- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.841
Kizlar ikili test yaptiranlara sorum olacak cok merak ediyorum bu testin ultrasonunda karindan mi bakiliyor yoksa alttan mi?
Amniyosentez dışında annenin kanından bebeğin genetiğine baktıkları testler var. İstersen onları bi araştır. Sadece biraz pahalı olduğunu biliyorum. Yurt dışında yapılıyor.1 hafta 10 gün içinde belli oluyor. İkili test sonucunda verdikleri sadece bir olasılık. Endişelenmeni anlıyorum ben de endişelenirdim o yüzden sana endişelenme diyemem. Sadece bunun kesin bir sonuç olmadığını düşünüp içini ferah tut...Kan sonucunu aldim risk yuksek cikti direk emniyosentez istedi doktor delircem 78 kisiden birine denk gelecek dedi sende bisi cikmaz ama yaptirmani oneririm dedi riskleride varmis akil verin kizlar napim
Hadi ya hic sevmiyorum alttan bakilmasini insallah gerek kalmadan karnimdan olcebilirona gore hazirlikli gideyim o zaman ben peki esimi yanima alirlar mi?
ücreti ne kadar canım sordunmuKizlar doktordan geliyorum bebisim 11+3 olmus ikili test yapicak miyiz dedi evet dedim o zaman seni buyukcekmece kolon hastanesi altan beye yonlendiriyorum sen titizleniyorsun ya altan bey dort boyutlu olarak bebegin butun organlarini inceliyor dedi bende hemen aradim randevu aldim 5 ocak pazartesi gunu gidicem insallah o zaman cinsiyetide belli olur. Kendi doktorum sinir etti ya cok ketun yaaa yorum bile yapmadi cinsiyeti hakkinda
Canım Allah yardımcın olsun senin karar sen vereceksin tabiki ama bilemedim ya yaklaşık %2 ihtimal yaptırma boşver derim ben dua et Allaha emanet olun korktuklarından saklasın rabbim sizi önemli olan soru burda pozitif çıksa aldıracakmısın? kendi iç dünyanda iyi düşünmen gereken bişey Allah yardımcın olsun zor sınav herkes için
Ense kalinligini fazla yazmislar dedi ozele baska doktora gosterdim kan sonucunu oda ultrasondan bakti sinira ulasmis olcum yapilmaz artik dedi su aldirmani tavsiye ederim dedicnm buna bızım bişey dememız dogru olmaz,3 doktora görün,ve kararını ver..peki ense kalınlıgı ilkinde kaçtı bugun kü kaç ölçtü
Kanla yapiolar galiba onu sigorta karsilamadigi icin 1.500 tl civari dedi doktor durum yokkiB baskentlim Canım riskin yüksekse ve durumun var ise NIFTY test vardı, yurtdışında yaşayan bir arkadaş bahsetmişti Türkiye'de de yapan yerler vardı. Amniyosentez gibi riskleri yok ama amniyosentez kadar güvenli... Allah yardımcın olsun zor bir durum...
ücreti ne kadar canım sordunmu
tabiikii alırlar oda babası sonuçta
Kan sonucunu aldim risk yuksek cikti direk emniyosentez istedi doktor delircem 78 kisiden birine denk gelecek dedi sende bisi cikmaz ama yaptirmani oneririm dedi riskleride varmis akil verin kizlar napim
Kendimi oyle avutuyorum zaten ama esim diyor verelim suyu doktorda dedi riskleride soyledi yaptirmazsanda dedi dogana kadar icin icini yicek esimde oyle olursa istemem dio ztenAmniyosentez dışında annenin kanından bebeğin genetiğine baktıkları testler var. İstersen onları bi araştır. Sadece biraz pahalı olduğunu biliyorum. Yurt dışında yapılıyor.1 hafta 10 gün içinde belli oluyor. İkili test sonucunda verdikleri sadece bir olasılık. Endişelenmeni anlıyorum ben de endişelenirdim o yüzden sana endişelenme diyemem. Sadece bunun kesin bir sonuç olmadığını düşünüp içini ferah tut...
Bende karından bakıldı sürekli dönüyordu bizimkide doktor uygun pozisyonu bulunca ekranı dondurup ölçümü yaptı. Bu arada 4 boyutlu fotoğrafta verdi bize :)
Amerikaya gonderiolarmis onu oda 1.500 tl civarinda durumum yokkicanım amniyosentez riskli ama sıfır riskle %100 sonuç veren bir test var. NIFTY test veya SERBEST FETAL DNA testi olarak geçiyor ismi. anneden kan alınarak yapılıyor. bebeğe hiçbir zararı yok ve %100 doğru sonuç veriyor. ama biraz pahalı 2.000 - 2.500 tl civarı. türkiyede yapılamıyor. senden kan alıp almanyaya yolluyolar oradaki laboratuarda yapılıp sonuç geliyor. 1 haftada falan alıyosun sonucu. internetten bir araştır istersen.
ne zaman gidiyorsun erkek ama dimi alttan baakrsa istemem ama sen gittikten sonra ayzarmısın memnun kalacakmısın düşünürüm ne zaman randevunSordum canim ultrason 280tl kan tahlili 110tl toplam 390tl ama 4 boyutlu canim doktor 40 dakika inceleyip cd veriyormus butun organlara parmaklarina kadar olcup veriyormus cinsiyetide soyler insallah.
Kan sonucunu aldim risk yuksek cikti direk emniyosentez istedi doktor delircem 78 kisiden birine denk gelecek dedi sende bisi cikmaz ama yaptirmani oneririm dedi riskleride varmis akil verin kizlar napim
cnm ultrason cıhazını yerlestırdıkden sonra ısıklarıda kapatıyorlar sonra eşini çağıyorlar,eşin çıktıkdan sonra cıhazı cıkartıyorlar
Evet ya alsinlar ama alttan bakilacaksa almiyorlar diye biliyorum ne alakaysa anlamadim
Sagol canim cok sukur kalbimiz atiyo 11 haftalik olmasi gerekiyor 10 haftalik dedi hayirlisi artikgüzel haberlerle gel cnm inşş,dualarımız seninle..
Evet ya alsinlar ama alttan bakilacaksa almiyorlar diye biliyorum ne alakaysa anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?