- 19 Eylül 2012
- 179
- 69
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.101
400 lira ne için merak ettim biraz fazla değil mi400 liranizi alcakk guler yuzlu olsun bi zahmett
Sen öyle diyince aklıma ne geldii.Yıllar önce bu dr.lar hem sağlıkocağında çalışıp hem özel muaynehane açabiliyolardı hepsi..Bizim orda bu şekil bi dr vardı.Yeğenim küçükken sık sık hasta olurdu ablamla dr.a götürürdük.Sağlık ocağına gittiğimizde dr'yine mi hasta ettin sen bu çocuğu,neden bakamıyosun bu çocuğa' vs. bi azar bi azar....1-2 ay sonra aynı dr.a bu kez özel muayenehanesine gidiyoruz tepki aynen şu'ah prensesss sen yine mi hasta oldunn?' ..Ah bu paranın gözü kör olsun güler misin ağlar mısın400 liranizi alcakk guler yuzlu olsun bi zahmett
400 lira ne için merak ettim biraz fazla değil mi
her ay veriosonuz sandım :) ben ikili testi 143 liraya yaptırmıştım ama sigortamız olduğu için yoksa daha fazla tutuyorikili test için canım :)
Sen öyle diyince aklıma ne geldii.Yıllar önce bu dr.lar hem sağlıkocağında çalışıp hem özel muaynehane açabiliyolardı hepsi..Bizim orda bu şekil bi dr vardı.Yeğenim küçükken sık sık hasta olurdu ablamla dr.a götürürdük.Sağlık ocağına gittiğimizde dr'yine mi hasta ettin sen bu çocuğu,neden bakamıyosun bu çocuğa' vs. bi azar bi azar....1-2 ay sonra aynı dr.a bu kez özel muayenehanesine gidiyoruz tepki aynen şu'ah prensesss sen yine mi hasta oldunn?' ..Ah bu paranın gözü kör olsun güler misin ağlar mısın
her ay veriosonuz sandım :) ben ikili testi 143 liraya yaptırmıştım ama sigortamız olduğu için yoksa daha fazla tutuyor
Iste dedigim gibi aplus hastanelerin farki ah kafam ah yeni evlendigimizde 2 yillik ozel saglik sigortam vardi evlendim aman ne isime yario ki diyerek iptal ettim simdi kafami hangi duvarlara vuracagim bilmiyorum(( oglusun cok tatli canim cok kucuk ama her seyi belli allahin bi mucizesi iste saglicakla kucagina alirsin ins.
yok canım her ay para mı dayanır bende 150 200 o civarda fiyat aldım ama bu biraz daha detaylıymış detaylı detaylı görelim bakalım[/QUOTE ne biliyim arkadaşım arkadaşım şasırdım birazda o yuzden mazur görünüz normal sadece muayene için ne kadar ödüyorsunuz
Ya kizlar benim mide bulantilarim artti....ve yeyimedigim icin bos mide oguruyorum....yesil sari karisik sivi geliyor zehir gibi ...korkuyorum acaba bebegime birsey olduda zehirlendim mi haberim yok ... Boyle basina birsey gelen var mi yoksa normal mi
öyle canım tıp merkezleri rapor yazmıyor bende daha önce karşılaştım ama sen Esencan'a da gidebilirsin orada 35 muayne 100 tl serum bana yürüme mesafesi orası hep oraya gidiyordumBizim evin yakininda uyduruk bi tip merkezi var geçen rapor alayim diye oraya gittim ucuz baya muayene 20 serum 50 vs ucuza kapatirim raporda alir donerim dedim yemedi ucuz etin yahnisi dr 1 gunden fazla rapor vermedi bende kistirdim kuyruğu dogru avcilar hospitala 100 lira muayene ucreti vs vs bayildim aldim bir hafta rapor böyle işte Allah durumu olmayan garibanlara yardim etsin wallaa
Evett yaa keske bende ozel saglik sigortami vaktinde yaptirip A plus dogursaydim
canım ben böyle çok kustuğumda yada hiçbişey yiyemiyorsam doktora gidip serum taktırıyorum vücut vitaminsiz kalsın istemiyorum sende daha kötü olursan doktora görünYa kizlar benim mide bulantilarim artti....ve yeyimedigim icin bos mide oguruyorum....yesil sari karisik sivi geliyor zehir gibi ...korkuyorum acaba bebegime birsey olduda zehirlendim mi haberim yok ... Boyle basina birsey gelen var mi yoksa normal mi
özel sağlık sigortası bendede yıllardır var, ilk defa adam akıllı işe yaradı =) böyle zamanlarda anlıyorsun kıymetini... Çok teşekkür ederim cnm, amin, hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza...
içindeki mineralleri bilmiyorum ama özkaynak içiyorum bende gerçi bu aralar içemiyorum ama doktor hergün 2 tane iç demiştikızlar maden suyunu hangi marka içiyorsunuz ,, ben genelde kızılay alıyorum ,, değerlerine göre takip eden varmı
bende özele gidiyorum canım sadece devletin aldığı 12 liralık fiyatı alıyor geri kalan şeylerde fark koyuyor her hastane bir değil tabi ki amayok be canım zaten fiyat çok yüksek şaşırman normal yani bende duyunca çok şasırdım ama doktorum benim evhamli halimden faydalandı herhalde ne diyim allah ıslah etsin. normal muayane ücreti 50tl canım normal ikili teste 180tl ama kolan hastanesinde özel doktor bakacağı için ve detaylı olduğu için fiyat buymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?