2015 Temmuz Anneleri

Of bacim bende oyle bi sans var kii bu sefferde bebek gostermez gerci doktor 30 40 dk inceliyormus ama bakalim sansa ne cikacak. 16 gun mu iyi sabrediyorsun bacim ben olsam orta yerimden catlarim

çikolatayı bol tut,hem yiyerek giir hemde yanında olsun,tatlıya dırenemez bebişin merak etme:)))yav eşime dıyorum gel doktordan gızlı baktıralım bıyerde dıye:)ne münasebet sabırlı ol dıyor:))

canım ben bunu almayı düşünüyorum da memenun musun sağlam mı?resimde kırılıvercek gibi duruyor da hafif sallanması yeter bebeişi kucağıma alıp hafif sallansam güzel olur hani
Yok gözüktüğü gibi değil gayet sağlam canım. hatta benim 4 yaşında bir yiğenim var bana her geldiğinde üstünde tepiniyor. hiç bir sıkıntı yaşamadım. ben ikeadan almıştım 2012 yılında fiyat 140-150 civarıydı sanırım.

heh böle yapın da 16 gün hiç geçmesinnn:))))şaka tabiki...bende kız olursa DURU nasıl olur acaba diye düşünüyorum,doruk ve rüzgar isimlerini çok beğeniyorum ayrıcaa....

:)) Heheeee geçmiyo ki zaman hiçbirimize.... Duru güzel bir isim, kız olursa Toprak veya Nehir düşünüyordum ben =) Doruk'ta güzel, hatta biraz araştırırken Ayaz dikkatimi çekti, net bir isim sanki ama bir yandan da soğuk mu olur bilemedim =)

Çok kiz istiyordu kismet değilmiş zaten ne istersen allah tersini veriyor onunda yerinin ayni olduğunu kiz erkek fark etmeyeceğini göstermek için hep tam tersi olur öyle deme dedim öylede oldu :) bi dahaki aya kizda diyebilirim endekslemeyin kendinizi dedi Dr um ama bizimki endeksledi bile erkekler genelde erkek ister ama bizimki kiz diyor bide hala tek çocukla kalacak 2. Olur diyorum kukruyo yok diyo npcam ben bu kocamla acaba :s

evet yav ağustosda doğcak çocuga ayaz ismi koyma derim,hehehehe..bak nehirde güzel isim..kız ısmı yasemınıde cok begenıyorum,tanıdıgım tum yasemınler çok ıyı huylu guzel ınsanlar ondan snaırım:)

Kızlar benim bu gün kontrolum vardi ve cinsiyet tahmininde de bulundu erkeğe benziyor dedi hayirlisi ama Esim Dr un yanından cikinca hayal kirikligina ugradim kiz değilmiş dedi

Bu erkekleri anlamiyorum valla kız olsa erkek ister erkek olsa kız ister boşver canım takma kafana sağlıklı olması önemli kucağına aldığında kız erkek farketmiyecek evladin kızı erkeği olmaz yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun bol bol dua et hayirlisiyla doğum yapıp kucağına almayı nasip etsin Allahım

Kızlar benim bu gün kontrolum vardi ve cinsiyet tahmininde de bulundu erkeğe benziyor dedi hayirlisi ama Esim Dr un yanından cikinca hayal kirikligina ugradim kiz değilmiş dedi

Ya canim aramizda 3 gun var benim doktorum neden hic yorum yapmiyor ya sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun

Hosgeliyor o zaman Doruk )) Bende doğayı anımsatan bir isim istiyorum... Rüzgar olabilir Poyraz olabilir

ikiside çok güzel severim o isimleride başka ne olabilir doğayla ilgiliiii ÇINAR olabilir, GÜNEŞ te olabilir bir düşün sen. eşim temmuzda doğacak yaa temmuz koyalım diye dalga geçiyo

heh böle yapın da 16 gün hiç geçmesinnn:))))şaka tabiki...bende kız olursa DURU nasıl olur acaba diye düşünüyorum,doruk ve rüzgar isimlerini çok beğeniyorum ayrıcaa....

teşekkürler canım. sabret az kaldı sende öğreneceksin yakında duru da çok güzel isim severim. ama sen yinede erkek ismide düşün

çikolatayı bol tut,hem yiyerek giir hemde yanında olsun,tatlıya dırenemez bebişin merak etme:)))yav eşime dıyorum gel doktordan gızlı baktıralım bıyerde dıye:)ne münasebet sabırlı ol dıyor:))

Ay onu bende dusundum canim ama ya bu seferde cok hareket ederde doktor olcum yapamaz diyede korkuyorum :)

teşekkürler canım. sabret az kaldı sende öğreneceksin yakında duru da çok güzel isim severim. ama sen yinede erkek ismide düşün

heheh saol tezesi,erkek olursa ismimiz belli,eşimin babasıda benım deemınde adı ali,o yuzden ya ali efe ya ali ata olur:)))))))))))))

Çok ilginç arkası desteksiz mi arkaya devrilmez değil mi :) ben biraz sakarımdır da bi araştırayım ben bunu
devrilmiyor canım merak etme. beni yeğen pat diye kendini geriye doğru atıyor sallanmak için birşey olmuyor. ama benim babaannemim ben küçükken bir sallanan sandalyesi vardı onun yerini hiç bir şeye değişmem. puf puf bir koltuktu ve sen yaslanır yaslanmaz hafif hafif sallanmaya başlardı. yengem atmış yoksa vardı onu almaya niyetim :)

iyi olsun tek benimle olsunda bulantıları sorun yapmıyorum valla rabbim bebeklerimizi bizden almasın canım bırakmasın beni yeter

ben bide GİRAY ismini çok severim. doruk koymasaydım kesin giray koyacaktım. bunuda bi düşün

Kizlar ikili test yaptiranlara sorum olacak cok merak ediyorum bu testin ultrasonunda karindan mi bakiliyor yoksa alttan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…