- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.801
Of bacim bende oyle bi sans var kii bu sefferde bebek gostermez gerci doktor 30 40 dk inceliyormus ama bakalim sansa ne cikacak. 16 gun mu iyi sabrediyorsun bacim ben olsam orta yerimden catlarim
Yok gözüktüğü gibi değil gayet sağlam canım. hatta benim 4 yaşında bir yiğenim var bana her geldiğinde üstünde tepiniyor. hiç bir sıkıntı yaşamadım. ben ikeadan almıştım 2012 yılında fiyat 140-150 civarıydı sanırım.canım ben bunu almayı düşünüyorum da memenun musun sağlam mı?resimde kırılıvercek gibi duruyor da hafif sallanması yeter bebeişi kucağıma alıp hafif sallansam güzel olur hani
heh böle yapın da 16 gün hiç geçmesinnn:))))şaka tabiki...bende kız olursa DURU nasıl olur acaba diye düşünüyorum,doruk ve rüzgar isimlerini çok beğeniyorum ayrıcaa....
Çok kiz istiyordu kismet değilmiş zaten ne istersen allah tersini veriyor onunda yerinin ayni olduğunu kiz erkek fark etmeyeceğini göstermek için hep tam tersi olur öyle deme dedim öylede oldu :) bi dahaki aya kizda diyebilirim endekslemeyin kendinizi dedi Dr um ama bizimki endeksledi bile erkekler genelde erkek ister ama bizimki kiz diyor bide hala tek çocukla kalacak 2. Olur diyorum kukruyo yok diyo npcam ben bu kocamla acaba :say bu erkeklerı tırmalayasım geliyor bazen:)))hamile kadına böyle şeyler sölenirmi,takılmıcak lafada takcak moddayız zaten:)sen kafana takma cnm,eline alınca dunyalar onun olur,kendisine maç arkadaşı çıktıgı ıcın ılerde tşk eder sana:)))
Ağzından bal damlıyor :)))))bu erkeklerin bir kısmı birkaç hafta sonra kıza dönecek gibi geliyor bana
:)) Heheeee geçmiyo ki zaman hiçbirimize.... Duru güzel bir isim, kız olursa Toprak veya Nehir düşünüyordum ben =) Doruk'ta güzel, hatta biraz araştırırken Ayaz dikkatimi çekti, net bir isim sanki ama bir yandan da soğuk mu olur bilemedim =)
Kızlar benim bu gün kontrolum vardi ve cinsiyet tahmininde de bulundu erkeğe benziyor dedi hayirlisi ama Esim Dr un yanından cikinca hayal kirikligina ugradim kiz değilmiş dedi
Kızlar benim bu gün kontrolum vardi ve cinsiyet tahmininde de bulundu erkeğe benziyor dedi hayirlisi ama Esim Dr un yanından cikinca hayal kirikligina ugradim kiz değilmiş dedi
Hosgeliyor o zaman Doruk)) Bende doğayı anımsatan bir isim istiyorum... Rüzgar olabilir Poyraz olabilir
Çok ilginç arkası desteksiz mi arkaya devrilmez değil mi :) ben biraz sakarımdır da bi araştırayım ben bunuişte bbebanım adore sallanan sandalye
Eki Görüntüle 1354736
Hosgeliyor o zaman Doruk)) Bende doğayı anımsatan bir isim istiyorum... Rüzgar olabilir Poyraz olabilir
heh böle yapın da 16 gün hiç geçmesinnn:))))şaka tabiki...bende kız olursa DURU nasıl olur acaba diye düşünüyorum,doruk ve rüzgar isimlerini çok beğeniyorum ayrıcaa....
çikolatayı bol tut,hem yiyerek giir hemde yanında olsun,tatlıya dırenemez bebişin merak etme:)))yav eşime dıyorum gel doktordan gızlı baktıralım bıyerde dıye:)ne münasebet sabırlı ol dıyor:))
teşekkürler canım. sabret az kaldı sende öğreneceksin yakında duru da çok güzel isim severim. ama sen yinede erkek ismide düşün
inşallah canım bende sürekli dua ediyorum öyle :)Benimde ilk bebeğim canım her an tetikteyim :) bu kadar üstüne düşmemek en iyisi belkide, Allah'ım sen verdin sen Koru diye dua ediyorum hersey güzel olacak :)
devrilmiyor canım merak etme. beni yeğen pat diye kendini geriye doğru atıyor sallanmak için birşey olmuyor. ama benim babaannemim ben küçükken bir sallanan sandalyesi vardı onun yerini hiç bir şeye değişmem. puf puf bir koltuktu ve sen yaslanır yaslanmaz hafif hafif sallanmaya başlardı. yengem atmış yoksa vardı onu almaya niyetim :)Çok ilginç arkası desteksiz mi arkaya devrilmez değil mi :) ben biraz sakarımdır da bi araştırayım ben bunu
iyi olsun tek benimle olsunda bulantıları sorun yapmıyorum valla rabbim bebeklerimizi bizden almasın canım bırakmasın beni yeterCanimm seni uzmek istemem ama benimde 10+3 de bulantilarim kesildi aha bebege bisey oldu diyerek doktora kostum doktor bebek iyi bu haftadan sonra vucut alisir bulanti gecer zaten dedi ki iki gun sonra iki kati olarak bulantilarim geri geldi istahsizlikta cabasi hic agzimin tadi yok(
:)) Heheeee geçmiyo ki zaman hiçbirimize.... Duru güzel bir isim, kız olursa Toprak veya Nehir düşünüyordum ben =) Doruk'ta güzel, hatta biraz araştırırken Ayaz dikkatimi çekti, net bir isim sanki ama bir yandan da soğuk mu olur bilemedim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?