2015 Temmuz Anneleri

bu başağrısı kabusum oldu,bi arkadaşım lavanta yağını şakalarına burnunun ucuna sür,birazda yastıgına rahatlatır dedi,denıycem bakalım,çok afadersiniz kıçıkırık parolu içebilmek bile büyük lüksmüş:))))

benim zaten yıllardır var aklımda bir isim. daha evlenmeden önce bile oğlum olursa adını DORUK koyacam diyodum hep. bu yüzden düşünmeme gerek kalmadı hoşgeldin DORUK PAŞAAAA

Hosgeliyor o zaman Doruk )) Bende doğayı anımsatan bir isim istiyorum... Rüzgar olabilir Poyraz olabilir

heh böle yapın da 16 gün hiç geçmesinnn:))))şaka tabiki...bende kız olursa DURU nasıl olur acaba diye düşünüyorum,doruk ve rüzgar isimlerini çok beğeniyorum ayrıcaa....
Bende Duru ismini çok beğeniyorum. Birde Su. Ama kocama bi türlü beğendiremedim Su' yu. Duru olsun diyor. Erkek olursa Yağız yua da Furkan istiyoruz.

Maşallah arkadaşlar ya :) Cinsiyetleri belli olanlara çok sevindim. Bende çok merak ediyorum. Daha 3haftamız var kontrolümüze. Sabırsızlıkla bekliyoruz. İnş bebişimiz kendini gösterir bize.

Yazdim ozelden cevap:)

Hosgeldin canim yoktun bu aralar bende seni merak etmistim. Tatil super gecti simdi De Turkiyeden arkadaslarimiz geldi ziyarete bir hafta bizdeler cok mutluyum gunler yogun gecip gidiyor. Cinsiyet sali yada carsamba arayacaklar labaratuardan diye bekliyorum heyecanla:) umarim sende iyisindir keyfin yerindedir!!!

hommm yhaa onu bagla bagla adami deli eder gibi gelio banaa
Ama simdi tecrubeye de itimat etmek lazim
Biras daha bakinayim ben saol bebemm
Yok ya baglamasi cok kolay bir kere baglayinca alisiyorsun. Kangurular daha zor aslinda kac tane klips tak yetlestir filan. Bir tanidiginda varsa denersin ama desigim gibi ben tavsiye edeyorum bu seferde insallah kullanacagim surekli:)

Canim o psikolojik ben de dun farkettim misafirliğe gitmistik arkadas bir suru sey hazirlamis hepsinden yedim karisti mide iyice anlayacagin. Korktum midem bulanacak uyuyamiyacam diye biraz agzima geldi aci su gibi ama sonra uyumusum sıkıntı olmadi yani. Demek ki yiyebilirmisim

Kizlar doktordan geliyorum bebisim 11+3 olmus ikili test yapicak miyiz dedi evet dedim o zaman seni buyukcekmece kolon hastanesi altan beye yonlendiriyorum sen titizleniyorsun ya altan bey dort boyutlu olarak bebegin butun organlarini inceliyor dedi bende hemen aradim randevu aldim 5 ocak pazartesi gunu gidicem insallah o zaman cinsiyetide belli olur. Kendi doktorum sinir etti ya cok ketun yaaa yorum bile yapmadi cinsiyeti hakkinda

4 boyutluyla bakacaksa kesın bellı olur:))senın 7 gunun var bişi değil benim şafak 16

Allah büyüktür canim insallah meleklerin seninledir Allah yardimcin olsun canim dua et canim Rabbim büyüktür

hayırlı haberler al canım inşallah.

Kızlar benim bu gün kontrolum vardi ve cinsiyet tahmininde de bulundu erkeğe benziyor dedi hayirlisi ama Esim Dr un yanından cikinca hayal kirikligina ugradim kiz değilmiş dedi

Eklentiler

• IMG_20141229_103537.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 83

Bel ağrısı o kadar rahatsız etmiyor ama baş ağrısı cok fena gözlerimi açamıyorum alnımın üstünde bir ağırlık sanki.... Akşam eşim gelince önüne oturuyorum başıma masaj yaptırıyorum çok rahatlatıyor ağrıyı kesiyor eşinize masaj yaptırın kızlar

Kızlar benim bu gün kontrolum vardi ve cinsiyet tahmininde de bulundu erkeğe benziyor dedi hayirlisi ama Esim Dr un yanından cikinca hayal kirikligina ugradim kiz değilmiş dedi

ay bu erkeklerı tırmalayasım geliyor bazen:)))hamile kadına böyle şeyler sölenirmi,takılmıcak lafada takcak moddayız zaten:)sen kafana takma cnm,eline alınca dunyalar onun olur,kendisine maç arkadaşı çıktıgı ıcın ılerde tşk eder sana:)))

4 boyutluyla bakacaksa kesın bellı olur:))senın 7 gunun var bişi değil benim şafak 16

Of bacim bende oyle bi sans var kii bu sefferde bebek gostermez gerci doktor 30 40 dk inceliyormus ama bakalim sansa ne cikacak. 16 gun mu iyi sabrediyorsun bacim ben olsam orta yerimden catlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…