- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.861
cnm benim bebiş halay modundaydı,önce karından baktı amuda kalkmıs halde ölçemedı tabi,alttan bakmaya karar verdı,ordanda sadece bı kafa görebıldı,sonucda ense kalınlıgını 1 saat ugrastı ama yıne alttan bakarak ölçebildi:))
Amerikaya gonderiolarmis onu oda 1.500 tl civarinda durumum yokki
cnm ultrason cıhazını yerlestırdıkden sonra ısıklarıda kapatıyorlar sonra eşini çağıyorlar,eşin çıktıkdan sonra cıhazı cıkartıyorlar
Aman be adam sana acmisim orami burami kocamdan mi utancam deli mi ne bunlarda sanki sutcuyu cagiriyos yanimiza
Ense kalinligini fazla yazmislar dedi ozele baska doktora gosterdim kan sonucunu oda ultrasondan bakti sinira ulasmis olcum yapilmaz artik dedi su aldirmani tavsiye ederim dedi
Tam seni dusunuyordum canim hakkinda hayirlisi olsun bak hemen moralini bozma baska doktorada git hatta peritinologa git bak canim benim doktorum buyukcekmece kolan hastanesini yonlendirdi 390tl fiyat verdiler bana git gorus bebegin icin o strese cekmeten iyidir yada durumun varsa nifty testi yaptir biraz pahali ama kesin sonuc veriyor.
Sanirim haklisin canim 3 haftayi buluyomus zaten sonucun cikmasi yarin tekrar gidicem doktora benden haber beklio zaten ayni gun yapiolarmi acaba bide nasi yapiolarkio zaman amniyosentez tek çıkar yol. risk var ama %0,5 çok düşük bir risk var. bir doktor bana risk tamamen doktorun tecrübesine bağlı demişti. iyi bir doktor yaparsa sorun olmaz. sonrasındada yatar dinlenirsin dikkat edersin. bişeycik olmaz allahın izniyle. doktorunda dediği gibi 6 ay için içini yemektense bu testi yaptırmak daha iyi gibi. sonuçta streste çok zararlı bebeğe.
Kanla yapiolar galiba onu sigorta karsilamadigi icin 1.500 tl civari dedi doktor durum yokki
Canım biraz biraz soğukkanlı düşünüp durum değerlendirmesi yapmalısın. Testlersana İki sonuç verir. Biri bebeğin sağlıklıdır. Gebeliğine devam ederisn. Ya da sağlıksız çıkar bir süzü prosedürden sonra gebeliğine devam edersin veya etmemeye karar verirsin. Hariçten gazel okumak kolay. Ama herkes ikili test sürecinden geçti hemen hemen.kimimiz de yaptırmamayı tercih etti. Ne olursa olsun kabulumdür dedi. Sen de her iki sonucu da değerlendir. Ama bunu yaparken lütfen çok kişiden etkilenme.Kendimi oyle avutuyorum zaten ama esim diyor verelim suyu doktorda dedi riskleride soyledi yaptirmazsanda dedi dogana kadar icin icini yicek esimde oyle olursa istemem dio zten
ne zaman gidiyorsun erkek ama dimi alttan baakrsa istemem ama sen gittikten sonra ayzarmısın memnun kalacakmısın düşünürüm ne zaman randevun
Canım biraz biraz soğukkanlı düşünüp durum değerlendirmesi yapmalısın. Testlersana İki sonuç verir. Biri bebeğin sağlıklıdır. Gebeliğine devam ederisn. Ya da sağlıksız çıkar bir süzü prosedürden sonra gebeliğine devam edersin veya etmemeye karar verirsin. Hariçten gazel okumak kolay. Ama herkes ikili test sürecinden geçti hemen hemen.kimimiz de yaptırmamayı tercih etti. Ne olursa olsun kabulumdür dedi. Sen de her iki sonucu da değerlendir. Ama bunu yaparken lütfen çok kişiden etkilenme.
Eşin de haklı bi yandan. Bebeğin gelişmeye devam edecek daha yolun uzun. Eğer yaptırmazsan ve için içini yerse önce kendine sonra bebeğine haksızlık edersin. Karakterini en iyi sen biliyorsun...
:)tmm sen anlatırsın gidinceAllah nasip kismet ederse 5 ocak pazartesi gunu gidiyorum canim. Yok erkek olarak tedirgin olma cunku jinekolojik bi kontrol olmayacagi icin asistan cihazi yerlestirecek doktor oraya bakmiyor bile benim ilk bebegim 9 haftada kalbi durunca detayli usgye girmistim oradaki doktorda erkekti o hic bakmiyor o bolgeye rahat ol. Ben yinede temiz gidim sonucta asistanda olsa gorecek kadina bak ne pis ne demesin :)
Kan sonucunu aldim risk yuksek cikti direk emniyosentez istedi doktor delircem 78 kisiden birine denk gelecek dedi sende bisi cikmaz ama yaptirmani oneririm dedi riskleride varmis akil verin kizlar napim
Aman be adam sana acmisim orami burami kocamdan mi utancam deli mi ne bunlarda sanki sutcuyu cagiriyos yanimiza
Aaa canim ne guzel bir haber insallah rabbim can verir yavruna. Boyle bir olay basima gelmedi ama arkadasimin basina geldi. Hastaneye gittiginde kalp atisinin durdugunu soyluyorlar almamiz lazim diyorlar. Sonra arkadas aldirmiyor bazi sebeplerden dolayi baska hastaneye girmesi gerekiyor. Neyse gittigi hastanede kontrol yapiliyor ve bebisi yasiyor . Traji komik bir olay gulsemi aglasami bilemiyor. Insallah yavrun sana sarilir annesikızlar biliyosunuz cuma günü bebeklerime missed teşhisi konmuştu yani kalpleri durmuştu cumartesi bebkleri aldırmak için gittiğimde doktor bebekler ikiz olduğu için biri daha küçük kalp atışı duyulmamış olabilir bir hafta daha bekleyelim istersen dedi ben de bekleyelim eğer bir şans varsa dedim %99 9 bebkleri kaybettik ama bir şans dedi böyle yaşanan vakkalar varmış hiç böyle bişeyle karşılaşanınız varmı?
Ins canim allah duysun sesini cumlemiz insCanım benim annem 40 yaşında hamile kaldı ikili test yaptırmıştı riskli çıktı doktor emniyosentez istemiş ama çok tehlikeli çocuğu kaybedebilirizde demis.. Annemde o zaman ne gerek var ben bişey yaptırmak istemiyorum dedi öyle yada böyle ben bu çocuğu doguracagim dedi.. Ve annem doğum yaptı sapasağlam bi kız kardeşim oldu şu an 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor maşallah.. Canm hiç kafana takma ben eminim bebeğin çok sağlıklı doğacak inşallah bol dua et Allâh büyük
Eş cok onemli bi faktor insan bu kadar buyuk sorumluluga tek basina karar veremez devam yada sonlandirma hangisi olursa ortak bi karar olmali...
hakkinizda hayirlisi canim Rabbim yarfim
Hahahahahahaha daha cok o halini görüp adam tramwa yasamasın dıyedir:))malum tribe gırcek ınsan illa vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?