2015 Temmuz Anneleri

Amerikaya gonderiolarmis onu oda 1.500 tl civarinda durumum yokki

o zaman amniyosentez tek çıkar yol. risk var ama %0,5 çok düşük bir risk var. bir doktor bana risk tamamen doktorun tecrübesine bağlı demişti. iyi bir doktor yaparsa sorun olmaz. sonrasındada yatar dinlenirsin dikkat edersin. bişeycik olmaz allahın izniyle. doktorunda dediği gibi 6 ay için içini yemektense bu testi yaptırmak daha iyi gibi. sonuçta streste çok zararlı bebeğe.

Ense kalinligini fazla yazmislar dedi ozele baska doktora gosterdim kan sonucunu oda ultrasondan bakti sinira ulasmis olcum yapilmaz artik dedi su aldirmani tavsiye ederim dedi

Maddi durumlar nasil bilemem ama maliyetli ama bir o kadar risksiz ve guvenli testler var M maya2013 arkadasimiz yaptirdi tr de de yapiliyomus dna ya bakiliyo hani emin olursam sonlandiririm diyorsan bi arastir isterseen

Sanirim haklisin canim 3 haftayi buluyomus zaten sonucun cikmasi yarin tekrar gidicem doktora benden haber beklio zaten ayni gun yapiolarmi acaba bide nasi yapiolarki

Kendimi oyle avutuyorum zaten ama esim diyor verelim suyu doktorda dedi riskleride soyledi yaptirmazsanda dedi dogana kadar icin icini yicek esimde oyle olursa istemem dio zten
Canım biraz biraz soğukkanlı düşünüp durum değerlendirmesi yapmalısın. Testlersana İki sonuç verir. Biri bebeğin sağlıklıdır. Gebeliğine devam ederisn. Ya da sağlıksız çıkar bir süzü prosedürden sonra gebeliğine devam edersin veya etmemeye karar verirsin. Hariçten gazel okumak kolay. Ama herkes ikili test sürecinden geçti hemen hemen.kimimiz de yaptırmamayı tercih etti. Ne olursa olsun kabulumdür dedi. Sen de her iki sonucu da değerlendir. Ama bunu yaparken lütfen çok kişiden etkilenme.
Eşin de haklı bi yandan. Bebeğin gelişmeye devam edecek daha yolun uzun. Eğer yaptırmazsan ve için içini yerse önce kendine sonra bebeğine haksızlık edersin. Karakterini en iyi sen biliyorsun...

ne zaman gidiyorsun erkek ama dimi alttan baakrsa istemem ama sen gittikten sonra ayzarmısın memnun kalacakmısın düşünürüm ne zaman randevun

Allah nasip kismet ederse 5 ocak pazartesi gunu gidiyorum canim. Yok erkek olarak tedirgin olma cunku jinekolojik bi kontrol olmayacagi icin asistan cihazi yerlestirecek doktor oraya bakmiyor bile benim ilk bebegim 9 haftada kalbi durunca detayli usgye girmistim oradaki doktorda erkekti o hic bakmiyor o bolgeye rahat ol. Ben yinede temiz gidim sonucta asistanda olsa gorecek kadina bak ne pis ne demesin :)

Eş cok onemli bi faktor insan bu kadar buyuk sorumluluga tek basina karar veremez devam yada sonlandirma hangisi olursa ortak bi karar olmali...
hakkinizda hayirlisi canim Rabbim yarfim etsin inşallah..

:)tmm sen anlatırsın gidince

Kan sonucunu aldim risk yuksek cikti direk emniyosentez istedi doktor delircem 78 kisiden birine denk gelecek dedi sende bisi cikmaz ama yaptirmani oneririm dedi riskleride varmis akil verin kizlar napim

Canım benim annem 40 yaşında hamile kaldı ikili test yaptırmıştı riskli çıktı doktor emniyosentez istemiş ama çok tehlikeli çocuğu kaybedebilirizde demis.. Annemde o zaman ne gerek var ben bişey yaptırmak istemiyorum dedi öyle yada böyle ben bu çocuğu doguracagim dedi.. Ve annem doğum yaptı sapasağlam bi kız kardeşim oldu şu an 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor maşallah.. Canm hiç kafana takma ben eminim bebeğin çok sağlıklı doğacak inşallah bol dua et Allâh büyük

Aaa canim ne guzel bir haber insallah rabbim can verir yavruna. Boyle bir olay basima gelmedi ama arkadasimin basina geldi. Hastaneye gittiginde kalp atisinin durdugunu soyluyorlar almamiz lazim diyorlar. Sonra arkadas aldirmiyor bazi sebeplerden dolayi baska hastaneye girmesi gerekiyor. Neyse gittigi hastanede kontrol yapiliyor ve bebisi yasiyor . Traji komik bir olay gulsemi aglasami bilemiyor. Insallah yavrun sana sarilir annesi

Ins canim allah duysun sesini cumlemiz ins

B baskentlim seni merak ettiğim için girdim sayfaya...
eğer sadce ense kalınlığı ve kan değeri ise diğer 77 kişiden biri olma ihtimalin daha yüksek...
bence şanslısın başka şeyler daha çıkmamış,canlı doğabilcek risksiz durumdasın..
hamileliğin son gününe kadar tedirgin yaşamak mı test yaptırmak mı sen seçeceksin
ben olsam yaptırırdım.kendimi hazırlmak için...artık teknoloji çok ilerledi...bu testlerde herşeyde olduğu kadar risk var artık...ii bir klinikte ii bir dr a yaptırırsan sorun olmaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…