2015 Temmuz Anneleri

Kizlar ikili test yaptiranlara sorum olacak cok merak ediyorum bu testin ultrasonunda karindan mi bakiliyor yoksa alttan mi?

benim doktorum alttan baktı canım. önce karından baktı ama detaylı bir ölçüm yapması gerektiği için hadi gel alttan bakalım daha net görürüz dedi öyle yaptık.

Kizlar ikili test yaptiranlara sorum olacak cok merak ediyorum bu testin ultrasonunda karindan mi bakiliyor yoksa alttan mi?

cnm benim bebiş halay modundaydı,önce karından baktı amuda kalkmıs halde ölçemedı tabi,alttan bakmaya karar verdı,ordanda sadece bı kafa görebıldı,sonucda ense kalınlıgını 1 saat ugrastı ama yıne alttan bakarak ölçebildi:))

817 .!.:
12. hafta cinsiyet öğrenmek için çok mu erken olur sizce?
Ya ben sanirim nette okumustum 12 haftalık düşük yapmisti bi bayan ve bebeğin her yerinin belli ettiğini gözleriyle görmüş bebegin cinsiyetini soylememisler bayan kizdi diyo kesin bir şekilde bilemem artik bende çokmerak ediyorum iinşaallah hayirli evlat olurlar her şeyin hayirlisi

cnm türkiyede cınsıyetı begenmeyıp aldıran bı zıhnıyet oldugu ıcın,aldırmanın yasak oldugu 16.haftaya kadar doktorlar kesın bişey demek ıstemıyorlar ve haklıda buluyorum ,ama yeni sistemde dahada öne çektıler sanırım kurtaj zamanını...

OTE="zuzum15, post: 38581605, member: 645235"]kızlar daha önce çocugu olanlarda veya cevresınde çin takvimi tutmayan varmı,[/QUOTE]
Benim arkadasimda erkek diyodu kiz oldu cin takviminde ama tutanda var kismet

benim doktorum alttan baktı canım. önce karından baktı ama detaylı bir ölçüm yapması gerektiği için hadi gel alttan bakalım daha net görürüz dedi öyle yaptık.

Hadi ya hic sevmiyorum alttan bakilmasini insallah gerek kalmadan karnimdan olcebilir ona gore hazirlikli gideyim o zaman ben peki esimi yanima alirlar mi?

Kızlar benim bu gün kontrolum vardi ve cinsiyet tahmininde de bulundu erkeğe benziyor dedi hayirlisi ama Esim Dr un yanından cikinca hayal kirikligina ugradim kiz değilmiş dedi
Ayy o tatlı tombiş kafa ve göbüşü görüp de nasıl hayal kırıklığına uğrar ki insan ya Maşallah Allah bağışlasın hepimizin bebeklerini o tatlı göbüçü sallayarak güldüğünde görürüm ben onu

Hadi ya hic sevmiyorum alttan bakilmasini insallah gerek kalmadan karnimdan olcebilir ona gore hazirlikli gideyim o zaman ben peki esimi yanima alirlar mi?

cnm ultrason cıhazını yerlestırdıkden sonra ısıklarıda kapatıyorlar sonra eşini çağıyorlar,eşin çıktıkdan sonra cıhazı cıkartıyorlar

Kan sonucunu aldim risk yuksek cikti direk emniyosentez istedi doktor delircem 78 kisiden birine denk gelecek dedi sende bisi cikmaz ama yaptirmani oneririm dedi riskleride varmis akil verin kizlar napim

çikolatayı bol tut,hem yiyerek giir hemde yanında olsun,tatlıya dırenemez bebişin merak etme:)))yav eşime dıyorum gel doktordan gızlı baktıralım bıyerde dıye:)ne münasebet sabırlı ol dıyor:))
ben dayanamadım valla yarına 3 boyutlu ultrasonu olan bir dr dan randevu aldım

Kan sonucunu aldim risk yuksek cikti direk emniyosentez istedi doktor delircem 78 kisiden birine denk gelecek dedi sende bisi cikmaz ama yaptirmani oneririm dedi riskleride varmis akil verin kizlar napim

cnm buna bızım bişey dememız dogru olmaz,3 doktora görün,ve kararını ver..peki ense kalınlıgı ilkinde kaçtı bugun kü kaç ölçtü

ikiside çok güzel severim o isimleride başka ne olabilir doğayla ilgiliiii ÇINAR olabilir, GÜNEŞ te olabilir bir düşün sen. eşim temmuzda doğacak yaa temmuz koyalım diye dalga geçiyo

O da güzelmiş =) Temmuz Teyzem kızının ismini Eylül koydu, o ay doğacak diye, ufaklık son dk sürprizi yapıp 30 ağustosta geldi
Çınar seviyorum aslında ama arkadaşımız koydu Çınarı :/

Canım Allah yardımcın olsun senin karar sen vereceksin tabiki ama bilemedim ya yaklaşık %2 ihtimal yaptırma boşver derim ben dua et Allaha emanet olun korktuklarından saklasın rabbim sizi önemli olan soru burda pozitif çıksa aldıracakmısın? kendi iç dünyanda iyi düşünmen gereken bişey Allah yardımcın olsun zor sınav herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…