2015 Temmuz Anneleri

Kizlar ikili test yaptiranlara sorum olacak cok merak ediyorum bu testin ultrasonunda karindan mi bakiliyor yoksa alttan mi?

Bende karından bakıldı sürekli dönüyordu bizimkide doktor uygun pozisyonu bulunca ekranı dondurup ölçümü yaptı. Bu arada 4 boyutlu fotoğrafta verdi bize :)

Kan sonucunu aldim risk yuksek cikti direk emniyosentez istedi doktor delircem 78 kisiden birine denk gelecek dedi sende bisi cikmaz ama yaptirmani oneririm dedi riskleride varmis akil verin kizlar napim
Amniyosentez dışında annenin kanından bebeğin genetiğine baktıkları testler var. İstersen onları bi araştır. Sadece biraz pahalı olduğunu biliyorum. Yurt dışında yapılıyor.1 hafta 10 gün içinde belli oluyor. İkili test sonucunda verdikleri sadece bir olasılık. Endişelenmeni anlıyorum ben de endişelenirdim o yüzden sana endişelenme diyemem. Sadece bunun kesin bir sonuç olmadığını düşünüp içini ferah tut...

ücreti ne kadar canım sordunmu

B baskentlim Canım riskin yüksekse ve durumun var ise NIFTY test vardı, yurtdışında yaşayan bir arkadaş bahsetmişti Türkiye'de de yapan yerler vardı. Amniyosentez gibi riskleri yok ama amniyosentez kadar güvenli... Allah yardımcın olsun zor bir durum...

cnm buna bızım bişey dememız dogru olmaz,3 doktora görün,ve kararını ver..peki ense kalınlıgı ilkinde kaçtı bugun kü kaç ölçtü
Ense kalinligini fazla yazmislar dedi ozele baska doktora gosterdim kan sonucunu oda ultrasondan bakti sinira ulasmis olcum yapilmaz artik dedi su aldirmani tavsiye ederim dedi

teyzeleriii bakın bebin bebişimede doktor erkek gibi dedi ama bilmiyorum salı günü çekildi bu fotoğraf ilk fotoğrafımız belli olduğu tam olarak ama tüm bebekler sırt üstü yatar benim bebiş popo yukarda yatıyor annesine çekmiş sanırım biraz

Kanla yapiolar galiba onu sigorta karsilamadigi icin 1.500 tl civari dedi doktor durum yokki

Kan sonucunu aldim risk yuksek cikti direk emniyosentez istedi doktor delircem 78 kisiden birine denk gelecek dedi sende bisi cikmaz ama yaptirmani oneririm dedi riskleride varmis akil verin kizlar napim

canım amniyosentez riskli ama sıfır riskle %100 sonuç veren bir test var. NIFTY test veya SERBEST FETAL DNA testi olarak geçiyor ismi. anneden kan alınarak yapılıyor. bebeğe hiçbir zararı yok ve %100 doğru sonuç veriyor. ama biraz pahalı 2.000 - 2.500 tl civarı. türkiyede yapılamıyor. senden kan alıp almanyaya yolluyolar oradaki laboratuarda yapılıp sonuç geliyor. 1 haftada falan alıyosun sonucu. internetten bir araştır istersen.

Kendimi oyle avutuyorum zaten ama esim diyor verelim suyu doktorda dedi riskleride soyledi yaptirmazsanda dedi dogana kadar icin icini yicek esimde oyle olursa istemem dio zten

Amerikaya gonderiolarmis onu oda 1.500 tl civarinda durumum yokki

Sordum canim ultrason 280tl kan tahlili 110tl toplam 390tl ama 4 boyutlu canim doktor 40 dakika inceleyip cd veriyormus butun organlara parmaklarina kadar olcup veriyormus cinsiyetide soyler insallah.
ne zaman gidiyorsun erkek ama dimi alttan baakrsa istemem ama sen gittikten sonra ayzarmısın memnun kalacakmısın düşünürüm ne zaman randevun

Tam seni dusunuyordum canim hakkinda hayirlisi olsun bak hemen moralini bozma baska doktorada git hatta peritinologa git bak canim benim doktorum buyukcekmece kolan hastanesini yonlendirdi 390tl fiyat verdiler bana git gorus bebegin icin o strese cekmeten iyidir yada durumun varsa nifty testi yaptir biraz pahali ama kesin sonuc veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…