2015 Temmuz Anneleri

400 liranizi alcakk guler yuzlu olsun bi zahmett
Sen öyle diyince aklıma ne geldii.Yıllar önce bu dr.lar hem sağlıkocağında çalışıp hem özel muaynehane açabiliyolardı hepsi..Bizim orda bu şekil bi dr vardı.Yeğenim küçükken sık sık hasta olurdu ablamla dr.a götürürdük.Sağlık ocağına gittiğimizde dr'yine mi hasta ettin sen bu çocuğu,neden bakamıyosun bu çocuğa' vs. bi azar bi azar....1-2 ay sonra aynı dr.a bu kez özel muayenehanesine gidiyoruz tepki aynen şu'ah prensesss sen yine mi hasta oldunn?' ..Ah bu paranın gözü kör olsun güler misin ağlar mısın

harikaa yaa

her ay veriosonuz sandım :) ben ikili testi 143 liraya yaptırmıştım ama sigortamız olduğu için yoksa daha fazla tutuyor

yok canım her ay para mı dayanır bende 150 200 o civarda fiyat aldım ama bu biraz daha detaylıymış detaylı detaylı görelim bakalım

özel sağlık sigortası bendede yıllardır var, ilk defa adam akıllı işe yaradı =) böyle zamanlarda anlıyorsun kıymetini... Çok teşekkür ederim cnm, amin, hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza...

Bizim evin yakininda uyduruk bi tip merkezi var geçen rapor alayim diye oraya gittim ucuz baya muayene 20 serum 50 vs ucuza kapatirim raporda alir donerim dedim yemedi ucuz etin yahnisi dr 1 gunden fazla rapor vermedi bende kistirdim kuyruğu dogru avcilar hospitala 100 lira muayene ucreti vs vs bayildim aldim bir hafta rapor böyle işte Allah durumu olmayan garibanlara yardim etsin wallaa

Ya kizlar benim mide bulantilarim artti....ve yeyimedigim icin bos mide oguruyorum....yesil sari karisik sivi geliyor zehir gibi ...korkuyorum acaba bebegime birsey olduda zehirlendim mi haberim yok ... Boyle basina birsey gelen var mi yoksa normal mi

yok be canım zaten fiyat çok yüksek şaşırman normal yani bende duyunca çok şasırdım ama doktorum benim evhamli halimden faydalandı herhalde ne diyim allah ıslah etsin. normal muayane ücreti 50tl canım normal ikili teste 180tl ama kolan hastanesinde özel doktor bakacağı için ve detaylı olduğu için fiyat buymuş.

öyle canım tıp merkezleri rapor yazmıyor bende daha önce karşılaştım ama sen Esencan'a da gidebilirsin orada 35 muayne 100 tl serum bana yürüme mesafesi orası hep oraya gidiyordum

kızlar maden suyunu hangi marka içiyorsunuz ,, ben genelde kızılay alıyorum ,, değerlerine göre takip eden varmı

canım ben böyle çok kustuğumda yada hiçbişey yiyemiyorsam doktora gidip serum taktırıyorum vücut vitaminsiz kalsın istemiyorum sende daha kötü olursan doktora görün

amin canım. benimde gül gibi sigortam vardı ama iptal ettirdim bu zamana kadar işime yaramadı bu saatten sonrada yaramaz dedim ki asıl şimdi lazım olacakmış ah kafam ah yine yaptırdım ama 1 sene sonra hamile kalmam gerekiyormuş bende 2 3 ay sonra hamile kalınca o şansımıda kaybettim artık 2. ye inşallah.

bende özele gidiyorum canım sadece devletin aldığı 12 liralık fiyatı alıyor geri kalan şeylerde fark koyuyor her hastane bir değil tabi ki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…