gecti kizin nasil bebis nasil cinsiyeti belli oldumu
Ciftekuzu sen nasil oldun canim duzelme varmi bulantilarinda
Yok ya baglamasi cok kolay bir kere baglayinca alisiyorsun. Kangurular daha zor aslinda kac tane klips tak yetlestir filan. Bir tanidiginda varsa denersin ama desigim gibi ben tavsiye edeyorum bu seferde insallah kullanacagim surekli:)hommm yhaa onu bagla bagla adami deli eder gibi gelio banaa
Ama simdi tecrubeye de itimat etmek lazim
Biras daha bakinayim ben saol bebemm
Kızlar benim bulantilar bugün çok azaldı hiç bulantı olmadida diyebilirim ama hala iştahsızlık devam ediyor bişey yemeye korkuyorum yiyince kusacağım sanıyorum psikolojik mi nedir anlamadım.. Bir aydır kusuyordum 5 kilo verdim
Yazdim ozelden cevap:)
Kizlar doktordan geliyorum bebisim 11+3 olmus ikili test yapicak miyiz dedi evet dedim o zaman seni buyukcekmece kolon hastanesi altan beye yonlendiriyorum sen titizleniyorsun ya altan bey dort boyutlu olarak bebegin butun organlarini inceliyor dedi bende hemen aradim randevu aldim 5 ocak pazartesi gunu gidicem insallah o zaman cinsiyetide belli olur. Kendi doktorum sinir etti ya cok ketun yaaa yorum bile yapmadi cinsiyeti hakkinda
Allah büyüktür canim insallah meleklerin seninledir Allah yardimcin olsun canim dua et canim Rabbim büyüktürkızlar biliyosunuz cuma günü bebeklerime missed teşhisi konmuştu yani kalpleri durmuştu cumartesi bebkleri aldırmak için gittiğimde doktor bebekler ikiz olduğu için biri daha küçük kalp atışı duyulmamış olabilir bir hafta daha bekleyelim istersen dedi ben de bekleyelim eğer bir şans varsa dedim %99 9 bebkleri kaybettik ama bir şans dedi böyle yaşanan vakkalar varmış hiç böyle bişeyle karşılaşanınız varmı?
hayırlı haberler al canım inşallah.Kizlar doktordan geliyorum bebisim 11+3 olmus ikili test yapicak miyiz dedi evet dedim o zaman seni buyukcekmece kolon hastanesi altan beye yonlendiriyorum sen titizleniyorsun ya altan bey dort boyutlu olarak bebegin butun organlarini inceliyor dedi bende hemen aradim randevu aldim 5 ocak pazartesi gunu gidicem insallah o zaman cinsiyetide belli olur. Kendi doktorum sinir etti ya cok ketun yaaa yorum bile yapmadi cinsiyeti hakkinda
bu başağrısı kabusum oldu,bi arkadaşım lavanta yağını şakalarına burnunun ucuna sür,birazda yastıgına rahatlatır dedi,denıycem bakalım,çok afadersiniz kıçıkırık parolu içebilmek bile büyük lüksmüş:))))
Kızlar benim bu gün kontrolum vardi ve cinsiyet tahmininde de bulundu erkeğe benziyor dedi hayirlisi ama Esim Dr un yanından cikinca hayal kirikligina ugradim kiz değilmiş dedi
4 boyutluyla bakacaksa kesın bellı olur:))senın 7 gunun var bişi değil benim şafak 16
hayırlı haberler al canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?