2015 Temmuz Anneleri

Aynen bende bulamadım öyle bi haber yarını yarım gün yapmadı başbakan açıklamasında ayrıca yarım günse hamilelere tümgün bilgisi nerede link atarmısınız

merhaba,

Yarın bir tatil söz konusu değil sadece Ocak idari tatil yani yönetim izin verirse tatil olacak anlamına geliyor

ben istanbulda yaşamıyorum ama atıl yüksel i duydum çok iyiymiş. ama randevu almak çok zormuş acayip doluymuş. şimdiden randevunu almanı öneririm sana. siz şanslısınız gene istanbulda alternatif çok. ben bodrumda yaşıyorum. burda perinatoloji uzmanı yok hiç hemde. birtek acıbadem ayda birgün getirtmeye başladı kadıköy şubesinden. oda daha yeni bide ayda birgün geliyo oda senin 20. haftana denk gelecekmi bakalım. olmadı izmire gitcez ordan birini araştırcam naapalım. off off çok zor buralarda hayat. hiçte yazın tatilde gördüğünüz gibi değil yani. resmen kerbela bu arada bebiş çok tatlı

kuzum sen hangi hastanede yaptırcaksın?

bedidiko sen medipole gittin mi hiç? tuncer82 gidiyo o tavsiye etmisti. Dogum fiyatlarini ogrenince paylaşacak burdan o hastaneyi dusunebiliriz zira kaliteli bi yerde cok fahis olmayan bi fiyata dogum yapmak istiyoruz o hastane gayet nezih güzel değerlendirilebilir

evet canım ilk bebeğimden önce gitmiştim nagehan kayaya gittim. hastane çok güzel çok nezih temiz mis gibi. ama çok yoğun kimin eli kimin cebinde. başımdan geçen olayı anlatayım ben muayene için aradım iki hafta sonra salı günü saat 11 e randevu verdiler tamam dedim çok iyi doktor bişe olmaz 2 hafta beklerim nasıl olsa aciliyetim yok sadece kistlerime bakacak neyse randevuya bi gün kala pazartesi günü aradılar işte nagehan hanım doğumda olacak sizin randevuyu 1.30 a alabilir misiniz olur dedim o kadar bekledim bişey olmaz neyse gittim saat 1 de hastanedeydim bekle babam bekle kapılarının önü hasta yığılı tam 3 saat bekledikten sonra beni 5 dk da muayene etti bu mudur dedim ya ilgili sorulara cevap veren bi doktor ama ben o kadar yoğunluğa bekleyemeye gelemem açıkcası. o yüzdende artık devam etmiyorum.

Merhaba herkese,
Kismetse 5 Ocak kontrolum var. o gun 10 hafta 3.gun olmus olacak.

Bu tarihte dr ne kontrolleri yapiyor? Test vs olacak mi?
Ultrasona gore bi hafta geri cikmisti, o zamanda 9 haftalik olabilir.

doğum ne kadar acaba canım?

sgk anlaşmalı olunca normal doğum 2.250 tl sezeryan 2.750 tl bodrumda böyle . oda süslemesi birde ilk gün kuaför hizmetide içindeymiş fiyatın. ilkgün odaya gelip saçını fönlüyorlar anne resimlerde güzel çıksın diye normal doğumda 1 gün kalıyosun sezeryanda 2 gün kalıyosun. yemen içmen hepsi içinde hatta 1 kişi refakatçi kalıyor yanında onunda yemesi içmesi içinde. iyi demi

poker155 arkadaşım bizim ikili testin pahalı olmasının nedeni normal doktor yapmıyor. perinatoloji uzmanı o yapıyor. tek tek bütün organlarını inceliyor. kalp grafiği de çekiyor ritmi düzgünmü diye. parmaklarına kadar ölçüyormuş bi atıl yükseli duydum bide bizim doktor altan cebeci ben memnun kalırsam 20. haftada da ona gitmeyi düşünüyorum eğer iyi değilse atıl beyden randevu alıcam. bide bakırköyde bi doktor varmış o hangisi acaba

bu fiyatlar istanbulda imkansız canım ben bodruma taşınıyorum

Kizlar gunde 100 sayfa mi yaziyorsunuz napiyorsunuz yetisemiyorum hiziniza :) :)
Yarin sabah kontrolum var guzel haberlerle gelirim insallahh.
Ben de ozel hastaneye gidiyorum eve de yakin.ucreti cok az devlete gitsem yol parasi veririm okdr.Normalde 20 tl muayene benm esimin calistigi yerle anlasmasi var 12 tl veriyorum :) kucuk yerde yasamanin faydasi

fiyat çok uygun bence. doktoruda iyi olduktan sonra.doktorlar doğum ücreti ne kadar alıyor acaba? birde ne olur ne olmaz yenidoğan yoğun bakımı olan ve çocuk doktorlarıda iyi olan hastaneler seçmek lazım. doğurduğunuz gün işin içine birde çocuk doktoru girecek ki en önemli şeylerden biri. hastane seçerken bunuda dikkate almak lazım

Çoook teşekkür ederim canım, sizinkilerde öyledir şimdi =)
Evet işte riskli durumu olanlar genelde Atıl Bey'e gidiyormuş... Bilemedim acaba alsam mı randevu yoksa abartmadan Memorial'da olan profesöremi gitsem o da iyiymiş baya. Bakalım karar vericem artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…