- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.241
bende oyle biliyordum, 20 haftada hangi doktora gitsem diye düşünüyorum. Memorial daki Prof iyiymis ama bu konunun en uzmanı Atıl Yüksel di yanlis hatırlamıyorsam, ondan mi randevu alsam diyorum.
Resim benim bebeğim cnm evetIlk fotografı ;p
Acibadem Halkali SGK anlaşmalı ve cok yeni bi hastane, bende kan testlerimi (tsh, rubella, toksoplazma vs) orada ücretsiz yaptırdım cnm. Doktora 80 tl fark veriyorsun doktorun yazdığı testleri SGK karşılıyor
Bana
bana 31 aralik saat 16.00 randevusu yazdi tatil falan olmazsiniz o gun degil mi dedim yok burdayiz dedi yapmazlarsa saclarini yolarim valla onlarin! zira gunu gecio ikili testin dr bi an once yaptir bebek ilerden gidio dogru sonuc alamayiz sonra dediii
isyerinden de beni idare etcekler yarin bakalimmahkeme baskaninin uyuzlugu tutmaz insallah
kuzum sen hangi hastanede yaptırcaksın?
sincan lokman hekime gidiyorum canım ben hep muayene de 40 tlhangi hastanede yaptıracaksın canım ank da
duymak istiyceni sanmiyorum
doğum ne kadar acaba canım?
ben istanbulda yaşamıyorum ama atıl yüksel i duydum çok iyiymiş. ama randevu almak çok zormuş acayip doluymuş. şimdiden randevunu almanı öneririm sana. siz şanslısınız gene istanbulda alternatif çok. ben bodrumda yaşıyorum. burda perinatoloji uzmanı yok hiç hemde. birtek acıbadem ayda birgün getirtmeye başladı kadıköy şubesinden. oda daha yeni bide ayda birgün geliyo oda senin 20. haftana denk gelecekmi bakalım. olmadı izmire gitcez ordan birini araştırcam naapalım. off off çok zor buralarda hayat. hiçte yazın tatilde gördüğünüz gibi değil yani. resmen kerbelabu arada bebiş çok tatlı
sgk anlaşmalı olunca normal doğum 2.250 tl sezeryan 2.750 tl bodrumda böyle . oda süslemesi birde ilk gün kuaför hizmetide içindeymiş fiyatın. ilkgün odaya gelip saçını fönlüyorlar anne resimlerde güzel çıksın diyenormal doğumda 1 gün kalıyosun sezeryanda 2 gün kalıyosun. yemen içmen hepsi içinde hatta 1 kişi refakatçi kalıyor yanında onunda yemesi içmesi içinde. iyi demi
bu fiyatlar istanbulda imkansız canım ben bodruma taşınıyorum
ya orası bana çok uzak ya tüüh keçiörendeyim bensincan lokman hekime gidiyorum canım ben hep muayene de 40 tl
valla gelde doğumdan kazandığını başka şeylerde kaybedersin söyliyim bakınız ev kirası v.s.
sgk anlaşmalı olunca normal doğum 2.250 tl sezeryan 2.750 tl bodrumda böyle . oda süslemesi birde ilk gün kuaför hizmetide içindeymiş fiyatın. ilkgün odaya gelip saçını fönlüyorlar anne resimlerde güzel çıksın diyenormal doğumda 1 gün kalıyosun sezeryanda 2 gün kalıyosun. yemen içmen hepsi içinde hatta 1 kişi refakatçi kalıyor yanında onunda yemesi içmesi içinde. iyi demi
ben istanbulda yaşamıyorum ama atıl yüksel i duydum çok iyiymiş. ama randevu almak çok zormuş acayip doluymuş. şimdiden randevunu almanı öneririm sana. siz şanslısınız gene istanbulda alternatif çok. ben bodrumda yaşıyorum. burda perinatoloji uzmanı yok hiç hemde. birtek acıbadem ayda birgün getirtmeye başladı kadıköy şubesinden. oda daha yeni bide ayda birgün geliyo oda senin 20. haftana denk gelecekmi bakalım. olmadı izmire gitcez ordan birini araştırcam naapalım. off off çok zor buralarda hayat. hiçte yazın tatilde gördüğünüz gibi değil yani. resmen kerbelabu arada bebiş çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?